FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.twitch.tv/hegii
ja a Ferrari kimaradt, tavaly s elõtte is hasonlóan kezdték az évet 1-2 0ázás szerencsétlenkedés, aztán majd összekapják magukat pár verseny múlva.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bari-t én se értem hogy nem büntették meg, SC-t se értem.
Ferrari meg hát nc, kimi elbénázta, massa alatt meg meghalt az autó:/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bari miért nem kapott egy büntetést? ugylátszik ahogy öregszenek egyre lámábbak lesznek, hiába gyors ahogy a Kocka is az volt, de tört zúzott, ezt azért nem kéne...
A Safety Car miért nem jött be egybõl? értehetetlen...
Hamilton fikázók remélem elfelejtik azt hogy Hami nem tud a végérõl jól menni, ezzel a fostömb Mekivel, végigelõzte a mezõnyt, gyönyörûen csinálta, és a többi elõzéssel sem volt gond. Jó ez az uj szabályrendszer, lehet elõzni.
Kubica Vettel balesete pedig sima versenybaleset, egyik sem engedett, Kubicának meg kellett próbálnia mert nyerhetett is volna, Vettel pedig fiatal és buzgó, neki nem számít egyenlõre hogy 2. vagy kiesik ezekszerint, de ezzel nincs is baj, zuzzák egymást egézséges keretek közt.
Trulli is nagyon szépet ment, a Toyotának kellett a dobogó...
Brawn PG pedig zseniálisan jól ment, vitatható az SC késelekedése, de ez nem von le semmit abból amit elértek, ha nincs SC akkor bucira vernek mindenkit, így volt egy kis izgalom a végén.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Jah es legyszi hagyjatok mar ra a gyerekeskedest. nem lehet szepen csondben szurkolni a sajat kedvencednek es nem lehuzni azt akit nem szerettek? mondhattok akarmit ugy sem gyozitek meg a masikat az igazatokrol... nahmeg úgy is Sebastien "Purdé" a legjobb..😄😄
Konolyan olyan rossz 2 oldalon kersztul a hulyesegeket olvasni😊
tudtommal nincs idõ szabály erre...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ha õk csinálták volna akkor õket büntetnék.
BattleTag: kabel15#2672
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Fogd már be, leszarom Hamiltont, az egész f1 egy üzleti politika, hiába vered itt a nyálad, majd "fent" eldöntik, hogy hozza a legtöbb lóvét nekik, leszarják neked vagy bárki másnak mi a jó.
Picsba már...
What about the forests?
respect to the man in the ice cream van
Kb 10 hasonló képeségû pilóta van jelenleg az f1-ben.. És ez abban a pilanatban ahogy egyenlõk az esélyek látszik is..
Downhill!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ale Alonso! poppe fan club™
nem hamiltonrol beszelek te en is hamilton parti vagyok nem tunt meg fel? 😄
Ha megvan linkeld.
köszi
akkor az neked szimpi lenne? bírnád azt a versenyzõt?
raferne a topicra, vagy egy hazigazda, legalabb torolhetne az anyazasokat...<#wilting>#wilting>
http://gaborszantai.co.uk/
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Ale Alonso! poppe fan club™
cement: már megbocsáss, de te meg úgy vagy hülye, ahogy vagy. Nem tudom miért kell fikázni mindenkit, aki nem Haminak drukkol. Plussz abban elég sok embernek igaza van, hogy szimpatikus lenne Hami, ha nem lenne annyira elszálva magától. Most igaz, hogy visszavett egy kicsit arcból, de ha nyer 2 futamot, megint felszed vagy 10-15 kilót, mint hörcsög ebéd után.