FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Szerintem Button elõbb nyerné meg a VB-t.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tenyleg, ha Rubinho megnyerne a VB-t es ujra elkezdene mondani, hogy nelkule nem lett volna VB MS es ha nincs a Ferrarinal csapatsorrend, akkor O is nyerhet, akkor mit fognak itt rendezni a Fiat rajongok?
Pedig akkor mar lenne min elgondolkodni...<#gonosz2>

(SG forumengine ritka ratyi ismet...)

http://gaborszantai.co.uk/

Bandee1987
Jó, persze, a tengerentúlon jól tolta, de attól még nem kellett volna ekkora arccal idejönnie, hogy "én vagyok a faszagyerek, most jöttem amcsiból, szétalázok mindenkit", aztán miután itt nem sikerült szétaláznia a népet, visszament oda, és onnan szidja azóta a Forma-1-et.

hát a saját csapatomat biztosan nem szopattam volna -akiktõl mellesleg nem kevés zsetont kapok- idõmérõn, csak mert éppen nincs kinyalva a seggem, vagy mert éppen csíp a pisi...

Halkan megjegyzem akkor le is írtam ide a véleményem, kaptam is érte vagy négy büntipontot. Úgy látszik Hamiltont szabadon lehet csokizni, niggerezni meg csitázni.. No admin..?

Mindegy, Alonso mint versenyzõ rendben van, emberileg egy selejt..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bandee1987
"Pikét is beültették a tutiba"

A tavalyi Renult (az év vége kivételével) minden volt, csak tuti nem. Mondjuk Piké tényleg szar is volt, ezt hozzá kell tenni.

De akkor nézd meg Vettel példáját.

krisztianp16
Hát csak véletlen lett világbajnok,azt ne felejcsuk el...
de remélem idén nem lesz igy,Massa vagy Kimi remélem belehuznak!

Idioták kiméljenek!!! :)

Bandee1987
A Schumacher évek alatt hogy? Max 2003-ban volt valamennyi esélye, de akkor is csak 3. lett.

Istencsászár
Nem volt szerencséje, akár lehetett volna VB, de a Williams nem volt elég jó... számít ez valamit? egy trófea hiényzik a sorból na bumm, azt mindenki látta, már aki nem vak hogy pokoló jó pilóta, és F1ben is bizonyított nem 1szer nem 2szer.

1998 Formula 3000 Champion
1999 CART Champion
2000 Indy 500 Winner
2003 Monaco Grand Prix Winner
2007-2008 24 Hours of Daytona Overall Winner

Awards
1999 CART Rookie of the Year
2000 Indy 500 Rookie of the Year
2007 NASCAR Nextel Cup Rookie of the Year

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

krisztianp16
Leg jobb a Ferrári egyet értek veled😊
Bár vastanában nem nagyon jók,de én ferráris maradok!
Csak azzért írtam, hogy az maradok mert sokan anak a caspatnak drukolnak akik az elsök:S

Idioták kiméljenek!!! :)

Peppus
meg mondjuk majdnem világbajnok lett 😛 de neki jól állt az agresszív stílus.

Istencsászár
Azok az idõk elmúltak, most már beültetik oda ahova való. Pikét is beültették a tutiba, le is szerepelt szépen, ellenben Hamiltont kiválóan teljesített, miért kell tõle sajnálni? neked mitõl lenne jobb ha évekig egy gyõzelemre esélytelen autóval küzd? nem riadt meg a lehetõségtõl, sõt élt vele maximálisan a többi pedig nem számít csak blablabla...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
Hát itt 1-2 futam megnyerésén kívül nem sokat tudott felmutatni.

Istencsászár
Vérbeli versenyzõ, az a lényeg hogy a pályán hogyan megy, a többi különsebben nem érdekes...

Bandee1987
Úgy, hogy a kezdetektõl fogva a mezõny egyik legjobb autója van a segga alatt Lajosnak, úgy könnyû nagy arcúnak lenni. Még Schumi sem a legjobb autóval kezdett anno, Kimi egy Sauberrel kezdett. Alonsot nem kedvelem, de õ sem a legjobb autót kapta meg egybõl, egy Minardiban kezdte a pályafutását.

desigo
Nekem elég nagyképûnek is tûnt kezdetben
nem is szurkoltam neki...
ahogy teltek az évek egyre korrektebb lett õ is
Es, ez mire jogosit fel akarkit is?
MS-nek akkor arca lehetne, hogy jobb helyeken villamosszekbe ultethetnek, ha mindenki igy cselekedne...

desigo
Akárhogy is nézem Alonso tett le legtöbbet a felsoroltak közül az asztalra...
Rockynhooo
jah Montoya még utolag is osztogatta Sumit ,hogy menjen Nascarba õ is ha annyira tud vezetni _AS😄_ASD:_ASD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mint Alonsonak?
Szerintem a Nagypofa Top5 ez lenne:
- Alonso
- Hamilton apuka
- Montoya
- Barrichello
- Hamilton

(Biatore a kategoria felett all...)

