182274
  • kabel15
    És HAMILTON nyerje meg a VB-t :D
  • WNW
    Hat szerintem arra varhatsz, iden aligha lesz barmelyik is VB nyero.. Ahhoz az kene, hogy az RB, illetve a McLaren folyamatosan bukjon... Ehhez nagyobb mak kene, mint anno Kimi VB cimehez.. Akkor csak a McLarennek kellett felemesztenie magat, most 2 csapatnak kene egyszere egymast segitve folyamatosan rontani mindent, amit lehet.. Kicsi ra az esely..
  • G_ArchAngel #99095
    Tudom, lehetetlen, de kivanom, hogy Alonso essen ki tobbszor, Massa nyerjen es a vegen annyival veszitse el a VB-t Massa, ahany pontba ez a helycsere kerult...
  • Máté94
    Nem lesz.
  • kabel15
    Sziasztok!

A holnap edzést fogja adni valamelyik magyar TV? Esetleg kommentár lesz hozzá? Vagy megint csak neten nézhetjük?
  • WNW
    Haaat egyre jobban ugy nez ki, hogy a Ferrarinal nem volt elozetes egyeztetes.. A versenyen Alonso zsarolasara tamadt az az otletuk, hogy akkor csereltetnek, mielott Alo elsopri mindegyikuket egy elozesi probalkozassal, ezert volt ez az erdekes megvalositas.. Alakulnak a dologok...
  • G_ArchAngel #99091
    jobban faj, ha latod es nem tudsz ellene tenni semmit, mint mikor csak a tenyekkel szembesulsz - szvsz...
  • WNW
    Tehat, ha kipakoljak a lakasod, es epp latod, ahogy elviszik a kedvenc TV nezo foteled, akkor szivenut.. Ha epp nem vagy otthon, akkor hazamesz az ures lakasba, es leulsz a nemletezo foteled helyere, ahonnet megnezed a nemletezo TV-den az epp aktualis futamot, mintha mi sem tortent volna..
  • sumi
    szaszika..

nincs online most sehol..??
  • Count Adyn
    "Ez volt az egyetlen arra utaló jel, hogy beleszóltak a futam végeredményébe."

aha:DD
  • bakkerman
    igen,ami nem a szemem előtt történik az nem fáj
  • G_ArchAngel #99086
    Egy kis olaj a tuzre...
  • WNW
    Van alternativa, nem nezed.. En nem szeretem az amerikai focit, meg meg sorolhatnam miket nem.. Nem nezem oket, es kesz.. Azt a hozzaallast, hogy most minden szar, bezzeg regen huuu mik voltak, meg egyenesen ruhellem.. 30, 20, 10 eve is voltak unalmas futamok, meg jok, meg olyanok, amiken csak 1 dolog tortent, de azt maig emlegetik.. Ezek most is megvannak, csak, mar kiegtel, es eszre se veszed... Huuuuuuuuu, az RB-t inkabb ne hozzuk fel peldanak, az egy csodtomeg volt, ahogy kommunikaltak, meg ahogy inteztek az egeszet...
  • Ulvar
    Tehát jobb ha a hülyéket átbasszák mert akkor nem basztatják őket, nagyon durván lefordítva magyarra.
  • G_ArchAngel #99083
    Az F1 az egyetlen TV musor, amit nezek, kicsit nehez egy dolgot kivaltani masikkal, ha nincs alternativa...
    Az sem segithet sokat az eletben, ha becsukod a szemed es azt mantrazod, hogy /nem szar, nem szar, nem szar.../
    Persze, ha Neked ez mukodik, akkor hajra - engem masok is elegszer atbasztak mar, szep lenne, ha magam is beallnek a sorba es hazudnek magamnak...

Visszaterve az utasitasra: hazudni igy sem kell, azert Webberek eleg szep terelo nyilatkozatokat adtak a sajtonak, csak egy bizonyos intelligencia szukseges ahhoz, hogy felismerje valaki, mikor es hogyan, de legfokepp mit kell mondani.
  • WNW
    Tehat, ha Massaval letekertetik a motort, akkor minden rendben, mert ugyan mindenki tudja mit csinaltak, csak lehet kepmutatni..
    Nyilatkozatok.. Hat azt nem mondhattak, hogy na ezt jol megcsereltuk, a kepmutato szabaly miatt jott a duma.. Azt nem varhattad, hogy ott helyben verjek a melluk, hogy mit csinaltunk.. Ezt a McLaren is szepen eloadta Isztambulban, ez van.. A betarthatatlan szabaly hozza magaval a kiseloadasokat..
    Ha unod, ne nezd.. Nezzel krikettet, vagy puding evo versenyt.. Engem nem erdekel a Baratok Kozt, nem is nezem.. Igaz nem is jarok a forumukra minden alkalommal kijelenteni, hogy milyen szar is az egesz mufaj...
  • G_ArchAngel #99081
    Ezt szajkoztam, nem?
    Nem azzal volt a gond amit, hanem ahogy csinaltak...
    Es legfokepp a nyilatkozatok es reakciok utana, az volt az undorito ettol a szinesztarsulattol:(

Es kiemelnem a legfontosabb reszt:
    "a Német Nagydíj a Ferrari váratlan szárnyalásától eltekintve még annál is unalmasabb volt, mint amilyennek látszott."

