FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na az utolsó szó jogán "mint korelnök😊"aztán az elsõ futam után majd magunkhoz térünk..
DE
ad1
a téli tesztek 90% ban mindig igazak voltak,nem hinném,hogy értelme lenne takargatni,hiszen ezzel magukat csapják be a csapatok..
( példaként elég oktató a 2007 es tesztek is Kimi vs Massa és Alonso)
Az hogy a meki végre megtudta közeliteni a többieket,az annyit jelent,elég nagy sz@rban vannak(egyenlõre)
ad2
Mivel ekkora változás 98' ban volt utóljára,igy nagy a hangsúly a pilótákon,ezért én Alonso-t,Vettel-t és még Massa-t is a legesélyesebbek közé sorolnám,ez utóbbinál emlékezzünk az elmúlt évre,az új helyszineken mindig Massa alkalmazkodott a leggyorsabban és vagy nyert vagy a csapata végezte ki...
no meg ugye 98-ban a mekinek volt egy csoda motorja és egy hiper fék redszere (amit be is tiltottak) meg ott volt Hakkinen és hát ugye már a téli teszteken is kiderült egy másik kategoria amiben kocakafejjel ülnek..
Az év elsõ felében kört kapott mindenki,6-7 futam kellett ahoz,hogy Sumi utolérje õket..
Na ilyesmire számitok idén is..
A külömbség idén az,hogy nem mutatkozik egyértelmû fölény sehol(ellentétben 98' de akár a 2006-2007 mikor is boritékolható volt)
na meg az az,hogy 1-2 nagycsapat komoly bajban van..
Nos ezek lennének az én észrevételeim(persze én is tévedhetek,de az ritka😊 )de lássunk csodát.....................

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
Én nem hiszek a meki altatásában.
Abban sem hittem, hogy tökutolsók.
De abban sem, hogy beleszólhatnak a gyõzelmekben.
ha ott lesznek már Ausztráliában az élmezõnyben akkor megkövetem magam, de nem áll fenn jelenleg ez a veszély.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
milyen 2-3 hét? egész héten 19es idõket mentek, tegnapról mára 1 mpt javult Kova

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

*ben

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

vagy -ahogy a cikkban is benne van- új aero elemeket tettek fel..

ideje volt teszem hozzá..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
Azért elég érdekes összehasonlítani a McLaren mai teljesítményét a 2-3 héttel ezelõttiekkel, a pálya jobban fel van gumizva, az idõjárásról meg a pálya hõmérséklete is megváltozhatott.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Black Ghost
Még mindig nem értem hogy miért kell gúnyolódnod?
Tehát azért mert te 6 éve vagy fórum tag már értesz az F1-hez, mivel én csak 2 hónapja így nem (csak divatból)és a Mclarent is utálom (divatból), biztos így van hiszen te írtad.
Ezek aztán az érvek, és még én vagyok a betonfal.

(Mellesleg a Mclaren-t az egyik legtapasztaltabb csapatnak tartom, tisztelet nekik)
További szép napot Mr.Canon
nearo
Direkt beleírtam, hogy egy gyengébb csapat jó versenyzõje. Õ kockáztat, de nincs meg a kocsiban az a plusz, amivel nyerni tudna.

Vagy vegyük a mostani helyzetet. Pár csapat nem szereli be a kers-t, így mondjuk a szezon feléig akkora elõnyük lesz, hogy halomra nyerik a futamokat. Majd a kers-es csapatok szépen felfejlõdnek, de már esélyük sem lesz a bajnoki címre az év eleji gyengeség miatt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

az indycar nagyon jó sorozat!😄 én örülnék ha adnák^^,de f1 akkor is a fav elvégre európaiak vagyunk nem amcsink😊de ez az év érdekes lesz
legalabb valaki tovabbgondolja a dolgokat...koszi:-)

http://gaborszantai.co.uk/

szerintem kettonk kozul en kicsit tobbet olvasok F1 hireket, nem csak divatbol jarkalok errefele,

Mr. BTCC "majd meg mondom a frankot, mert divatbol utalom a McLaren-t" szaGertokem - capishe?

(innentol johet az utolso szo, nincs idom a betonfalnak megmagyarazni, hogy nem bejarati ajto...)

