182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
AZt hallotátok már, hogy a 25. Magyar Nagydíj alkalmából, a MAgyar Posta még bélyeget is adott ki? Képet még sehol sem találtam róla, de elméletileg elég nagy lehet mert verseny autók meg embléma meg minden szar van rajta :)
Kíváncsi leszek rá, lehet teszek is hazafelé egy kört a postára :) -
Kicsit csúnya volt tőlük "I know Felipe Massa likes it.", vagy csak nekem tűnik úgy?
-
G_ArchAngel #99135 Bridgestone's Andy Stobart: "Not a lot of activity takes place at the Hungaroring. Motorsport in the country is such that the track isn't used much, so it's pretty green and pretty dirty and dusty. We've brought super-soft tyres, which should give a good lap, and medium tyres, which have a bit less grip. They should be a good combination for the race. I know Felipe Massa likes it."
Halvany utalas a Bridgestone-tol...:) -
Itt nézem -
Lehet valahol nézni az edzést? -
WNW #99132 Csukd be...
-
Ablakból hallani a versenyautók zaját :) -
akkor sokáig fog tartani a műsoridő :)) -
Szabi1991 #99129 palik classfmen, most szidja magát hogy mennyi fasságot mond :DDd xDD -
Igazad van. Paliknak viszont megvan a "kőkemény biznisz" tudasa. Legalabbis szerintem. -
Palik nagyon régóta Hungaroring No1.,olyan kapcsolatai vannak,olyan szponzorokat tudott megfogni beiktatása után,hogy még legalább 10 évig biztos a magyar nagydíj...Jöhetnek Dubai,Dél Koreai pályák,utcai pályák,jöhet Szingapúr stb...a Magyar nagydíjnak,no meg a Monacoinak a legbiztosabb a jövője,amit Paliknak,és a háttér "munkásainak" köszönhetünk -
szerintem a Hungaroring élére nem kell autóversenyzői tudás..ide kőkemény biznisz tudás kell, kapcsolatokkal rendelkezőnek (befektetőkkel) kel lenni..
Ecclestonnak milyen autóversenyzői tudása van? Mint csapatfőnök volt ismert aztán meglehet nézni mekkora biznisszé tette a F1-t.. -
egy agyhalottnál ez nem is csoda..
üzletembernek lehet jó volt, de a riporteri székből már 10 éve elkellett volna küldeni..gügyög, gagyog összevissza beszél és valóban nem emlékszik olyan egyedi dolgokra mint sumák utolsó körös bünti letöltésére (utána hoztak asszem egy szabályt hogy nem lehet így letölteni a büntit) -
valahogy csak odakerült ez a jóember :)) -
Lehet. En akkor se bizok egy kajakosban.:) -
Laceee #99122 Vagy okosan adta a nevét, a munkát valóban elvégző ember helyett. -
En szkeptikus vagyok. Fenntartom a velemenyem, hogy Palik nagyon is jol vezette a palyat.:) -
Laceee #99120 Miért egy ötödölős érthetett a hungaroring vezetéséhez ?
Nagyon nagy koponyák vannak az élsportolók között (nem a fociból kell kiindulni), meg az erős hátszél sem baj, ha van :P -
Kommentatornak valszeg megmarad, pedig ahhoz nem ert.:) A Hungaroring vezetesehez szerintem meg nagyon is ert, tehat nagy marhasag levaltani.
Nem hiszem, hogy egy kajakos tajekozott az autosport vilagaban, es ert is hozza. Megerjuk, hogy a celegyenest kajak-kenu palyava alakitjak.:D -
Nem arrol van szo h uj elnok lesz,de attol meg mint kommentator megmarad? -
WNW #99117 Kell valakinek a hely.. Na jah.. Szinte ez az egy, ami ebben az orszagban mukodik, de az se jo....
-
CSárli Vitting aszondja,flegma:D -
Mostanában van a csúcson. Ahogy öregszik egyre nagyobb hülyeségeket mond, és nem is csoda hogy kipaterolták az RTLtől, de egy másik csatornán felszokott bukkanni és jó kis kabarét ad elő:D -
Ezt a Dávid Sanyit hogyan engedték közvetíteni? Palik is képes egy szintet hozni, de ő simán alálicitál. -
Ezen én is csodálkoztam, mit össze-vissza dumáltak azon hogy be lehet-e fejezni a versenyt a pit-ben, erre ő közvetítette régen... -
Ja és már akkor is össze vissza beszéltek a Dávid Sanyival :). Az angol kollégák már rég tudták mi a dörgés :).
-
Erre
-
Mire is? -
Az RTLből kellett volna már rég kirúgni. Arra nem emlékezett amit ő maga közvetített igaz 12 éve, na de egy olyan esetre egy rendes sport kommentátor csak emlékszik... -
Csak sajnálom. -
Szemetek.:( -
Hm??? Ezt mire is írtad? -
Én a döntés hozókat rugdosnám ki páros lábbal. Én nagyon szerettem a közvetítéseket. ÓÓÓ hogy dögölnének meg!
-
itt -
Miért? Ezt hol olvastad? -
Palikot kirúgták a Hungroringról....
jobb lett volna a retek klubról kirúgni.. -
Massa egy fékezéssel elintézte, hogy róla beszéljenek egész héten. Ügyes húzás.. Ezután, ha esetleg Alonso mögött végez mindenki arra gondol majd, hogy biztos csapatutasítás :D -
A brazil Felipe Massa, a Forma-1 autós gyorsasági világbajnokságon szereplő Ferrari csapat pilótája ellátogatott a mogyoródi Hungaroringen lévő mentőállomásra, ahol találkozott az elmúlt évben balesete után őt ápolókkal.
-
Sok esélyt énse látok a ferrarinak innen már, ha a red bull elis bassza mindig, mégha lajoskának beakad a csak neki engedélyezett fülbevalója egy kanyarba, akkor is ottvan jenson "boring" button aki besunyul simán a vb címre:D -
WNW #99098 [URL=http://www.motorsportal.hu/forma1/massa-nem-vagyok-masodhegedus-c34338.html]Hummm, ugytunik Massat sikerult jol felhuzni.. O inkabb "sirni" szokott, mint Bari, ha gond van.. Meroben szokatlan, hogy ilyen kemenyen fogalmazzon... Erdekes...[/URL]