FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
De itt most arról van szó,hogy maradnak a pilóták,akik miat is eddig szurkolt,aztán ja,hogy nem emgy a csapatnak,akkor nem szurkolunk neki.
kirol
Kösz

Te már megint fogalom zavarban vagy!
A F1 az nem foci,a csapatot mindig a pilótái határozzák meg,persze ettõl függetlenül lehet drukkolni csak csapatnak is,de nem ez a jellemzõ..
A ferrariért gyerek korom óta rajongok,akár csak a lamboért,legalább is amióta 1980-ban egy szép nyári délután eltépett mellettem a 7-esen és csak Siofokon láttam legközelebb,már kihült motorral..
De én is mint a nagyátlag versenyzõért szoritok,kezdve Prost,közbe és utánna Sumi és tavaly óta Vettel..
Úgyhogy mi a szánalmas azt vedd át az osztályfönököddel<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bardocz
Én nem állítom át,mert akkor meg ma esti versenyemrõl maradnék le 😄
SrAta
Ne felejtsétek el srácok ma óra átállítás 1 órával tovább kell állítani LE NE MARADJATOK A FUTAMRÓL!😛

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Pedig tökélyre fejlesztve sok lehetõség lenne ebben a technológiában, az utcai autókra nézve is.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Igen! Mindenki kipakolja a kocsijábol a KERS-t.

elõre! tehát 6:20-kor 7:20 lesz

bardocz
Egyik csapattól a másikhoz vándorolni pont olyan szánalmas,mint egyik évben komcsi punknak lenni,a következõben meg náci kopasznak😄
Punker
elõre kell 1 órát

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Peppus
szerintem úgysem tart sokáig ez az elõny, és úgy is hamarosan rendezõdni fognak a dolgok. Ennyit meg igazán kibír mindenki.
De legalább kiderült, hogy a "kis" csapatok autóiban is tehetséges srácok ülnek,csak egy megfelelõ autó kell alájuk.Nekik is ugyanúgy kell a siker..

kirol
Merre is kell állítani az órát?

Ha nem nyúlok hozzá az órához, akkor 6:20-re kell beállítani az ébresztést?

Ha már ekkora hátrány származik belõle, igazán megérdemelnék, hogy használhassák orrba szájba. Mikor már olyan szinten áll a fejlesztés, hogy kirívó elõnyt jelent, akkor szóljanak bele ilyen szabályozással... szvsz

nem..

magyarázd el kérlek <#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Osszefoglaltam neki a mondatnyi megjegyzeseket egy kicsit hosszabb lekegzetu magyarazatban, hogy mindenki biztosan megertse...<#eplus2>

passatgt
amúgy tudtátok, hogy a kersnek nem csak a súlya számít, hanem az is, hogy hova rakják a kocsiban?<#wink>

bordy
ja, kb 10x le írtátok szegény passatgt-nek már ugyan ezt a kers súlyos dolgot 😄

nearo
Hányan mondjátok még el? 😊
Elõször én is akartam írni, hogy rosszul gondolja, de aztán láttam, hogy megelõztek, és nem szaporítottam feleslegesen a hozzászólásokat : )

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ezek a feltankolt osszsulyok... Gyakorlatilag mindegyik kocsi a lehetseges minimum sulyon van (azthiszem ez most 600 kilo), ezert is tudjak kiszamolni a benzin mennyiseget az adatokbol.. Viszont az nem mindegy, hogy abban a 600 kilo tiszta sulyban, hogy van elosztva a tomeg.. A KERS gyak. egy tomegben van rossz helyen... Akinek nincs, meg szepen eloszthatja az egesz kocsin, ahogy a legmegfelelobb nekik, igy kiegyebsulyozotabb a kocsi, jobban vezetheto stb... Ez meg mind idot jelent...

Kit--Kat
Én úgy hallottam lehet használni elég sok forrásból.
Csak ugye kell hozzá a minimum 100Km/h óra, hogy használjon is, a 2,6mp 0-áról.
Én meg az idõmérõt tudtam rosszul, mert ott úgy volt biztos nem használhatják erre még is használták.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Nem használhatják a startnál
de jó lenne egy aprítós nagy rajtbaleset mint régen
ugrálva tapsolnék...
van a rajt után 90 másodpercig használni sem lehet?
Kit--Kat
Én erre a rajtra nagyon kíváncsi vagyok.
Elsõsorban hogy megússzák-e épp bõrrel.
És ebbõl kifolyólag ez nagyon fog múlni a KERS-eseken, használják-e a startnál, vagy tényleg olyan rövid az egyenes, hogy necces lenne.
Ha használják akkor igen komolyan nézhet majd ki ahogy az elõttük lévõk mellet úgy mennek el ahogy Kimi ment el Heiki mellett a KERS-es próba rajtnál Barcelonában.
Aztán lehet, hogy valaki benézi e KERST és ebbõl lesz a baleset.
Nagyon érdekes lesz.

