FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
ha jól figyeltem egyébként Vettel megcsúszott és azért koccantak, elkopott a gumija rendesen. belsõ íven akart maradni, el is engedte Kubicát szerintem lélekben, csak a rázón fordult és összeértek.

a rajt utáni ütközések szerintem neccesebbek voltak.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Mert csak Hamilton elõl esetek ki?

2. Rubens Barrichello BRA Brawn GP-Mercedes B + 0.807 58
3. Jarno Trulli ITA Toyota B + 1.604 58
4. Lewis Hamilton GBR McLaren-Mercedes B + 2.914 58
5. Timo Glock GER Toyota B + 4.435 58
6. Fernando Alonso SPA Renault B + 4.479 58
7. Nico Rosberg GER Williams-Toyota B + 5.722 58
8. Sebastien Buemi SWZ Toro Rosso-Ferrari B + 6.004 58

õ elõlük nem? vagy ez hogy mûködik? valaki magyarázza már el... Bari elõl nem estek ki? köze nem mett volna a 2. helyhez. Atyavilág, bennetek olyan gyûlölet van, csak tudnám miért... szálljatok már magatokba.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nearo
Lehet, hogy a satuzás nem volt szándékos... amúgy a füstölés nem jelent egyet a kerék blokkolásával, csak lassabban pörög, mint ahogy megy alatta az aszfalt (persze lehet, hogy most nem így volt)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Rockynhooo
érdekes volt , Vettelt sajnálom :S 10 helyes rajtbüntetés ugyanmár... ki is égtem :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Istencsászár
Mármint az autója negyedik? -.- hihetetlen....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Ráadásul amint blokkol a kerék,a fék is elkezd hûlni.
HöfEE
Nem kifejezetten vagyok oda Hamiltonért(eléggé szerényen fogalmaztam) és most ez megint csak mélyített az iránta érzett ellenszenvem. Kiesik elõle a fél brigád, és akkor még megkapja a 3. helyet ajándékba, nonszensz. Vettel büntetését meg nem értem nem hiszem, hogy szándékosan okozott balesetet, nem hagyta magát és ennyi. Amúgy grat a Brawn Gp-nek ütõs lett a kocsi.

Istencsászár
attól nem fog melegedni szerintem hogy állóra satuzza... ha blokkol akkor azon mit melegít? max az a része ami érintkezik az aszfaltal, és max kopik a réteg...

bardocz
Kers töltésére,és el is baszta rendesen az utolsó fékezéssel,pedig Vettelt megelõzhette volna célegyenesben a kigyorsításon,több,mint 6.5 sec-ig nyomhatta volna,amíg elér a célig,és utána ismét 6.5sec.
Kimi-nek egy baja van "hangulat" pilóta, néha pörög mint az állat, néha meg úgy beleszürkûl a mezõnybe, mint egy újjonc... Nem látom az elszántságot...
Fabio Capello
gondolom a KERS-t akarta feltölteni vele

nearo
Palikék szerint azért, hogy melegítse a gumit + töltse a KERS-t

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Amugy SC mogott Massa miert fekezte fustolosre az kerekeket, meg akkor is, mikor nem volt senki a kozeleben - raadasul 3-4 alkalommal?

http://gaborszantai.co.uk/

Tévedés!!!
Elõszõr is voltam Mekis még Prost idejében és wiliemszes is, az is mind1 Sumi miben ült,Jorden,Benetton,Ferka..
Nyugodtan látnám Vettelt a Mekiben is,csak akkor ugyan annak szurkolnék mint Istencsászar ami azért annyira nem tetszene...cóval errõl ennyit!
És akkor még egy gondolat a mai versenyrõl
3 kiemelkedõ teljesitménnyel,Vettel,Kubi és Buemi(ebbõl az elsõ 2õ zseniális)és egy nagyon jó versenyzéssel Button szeméjében,találkoztunk ma..
Ja és ismét egy kib@szott mákos Hamiltonnal (aki azomban egy nagyon jó pilóta ezt nem vitatom,de jelenleg ebben a mezõnyben csak a 4.)akinek segitett az SC,mig Alonsonak ártott..
Kimi-t nem értékelem,mert semmilyen elvárásom nincs már felé.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Jah és RESPECT Mr. Brawn!!!!
Én azt mondom a Kubica Vettel balesetre, hogy sima versenybaleset, lehet hibáztatni az egyiket, lehet a másikat...
DJS8
amúgy a segg fordító nem tud fordítani?

