FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
En ezt tudom, de ha nem kotelezo es szopni fogok tole akkor nem rakom be😄

bardocz
Áhháháháááá,nem fog!😄
pzoli00
Egy-két futam és visszaáll a rend!

a.carkey
Mert tavaly, amikor azt mondták: kötelezõ, elkezdték fejleszteni. beleöltek 100 millákat, és év végén közölték, hogy ajánlott. Nos, ezért.

A medve nem játék.

a.carkey
De nem a súly a lényeg, hanem, hogy miént lehet elosztani egy versenyautóban. És ezzel verik a KERSes autókat. Ha teszem azt kivenné a Ferrari (azért írtam õket, mert õk vannak legközelebb az élen állókhoz, talán egy verseny múlva, talán már a 3. versenyen nyerhetnének. Ha bentmarad, a zéró tesztlehetõség miatt egyszerûen nem lehet komolyan fejleszteni versenykörülmények között és tk. semmit sem érnének vele, így vsz végig bent marad.

A FIA mondjuk lehetett volna nagyvonalúbb. Pl. ok, nem kötelezõ, de ha valaki használja:
-akkor elsõ évben nem 6 hanem 15 mpig ad pluszt körönként;
-akkor plusz tesztlehetõségek;
-akkor plusz gumiszett, stb.

Persze, kötelezõ lenne aláírni, hogy nem lehet variálni, hogy egyikben van, másikban nincs, ragi tapi. 😄

De ez van, ha valaki rögtönöz és szabályt alkot, majd pity-puty megváltoztatja. 😞

A medve nem játék.

Jacek
Nem is arrol beszeltem😊 de aki betette vallata hogy szopik😊
Mert raktak be? nem volt kotelezo, nehogymar most deruljon ki hogy nem jo, kikuldenek gy teszten egy kersest meg egyet nelkule azt csoki...

bardocz
Áttérnek másik sorozatra😄
Holnap, verseny elott adjak csak meg az uzemanyag mennyiseget?

http://gaborszantai.co.uk/

mi lesz most a Hamilton divat-rajongókkal? ^^

BrawnGP FTW, de ez a Brawn Mercedes bántja fülem, Toro Rosso-nál meg Force India-nál sem mondják általában a motort
Kit--Kat
Abból, hogy Kimi Massához képest elég gyors volt eddig, és kemény gumival volt kint végig, azt szûrtem le, sanszos, hogy Kimi jól megtankolták.
Ha nem akkor azért bajosak a dolgok.
Buttonnak azért örülök õ nagyon megérdemelte már, csöndben tûrte a Hondás megaláztatást nem úgy mint szánalmas Barrichello.
Azért jó lett volna, ha Nico odaér a 2-3. helyre.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jacek
az a 6 tized az 3, errol ennyit uresen a Q2-ben ennyi volt a kulombseg, mindjart nem annyira veszes....

bordy
középmezõnyben lehetséges ... 😄
anélkül szerintem meg elõrébb lennének alapból.

Peppus
Levágják Hami farkát 😄

a.carkey
Ez annyiban módosult, hogy Kubicánál nincs, Heidfeldnél van KERS.

A medve nem játék.

Tigristank
Azt a plusz 30-40 kg-ot máshonnan tuti lefaragták.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

a.carkey
Ja, nagy segítség lesz, a visszakörözésnél ... 😄

A medve nem játék.

Istencsászár
arra a 6 tizedre gondolsz? RedBull, BMW, Williams, Toyota 6-7 tizedre van az elsõtõl lényegében Vetteltõl 5 tizedre van Webber a 10. helyen, tényleg versenyképes idõk...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
NO KERS: Williams, Red Bull Racing, Brawn, Force India, Toyota
KERS: Ferrari, Toro Rosso, BMW, McLaren, Renault

A medve nem játék.

bardocz
Elõzésnél nagy haszna lesz,amikor mész a nem kerses mögött,majd egyszerre lövöd el azt a 80 lovat...Súly/lóerõ arányon nem kicsit dob az a 80 ló.
bardocz
Gyáhháááá mekláren nemhogy az elsõ 10-ben nincsen,hanem seholsem😄 Mekkora vicc már.

Remélem Button meg Barichello az év végén is ott lesz,és szétszopatnak mindenkit.
bordy
keménység. befogják darálni a mezõnyt holnap brawnék az tuti.
én a kerst meg kivágnám a kocsiból a picsába a plusz 30-40 kilójával a fenébe. 80hp nem ér annyit szerintem jelenleg 3 nyúlfaroknyi idõre 1 körben.

a.carkey
De KERSe se ...