Bandee1987
Utoljára talán Montoyának volt ekkora az arca, utáltam is, mint a szart.

szivembõl szóltál<#eljen>
De úgy látszik sokaknak bejön, a nagypofáju vamzerkodás

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Firerock
mert te mit csináltál volna ha a csapattársad egy árulkodós K*rva?ilyet azért elég keveset látni hogy valakinek az elsõ évében ekkora szája van mint a Csokinak...és még olyat is ritkán látni hogy valaki feljelenti a saját csapatát/csapattársát...ennyi...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bandee1987
Srácok...

Nézzetek már körül máshol is!

Csak az F1ferrari.hu-n van fenn ez a hír. Sehol máshol nem látom. Mutassatok még 1 f1-es linket ahol ez fennvan, és elhiszem.

fenét. teljesen visszafogott volt, ahhoz képest amit a mekinél mûvelt az a hiszti volt kriminális <#csodalk>

Peppus
Normális maradna? 😛 mikor volt normális? Tavaly is járt a szája elég rendesen. Csak most a franc sem foglalkozik vele.

bardocz
Ha normális maradna,akkor jöjjön csak a Ferrarihoz:-)
legalabb ujra teljes szivbol utalhatnek vkit - hispant a digo csapatba<#ticking>

Alonso a ferkánál hö hö <#ravasz1>

Bár már tavaly is normális volt, kérdés h ha Massa elveri párszor megint becsípi-e a zsírt..

Dark Angel 666
március 31ediei , szóval úgy néz ki komoly.
én örülnék neki ha tényleg így lenne , az utóbbi idõben nem képes koncentrálni , túl sokat hibázik

Tyler1
ez több mint valószinû h igy is lesz, 2007-ben is szó volt már a rally-ról, pedig akk csúcson volt!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bandee1987
Gyerekek, holnap április 1 van...

Ráadásul a forráscímen ( autourheilu.fi ) sehol nem látok ilyen hírt, sõt sehol máshol. Szóval elõ-április 1.-i hír.

Firerock
Tavaly teljesen versenyképes volt az autója

Firerock
Ámen😊

Punker
hiába lesz több elõzés idén (valszeg) a szabály rendszer a sz@r.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tyler1
már régóta híresztelték, várható volt h bejelentik. alonsot eddig is utáltam, de ha ferraris lesz, akk juhhuuu NAGYON!!!!! 😄

desigo
Remélem raknak már alá egy versenyképes autót és visszajön a kedve...
Firerock
helyes

Jacek
pöszet is kivagnam Kubi/Vettel parost jovore, most ugyis osszesimultak😊

MR ME
jöhetne helyette pl vettel 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jacek
siman lehet igaz😞 eppen ma beszeltem egy haverommal hogy tuti az utolso eve meg ha vb lenne akkor is, de majd meglatjuk.....

ezt mondtam már, a verseny végén...

Peppus
Régen sem haltak bele 😊 Mégjobban kijön majd a különbség, hogy ki milyen pro esõben.

nearo
Gondolom a teszteken is volt ilyen, hogy a közepén leszakadt az ég. Ott mit csináltak?
Mondjuk tény, hogy páran alaposan összetörhetik magukat, ha úgy csinálják, mint mondjuk tavaly spa-ban, vagy interlagosban.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
Ha akkora profik akkor reagálják le gyorsan a helyzeteket.
szerintem direkt arra utaznak,hogy elõnyt kovácsoljanak a balesetek utáni fejetlenségekbõl...
bardocz
Lassan kell menni,ezt mond már el egy versenyzõnek😄 Nem is ismerik a szót😛 Van a gyors,meg a pitlimit😄
Istencsászár
Lassan kell menni😊 vagy félbeszakítják a versenyt és és be kell mászni a boxba ahogy tudnak, azért nem lesz itt világvége...

bardocz
Ha leszakad az esõ,akkor a slick-el hatalmas nagy szopás van.Tavaly legalább volt pár centi rész a gumin,ahova mehetett az esõ,de most nincsen semmi.
Tyler1
hát nem biztos h épp verseny közben van idejük lereagálni mi is történt.
és ez nem csak Haminél volt igy, mert Massa sem vágta a SC szabályokat. a másik meg h amit a rádión rájuk szólnak azt kell csinálniuk! de mindig lesz olyan szitu ahol vmelyik csapat rossz döntést hoz.
mellesleg a verseny bírák döntései néha elég viccesek...

Rockynhooo
*gurulni

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"