182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
És HAMILTON nyerje meg a VB-t :D -
WNW #99096 Hat szerintem arra varhatsz, iden aligha lesz barmelyik is VB nyero.. Ahhoz az kene, hogy az RB, illetve a McLaren folyamatosan bukjon... Ehhez nagyobb mak kene, mint anno Kimi VB cimehez.. Akkor csak a McLarennek kellett felemesztenie magat, most 2 csapatnak kene egyszere egymast segitve folyamatosan rontani mindent, amit lehet.. Kicsi ra az esely.. -
G_ArchAngel #99095 Tudom, lehetetlen, de kivanom, hogy Alonso essen ki tobbszor, Massa nyerjen es a vegen annyival veszitse el a VB-t Massa, ahany pontba ez a helycsere kerult... -
Nem lesz. -
Sziasztok!
A holnap edzést fogja adni valamelyik magyar TV? Esetleg kommentár lesz hozzá? Vagy megint csak neten nézhetjük? -
WNW #99092 Haaat egyre jobban ugy nez ki, hogy a Ferrarinal nem volt elozetes egyeztetes.. A versenyen Alonso zsarolasara tamadt az az otletuk, hogy akkor csereltetnek, mielott Alo elsopri mindegyikuket egy elozesi probalkozassal, ezert volt ez az erdekes megvalositas.. Alakulnak a dologok... -
G_ArchAngel #99091 jobban faj, ha latod es nem tudsz ellene tenni semmit, mint mikor csak a tenyekkel szembesulsz - szvsz... -
WNW #99090 Tehat, ha kipakoljak a lakasod, es epp latod, ahogy elviszik a kedvenc TV nezo foteled, akkor szivenut.. Ha epp nem vagy otthon, akkor hazamesz az ures lakasba, es leulsz a nemletezo foteled helyere, ahonnet megnezed a nemletezo TV-den az epp aktualis futamot, mintha mi sem tortent volna..
-
szaszika..
nincs online most sehol..?? -
"Ez volt az egyetlen arra utaló jel, hogy beleszóltak a futam végeredményébe."
aha:DD -
igen,ami nem a szemem előtt történik az nem fáj -
G_ArchAngel #99086 Egy kis olaj a tuzre... -
WNW #99085 Van alternativa, nem nezed.. En nem szeretem az amerikai focit, meg meg sorolhatnam miket nem.. Nem nezem oket, es kesz.. Azt a hozzaallast, hogy most minden szar, bezzeg regen huuu mik voltak, meg egyenesen ruhellem.. 30, 20, 10 eve is voltak unalmas futamok, meg jok, meg olyanok, amiken csak 1 dolog tortent, de azt maig emlegetik.. Ezek most is megvannak, csak, mar kiegtel, es eszre se veszed... Huuuuuuuuu, az RB-t inkabb ne hozzuk fel peldanak, az egy csodtomeg volt, ahogy kommunikaltak, meg ahogy inteztek az egeszet... -
Tehát jobb ha a hülyéket átbasszák mert akkor nem basztatják őket, nagyon durván lefordítva magyarra. -
G_ArchAngel #99083 Az F1 az egyetlen TV musor, amit nezek, kicsit nehez egy dolgot kivaltani masikkal, ha nincs alternativa...
Az sem segithet sokat az eletben, ha becsukod a szemed es azt mantrazod, hogy /nem szar, nem szar, nem szar.../
Persze, ha Neked ez mukodik, akkor hajra - engem masok is elegszer atbasztak mar, szep lenne, ha magam is beallnek a sorba es hazudnek magamnak...
Visszaterve az utasitasra: hazudni igy sem kell, azert Webberek eleg szep terelo nyilatkozatokat adtak a sajtonak, csak egy bizonyos intelligencia szukseges ahhoz, hogy felismerje valaki, mikor es hogyan, de legfokepp mit kell mondani. -
WNW #99082 Tehat, ha Massaval letekertetik a motort, akkor minden rendben, mert ugyan mindenki tudja mit csinaltak, csak lehet kepmutatni..
Nyilatkozatok.. Hat azt nem mondhattak, hogy na ezt jol megcsereltuk, a kepmutato szabaly miatt jott a duma.. Azt nem varhattad, hogy ott helyben verjek a melluk, hogy mit csinaltunk.. Ezt a McLaren is szepen eloadta Isztambulban, ez van.. A betarthatatlan szabaly hozza magaval a kiseloadasokat..
Ha unod, ne nezd.. Nezzel krikettet, vagy puding evo versenyt.. Engem nem erdekel a Baratok Kozt, nem is nezem.. Igaz nem is jarok a forumukra minden alkalommal kijelenteni, hogy milyen szar is az egesz mufaj...
-
G_ArchAngel #99081 Ezt szajkoztam, nem?
Nem azzal volt a gond amit, hanem ahogy csinaltak...
Es legfokepp a nyilatkozatok es reakciok utana, az volt az undorito ettol a szinesztarsulattol:(
Es kiemelnem a legfontosabb reszt:
"a Német Nagydíj a Ferrari váratlan szárnyalásától eltekintve még annál is unalmasabb volt, mint amilyennek látszott."