Istencsászár
Érdekes, majd kiderül és azt is kozzá kell venni hogy ez Kova aki tizedekkel vagy fél mpkkel is tud lasabb lenni, remélem is hogy a Meki ittlesz az élbolyban az a dolguk és hogy a potenciális esélyesek nem maradnak el év elején mert az nem tesz jót a versenynek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
Elõször is ne szemtelenkedj nem adtam rá okot. Az hogy nem vagy kellõen tájékozott az nem az én hibám, ehhez csak olvasni kell tudni nem szaGérteni. Másfelõl én nem hoztam fel ellen példaként senkit, de ha már itt tartunk pl: Alonso hétfõn folyamatosan 1'19-es és alatti idõket tudott futni míg Lewis nem tudott bemenni 1'19 alá és késõbb sem sikerült neki.
Oksa szaGertõ barátom
desigo
Nincs jelentõsége
még 10 nap és minden kiderül 😊
hol irtam azt?
arrol van szo, hogy 2-4 mp-et javultak a korabbi ideikhez kepest az uj elemekkel

oke, igazad van, hiszen teged a logod is felhatalmaz, hogy szaGerto legyel...

persze Massa, Alonso es Rosberg "reklam-kore" peldas volt az utobbi napokban, ok konstans egy gyors kort futottak, de ok hosok...
ertem en...

bardocz
Akárhogy nézem,az 1:18 az sehogy sem a legjobb idõ itt.
bardocz
"Csupán tíz-tizenegy másodperccel lassúbb körönként"

Schumacher meg 107%-on belül tudott vele menni,tehát versenyen elindulhatott volna.
Black Ghost
Mirõl beszélsz egész nap alig tudtak bemenni 1'20 alá nézd meg a hosszú etapok kör átlagát, vicc az égész. Ha már belinkelsz, legalább a többi hírt is olvasd el, pl. Norbert Haug nyilatkozatát. link
amibol futott egy tucatot? aha

ma tettek fel az uj elemeket az autora, eddig csak a megbizhatosagra mentek

Black Ghost
Arra a PR körre gondolsz amit Heikki futott.
vegig a Force India idejet mentek, most hogy nem latjak oket a valodi ellenfelek, egybol tudjak az eddigi legjobb idoket, raadasul nem csak egy-ket korben...

Count Adyn
Ja mer ha nincsenek ott akkor ezt nem tudjak meg vagy mire gondolsz?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Black Ghost
Kit is b....t át és mivel?
Elotte a tobbiek is, most hogy nincs ott a valodi konkurencia, hirtelen tudjak a Ferrari/Renault/BMW/Toyota idejet menni?

Christian88
Rosszra gondolsz.. Amikor pontot szerzett csak kihullottak elõle

http://www.twitch.tv/hegii

desigo
bohócnak még jó...
"és az Amerikai Nagydíjon pontot is szerzett." persze, mert nem engedtél el a fél mezõnyt xD

desigo
Hibátlanul mennek az üres pályán
nagy eredmény...
Christian88
szerintem még mindig fölösleges megmondani a tutit. Majd eldõlnek az erõviszonyok Melbourne-ben 10 nap múlva.

Amúgy véleményem szerint se lesz jó ez az érmes rendszer, de majd meglátjuk ahhoz hogy jó legyen szerintem teljesen ugyanolyan kocsikkal kellene indulniuk és csak a beállításokon változtatni. Így én tuti kiszállnék 3 futam után ha nem érek dobogót. Inkább ölök pénzt a következõ szezonbeli kocsira.

http://www.twitch.tv/hegii

ZSOLTI VISSZATÉÉÉR <#idiota><#idiota>

Nem tudom, hogy kaparták elõ...

