FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menjél vissza inkább a barca topikba éptsed a közösségedet...
de inkább neki, mint Piquet-nek
nem is értem a tavalyi év után miért hagyták meg
attól h szidom már az vagyok mi? ez még nem is volt durva😊 de köszönöm ezt bóknak veszem😊

Tök fasza, aki tavyl volt jó az most szar, és aki tavaly volt szar az most jó 😄

Barnabyka
még most qss 😊

Máté94
Rólad ne is beszéljünk!
Máté94
Hát te is nagy gyõkér lehetsz!
Megérdemli.

hoppá..-

kár ezt a gyökeret siratni odavaló az utolsó helyre...

M@TriX
"A versenybírókat a technikai bizottság értesítette arról, hogy a 9-es és a 10-es rajtszámú versenyautók (a két Toyota) hátsó szárnyának felsõ eleme extrém módon hajlékony, és így nem felel meg a Forma-1 technikai szabályzatának 3.15-ös pontjában leírtaknak."

----------------> utolsó helyek.

Hami mégsem az utolsó helyrõl indul 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Máté94
<#wilting><#rinya><#sir><#shakehead>
meg gondolom már gyártják az új diffúzorokat, úh 2-3 futam és helyreáll a rend..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

sztem is kiszerelik mindannyian..

semmi értelme, csak szívás van miatta

fáziskésés..? <#nyes>

nearo
Hami arcát visszaveszik kicsit és máris ballasztot kell tenni a kocsiba, hogy ne legyenek a súlyhatár alatt...

Nem keltem fel az idõmérõre, de az eredményt látva tuti megnézem délben =)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

DJS8
ték

DJS8
háháááááá Button 1.!!!!!!!!!!

nna ez jól kezdõdik.. <#szomoru1>

Barnabyka
bardocz
Akkor én azt félreértettem,amikor mondta.Hátha versenyen mutat majd valamit.
Kit--Kat
Nem tudta megfutni az utolsó mért körét, feltartották.
Ott hátul is olyan szoros a mezõny mint 3.-10.ig.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Barnabyka
nála is csak a pénzrõl szólt..

bardocz
Bourdais amúgy nagyon elkúrta,F1 szerintem nem neki való.
M@TriX
nekem tetszik ez a rajtrács...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hehehehehe😄

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

b-type
Egyfelõl nem minden Hamilton rajongó 'divatdrukker'. Másfelõl el kell tudni fogadni, ilyen a technikai sport, mindig az adott technikából kell kiautózni a maximumot, és majd meglátjuk mire elég.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

szívem szerinti tipp:

1. Vettel 2. Rosberg 3. Massa 😄

realitás:

1. Button 2. Vettel 3. Rosberg ? Barrichelloval vmi történni fog mondjuk a rajtnál😄

olaszok eleve a hangzása is olaszos a csapatnak ugyanakkor a Red Bull csapat maga Osztrák...és milyen érdekes hogy tavaly Vettel az elvileg fiókcsapattal nyert pedig a Red Bull Renault jobban tervezte a jövõt😄😄 végül a társcsapat lett elõkelõbb helyeken a konstruktõri vb-n...idén ugy néz ki visszaáll a rend a két Red Bullos csapatnál...

zsutyesz
azért megnéztem volna pár nappal ezelõtt ezt a listát 😊

desigo
Nagy összeget ne rakj rá 😊
pzoli00
igen Berger eladta a tulajdonrészét méghozzá a Red Bull-nak, tudniillik a Toro Rosso (csak azért írják olaszul a csapat nevét, mert az egykori Minardi utóda + a csapatban 80%-ban olaszok dolgoznak) = Red Bull

Bourdais bocsi😊

na asszem Bordais-re teszek 501x val havki nyerne jáááá az gazdaggá is válhat ha nagy összeget tesz rá😄

úristen nagyon alacsony Buttonék szorzója azért sztem Vettel is esélyes lehetne fõleg ha leesne az esõ akkor bármi lehet😛

BaliBoy
bwin a Brawn-osokra mindössze 2x pénzt fizet. Viszont Vettelre 14x-est. Rá kellene fogadni. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zsutyesz

desigo
Érdemes lenne fogadni a két Brawnosra...
BaliBoy
Ésszerûbb lenne. Majd rájönnek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Barnabyka
Button nyeri a Nagydíjat
4.00
Raikkonen nyeri a Nagydíjat
5.60
Alonso nyeri a Nagydíjat
6.00
Massa nyeri a Nagydíjat
6.50
Hamilton nyeri a Nagydíjat
7.00
Barrichello nyeri a Nagydíjat
7.60
A felsoroltakon kívül más nyeri a Nagydíjat
2.50

-----
Idõmérõ elõtt ez volt a mostanira még szvsz várni kell

Jacek
ok tesztelik a Red Bullnak ennyi..

egy valamit nem értek KERS ide vagy oda! a Toro Rosso hogy csinálta ezt h szinte Berger majdnem eladta a teljes tulajdonjogát szval jóval csökkent a csapat költségvetése mégis betudák építeni ezt a rendszer?😮 nem áll össze nekem a kép evvel kapcsolatban

desigo
Fogadóirodák milyen odsokat adnak?
Minstrel
Én is Ferrarinak drukkolok,de ezt az eredményt most tényleg nem bánom, jó látni, hogy mások is elõl lehetnek, azt kicsit sajnálom, hogy Lajos gépe lerobbant, kíváncsi lettem volna, hogy befér-e az arcával a Q3-ba, de lehet már azért lett csak 15. is, mert hidralikamittudomén' kezdte megadni magát Q1-ben is.

http://topgearhungary.blogspot.com/

desigo
Ha már gumiszállítóból csak egy van akkor a nevek után azt kellene jelölni,hogy KERSes vagy nem.
Barnabyka
csak ehhez kell egy megbízható csapat a boxba..és hát még arról semmit nemtudunk ,h milyen is lesz idén. Tavaly is ki gondolta volna ,h annyit képes hibázni a ferraris boxteam.

Istencsászár
formula.hu
f1hirek.hu
a5.hu

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gyerekek mi lenne ha tippelnétek egyet a holnapi futamra? nem szoktatok ilyet? ki lesz az elsõ három helyezett?? várom a tippeket

sztem Malaysiában is erõs lesz a Brawn csapat... ez az ürge hatalmas profi egy ász...ne felejtsétek el hogy olyan taktikai érzéke is van mint senki másnak a csapatfõnökök közül úgyhogy ez még nyomhat a csapaton...vagyis a boxkiállások