A medve nem játék.

Jacek
De a sok csalozonak azert foltunt hogy a RedBullnak nincs olyan diffuzora?????? es megis versenykepes!! na talan errol ennyit😊

Azert remelem Kimmi nem alszik bele holnap, nyomja csak ki a szemet😊

Istencsászár
<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
Ez nagyon durva gyerekek. De legalább a Ferrari bennvan az elsõ 10-ben, most ennek is örülnöm kell 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Peppus
sajna nem lettek törhetetlenek az autók, így nem sok esélye lett volna idén sem 😄

Kit--Kat
És mindenki tudja miért gyorsabb 3 tizeddel.
Mind1, nem vagyok túlságosan csalódott, sokat várok Kimitõl a futamon. Innen szép felállni!
Majd még kiderül hogyan eszik az autók a gumit a hosszú etapokon, ebben Kimi és a Ferrari jó.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Most értettem meg
gyáá <#nyes>
a.carkey
Coulthard akár maradhatott is volna. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ez kb. akkora fölény, mint 1991-ben és 1998-ban a McLaren, 1992-ben a Williams év eleji fölénye. 1998-ban még szoros lett, de 1991-ben és 1992-ben gyorsan eldõlt.

A medve nem játék.

a.carkey
Az biztos, hogy két dologra a KERSesek is rájöttek: még egyszer olyat, hogy "ajánlott kötelezõ" sohasem fognak megszavazni, valamint, hogy barmok voltak, hogy nem támogatták "a legtöbbet nyerõ pilóta legyen a bajnok" szabályt ... 😄

A medve nem játék.

holnap le fogják körözni az egész mezõnyt!!
Istencsászár
"jó lesz ez", ha ez lesz akkor megint ott tartunk, ahol a part szakad, van egy csapat akik minimum 3 tizeddel gyorsabbak körnként, max a 3. helyért lesz csata, szuper, erre vágytam...

eddig a Fosters sorgyar volt, most passz...

Björn medvének még soha nem volt ekkora nézettsége 😄 XD LOL

asszem veszek egy barichello fan pólót 😊
tuti 😄 A nagy májer pilóták is keményen pofára estek ráadásul betonra [BUTTONRA) LoooL .DDD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

na végre egy szezon ami már az idõmérõn jól indul 😄
desigo
Elképzelem ahogy otthon pizsamában ordít a tv elõtt Palik xD
Virgin-es Richard Benson feje szetesik a rohogestol, megint belenyult a tutiba az urge:-)))

a.carkey
Nem akart felkelni a régi, esetleg Palik ismerõse az új, vagy valami ehhez hasonló lesz. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Lejjebb fognak menni a fizuk. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Megjegyezve, hogy ez kb. olyan, mint amikor valaki doppingol, a többi meg simán próbál versenyezni ...

De!!!, pár dolog:
-Most a nagyok is megtudják, hogy miként érezhetett a Toyota, a Honda és a BAR évekig.
-Óvás alatt versenyez a fél jelenlegi élvonal.
-Versenyen még jól is mûködhet a KERS, persze kérdés, hogy mire: leelõzni a 8. helyen poroszkáló Kubicát, vagy leelõzni Buttont az elsõ helyért.
-Sok "éllovásnál" Merci motor van beépítve.
-Mûszaki sport. Bármi megtörténhet.
-A Virgin nem csak az Ausztrál nagydíjra a fõtámogató? (Mint a Skála a Williamsnél vagy a Magyar Hírlap a Lotusnál anno a magyar nagydíjra?)

A medve nem játék.

desigo
új szinkrontolmács...

kicsit akadozik csak
Úgy ahogy mondod. Viszont akkor bárki lehet top ha jó a verdája... A mezõnyben szereplõ pilóták egyike sem amatõr csak az autójuk kaka ezek szerént. [ Nem sokat számít hogy ki a pilóta csak az autó legyen favorit... ]

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Punker
ross brown elköszönt a mclaren élérõl, ügyes riporterek megint.....

holnap reggel Palik lesz?????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Erõsebb,jobb autóval könnyû dolguk van...
Tigristank
Hát jah, bár a tesztek eredményébõl azért biztos reménykedtek a fanok. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

M@TriX
bazi nagy szöveggel villogott a bannerba is, na ezért dolgoztam én tegnap? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Button és Bari hirtelen top pilóta lett... LoL Mi lesz itt vazzeeee...