FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen itt a fórumon többen rögtön felnégyelték és a testrészeit már kiis tûzték az összes pálya bejárata fölé..
Most meg megmagyarázza,hogy a Meki-t szenté kellene avatni.
Ha Sumi priuszos volt,akkor az egyész McLaren csapat többszörös életfogy,igyhát ha csak hangosabban fingik valamelyikük a boxban,az már min. egy STOP & GO!
Cóval lehet itt Vettel-t is köcsögözni,de jobb lenne inkább a témyekkel foglalkozni és belátni,bizony Hami a mekivel képtelen vesziteni és rögtön kardot rántanak,ha nem esik hasra elõttük valaki..
Egy gerinctelen csapat volt már a 80' években is,ez mit sem változott..<#levele>#levele>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A medve nem játék.
Hungaroringre még szoktak olyan jegyeket árulni, ami csak csütörtök és péntekre jó? 05-ben és 06-ban voltunk, akkor ha jól emlékszem 6€ volt. 06-ra az volt ráírva, hogy redbull, nem tudom, hogy jelent-e ez valamit.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
"Szóval pontosítsuk a dolgot:
1. Trulli kicsúszott, Hamilton megelõzte, így járt, ez van.
2. Ezután Hamiltont utasítja a csapat, hogy engedje el Trullit, és elengedi.
3. Trulli nem tudja mire vélni a dolgot, elmegy mellette, mert nem tehet mást. A szabályok elõírnak egy minimum idõt/sebességet az SC mögött.
4. Trulli egyszer megpróbálja visszaengedni Hamiltont, de az nem megy el mellette.
5. Beérkeznek, Trulli 3., Hamilton 4.
Ha a Mclaren nem kezd el okoskodni, akkor legalább a 4. helyet megtarthatták volna, de mit tettek ehelyett? Megpróbáltak csalni.
Sem a nézõl, sem a toyota, sem a versenybíróság nincs tosztában a 2. és a 4. pontban leírtakkal, csak annyit tudnak, hogy Trulli SC mögött elõzött, megbüntetik.
Meghallgatják Hamiltont, aki AZT HAZUDJA A VERSENYBÍRÓSÁG ELÕTT, hogy csak az idõmérõ táblát akarta megnézni, azért húzódott le.
Pár nappal késõbb bekérik a rádióforgalmazást, amibõl kiderül, hogy Hamilton és a Mclaren a verseny utáni meghallgatáson félrevezették a versenybíróságot, és hazudtak.
Trulli nem büntethetõ, mert nem követett el szabálytalanságot, ezért egyértelmû, hogy vissza kell vonni a büntetését.
Hamilton akkor tarthatta volna meg a 4. helyet, ha Vasárnap nem hazudott volna a versenybíróságnak,
Mivel hazudott (azt állította, hogy nem kapott utasítást Trulli elengedésére, hanem csak az idõjelzõ táblát akarta megnézni - ami akkor már nem is számolt), így jogos a kizárása.
Innentõl semmi értelme a további vitának. Aki itt mafFIA-zik, meg jajszegényhamitbántják-ozik, az szálljon magába!
Hamilton nem azért büntették, amit a pályán csinált. Azért zárták ki, mert hazudott a versenybíróságnak.
Ennyi,"
Mondjuk tök mind1 azt mondtad 2007-ben, hogy ha bebizonyosodik, hogy lopott anyagokkal dolgozott a McLaren akkor lehet beszélni kizárásról amíg nem addig kuss.
Aztán amikor bebizonyosodott akkor sem fogadtad el, hogy loptak.
Szóval ezt sem fogod az életben.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ezt egybõl megvizsgálhatták volna maguktól is...
Hamilton ha hazudott akkor így járt...
Hamiltont végül is nem azért zárták ki mert megelõzte Trullit aztán csapat utasításra vissza engedte.
Ha csak ennyi a dolog és Hami ezt mondja a meghallgatáson, hogy csapat utasításra engedte el Trullit és direkt nem vette vissza a helyét és amikor vissza hallgatják a rádiót minden passzol, annyi lett volna, hogy megcserélik az ítéletet és vissza adják Trullinak a 3., Haminek a 4. helyet.
A bibi az, hogy Hamilton csapatostul vagy egyedül kitalálta ezt a szánalmas hazugságot, hogy õ csak az idõt nézte és nem is vette észre, hogy Trulli mellett elmegy.
A polgári törvény is bünteti a hamis tanúzást.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ale Alonso! poppe fan club™
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hazudott, ezért meszelték el.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Olvasgattam kicsit, és ha nem áprilisi tréfa, hogy Schumi lesz a 3. versenyzõ, ill pót ember a Brawn gp-nél akkor lehet megint élvezettel fogom nézni az f1 et...
Viszont, az, hogy az a bantu átment a brawn GP hez...Mondjátok, hogy ez áprilisi tréfa: C (Érdekgec, deutállom: C)
Ahhoz pedÍg, hogy a HELL sponsor lesz csak annyit tudok mondani, hogy rendbenvan, kell a lóvé MO-nak :]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
2. megkerdeztek mit csinalt , erre azt mondta hogy az idomero tablat nezte (ez mar nem is mert akkor) de a radiobeszelgetesbol kiderult hogy hazudott!!
ennyi kész..
jogos sztem!
!Forza Ferrari!
Hami megelõzte Trullit mert a pályán kívül kolbászolt, aztán visszaengedte, most ezen mi olyan baromi bonyolult?
Nem a visszaelõzéssel volt baj Hami esetében, hanem a félrevezetéssel!
!Forza Ferrari!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szabadedzés meg még nem volt, csütörtök van
http://topgearhungary.blogspot.com/
http://topgearhungary.blogspot.com/
Mikor lesz a kövi szabadedzés ??
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A medve nem játék.
Azt meg hogy a sajtó mit mond, ki mit nyilatkozott, az alapján nem lehet megitélni emberileg egy versenyzõt. Mert a sajtónak a hir kell. És a hírérték mindenek felett 😊
Mert személyesen ennyire jól ismered, hogy ilyen agyhalott következtetéseket vonj le bárkirõl is.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\