FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Pedig akkor mar lenne min elgondolkodni...<#gonosz2>#gonosz2>
(SG forumengine ritka ratyi ismet...)
http://gaborszantai.co.uk/
Halkan megjegyzem akkor le is írtam ide a véleményem, kaptam is érte vagy négy büntipontot. Úgy látszik Hamiltont szabadon lehet csokizni, niggerezni meg csitázni.. No admin..?
Mindegy, Alonso mint versenyzõ rendben van, emberileg egy selejt..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A tavalyi Renult (az év vége kivételével) minden volt, csak tuti nem. Mondjuk Piké tényleg szar is volt, ezt hozzá kell tenni.
De akkor nézd meg Vettel példáját.
de remélem idén nem lesz igy,Massa vagy Kimi remélem belehuznak!
Idioták kiméljenek!!! :)
1998 Formula 3000 Champion
1999 CART Champion
2000 Indy 500 Winner
2003 Monaco Grand Prix Winner
2007-2008 24 Hours of Daytona Overall Winner
Awards
1999 CART Rookie of the Year
2000 Indy 500 Rookie of the Year
2007 NASCAR Nextel Cup Rookie of the Year
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bár vastanában nem nagyon jók,de én ferráris maradok!
Csak azzért írtam, hogy az maradok mert sokan anak a caspatnak drukolnak akik az elsök:S
Idioták kiméljenek!!! :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem is szurkoltam neki...
ahogy teltek az évek egyre korrektebb lett õ is
MS-nek akkor arca lehetne, hogy jobb helyeken villamosszekbe ultethetnek, ha mindenki igy cselekedne...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szerintem a Nagypofa Top5 ez lenne:
- Alonso
- Hamilton apuka
- Montoya
- Barrichello
- Hamilton
(Biatore a kategoria felett all...)
De úgy látszik sokaknak bejön, a nagypofáju vamzerkodás
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nézzetek már körül máshol is!
Csak az F1ferrari.hu-n van fenn ez a hír. Sehol máshol nem látom. Mutassatok még 1 f1-es linket ahol ez fennvan, és elhiszem.
Bár már tavaly is normális volt, kérdés h ha Massa elveri párszor megint becsípi-e a zsírt..
én örülnék neki ha tényleg így lenne , az utóbbi idõben nem képes koncentrálni , túl sokat hibázik
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ráadásul a forráscímen ( autourheilu.fi ) sehol nem látok ilyen hírt, sõt sehol máshol. Szóval elõ-április 1.-i hír.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjuk tény, hogy páran alaposan összetörhetik magukat, ha úgy csinálják, mint mondjuk tavaly spa-ban, vagy interlagosban.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
szerintem direkt arra utaznak,hogy elõnyt kovácsoljanak a balesetek utáni fejetlenségekbõl...
és ez nem csak Haminél volt igy, mert Massa sem vágta a SC szabályokat. a másik meg h amit a rádión rájuk szólnak azt kell csinálniuk! de mindig lesz olyan szitu ahol vmelyik csapat rossz döntést hoz.
mellesleg a verseny bírák döntései néha elég viccesek...