182274
  • Ulvar
    Nekem is furcsa volt...na mind1 akkor másik.

• Firerock
    pedig ez egy zonda! Pagani zonda
    valaki elbsazta a fájl nevét!
  • Ulvar
    http://thestormz.files.wordpress.com/2009/09/wallpaper-mclaren-f1.jpg
  • Totti5
    Ez egy Zonda :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Ulvar
    Már egy szinten sikerült... A botrányok már egész jól alakulnak.
  • WNW
    Csak kozolnem, a McLaren akar Ferrariva valni, nem forditva.. Ez mindent elmond...
  • ÁjjLe BoBBi
    az sem volt különb, tény.
    ...azt hittem már a hollandok szánalomfocija magasztalását olvasom...;)
  • Ulvar
    Vártam hogy ezt mutasd...

Igen...teljesen közismert autó, típusát is megmondod?
  • Totti5
  • Ulvar
    Mutass egy elterjedt közismert McLaren név alatt szereplő autót.
  • Totti5
    Igen autókat gyárt:) vagy nem?
  • IXEMGabeo
    jaa régen gyűjtöttem autós matricákat ott láttam csak Mclarent:D élőbe még sosem...amúgy felőlem meg ők tűnhetnének el. bár így azért könnyebb, hogy nincs Ron Dennis akit rühelltünk
  • Ulvar
    McLaren tradicionális autó gyár... veszek is egy McLarent. (gyártottak, és fognak is a jövőben ez tény, de hogy kevés ember van aki hallott róla az fix).
  • IXEMGabeo
    jaja:) jöjjön Hungaroring én már tovább is léptem
  • a.carkey
    Igazából érthető amit csináltak, csak felesleges volt (annyira nem jók, hogy vébét nyerjenek, így meg saját magukkal csesztek ki hosszú távon), nem így kellett volna (lehet ezt szépen is, ahogy a többi teszi és tették ők is korábban). Viszont - szerintem - 100 ezernél nem áll meg a számláló. Lesz ebből még pontlevonás.

Rádadásul! Massának is jót tett volna (egy versennyel a Hungaroring előtt, ahol ugye tavaly ...), Alonso is picit jobban jön ki a dologból, mint a legutóbbi versenyeken jött, vagyis dobogós, és hosszú távon jót is tett volna a csapategységnek valamint Alonso nimbuszának is (értsd: megtehették volna, de mégse tették). Így meg? De ők tudják ...
  • IXEMGabeo
    amúgy halkan jegyzem meg a Mclaren felfüggesztés alatt áll asszem, szóvaql ők nem véletlenül kussolnak és nem keltenek feltűnést...
  • IXEMGabeo
  • Totti5
    Ferrari és McLaren.
  • G_ArchAngel #98879
    nem, az alibifocista hispanokrol, akik meccsenkenti egy nyamvadt gollal vonaglottak be a fuben fetrengve a finaleig...

a hollandok sem erdemeltek meg, mert bunko parasztok, de a spanyoloknak mar a csoportbol sem kellett volna tovabbjutni - megvolt a repjegyuk arra a gepre, amivel a franciak es digok mentek haza:)
  • Ulvar
    1 nagy tradicionális autó gyár van....úgy hívják Ferrari, a többi gyár nem régiben született újjá, de tudjuk többségük már el is húzott. Nem éri meg nekik..
  • Ulvar
    Nem mind1 milyen módon csinálják? Húúú bazze milyen profi módon kiraboltak, ezek meg mekkora balfaszul tök feltűnően raboltak ki. A lényeg ugyanaz marad kiraboltak nem? nem azt mondom hogy ez normális mert mind2 esetet úgy büntetném hogy arról koldulnának, de a Red Bullt se büntették és a Mekit sem az eltitkolt csapatutasításért, ÉS MA IS VOLT A MEKINÉL! Érdekes ez teljesen elfogadott .... -.-
  • ÁjjLe BoBBi
    ez most vicc ügye? :)
    nem a hányinger, huszadrangú holland színészek társulata focicsapatról beszélsz?
  • MaSzKa
    Egy nagy tradicionális autógyártót megverni az nagy szó a Forma 1-ben egy privát csapattal. Ha nem lennének gyári csapatok akkor a győzelem se érne annyit.
  • cargame
    De ilyen amatoron meg nem oldottak meg. Nekem csak ez szurja a szemem. Erted? 1. helyrol kiallitani...? Azert nem sokat lattam, h 1. helyrol igy le kellett volna vki lehuzodjon es atadja a tarsanak. Ez ami szegyen es ez ami mar nem versenyzes.
  • Ulvar
    Ami évek óta az F1. Tényleg csak most veszik egyesek észre?
  • Ulvar
    Renault már korábban is kiszállt mint gyári csapat az F1ből...Miért is olyan fontos igazából a Renault a Ferka és a Mercedes van mint teljesen gyári csapat a 12ből. És még is hatalmas nézettsége van a dolgoknak + reklámértéke.
  • cargame
    Senki ne probalja bemagyarazni, h ez normalis dolog. Ennyi erovel kar felallni a alyara versenyezni....akkor ne is verseny legyen a neve , hanem setakocsikazas...vagy baratikocsikazas...
  • laci 700
    reklám - ban - byeeee
  • cargame
    Jo duma, ez h kell segitse a csapattarsat...kell is csak nem ugy, h az 1. helyrol allok felre. Mert ez gusztustalan. A ferrari egy szegyen csalad...
  • Ulvar
    Nem sikerült felfognom? Fogadjunk hogy régebb óta tudok ezekről mint te... mondom 20 éve ez megy csak most esik le egyeseknek és ezen van a közfelháborodás... sőőőt Spiczi barátom Ascari idejéből most mutatott egy esetet...