Ha nincs eso vagy balaeset az F1 tovabbra is szar...:(
  • LordVenom
    Sziasztok!
    Tudom láma a kérdés,de mivel még nem voltam hasonló rendezvényen,megkérdezem. Van két jegyem a forma 1-re. A kérdésem a következő: nem muszáj ugyanazt a személyt vinnem a boxutca látogatásra,mint akit mondjuk szombaton viszek,igaz?

Előre köszönöm a választ. ;)
  • Count Adyn
    erről van szó:)
  • WNW
    GORBE TUKOR
  • MaSzKa
    A 2008-ban nem volt ilyen amit írsz.
  • Ulvar
    Vicces lenne ha a pilóta irányítaná a csapatot :D

mondjuk ősrégi kis csapatoknál előferdült :D.
  • Totti5
    Szarok is voltak:D
  • MaSzKa
    A BMW-nél nem volt ilyen amit írsz.

Akárhol olvasok autós, F1-es cikket, mindig tele van helyesírási, stb hibákkal :(

A Hungaroring rövid történte
  • Totti5
    Most sírjon vagy mit csináljon? Massa lassított le, ha nem teszi akkor nem előzi meg és nem nyeri meg, de Massa repül a csapattól. Ez van, de nem Alonso tehet arról amit a Ferrari művelt.
  • Ulvar
    Nem szent Alonso de az fix hogy nem ő találta ki hogy Piquet forogjon be a falba akkor.

2006ban az tetszett amikor a Renault szólt hogy az első szárnyak flexibilisek más csapatoknál, ezért olyan gyorsak. (Ferrari, McLaren, BMW, a többire nem emlékszem). Erre fel Alonso bácsiék Melbourneben lebuktak, a TV kamerákon jól látszott hogy ott bizony hajlik valami :). Ez mind csapat és pénz...ilyen az F1, évek óta.
  • MaSzKa
    Pár éve kitárgyaltuk már itt, hogy valószínűleg nem az átlag egészséggyilkos angol kajákon él.

Szerintem vagy 10 ember figyel rá. (egészség tanácsadó, orvos, tornász, stb)

Ez a szemét még büszke is a csalásra (nah ennek aztán van pofája):
    Alonso szerint nagyszerű érzés volt Németországban győzni

A Renault-nál is mikor volt csaltak mindig is (nem is értem, miért nem vettél el a vb címeit pl az ellensúlyos lengéscsillapító miatt, mikor a Honda-t meg lazán lenullázták) Sajnos az egyenlőknél is vannak egyenlőbbek.

Bernie papa meg mi másról beszélhetne megint, mint a "Pénz, Pénz meg a Pénz"
    Ecclestone: Nem lepne meg, ha elveszítenénk két csapatot
  • Totti5
    Igaza van mindenben.
  • WNW
    Hogy is ment ez reges regen, meg az idok hajnalan.. Erdemes tanulmanyozni, hogy kotott szerzodest anno az oreg Moss...:)
  • Totti5
    Azt mi nem tudhatjuk hogy van e valami baja, nyavajája, az orvosok meg nem tudnak semmit sem tenni az öregség ellen és akármennyire erősnek tűnik, ebben a korban már egy kicsit erőseb megfázás is szövődményes lehet. Legyen igazad és 10 év múlva is legyen ott a rajtrácson, mert sok barommal ellentétben én nem kívánom a halált....
  • desigo
    hidd el,hogy a világ legjobb orvosai kezelik
    csak rajta múlik,hogy mennyire vigyáz magára
  • Totti5
    Éljen 90 évig egészségben, nem erről van szó, de 10 év nagyon hosszú idő és ilyen idős korban hetek alatt le tud épülni az ember...
  • Count Adyn
    mér most döntésképes?:D
  • WNW
    Oreganyam 90 eves.. Megerte, ugyan mar egy matematikai elmeletet nem tudna megalkotni, de egy par milliocskas szerzodest siman megkotne, foleg ha O kapna a penzt...
  • G_ArchAngel #99063
    90 lesz, amikor lejar a szerzodes, ha egyaltalan megeri vagy donteskepes lesz meg az elmeje...
  • desigo
    idén lesz 80
    van azért még jópár éve...
  • Totti5
    A következő hosszabbítást már nem ő fogja signálni. Várható volt, Monaco fizetett amennyit kellett és aláírtak.
  • desigo
    Ecclestone tíz évre szóló szerződést kötött Monacóval
  • Szabi1991
    azt nemlehet tudni hogy hova vannak kitéve a masinák ? :D
    egy rőnót meg egy redbullt találtam, de a többi nemtudom merre lehet.. nincs erről vmi lista vhol ? :S
  • mcmoha
    Itt van megegyszer.:)

10.3.6 In order to help prevent a wheel becoming separated in the event of all suspension members connecting it
    to the car failing provision must be made to accommodate flexible cables, each with a cross sectional area
    greater than 110mm², the purpose of which is to connect each wheel/upright assembly to the main
    structure of the car.
    The cables and their attachments must also be designed in order to help prevent a
    wheel making contact with the driver's head during an accident.
    Each cable must have its own separate attachment which :
    - is able to withstand a tensile force of 70kN ;
    - is able to accommodate a cable end fitting with a minimum inside diameter of 15mm.
    Each wheel may be fitted with one or two cables, dependent upon their performance when tested under
    FIA Test Procedure 03/07. If one cable is fitted it must exceed the requirements of 3.1.1 of Test Procedure
    03/07 and if two are fitted each must exceed the requirements of 3.1.2.