182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Laceee #98419 Dupla diffúzor kilőve, Kers, Fix súlyelosztás, új gumiszállító kapásból ezek. -
Mert jövőre mennyire lesz radikális változtatás? -
WNW #98417 Hat nem telik mindenkinek Mercire, meg Ferrarira, annak is 4 kereke van..
-
glock is ott lenne ha nem egy marutival menne :) -
TOP 10be 4 német....5 nek minimum ott kéne lennie! :D. -
Na meg nekik van valami tapasztalatuk is versenyautókról. -
barmi #98413 A második edzés vége :
-
Kidobhatják a Toyota terveket a kukába jövőre hiszen megint csak új szabályok lesznek az autókkal kapcsolatban. Kapásból a difi teljesen más lesz. Még mindig a legszimpatikusabb az Euskadi. -
SzocsA #98411 na ne szórakozzatok hogy megengednek még egy kis csapatott rajthoz állni!
"Stefanovic elmondta, hogy számukra nem pusztán a részvétel a fontos, jól is akarnak szerepelni. "Négy motorgyártóval tárgyaltunk, de úgy gondoljuk, hogy közülük leginkább a Cosworth tud olyan terméket biztosítani, amellyel az élen harcolhatunk."
hátul esetleg!
persze mert a sok maki a brawn GPből indul ki hogy hoppá teljesen új csapat és nézd VBt nyertek!! persze! induljunk mi is mi is nyerni fogunk!
-
Sutil 1 sec-et vert a másodikra:D -
SL #98409 legalább én tudom nézni a szabadedzést a Sky Sport HD-n
-
nagyobb képre gondoltam :). -
Ott van a Bannerba.
ONLINE KÖZVETÍTÉS
-
Mind1 megoldottam attól még jöhet :). -
Esetleg egy Streamet valaki?
-
Laceee #98404 Hamilton lebontotta az autót. -
irigylem oket... -
WNW #98402 Hockenheimben esik........ -
biztod úgy van mint koncerteken,elővételben fix áras,helyszínen meg rádobnak 20-30%-ot -
Wéberről tudom ő legalább megnézi a dolgokat, ha nem tud vagy megkérdezi tőlem ;)
a többiről ezt nem feltételezem.. -
Mivel olvassák az SG fórumot, tudni fogják. :D -
Igen csak azt hittem van egy honlap ahol meg lehet venni.
Egyébként bolt és bolt között is lehet ár külömbség? Vagy ezek egységárasok? És a helyszinen is meg lehet venni pl vasárnapi futamra meg tudom venni futam előtt a jegyet? -
Miért USF1nél és a többinél nem? :D. -
Van alapja a Stefan GP-nek, mert lehetet jelentkezni hozzájuk munkára, sőt interjura is kellett menni. Ez fix. Tapasztalatból. -
Danny Sullivan lesz a hétvégén az F-1 versenyzői sportfelügyelője, vagyis Mansell után zsinórban a második '88 C.A.R.T. bajnok, és Fittipaldival együtt az idén már összességében a harmadik.
Kiváncsi leszek Wéberen kivűl fogja tudni bárki is ki ő a stúdióban? ;)
Vagy egyáltalán mutatja a kamera majd... -
Szerintem itt magyar honban akárhol veszed meg a jegyet, mindenhol Forinttal fogsz fizetni!
-
Van egy elado jegy ha érdekel. írj privit. -
ja igen szóval találtam oldalakat de mindenhol EURO van feltüntetve én pedig FT vel szeretnék fizetni. -
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy hol tudok venni jegyet a magyar nagydíj ra?
Meg esetleg van pestről valamilyen ingyenes buszjárat ami kivisz a hungaroring re? Most mennék ki előszőr szóval nem vagyok járatos a témában. -
Jó mérnökök ott is vannak hisz az autó működik és létezik, és nem kétbalkezesek csinálták és működtetik... 0áról még Nyúvínek is nehéz lenne, és kellene pár év mire beérne a dolog. Tapasztalatot amúgy sem lehet mérnökökkel összevásárolni, hanem azt szerezni kell... Nézd meg a Mercedest, BMWt, Hondát, Toyotát. Gyári csapatok írdatlan pénzekkel és még sem ment/megy nekik úgy ahogy kellene. -
Nézd, Börni bácsi hülye, olyan üzletbe fogott mint az Amcsi pálya megépítése, Texas államban, ahol a kutyát nem fogja érdekelni az F1 sőt a környéken sem, mert NASCAR fanantikusok gyülekezete van ott...belement a USF1 csapat históriába hogy megtudják csinálni a feltételeket, és bebukott, de ezt a fazont már ő sem hiszi el, akkora bődületes kamuzásokat mond, mint a saját F1 pálya építése stbstbstb...
A VIRGIN csapat tulaját nem kell bemutatni, több milliárd dollárja van a világ leggazdagabbjai közé tartozik és, láthatod...a csapat utolsók között van pedig ennyi pénzből egy jó mérnök + csapat SZEMRE simán futhatott volna....de még se... -
Mint kiderült semmi alapja nem volt annak hogy bekerüljenek, mert a csapat nem létezik, nincs háttér, nincs semmi, csak a duma. -
Itt van nemi hatterinformacio Zoran Stefanovic-rol. -
Az a komedia, hogy allitolag penze az nincs a fazonnak.:D Kicsit hazudos a manus.:D -
és ha másolták? a vördzsin,vagy a hispania miért nem másol/másolt? -
ebbe mi a komédia? szerintem ennek a stefan gp tulajának nagyon komoly tervei vannak,szerintem most beszállva is odavernék a hispaniat,és a vördzsint. na meg ugye az egész autó toyota -
"..2010-re 38 versenyzővel egyeztettünk és 30 menedzser még Belgrádba is elutazott, hogy tárgyalásokat folytassanak velünk.."
ez azért elég tábortűzesen hangzik, ...az egészben egy lehetőséget látok, hogy amikor lehetett jó alaposan lemásolták a Toyota autóját. -
A komedia folytatodik. :D -
Kiss Pál Tamás a Formula-1-ről -
WNW #98380 Sutil... Humm... Ha valaki nem akarja, hogy megelozze, fessen egy pokot a kocsija farara....:)