De úgyis megmagyarázod tudom.
  • MaSzKa
    A Forma 1 elődje a Nemzetek Csatája volt, ahogy többnyire gyári csapatok versengtek. Gyári csapatok nélkül szerintem nem lenne akkora nézettsége.

Tudja ezt jól Bernie is, mikor a Renault is menni akart az F1-ből akkor már egyből másképp állt hozzá. Egész addig azt mondta megleszünk mi: Honda, BMW, Toyota, Jaguar, stb nélkül is.
  • ÁjjLe BoBBi
    megért egy bant? :\
  • Totti5
    A csapatoknak is a nyereség a lényeg:) a reklámérték óriási, ezért vannak ott, ezért ölnek bele annyi pénzt, nem pedig szórakozásból, hanem hogy eredményesek legyenek és az minél többet hozzon a konyhára, aztán ha nem megy akkor lelépnek mint a BMW, Toyota, Honda.
  • yossarian14
    Üdv!
    Egy hosszú ideje működő otthonról végezhető internetes pénzkeresési lehetőséget szeretnék bemuatatni. A feladatod mindössze annyi, hogy hirdetésekre kell kattintanod. Minden kattintás után kapsz pénzt. Pénzvesztési kockázat nincs. Kifizetés már rengeteg alkalommal megtörtént. Először készítened kell a www.paypal.com- on egy ingyenes számlát, majd regisztrálni az alábbi megbízható(!) honalpokra(minél többre regisztrálsz annál gyorsabban gyűlik a pénz):
    http://wordlinx.com/?r=295336
    http://www.cashium.net/?rid=yossarian
    http://www.neobux.com/?r=yossarian14
    https://www.incrasebux.com/register.php/yossarian.html
    http://www.onbux.com/?r=yossarian
    Ha regisztráltál kattints mindennap a hirdetésekre és próbálj meg beszervezni embereket, így növelheted a kereseted. Angol tudás nem árt!
    Jó munkát mindenkinek!
    ha kérdésed van: [email protected]
  • MaSzKa
    Valószínűleg a FIA dönt, de Berninek jelentős befolyása van a döntéshozatalban. Mivel mindig a nyereségesség az első szempont a Formula 1 urának, így ennek tükrében kedvére alakíthatja a történteket.

Pont ezért nem várható, hogy a Ferrari a pénz büntetésen kívül mást is kap. Egy figyelmeztetéssel meg fogják úszni, erre mérget mernék venni.
  • Totti5
    Még mindig nem sikerült felfognod hogy mi történt és mi a felháborodás alapja és miért vágták meg 100 ezerre a Ferrárit és miért vannak beidézve.
  • Ulvar
    Ja még valami aki így érez az nézze meg a mai Edmontoni futamot IndyCarból, mert ezek szerint neked nincs szükséged ilyen pénzzel teli köcsög gyári szemét csapatokra. Tessék egyen cuccok csak pilóták közt különbség különböző típusú pályákon. 11tól kezdődik és akkor hasonlítsátok össze. 3 éve én is áttértem.
  • MaSzKa
    Szerintem nem a gyári csapatok, hanem Bernie Ecclestone kapzsisága tehette tönkre a mai Forma 1-et.
  • MaSzKa
    Szerintem pedig te vagy hülye, ugyanis én sehol nem említettem, hogy kirakják az F1-ből. Valószínűleg túl sokat hallucináltál, ideje lenne leállnod a drogokkal. A hozzáfűződő belinkelt cikket se olvastad el az is egészen biztos.

Csak idézni tudok:
    "Latom nem sikerült felfogni, de ezert Téged nem, csak a magyar oktatasi rendszert lehet hibáztatni..."
  • laci 700
    xD Mindenki azzal van elfoglalva, hogy a másik előtt végezzen... Nem vetted még észre? Ezért verseny.