FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F1 az nem foci,a csapatot mindig a pilótái határozzák meg,persze ettõl függetlenül lehet drukkolni csak csapatnak is,de nem ez a jellemzõ..
A ferrariért gyerek korom óta rajongok,akár csak a lamboért,legalább is amióta 1980-ban egy szép nyári délután eltépett mellettem a 7-esen és csak Siofokon láttam legközelebb,már kihült motorral..
De én is mint a nagyátlag versenyzõért szoritok,kezdve Prost,közbe és utánna Sumi és tavaly óta Vettel..
Úgyhogy mi a szánalmas azt vedd át az osztályfönököddel<#idiota>#idiota>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De legalább kiderült, hogy a "kis" csapatok autóiban is tehetséges srácok ülnek,csak egy megfelelõ autó kell alájuk.Nekik is ugyanúgy kell a siker..
Ha nem nyúlok hozzá az órához, akkor 6:20-re kell beállítani az ébresztést?
magyarázd el kérlek <#hehe>#hehe>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Elõször én is akartam írni, hogy rosszul gondolja, de aztán láttam, hogy megelõztek, és nem szaporítottam feleslegesen a hozzászólásokat : )
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Csak ugye kell hozzá a minimum 100Km/h óra, hogy használjon is, a 2,6mp 0-áról.
Én meg az idõmérõt tudtam rosszul, mert ott úgy volt biztos nem használhatják erre még is használták.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de jó lenne egy aprítós nagy rajtbaleset mint régen
ugrálva tapsolnék...
Elsõsorban hogy megússzák-e épp bõrrel.
És ebbõl kifolyólag ez nagyon fog múlni a KERS-eseken, használják-e a startnál, vagy tényleg olyan rövid az egyenes, hogy necces lenne.
Ha használják akkor igen komolyan nézhet majd ki ahogy az elõttük lévõk mellet úgy mennek el ahogy Kimi ment el Heiki mellett a KERS-es próba rajtnál Barcelonában.
Aztán lehet, hogy valaki benézi e KERST és ebbõl lesz a baleset.
Nagyon érdekes lesz.
Az is érdekes lenne, hogy a startnál KERS erõvel megelõzött ám de gyorsabbakat sikerül-e tartani.
Ilyenekbõl jöhet ki jól egy Alonso aki mestere a védekezésnek.
Milyen vicces lenne, hogy a célegyenesben az addig bukdácsoló épp, hogy helyét fedezni tudó mindig boostolna és nem tudnák megelõzni.
Forrna az agya a diffiseknek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez várható volt a két merci elöl(vettelnek nagyon örülök)
Holnap remélem a ferrarik szereznek pontokat és a futamot meg nyerje meg barrichello vettel legyen a 2-ig button autója meg szerintem meg fog állni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Na vegre egy ertelmes ember... <#zavart1>#zavart1> McLarenes voltam 100 eve, foleg Senna miatt, de bejott az akkori piros-feher kamuflazsuk.
Saor Alba
Más csapat szurkolói ugyan úgy sértegethetnék a drága ferraritokat! De mégsem tesszük!
BattleTag: kabel15#2672
A medve nem játék.
De azert sokaig nem kellene, mert elobb fogsz elalmosodni, mint Alonso beerni a 2. helyen:-)
http://gaborszantai.co.uk/
Ezen kívül a pilótákkal is szimpatizálok erõsen, de mindig a ferraris pilótáknak szoktam elsõsorban szorítani.
A mostani mezõnybõl Kimi mellett elsõsorban Trullinak és Niconak drukkolok. Remélem Nico is majd a Ferrarinál fog kikötni.
Kimire már a Sauberes idõszaka óta figyelek már akkor volt, hogy megkérdezték mik az álmai és mondta, hogy a Ferrari.
Nagyon csalódott voltam amikor a McLaren leigazolta.
Persze Schumacher - ferrari kombinációnak szurkoltam elsõsorban de Kimit továbbra is szerettem és 2005-ben nagyon drukkoltam neki.
2006 õszén nagyon örültem, hogy a hangulat nem fog megkopni Schumi távozásával mert egy olyan pilóta jön akit bírok és akinek nagyon tudok drukkolni.
én csak arra céloztam, hogy úgyis kurva soka fognak annak divatszurkolni , akinek megy a szekér... ez mindig így van