FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, a kérdés már csak az, hogy Rubens kiteszi-e Sebastiant? Ahogy ma Barrichello ment, az valami dömper style volt.
A medve nem játék.
mclaren se fog pontot szerezni, max 1-2-t
massa kimi nyekk
Az nem a roseberg te idióta...
Milyen bejelentés: a BMW a mezõny legjobb gyári csapata, mert a KERS nélküli Kubica 2 seccel a KERSes Ferrari elõtt van. 😊
A medve nem játék.
fogalmam nincs! de a sárga is folyamatosan égett és a zöld is! középen!
mégis csak egyenmotorok kellenének, hogy nagy csaták legyenek
villogott zölden az a jelzése nem?
csak a pilóták nem tudták hogy mi van!
csak a pilóták nem tudták hogy mi van!
Simán, a bírák még nevetgéltek is amikor egy pillanatra bevágták õket. Egy kis reklám az F1-nek, hogy kiscsapat nyer. Az egyik (ön és közveszélyes) Brawn-t nem szabad megbüntetni, a másikat meg meg kell várnia a CS-nak. Kicsit se volt átlátszó...
Ez akkra csalásgyanús, hogy akkor hozták be a sct amikor Button cserélt. Geciség.
A medve nem játék.
Ezek a szervezõk/bírók ...
1. Villognia kéne a lámpáknak, hogy megelõzhessék, szóljon már valaki a sofõrnek, hogy ne mutogasson!
2. Richard Benson ausztrál, nem brit, talán a hazai pálya elõnye volt ez a manõver a safety carral ...
3. Barrichello mit keres még bent azok után amit tört-zúzott az eleje óta? Minimum boxutca, de inkább kizárás.
1. Villognia kéne a lámpáknak, hogy megelõzhessék, szóljon már valaki a sofõrnek, hogy ne mutogasson!
2. Richard Benson ausztrál, nem brit, talán a hazai pálya elõnye volt ez a manõver a safety carral ...
3. Barrichello mit keres még bent azok után amit tört-zúzott az eleje óta? Minimum boxutca, de inkább kizárás.
A medve nem játék.
én nem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szerintem százalékot kap.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bari hozta a formáját.....
elmaradt a nagy rajt balesetem csak 4-en koccantak 😞
elmaradt a nagy rajt balesetem csak 4-en koccantak 😞
Button hogy megy már.
Már az elején annyira elment <#shakehead>#shakehead>
Már az elején annyira elment <#shakehead>#shakehead>
BattleTag: kabel15#2672
Palik bácsi kommentál. Mi lesz itt...
Nem az én hibám, nem én írtam a dolgot, hanem az újságírók. De be kell ismerni, Barichello tényleg el van szállva magától túlságosan...
Kiminek jó volt a nyilatkozata:
"Lesz egy plusz gomb a kormányon ami plusz energiákat fog felszabadítani.De ha nem fog mûködni az se baj..." <#hehe>#hehe>
"Lesz egy plusz gomb a kormányon ami plusz energiákat fog felszabadítani.De ha nem fog mûködni az se baj..." <#hehe>#hehe>