182274
  • Laceee
    Dupla diffúzor kilőve, Kers, Fix súlyelosztás, új gumiszállító kapásból ezek.
  • Máté94
    Mert jövőre mennyire lesz radikális változtatás?
  • WNW
    Hat nem telik mindenkinek Mercire, meg Ferrarira, annak is 4 kereke van..
  • bakkerman
    glock is ott lenne ha nem egy marutival menne :)
  • Ulvar
    TOP 10be 4 német....5 nek minimum ott kéne lennie! :D.
  • bardocz
    Na meg nekik van valami tapasztalatuk is versenyautókról.
  • barmi
    A második edzés vége :

• Ulvar
    Kidobhatják a Toyota terveket a kukába jövőre hiszen megint csak új szabályok lesznek az autókkal kapcsolatban. Kapásból a difi teljesen más lesz. Még mindig a legszimpatikusabb az Euskadi.
  • SzocsA
    na ne szórakozzatok hogy megengednek még egy kis csapatott rajthoz állni!

"Stefanovic elmondta, hogy számukra nem pusztán a részvétel a fontos, jól is akarnak szerepelni. "Négy motorgyártóval tárgyaltunk, de úgy gondoljuk, hogy közülük leginkább a Cosworth tud olyan terméket biztosítani, amellyel az élen harcolhatunk."

hátul esetleg!
    persze mert a sok maki a brawn GPből indul ki hogy hoppá teljesen új csapat és nézd VBt nyertek!! persze! induljunk mi is mi is nyerni fogunk!
  • passatgt
    Sutil 1 sec-et vert a másodikra:D
  • SL
    legalább én tudom nézni a szabadedzést a Sky Sport HD-n
  • Ulvar
    nagyobb képre gondoltam :).
  • Norbi1990
    Ott van a Bannerba.
    ONLINE KÖZVETÍTÉS
  • Ulvar
    Mind1 megoldottam attól még jöhet :).
  • Ulvar
    Esetleg egy Streamet valaki?
  • Laceee
    Hamilton lebontotta az autót.
  • Mersant
    irigylem oket...
  • WNW
    Hockenheimben esik........
  • bakkerman
    biztod úgy van mint koncerteken,elővételben fix áras,helyszínen meg rádobnak 20-30%-ot
  • Dietrich
    Wéberről tudom ő legalább megnézi a dolgokat, ha nem tud vagy megkérdezi tőlem ;)
    a többiről ezt nem feltételezem..
  • a.carkey
    Mivel olvassák az SG fórumot, tudni fogják. :D
  • kabel15
    Igen csak azt hittem van egy honlap ahol meg lehet venni.
    Egyébként bolt és bolt között is lehet ár külömbség? Vagy ezek egységárasok? És a helyszinen is meg lehet venni pl vasárnapi futamra meg tudom venni futam előtt a jegyet?
  • Ulvar
    Miért USF1nél és a többinél nem? :D.
  • Smici1985
    Van alapja a Stefan GP-nek, mert lehetet jelentkezni hozzájuk munkára, sőt interjura is kellett menni. Ez fix. Tapasztalatból.
  • Dietrich
    Danny Sullivan lesz a hétvégén az F-1 versenyzői sportfelügyelője, vagyis Mansell után zsinórban a második '88 C.A.R.T. bajnok, és Fittipaldival együtt az idén már összességében a harmadik.

Kiváncsi leszek Wéberen kivűl fogja tudni bárki is ki ő a stúdióban? ;)
    Vagy egyáltalán mutatja a kamera majd...
  • megas
    Szerintem itt magyar honban akárhol veszed meg a jegyet, mindenhol Forinttal fogsz fizetni!
  • ScarY MAN
    Van egy elado jegy ha érdekel. írj privit.
  • kabel15
    ja igen szóval találtam oldalakat de mindenhol EURO van feltüntetve én pedig FT vel szeretnék fizetni.
  • kabel15
    Sziasztok!

Tudna valaki segíteni hogy hol tudok venni jegyet a magyar nagydíj ra?
    Meg esetleg van pestről valamilyen ingyenes buszjárat ami kivisz a hungaroring re? Most mennék ki előszőr szóval nem vagyok járatos a témában.
  • Totti5
    Jó mérnökök ott is vannak hisz az autó működik és létezik, és nem kétbalkezesek csinálták és működtetik... 0áról még Nyúvínek is nehéz lenne, és kellene pár év mire beérne a dolog. Tapasztalatot amúgy sem lehet mérnökökkel összevásárolni, hanem azt szerezni kell... Nézd meg a Mercedest, BMWt, Hondát, Toyotát. Gyári csapatok írdatlan pénzekkel és még sem ment/megy nekik úgy ahogy kellene.
  • Ulvar
    Nézd, Börni bácsi hülye, olyan üzletbe fogott mint az Amcsi pálya megépítése, Texas államban, ahol a kutyát nem fogja érdekelni az F1 sőt a környéken sem, mert NASCAR fanantikusok gyülekezete van ott...belement a USF1 csapat históriába hogy megtudják csinálni a feltételeket, és bebukott, de ezt a fazont már ő sem hiszi el, akkora bődületes kamuzásokat mond, mint a saját F1 pálya építése stbstbstb...

A VIRGIN csapat tulaját nem kell bemutatni, több milliárd dollárja van a világ leggazdagabbjai közé tartozik és, láthatod...a csapat utolsók között van pedig ennyi pénzből egy jó mérnök + csapat SZEMRE simán futhatott volna....de még se...
  • Totti5
    Mint kiderült semmi alapja nem volt annak hogy bekerüljenek, mert a csapat nem létezik, nincs háttér, nincs semmi, csak a duma.
  • mcmoha
    Itt van nemi hatterinformacio Zoran Stefanovic-rol.
  • mcmoha
    Az a komedia, hogy allitolag penze az nincs a fazonnak.:D Kicsit hazudos a manus.:D
  • bakkerman
    és ha másolták? a vördzsin,vagy a hispania miért nem másol/másolt?
  • bakkerman
    ebbe mi a komédia? szerintem ennek a stefan gp tulajának nagyon komoly tervei vannak,szerintem most beszállva is odavernék a hispaniat,és a vördzsint. na meg ugye az egész autó toyota
  • b-type
    "..2010-re 38 versenyzővel egyeztettünk és 30 menedzser még Belgrádba is elutazott, hogy tárgyalásokat folytassanak velünk.."
    ez azért elég tábortűzesen hangzik, ...az egészben egy lehetőséget látok, hogy amikor lehetett jó alaposan lemásolták a Toyota autóját.
  • mcmoha
    A komedia folytatodik. :D
  • Dietrich
    Kiss Pál Tamás a Formula-1-ről
  • WNW
    Sutil... Humm... Ha valaki nem akarja, hogy megelozze, fessen egy pokot a kocsija farara....:)