nearo
Bari pénzjutalmat kap, mert õ volt a versenyen a "Best wrecker" (Flatout2, ha valaki nem értené 😊)

V43 1105
Egyetértek, senki nem nyomatta õket sehova... Öröm látni azért hogy egy kis csapat már az elsõ versenyen rongyá verte a mezõnyt, és itt derült ki az is hogy Ross Brawn mekkora nagy ember =) Hamilton meg.. inkább adjatok neki egy banánt, ez nem az Õ sportja 😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Christian88
Javaslom este 7kor a sport klubbot hogy megnézd ezt a futamot is

http://www.twitch.tv/hegii

DJS8
EZ AZZZZZZ BUTTON NYERT !!!!!!!!!!!!!!!44444444444444444 HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Fabio Capello
nem tudom mirõl beszéltek *-) 😄

jóvanna fáradt vagyok 😄

Solten
Ezekkel az uj aerodinamikai-szabalyokkal (cuki jatekautok) izgalmas lett a race.. <#eljen>

Saor Alba

bardocz
Páran?😄
nearo
te mit nézel, csekettõt?

Peppus
páran más futamot láttak 😊

Istencsászár
Majd ha lesz olyan autósport ahol nem lesz vezetõi hiba, meghibásodás, szerencsétlenkedés, ütközés akkor lehet szindi Hamit, addig meg #78257, ez egy ilyen sport, szóval akkor az összes pontszerzõ szégyelje el magát mert kiestek elõle? Massa volt az egyedüli aki önhibáján kívül a többiek HIBÁZTAK.

Norbi1990
Milyen Barichello és Vettel? 😄
Kubica elõzte volna Vettelt nem a Baricsello <#banplz>
A másik meg a Red Bullba asszem nincs is KERS 😄
bardocz
Barichello,kers?Vettel?
Ez csak nekem nem jön össze sehogy?
Fabio Capello
Kubica jobb pozícióban volt már a kanyarban, Vettelnek nem kellett volna erõltetni a dolgot, így végülis az erõszakossága miatt történt a baleset, gondolom ezért.

az már más kérdés hogy a büntetéssel ugyan nem értek egyet, de jobb lett volna ha elengedni kubicát abban a kanyarban, és utána KERS-el felzárkózik rá

bardocz
Ráadásul Vettel autója nem volt veszélyes safetycar tempóban,a kerék meg már nem szakadt le,az ha nem teszi meg az ütközésnél,akkor gyökkettõnél sem fogja.
"Áhh miért kell nyomatni ennyire a Brawn csapatot? "

Nem nyomatta õket senki, saját magukat nyomatták oda ahol most tartanak

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

te mit néztél ? xD

Fabio Capello
na pont az ilyen jellegû hozzáállásról beszélek.

Istencsászár
ez érdekes...

"Sebastian Vettel Malajziában tíz rajtpozíciós büntetést kap a Robert Kubicával történt ütközés miatt. A Red Bull Racing-et 50.000 euró megfizetésére kötelezik, mivel nem parancsolták félre Vettelt, aki sérült autójával veszélyt jelentett a vetélytársak számára."

Bari miért nem kap büntit? Vettel miért is kap? FIA megint hozza a fomráját, hihetetlen...

bardocz
Mért,mit csináljanak?Pénzbüntetés teljesen faszság,pár 10ezer euróból szerinted tanul egy ilyen versenyzõ? legszegényebb pilóta is elõhúzza farzsebbõl.
Máté94
Hamilton nem büntették meg.3. lett.
Máté94
<#levele>
Norbi1990
Ja és ezekkel a hátrasorolós büntikkel meg +10 rajthelyes hátrasorolás a kövi idõmérõn ezekkel csak a pilótáknak a versenyzési kedvét rontják el.
BaLeeX
Áhh miért kell nyomatni ennyire a Brawn csapatot?