Ha nincs eso vagy balaeset az F1 tovabbra is szar...:( -
Sziasztok!
Tudom láma a kérdés,de mivel még nem voltam hasonló rendezvényen,megkérdezem. Van két jegyem a forma 1-re. A kérdésem a következő: nem muszáj ugyanazt a személyt vinnem a boxutca látogatásra,mint akit mondjuk szombaton viszek,igaz?
Előre köszönöm a választ. ;) -
erről van szó:) -
WNW #99078 GORBE TUKOR -
A 2008-ban nem volt ilyen amit írsz. -
Vicces lenne ha a pilóta irányítaná a csapatot :D
mondjuk ősrégi kis csapatoknál előferdült :D. -
Szarok is voltak:D -
A BMW-nél nem volt ilyen amit írsz.
Akárhol olvasok autós, F1-es cikket, mindig tele van helyesírási, stb hibákkal :(
A Hungaroring rövid történte -
Most sírjon vagy mit csináljon? Massa lassított le, ha nem teszi akkor nem előzi meg és nem nyeri meg, de Massa repül a csapattól. Ez van, de nem Alonso tehet arról amit a Ferrari művelt. -
Nem szent Alonso de az fix hogy nem ő találta ki hogy Piquet forogjon be a falba akkor.
2006ban az tetszett amikor a Renault szólt hogy az első szárnyak flexibilisek más csapatoknál, ezért olyan gyorsak. (Ferrari, McLaren, BMW, a többire nem emlékszem). Erre fel Alonso bácsiék Melbourneben lebuktak, a TV kamerákon jól látszott hogy ott bizony hajlik valami :). Ez mind csapat és pénz...ilyen az F1, évek óta. -
Pár éve kitárgyaltuk már itt, hogy valószínűleg nem az átlag egészséggyilkos angol kajákon él.
Szerintem vagy 10 ember figyel rá. (egészség tanácsadó, orvos, tornász, stb)
Ez a szemét még büszke is a csalásra (nah ennek aztán van pofája):
Alonso szerint nagyszerű érzés volt Németországban győzni
A Renault-nál is mikor volt csaltak mindig is (nem is értem, miért nem vettél el a vb címeit pl az ellensúlyos lengéscsillapító miatt, mikor a Honda-t meg lazán lenullázták) Sajnos az egyenlőknél is vannak egyenlőbbek.
Bernie papa meg mi másról beszélhetne megint, mint a "Pénz, Pénz meg a Pénz"
Ecclestone: Nem lepne meg, ha elveszítenénk két csapatot -
Igaza van mindenben. -
WNW #99069 Hogy is ment ez reges regen, meg az idok hajnalan.. Erdemes tanulmanyozni, hogy kotott szerzodest anno az oreg Moss...:) -
Azt mi nem tudhatjuk hogy van e valami baja, nyavajája, az orvosok meg nem tudnak semmit sem tenni az öregség ellen és akármennyire erősnek tűnik, ebben a korban már egy kicsit erőseb megfázás is szövődményes lehet. Legyen igazad és 10 év múlva is legyen ott a rajtrácson, mert sok barommal ellentétben én nem kívánom a halált.... -
hidd el,hogy a világ legjobb orvosai kezelik
csak rajta múlik,hogy mennyire vigyáz magára -
Éljen 90 évig egészségben, nem erről van szó, de 10 év nagyon hosszú idő és ilyen idős korban hetek alatt le tud épülni az ember... -
mér most döntésképes?:D -
WNW #99064 Oreganyam 90 eves.. Megerte, ugyan mar egy matematikai elmeletet nem tudna megalkotni, de egy par milliocskas szerzodest siman megkotne, foleg ha O kapna a penzt...
-
G_ArchAngel #99063 90 lesz, amikor lejar a szerzodes, ha egyaltalan megeri vagy donteskepes lesz meg az elmeje... -
idén lesz 80
van azért még jópár éve... -
A következő hosszabbítást már nem ő fogja signálni. Várható volt, Monaco fizetett amennyit kellett és aláírtak. -
Ecclestone tíz évre szóló szerződést kötött Monacóval -
Szabi1991 #99059 azt nemlehet tudni hogy hova vannak kitéve a masinák ? :D
egy rőnót meg egy redbullt találtam, de a többi nemtudom merre lehet.. nincs erről vmi lista vhol ? :S
-
Itt van megegyszer.:)
10.3.6 In order to help prevent a wheel becoming separated in the event of all suspension members connecting it
to the car failing provision must be made to accommodate flexible cables, each with a cross sectional area
greater than 110mm², the purpose of which is to connect each wheel/upright assembly to the main
structure of the car. The cables and their attachments must also be designed in order to help prevent a
wheel making contact with the driver's head during an accident.
Each cable must have its own separate attachment which :
- is able to withstand a tensile force of 70kN ;
- is able to accommodate a cable end fitting with a minimum inside diameter of 15mm.
Each wheel may be fitted with one or two cables, dependent upon their performance when tested under
FIA Test Procedure 03/07. If one cable is fitted it must exceed the requirements of 3.1.1 of Test Procedure
03/07 and if two are fitted each must exceed the requirements of 3.1.2.