182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #98498 Nezzel Stefan Raab roncsderbyt evente egyszer a pro7-en.. Garantalt tores-zuzas, vegig akcio..
Amugy arra utaltam, hogy ezen a palyan az elso 4 kanyarban start utan szinte mindig tortenik valami, olyan a karakterisztikaja... Ebben a mufajban a DTM-esek kulonosen jok szoktak lenni.. Mondjuk attol felek, amilyen atok van Massan, Webber majd felokleli...
-
100körből az első 4 kanyar lesz izgalmas...mindenképp meg fogom nézni a futamot:) -
Alonso biztos elrontja,úgy mint múltkor,manapság nem megy neki a rajt... -
WNW #98495 Durva lesz ez holnap.. A 2 Ferrari, foleg Massa nagyon jol szokott rajtolni.. Az elso 4 kanyar, a hosszu egyenes vegeig nagyon meredek lesz...
-
ezt az egész szánalom Rtl-es teamet le kéne cserélni a picsába!
SZÁNALOM AMIT MŰVELNEK
Vettel és Schumachet az Isten és ALonso meg Massa a leggyengébb pilóta a mezőnyben(Szerintük)
köpködném le mindet
Kivétel Talán a Balázs gyereket,az a legnormálisabb -
Mondom één :D. -
Én mondtam jól
-
Hát széttéptem egy párnát bazzd....2 ezred...nem fújt hátulról a szél a célegyenesben Alonál csak Vettelnél...kb ez a hátrány. -
Czolner miért kiabálta, hogy NEEEEEEEE? 

Yep, megint Vettel!
-
-
2 ezred baaazzzzz -
WNW #98487 Massa 1 szuperlagyat hasznalt a Q2-ben.. Azon ment 5-6 kort, aztan nem ment tobbet szerintem... Alonso 1 kemeny, 1 lagy.. Massanal sporoltak egy kemenyet... -
Trulli jó, de vagy vagy alapon jönnek össze nekik a dolgok. Ha összejön akkor "nincs" ellenfele, ha nem akkor beleszürkül. -

-
Trullin nagyon meglepődtem. A 3 újonc csapat közül 2 szimpatikus. A 2 csapatból 2 pilóta a körülményekhez képest a várható felett teljesítettek jóval! (Lotus, Trulli. HRT Yamamoto). -
sajnáltam is,hogy Koba nem jutott be a 10 közé
pedig egész jól ment -
Ott egymást ütötték ki :D -
Egy műsort nézünk? Valencia pl? (3. 4. helyen mentek amíg be nem jött az SC és meg szívták). Silverstoneba megint pechesek voltak. -
így múlik el a világ dicsősége...
-
-
ÉS IGEN HÜLKENBERG KIVERTE SCHUMAHERT!!! KIVERTEEE XDDDDD 

-
befolyásolták a végeredményt??? Én eddig semmi javulást nem láttam a ferrarikon,inkább stagnálnak,Alonso versenyzik Rosberggel,meg Kubicával,Massa meg küzd a pontszerző helyekért. -
Legyen neked igazad, és sose legyen súlyosabb baleset. Attól hogy nem volt az elmúlt években még nem jelenti azt hogy holnap nem lesz... mit kell értetlenkedni ezen? -
Gyula már pánikolt, pedig látszott, hogy csak a technika volt veszélyben -
Lehet én láttam rosszul. -
Sauberek jók 
Főleg Kobayashi :D -
WNW #98472 Nem tudom.. Weber folyamatosan epul le.. Ferrari javulas.. Most azon elmelkedik, hogy Hockenheim elter, ezert jobb a Ferrari.. Biztos belejatszik, de az uj csomag Valencia ota lathatoan hozza fel oket, es egyre gyorsulnak.. A helyezeseket nem erdemes ebbol a szempontbol figyelembe venni, mert olyan extrem dolgok tortentek a versenyeken, amik alapvetoen befolyasoltak a vegeredmenyt.. -
spiczi91 #98471 Utóbbi, most Senna elverte, bár a különbség a körülményekhez képest nem sok, sőt... -
Akkor vagy elnéztem vagy nem tom én 18.9et láttam yamamotonál. vagy szimplán hülye vagyok 
-
Yamamoto 19:8at ment ahogy láttam. Senna 18:5öt. -
ööö láttad Webber autójának az elejét Valenciában a crash után? ÉRINTETLEN volt,szó szerint,ameddig lehet,addig zúzódott a kasztni,de tovább nem! mai F1-es autóban könnyebb meghalni,mint lábtörést szenvedni. -
biztos? én 4 tizedre emlékszem -
Mikor volt utoljára F1ben olyan súlyos baleset (leszámítva massa rugós esetét) hogy lábtöréssel kéztöréssel vagy egyéb esetleges súlyos sérülésekkel járt? Láttunk ennél ezerszer súlyosabb baleseteket lásd Kubica Montreálba és sorolhatnánk jó pár ezret és kisebb zúzódásokkal karcolásokkal megúszták. -
Senna másfél mp-et adott Yamamotonak. -
Lehet bármi más. Egy lába simán eltörhet, ahhoz nem kell látványosan esni ótóval sem... de meg is lehet úszni szaltókat is karcolás nélkül. Ez a szerencsén múlik illetve a biztonsági felszerelések csökkentik a rizikót, de nem szüntetik meg!! -
Gyulafasz:DD:D:D:D a betonfalnak szerencsere nem lett baja:D:D hat ez tenyleg szerencse:D -
majd elbassza Horner valamelyik futamát,szal no para :)) a mekinél végre elkéne kezdeni gyártani a kettős győzelmeket,hogy még biztosabb legyen a konstri első hely -
gyulageci még jó hogy megemlítette,hogy leszakadt egy kerék,és ha az fejbe kapja a vördzsent...mindegy,legalább buzilaci nincs itt -
RB első sor már megint már látom :S -
Ulvar ezt reklamálja, hogy a kerék ütközés után nem pattog az autó mellett..a F1 átvette ezt a lánc dolgot amit rögtön átvariált, hogy könnyebb legyen az autó súlya..csak így éppen szart sem ér az egész..