Az is érdekes lenne, hogy a startnál KERS erõvel megelõzött ám de gyorsabbakat sikerül-e tartani.
Ilyenekbõl jöhet ki jól egy Alonso aki mestere a védekezésnek.
Milyen vicces lenne, hogy a célegyenesben az addig bukdácsoló épp, hogy helyét fedezni tudó mindig boostolna és nem tudnák megelõzni.
Forrna az agya a diffiseknek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem történt semmi meglepetés az edzésen.
Ez várható volt a két merci elöl(vettelnek nagyon örülök)
Holnap remélem a ferrarik szereznek pontokat és a futamot meg nyerje meg barrichello vettel legyen a 2-ig button autója meg szerintem meg fog állni.

HöfEE
A fejlécben lévõ videót nem lehet valahonnan letölteni?

nearo
tényleg nem :F

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Solten
ehhehh

Saor Alba

az már részletkérdés 😄DDD
Peppus
Vagy éppen azt közlik vele: -Igazad volt, hogy egy Brazil lesz a világbajnok idén, csak nem te! 😄

BaliBoy
Igen, de õk úgy gondolták, hogy a nagy csapatok között lesz izgalmasabb. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

de most ha belegondolok, azért csináltatták a kocsikat is ilyen játékautó kinézetûre, mert így izgalmasabb lesz a verseny szerintük, az meg több nézõt vonz
ez jogos!
ámen
Solten
RB team elpics*zza az egesz mezonyt iden, figyeljetek... <#hehe>

Saor Alba

desigo
Õ legalább nem áll be vonatozni mint a többség.
Ha van rá mód akkor megpróbál elõzni...
Solten
<#wilting> <#bdead>

Saor Alba

a.carkey
Tényleg szüzek? 😊

A medve nem játék.

Solten
"Én amióta az eszemet tudom Ferrari a kedvencem legyen az utcai vagy akármelyik verseny sorozat."

Na vegre egy ertelmes ember... <#zavart1> McLarenes voltam 100 eve, foleg Senna miatt, de bejott az akkori piros-feher kamuflazsuk.

Saor Alba

kabel15
Nem tudom minek kell szidni HAMILTONT? Azért mert elverte a Ferrarit? Más is elverte már nem egyszer!
Más csapat szurkolói ugyan úgy sértegethetnék a drága ferraritokat! De mégsem tesszük!

BattleTag: kabel15#2672

a.carkey
Nem nehezebb a baj, hanem hogy a KERS be van baszva szinte középre-hátulra, aztán nem lehet játszani a kiegyensúlyozással.

A medve nem játék.

Varni lehet...
De azert sokaig nem kellene, mert elobb fogsz elalmosodni, mint Alonso beerni a 2. helyen:-)

http://gaborszantai.co.uk/

És hányan hagyják el majd azért, mert szánalmas pénzügyi cirkusz az egész. Elõbb utóbb úgyis fogást találnak a "kis" csapatokon, hogy újra a Ferrari tündökölhessen az élen...
BaliBoy
A kérdés csak az, hogy milyen arányban lesznek a divatszurkolók és azok aránya akik azért hagyják el az F1-et mert a kis csapatok vannak elõl.

desigo
mennnnyiiiiiii <#hehe>
Kit--Kat
Én amióta az eszemet tudom Ferrari a kedvencem legyen az utcai vagy akármelyik verseny sorozat.

Ezen kívül a pilótákkal is szimpatizálok erõsen, de mindig a ferraris pilótáknak szoktam elsõsorban szorítani.
A mostani mezõnybõl Kimi mellett elsõsorban Trullinak és Niconak drukkolok. Remélem Nico is majd a Ferrarinál fog kikötni.

Kimire már a Sauberes idõszaka óta figyelek már akkor volt, hogy megkérdezték mik az álmai és mondta, hogy a Ferrari.

Nagyon csalódott voltam amikor a McLaren leigazolta.
Persze Schumacher - ferrari kombinációnak szurkoltam elsõsorban de Kimit továbbra is szerettem és 2005-ben nagyon drukkoltam neki.
2006 õszén nagyon örültem, hogy a hangulat nem fog megkopni Schumi távozásával mert egy olyan pilóta jön akit bírok és akinek nagyon tudok drukkolni.

BaliBoy
Dehogy, most tudta meg az ötös lottó fõnyereményét. 😄

szerintem megmondták neki, hogy este nem lesz tej meg süti... 😄
Solten
- Massa, a büfében 20 ausztrál dolcsi a kenguru-szendvics...
- WTF??

Saor Alba

miért? én név szerint téged említettelek? 😄

én csak arra céloztam, hogy úgyis kurva soka fognak annak divatszurkolni , akinek megy a szekér... ez mindig így van
passatgt
szerintem azt mondták neki, hogy piros a sapkája