FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
csak a pilóták nem tudták hogy mi van!
A medve nem játék.
1. Villognia kéne a lámpáknak, hogy megelõzhessék, szóljon már valaki a sofõrnek, hogy ne mutogasson!
2. Richard Benson ausztrál, nem brit, talán a hazai pálya elõnye volt ez a manõver a safety carral ...
3. Barrichello mit keres még bent azok után amit tört-zúzott az eleje óta? Minimum boxutca, de inkább kizárás.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
elmaradt a nagy rajt balesetem csak 4-en koccantak 😞
Már az elején annyira elment <#shakehead>#shakehead>
BattleTag: kabel15#2672
"Lesz egy plusz gomb a kormányon ami plusz energiákat fog felszabadítani.De ha nem fog mûködni az se baj..." <#hehe>#hehe>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
"Jajj de hajlamosak itt is felkapni a dolgokat.
Az egész onnan indult, hogy a
sajtótájékoztatón az egyik újságíró azért kérdezett csak Barrichellótól és
Vetteltõl, mert Buttontól már csütörtökön megkérdezte ugyanazt a
kérdést.
Persze elfelejtette a jóember, hogy Vettel is ott volt a konferencián.
erre Seb viccesen megjegyezte, hogy "Tudom, hogy kicsi vagyok, de ott ültem
Jenson mellett."
Rubens meg visszapoénkodott: "Ez a legjobb válasz a
kérdésre."
Vettelt sem kellett félteni: "Neked inkább hallgatod kéne,
mert te még kisebb vagy."
Barrichello ugyanazt mondta ezzel a bizonyos
f-betûs kifejezéssel a végén, és közben nevetett.
Ha most emiatt mindenki
felfújja az ügyet, akkor ez van. Van egy érzésem, hogy Barrichellót mindenki már
az F1-en túl szerette volna látni, hát igazuk volt, mert akkor egy hellyel
elõrébb lennének a rajtrácson..."
GoJenson-tól idézve
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu