FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Neked átment egy Ferrari a lábadon, vagy mi, mert nagyon fáj a léte ugy látom😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Peppus
Fõleg ha a Ferrarit baszogatják mi?...

Kit--Kat
Én drukkoltam már régóta Williamsnek, hogy kerüljenek vissza a jogos helyükre az élmezõnybe, na meg Niconak, de azért ez pofátlanság, hogy a diffúzoros "csalók" más szabályosságát firtatják.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
A klasszikus óvodai mûvelet, ha rajtakapnak valamin, próbáljuk mások rosszalkodására terelni a figyelmet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Lesznek itt még érdekességek

már várom,hogy mikor fog két szerelõ csapat összeverekedni...
A Williams csapat kifogásolta a Ferrari és a Red Bull autóinak szabályosságát az Ausztrál Nagydíj idõmérõ edzése után.

Az autosport.com értesülései szerint a Williams aggályai a Ferrari F60 és a Red Bull RB5 prototípusainak aerodinamikájára vonatkoznak.

A Toyota autóinak eredményeit már törölték, miután szárnyaikat a megengedettnél rugalmasabbnak minõsítették, így a kölni csapat pilótái holnap az utolsó helyrõl rajtolnak.

Visszanyalt a fagyi?:-)

http://gaborszantai.co.uk/

poppe
tudom h ez nem a humoros topik, de nem bírok magammal 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

menjél vissza inkább a barca topikba éptsed a közösségedet...
de inkább neki, mint Piquet-nek
nem is értem a tavalyi év után miért hagyták meg
attól h szidom már az vagyok mi? ez még nem is volt durva😊 de köszönöm ezt bóknak veszem😊

Tök fasza, aki tavyl volt jó az most szar, és aki tavaly volt szar az most jó 😄

Barnabyka
még most qss 😊

Máté94
Rólad ne is beszéljünk!
Máté94
Hát te is nagy gyõkér lehetsz!
Megérdemli.

hoppá..-

kár ezt a gyökeret siratni odavaló az utolsó helyre...

M@TriX
"A versenybírókat a technikai bizottság értesítette arról, hogy a 9-es és a 10-es rajtszámú versenyautók (a két Toyota) hátsó szárnyának felsõ eleme extrém módon hajlékony, és így nem felel meg a Forma-1 technikai szabályzatának 3.15-ös pontjában leírtaknak."

----------------> utolsó helyek.

Hami mégsem az utolsó helyrõl indul 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Máté94
<#wilting><#rinya><#sir><#shakehead>
meg gondolom már gyártják az új diffúzorokat, úh 2-3 futam és helyreáll a rend..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

sztem is kiszerelik mindannyian..

semmi értelme, csak szívás van miatta

fáziskésés..? <#nyes>

nearo
Hami arcát visszaveszik kicsit és máris ballasztot kell tenni a kocsiba, hogy ne legyenek a súlyhatár alatt...

Nem keltem fel az idõmérõre, de az eredményt látva tuti megnézem délben =)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

DJS8
ték

DJS8
háháááááá Button 1.!!!!!!!!!!

nna ez jól kezdõdik.. <#szomoru1>

Barnabyka
bardocz
Akkor én azt félreértettem,amikor mondta.Hátha versenyen mutat majd valamit.
Kit--Kat
Nem tudta megfutni az utolsó mért körét, feltartották.
Ott hátul is olyan szoros a mezõny mint 3.-10.ig.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Barnabyka
nála is csak a pénzrõl szólt..

bardocz
Bourdais amúgy nagyon elkúrta,F1 szerintem nem neki való.
M@TriX
nekem tetszik ez a rajtrács...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hehehehehe😄

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

b-type
Egyfelõl nem minden Hamilton rajongó 'divatdrukker'. Másfelõl el kell tudni fogadni, ilyen a technikai sport, mindig az adott technikából kell kiautózni a maximumot, és majd meglátjuk mire elég.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

szívem szerinti tipp:

1. Vettel 2. Rosberg 3. Massa 😄

realitás:

1. Button 2. Vettel 3. Rosberg ? Barrichelloval vmi történni fog mondjuk a rajtnál😄

olaszok eleve a hangzása is olaszos a csapatnak ugyanakkor a Red Bull csapat maga Osztrák...és milyen érdekes hogy tavaly Vettel az elvileg fiókcsapattal nyert pedig a Red Bull Renault jobban tervezte a jövõt😄😄 végül a társcsapat lett elõkelõbb helyeken a konstruktõri vb-n...idén ugy néz ki visszaáll a rend a két Red Bullos csapatnál...

zsutyesz
azért megnéztem volna pár nappal ezelõtt ezt a listát 😊

desigo
Nagy összeget ne rakj rá 😊
pzoli00
igen Berger eladta a tulajdonrészét méghozzá a Red Bull-nak, tudniillik a Toro Rosso (csak azért írják olaszul a csapat nevét, mert az egykori Minardi utóda + a csapatban 80%-ban olaszok dolgoznak) = Red Bull

Bourdais bocsi😊

na asszem Bordais-re teszek 501x val havki nyerne jáááá az gazdaggá is válhat ha nagy összeget tesz rá😄

úristen nagyon alacsony Buttonék szorzója azért sztem Vettel is esélyes lehetne fõleg ha leesne az esõ akkor bármi lehet😛

BaliBoy
bwin a Brawn-osokra mindössze 2x pénzt fizet. Viszont Vettelre 14x-est. Rá kellene fogadni. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zsutyesz

desigo
Érdemes lenne fogadni a két Brawnosra...
BaliBoy
Ésszerûbb lenne. Majd rájönnek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Barnabyka
Button nyeri a Nagydíjat
4.00
Raikkonen nyeri a Nagydíjat
5.60
Alonso nyeri a Nagydíjat
6.00
Massa nyeri a Nagydíjat
6.50
Hamilton nyeri a Nagydíjat
7.00
Barrichello nyeri a Nagydíjat
7.60
A felsoroltakon kívül más nyeri a Nagydíjat
2.50

-----
Idõmérõ elõtt ez volt a mostanira még szvsz várni kell

Jacek
ok tesztelik a Red Bullnak ennyi..

egy valamit nem értek KERS ide vagy oda! a Toro Rosso hogy csinálta ezt h szinte Berger majdnem eladta a teljes tulajdonjogát szval jóval csökkent a csapat költségvetése mégis betudák építeni ezt a rendszer?😮 nem áll össze nekem a kép evvel kapcsolatban