182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez tény. -
Na a hányinger kerülget az ilyenektől. Alonso nem tudja mi történt??? Vicc. Massát sajnálom de nagyon. Elvettek tőle egy győzelmet mert a nyomi alonso picsáját kell nyalni. Önerőből nem megy majd kintről eldöntik. Csak azt nem tudom mi értelme volt mert Alonso nem lesz világbajnok. -
Hát persze, majd kimondja hogy köszi, hogy lelassítottál Felipe és elengedtél Domi varázs szavára, nélküled nem ment volna... -
Massa helyébe azt csináltam volna mint Alonso Silverstone-ba.
Ne szóljatok hozzám kurva ideg vagyok :D -
ez a magyarázkodás akkor is szánalmas amit az interjún levág... -
A helyzet az hogy nem Alonso utasította ő csak ment. Ezt Massa és Domenicali hozta össze. Nyilván ha Massa nem teszi meg akkor kap az arcába illetve Alonso sírt volna. -
IXEMGabeo #98651 Massa halálhiggadt ebből látszik h mindig is jobb sportember volt, mint Alonso... -
G_ArchAngel #98651 Megkapta a buntetest? Meg.
Most megy BBC-n a riport...
Jordan kizarna a Ferrarit. Abban mindeki egyetert, hogy a csapaterdeket kell szolgalni, a stilus volt gusztustalan.
Eddie most a bizonyitekot keri szamon, hogy Massa tenyleg lassabb volt-e.
Kozben a BBC-sek mar a szabalykonyvbol ideznek. Domenicalinak egyre kenyesebb a helyzet.
Hornert is kerdeztek, ok sem angyalok, de egy nekik is gusztustalan volt. -
ÉBRESZTŐŐŐŐŐ!!! Nem értitek? -
korrekt volt massa nyilatkozata. -
ezek után ha még valaki flemlegeti azt az osztrák futamot...sz@rháziak.. 

-
Ez de rohadt gáz! Ami most megy éppen az interjúban! -
MrTressy #98646 Kinos kicsit ez a sajtótájékoztató... -
ez nem hivatásos utálat, a ferka szabályt szegett. -
IXEMGabeo #98644 ez Massa futama volt és egy nyílvánvaló csapatutasítás a Ferrarinál, kb mint 2002-ben. És még az se biztos, h sokat értek evvel. Anno megbüntették a Ferrarit szóval most is azt kéne.
Archangel: most biztos pipa vagy Alonsora:D én is de nagyon, inkább előzte volna meg tiszta nagy küzdelembe Massát, mint így...nyert, de azért ezt a futamot nem érdemelte meg. -
Most egy pár ezer embert biztosan elment a kedve az F1től.
Ha én lennék ilyen FIA ember én kizárnám az ilyen csapatutasítós csapatokat, és akkor legalább a rádióba nem mondanának ilyen egyértelmű utasítást.
Meg vicc amit most mond Alonso XD -
Alonso megmondta a frankót, hogy miért előzte meg Massa-t. Röhej!
Amikor meg azt mondta korábban, amikor nem engedte el Massa, hogy ez "hihetetlen", az meg már döbbenet. -
madmanic #98641 ezt a vastag bőrt..
nem tudom mi történhetett a 6 os kanyarban láttam, h felipe lassul...
-
Látom megy a rage a hivatásos utálóktól:D Most mi nevetünk rajtatok:) -
Miért is? McLarent ezerszer nagyobb botrányáért sem zárták ki, akkor ezért miért is? -
inkább 26-29 éve de legyen 94 után.... -
125 pontot lehet még szerzni. -
Már nincs semmi izgalom a versenyekben
-
Na azt inkább, de ha nem engedné el akkor ki tekerném a nyakát! Utána meg agyon lőném az fix.
Bár tegyük hozzá hogy Massa többször Alo elé került futamokon, ha jól emlékszem Ausztráliába és nem támadta hanem védte Massát Hamiltontól, és nem egyszer hanem vagy 2er volt ilyen... talán a másik Malayziában volt. -
Gondolom amikor Hamilton megelőzte a safety cart a múltkor és a ferrarik nem akkor se Hamilton volt a hibás? :) -
Masakari #98633 Hát ez kiábrándító futam volt,valami büntetést kaphatna a Ferrari...undorító amit csinálnak -
Most döbbentem rá, hogy egyre unalmasabb az F1
6-9éve még egész korrekt volt az F1
itt már nincs verseny, csak a szarrágás megy
ez nézhetetlen, idióta Bernie és FIA az idióta szabályaival -
dav1d #98631 valahogy ez igaz a Mclarenre és a szurkolóira hogyha valami ehez hasonló dolog történik a pályán mindig előkerülnek mosni a kezüket, ez nem kicsit álszent, nem gondolod? -
Az teljesen tiszta volt, a gumi szarrá kopott. Szidták mint a bokrot de tényleg nem csinált semmi rosszat. Elfogyott mert nem ment be száraz gumiért... -
Azért azt is megnéztem volna, hogy hasonló esetben Alonso miként cselekszik. :) -
IXEMGabeo #98628 Gyulának van igaza most az egyszer mindenkinek ugyanannyi üzemanyag, és egyetlen fordulatszámon peregjen a motor...legalább lenne egy kis izgalom -
1 éve mondom ebbe a topicba leszarom hogy ki vezeti vagy hogy nyer csak Ferrari legyen! Én leszarom hogy Massa vagy Alonso vagy Hamilton vagy ki ül benne...szidom is meg nem is ha kell. Hívője vagyok a Ferrarinak. Akkor is részegre ittam magam amikor Kimi lett VB és akkor is amikor Schumaher, és akkor is ezt tettem volna ha Massa nyer vagy ha idén kurva nagy mázlival Alonso. -
ühümm, és érdekes módon glock kocsija ott is az utolsó kanyarban halt le. hmmhmmhmmm -
Lefogadom, hogy valamelyik nagyobb csapat azért anyázni fog a FIAnál. -
Nem lennék meglepődve, ha kizárnák a ferrarit :))
De ez valószínű nem fog megtörténni. -
Befejezhetnéd már a hülyeséget. Az akasztja ki az embereket hogy példátlanul pofátlan módon csinálja a ferrari, ennél már csak a leintés előtti 2 méteren való elengedés a szánalmasabb amit szintén ez a csapat tart. -
2008ban tényleg nem tolta Kimi ááá hoool...1 ponton múlt Massának a VB emlékszünk?... -
Azért ha Kimi csinálta volna ugyanezt Massával, nem hinném, hogy ennyire jól viselnéd. :D -
Laceee #98620 De olyan jó futamról futamra felháborodni ezen
-
szerencsétlen massából soha nem lesz így világbajnok, esküszöm bármely középcsapattal előbb fog címet nyerni, mint a ferkával... már persze ha domenicalin múlik...