Hamiltont megbûntetik egy veszélyes elõzésért Bari meg szarrátöri fél mezõnyt és vigyorogva befut 3.nak.
Na meg az az SC direkt késleltetése is.

Remélem így marad minden aztán Button az év közepén világbajnok lesz majd a sok gyökér verheti a fejét a falba, hogy utána fele annyian nem fogják nézni a "cirkuszukat" vagy megint nekiállnak õket is szopatni hülye ítéletekkel, mint tavaly Hamiltont és a McLarent.

Hamiltonnak meg respect, hogy ezt az elbaszott kocsit behozta 6.nak.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Máté94
<#levele>
Igen megint mást néztél!
Segitett neki a sok rossz rajt,a SC,majd Kimi hibája,Massa rossz taktikája és technikai hibája és hát ugye a 2 kedvencem keménykedése Vettel és Kubi..
Ennek csak a fele nincs, õ sem a 10 ben

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Én jobban örültem volna hogy ha Trullié a 3. hely, ugyan ugy szorítok neki mint Haminak, nagy kedvenc, de hát a szabály az szabály, nem ez volt az elsõ és nem is az utolsó ilyen baki, neki kellett volna figyelnie, azt nem értem hogy ha a kedvenc kerül jó pozícióba akkor ájuldozunk zõle, de ha az illetékes utálandó jelenleg Hami akkor bármit csinál az mák, szerencse, persze nem kellett hozzá a remek rajt az utolsó helyrõl, az elõzések, a sebesség ezzel a dobogóra is alkalmatlan autóval...

Persze kiestek elõle, ahogy Trulli elõl is, de ez lényegtelen nem? Hamilton ugy elõzött hogy nem ütközött pedig nem 1 autót nyomott le, nem kis agresszivitással, õ nem ment bele a falba, neki nem hullott szét a kocsi, mert azt megtette az idõmérõn stb... arról õ vajmi keveset tehet hogy elõtte a Ferrari, Vettel, Kubica élbaszták a versenyüket, nem csak Hamilton, de mindenki elõrejött pár helyet, az a lényeg hogy célba érj a többi sosem számít és ahhoz hogy jó helyen érj célba ott kell lenni, a maximumot nyujtani a többi ugymond nem rajtad múlik.

bardocz
Sõt,Trulli hátrasorolásával 2 pontot szerzett élete elsõ versenyén.
Norbi1990
Én azt kívánom, hogy ne az FIA döntsön ilyen utólagos szar büntetésekkel hanem a pályán legyen lerendezve az egész!
Célvonal után már nem kéne változtatni a sorrenden hanem max csak pénzbüntetés legyen!
Fabio Capello
Mindenki szájkaratézik, bezzeg arra senki nem mond semmit, hogy pl. a totál újonc Buemi milyen jól ment.

Annyira szeretem amikor nem vagytok képesek túllátni a saját kis kedvenceteken, és ha õ nem lesz elsõ, akkor mindenki csal, le van fizetve, biztos csak a kiskedvenccel akartak kibaszni... Tudjuk már elismerni mások eredményeit is, nem csak a saját favoritunkkal foglalkozni.

DJKonya
Huh hát nem számítottam rá hogy ilyen jó lesz a futam, remélem az egész szezon ilyen változatos lesz!

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Count Adyn
Nem azt mondom hogy nem tolta jól, de kellettek hozzá pl Barichello gyilkosságai, meg a Ferrarisok nyomizása, meg Vettel-Kubica kocc. Hami kurva jó pilóta, de a valóság az hogy esélye nem lett volna pontot szerezni saját erejébõl. Igy értettem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bardocz
Egyszerûen hihetetlen,mennyire ostobák,el lett már mondva ezerszer,hogy miért büntették meg,de nem képesek felfogni.Én sem örülök Hamilton 3. helyének,de azért ezen a szinten már túljuthatna a sok szájkaratés.
Istencsászár
Mer SC alatt elõzött, biztosan direkt csinálta Hamilton hogy Trulli megelõzze õt és verseny utén megbüntessék hogy õ 3. lehessen, 100% így volt.