Punker
az nyerjen aki mer kockáztatni!
aki mindig a biztos másodikra hajt az megöli a versenyt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

M@TriX
igen, szerintem az érdemli aki többet nyer
aki mindig csak hátul végez de összeszedeget pontokat az nekem ne nyerjen.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nearo
hát nemtom...

egy jó pilóta egy gyengébb autóval folyamatosan ott tud lenni mondjuk elsõ 5ben, de nyerni csak pirosbetûs ünnepeken tud a kocsija korlátai miatt... de mindig pontot szerez, és év végén a pontrendszer miatt simán bajnok lenne...

másik oldalon ottvan egy topcsapatban egy olyan versenyzõ, aki minden második versenyen kiesik, vagy nagyot hibázik, egyébként meg megnyeri a többi verseny 90%-át mert épp szerencséje volt... pontrendszerben nem lenne az elõ háromban, de az övé volt a legtöbb gyõzelem, ezért bajnok

szerintetek megérdemelné?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Latom nem ertitek, a rendszer nagyon is jo:
- egyeniben az ermek szamitanak, itt csak az arany, ezust, bronz jatszik, tehat harcolni kell az elejen
- pontrendszer a kontruktori sorrendet epiti fel

mostantol nincs szamolgatas es kocsikazas az elso 4-6 helyen, kuzdeni kell a dobogoert, a tobbiek a pontrendszerben sem zavartak sokat, most sem fognak...

a.carkey
Na ezért hülyeség ez az új rendszer! Valaki minden futamon második, közben szerez egy gyõzelmet, de mivel szinte mindenki nyer 1x, õ még összeszed 1000 pontot is, míg a többiek százat se. Erre két futammal a vége elõtt teszem azt megsérül Alonso, nem tud indulni a további szezonban, erre aki a helyére jön, nyer 2x és õ a világbajnok. Szóval ez ebbõl a szabályból fakadóan visszajöhet. Az egésznek - persze azzal együtt, hogy az ezer pontot szerzett csóka nem lesz világbajnok - csak annyi értelme lesz, hogy az év végén visszavonják az egész szabályt, mondván ez így nem igazságos. Bár ezt mindenki tudta, mégis meglépték. Mindenki marad a helyén, az ezer pontos csóka meg visszavonul, mert ekkora balfasz bandával õ nem hajlandó együttmûködni. Elmegy Amerikába, és 6x Indy bajnok lesz, évenként 4 gyõzelmet aratva, mert ott még épeszûbben pontoznak. Persze, lehet, hogy nem az év végén vonják majd vissza, hanem egy évvel késõbb, de vissza fogják.

Sokkal értelmesebb lett volna, ha azt mondják:
1. hely 25 pont
2. hely 15 pont
3. hely 10 pont
4. hely 8 pont
5. hely 6 pont
6. hely 5 pont
7. hely 4 pont
8. hely 3 pont
9. hely 2 pont
10. hely 1 pont

Ez sokkal igazságosabb és nem lesz lutri a vége. Ennél még az "egy éven belül a 10 legjobb eredmény számít"-szabály is értelmesebb volt, pedig az is iszonyat ökörség volt a maga idejében ...

A medve nem játék.

olyan lesz a forma 1 mint a WTCC!! 2010 tõl! <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Bercy
Igen. Ebben az esetben Kimi lenne a VB.
Massa a második mivel több pontja van mint az ugyanannyi gyõzelemmel rendelkezõ Alonsonak.
Istencsászár
igen

ezt a mxa mózit nagyon elverném õ is benne van meg a kis köcsög bernie is
tönkrebasszák az f1-et de mi lesz 2010-tõl bele se merek gondolni.
lehet lassan az RTL klub nem az f1-et fogja adni ha nem a indycart😊

valaki segítsen😊
pl:
Massa 95 pont 4 gyõzelem
Kubica 91 pont 1 gyõzelem
Alonso 81 pont 4 gyõzelem
Raiikonen 79 pont 6 gyõzelem
Hamilton 64 pont 2 gyõzelem
pl ez lenne az elsõ 5 akkor Kimi a világbajnok?!

BaliBoy
Finally. <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
Nincs értelme ennek, nyilván Hamcsi sem az 5. helyen bohóckodott volna az utolsó futamon, ha ez a rendszer van.

desigo
Nagy most a lázadozás de amikor év közben megy a vonatozás akkor meg azért van mindenki felháborodva.
Legalább próbálnak valamin változtatni.Vagy bejön vagy nem...
pff
jobb lett volna megemelni a nyertesnek járó pontok számát
Punker
idény felétõl olyan roncsderbi lesz, sorban fogják kilökdösni egymást 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
pontosan emiatt ez egy f@szság

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;