FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Finally. <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
Nincs értelme ennek, nyilván Hamcsi sem az 5. helyen bohóckodott volna az utolsó futamon, ha ez a rendszer van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Nagy most a lázadozás de amikor év közben megy a vonatozás akkor meg azért van mindenki felháborodva.
Legalább próbálnak valamin változtatni.Vagy bejön vagy nem...
pff
jobb lett volna megemelni a nyertesnek járó pontok számát
Punker
idény felétõl olyan roncsderbi lesz, sorban fogják kilökdösni egymást 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
pontosan emiatt ez egy f@szság

berni bá találta ki.

és ha az lett volna, hogy a futam gyõztes az utolsó helyrõl indul, a második az utolsó elõttirõl...stb a következõ futamon? az se lett volna semmi 😄
Egyszerûen nagyobb különbség kellett volna a helyezésért járó pontok között. Ez így egy faxság. Mózli ,ekleszton el<#gun>Az elsõ hülye az állandóan költséget csökkent, közben meg ráerõlteti a csapatokra minden évben a baromságait, amik milliárdokat érõ fejlesztéseket követelnek, a másik genya meg lenyúlja a lóvé 80%-át, a csapatok meg görcsöljenek.

Visca El Barça!

Ez beszarás most erre mi szükség van???
Már senki követni sem tudja mit változtatnak...
Istenemre neméri meg lassan f1-et nézni.
bardocz
Jaja,ott van így,nem tudom hány pontot ér,meg ott teljesen más a pontrendszer.
Istencsászár
az a Nascarban van talán? persze ez sem hülyeség, ez is lehetne, de hát ezek olyan ésszerû dolgok hogy ugysem lesznek mert az FIA széllel szembe pisál mindig.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Akkormár lehetne a legtöbb vezetett körért is.
Istencsászár
yz elõtt meg még mindig értelenül állok hogy a poleért és a leggyorsabb körért miért nem jár pont? +2 pont lenne ez, és a futamgyõztes igy 12 pontot szerezhet, hogy ha tökéletes hétvégét zár, ez szerintem tökéletes megoldás lenne...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SrAta
pontosan zzel az ilyen izgalmakat b*szták el mint az idei brazil nagydíj...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

a.carkey
Bernie, Bernie!
Valld már be! Kõ egy verseny, amin aki nyer, az a bajnok. A többit meg csak a pénzedért, izé a két szép szemedért nyomják majd le.

Aztán valaki nyer zsinórban 5x a legelején, oszt 6 futammal a vége elõtt majd eldõl a vébé ...

A medve nem játék.

Istencsászár
igen õs is, de év végén már nem volt beleszólása a dolgokba sajnos... de õ is ide sorolható

Count Adyn
Szerintem ezzel több köze lesz a dolognak a versenyzésnek az elsõ helyért, nem éri meg majd a biztos pontszerzésért autókázni végre, nekem bejön!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
és nemhiszem hogy bármi baj lett volna a VB kimenetlébõl az utóbbi évek, amikor az utolsó futamokon vagy az utolsó körben dõlt el a cím egyik vagy másik javára... hova kell ennél több izgalom? maguk ellen dolgoznak?

passatgt
meg kubica is ott volt végig az elején

Istencsászár
Azért ez nem ilyen egyszerû. nézzünk megy egy Alonso vs Piquet, Hamilton vs Kova vagy tavalyról Massa vs Kimi csapaton belüli viaskodást... csak a potenciális vb menõk tudtak majdnem minden versenyen a dobogóért és a gyõzelemért menni, a többiek nem... iganis számít a konstans teljesítmény mert nem pár futamon kell gyõzni, hanem egész évben az élen harcolni, erre csak Kimi, Massa, Hami, Alo képes a jelenlegi mezõnybõl, persze nekik adatott meg hogy olyan kocsiba is üljenek, de a csapattársi viszonyításban ez tökéletesen látszik hogy annyira nem egyszerû a dolog...

zsutyesz
jóvanmá <#beka3>

Bercy
Hozzáállás kérdése. Lehet, hogy nem a legigazságosabb de szerintem mindenképp látványosabb versenyeket ígér -> az meg nekünk jó, és hát szerintem a nézõkért van minden sport.
Meg sok sportban van így, hogy nem feltétlenül igazságos a pontrendszer (pl fociban se a golarányok alapján dõl el a bajnoki cím)
desigo
igazságos mert a futam elsõ helyén végezni sokkal többet és mint a másodikon
jobban meg kellene becsülni a gyõzelmet...
nem csak mindig a pontszámolgatásnak kellene mennie
passatgt
tegyük fel, hogy az 1. versenyzõ nyer 4 versenyt, a többin kiesik
a 2. versenyzõ pedig nyer 3 versenyt, a többi futamon pedig sorra dobogón végez

a gyõztes az 1. versenyzõ lesz -> igazságos?

Most hirtelen én sem tudom, hogy ennek örülni kell, vagy sírni miatta. Majd szezon közben kiderül, beletaláltak a jóba, vagy mellé lõttek...

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Bercy
Tyûha...ez most vajon jó vagy rossz?

Annyiból biztos jó, hogy a második helyen autózó kockáztatni fog, nem pedig a biztos 8 pontra hajtani. Bár elég radikális változtatás.
A Nemzetközi Automobil Szövetség bejelentette, hogy éremrendszer alapján dõl el a bajnoki cím sorsa. Az a versenyzõ lesz a bajnok, aki a legtöbb gyõzelmet szerzi.
NEEEEEEEEE!!!!!!!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent>

ahogy látom pikét csak nem kellett volna megtartani még a wiliams is lenyomja míg alonso 1. volt.

Most olvastam én is: az lesz a VB akinek több gyõzelme lesz. Azonos számú gyõzelem esetén a pontok fognak dönteni.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Freedom88
éremrendszer lett bevezetve

T.T.

passatgt
Burron?<#nyes>

zsutyesz
OFF

még a helyesírási segédletbe a kedvemért beírnád a "hadd" szót is, lécci? 😄

Black Ghost
Fabio Capello
elég brutális lesz a Brawn-csapat úgyérzem... lesznek idén meglepetések...

zsutyesz
Teszteredmények, Jerez, 2009. 03. 16.:

1. F. Alonso Renault R29 1:18.343
2. R. Barrichello Brawn BGP 001 1:18.398
3. J. Burron Brawn BGP 001 1:18.892
4. L. Hamilton McLaren Mercedes MP4-24 1:19.513
5. N. Rosberg Williams FW31 1:19.783

Toyota

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
ja tényleg, most honnan is van motorja? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Frank Williams?

Punker
na várj, mi az az FW????

zsutyesz
<#eljen>

nem lesz

Firerock
skacok!
most akkor nemlessz csütörtök,péntek?esetleg csak szombati jegyet nem lehet venni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Jerez - 1. tesztnap - 2009.03.15

1. R. Barrichello BGP001 1:19.236 102
2. F. Alonso Renault 1:19.819 40
3. N. Hülkenberg FW31 1:20.013 68

Black Ghost
mik a szabályváltozások? múlt évhez képest és van olyan oldal ahol részletesen le van írva? magyarul googleban néztem de nem találtam!
SrAta
Ja szárny túl törékeny kis törés már no kers vagy zárlat és az a motorra is kihatással lehet...
szívás lenne oda tenni...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Nem csodalkoznek, eleg kockazatos...

Kit--Kat
Végülis nem oda kerülte úgy hallottam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"