FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Ettõl függetlenül jónak tûnik most a Ferrari.
Diffúzor tuti nincs, a leggyorsabb csapatok is Barcelona körül kezdik bevetni, a Ferrarinak meg az egész kocsit újra kell tervezni.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
vezesd az autót, mondd amit mi mondunk, más dolgod nincs..
tiszta helyzet volt, a szabályoknak megfelelõen visszaengedte, mif@szért kellett hazudozni..? idióták..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ma ezért 24 futamos eltiltás járna ahogy ismerem a bírókat.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Pár érdekesség:
A BMW-k szarok voltak. Piquet verte Alonsot.
Az meg már lassan megszokott, hogy Vettel alázta Webbert.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A medve nem játék.
Lewis Hamiltont a tegnapi döntés értelmében diszkvalifikálták az Ausztrál Nagydíjról, ezzel törölve múlt hét végi eredményeit. Ezek után a McLaren sportigazgatóját, Dave Ryant felfüggesztették.
Egy hivatalos közleményt azonban még az ígértek szerint ad ki a McLaren a szabadedzés után.
Ryan 1974 óta áll a McLaren alkalmazásában, 1990 óta segítette a csapatmenedzser munkáját, és 2008 júniusában nevezték ki sportigazgatói feladatkörbe. Ezen kívül azonban továbbra is ellátta a menedzseri feladatait, többek között õ képviselte a csapatot a versenybírák elõtt…
Ale Alonso! poppe fan club™
A medve nem játék.
Persze, hogy jogtalan, annyira jogos vettelnek, mint Kubicanak, az ok, hogy versenyeztek...
Szét kopott gumin csóró Vettel nem tudott mit csinálni, Kubinak ezt bele kellett volna kalkulálni.
A medve nem játék.
Remélem a futamon pontokat fog szerezni.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Kicsit komédia már az egész és mi úgy is csak azt tudjuk meg amit kiadnak közleményben.
Vettel büntetésésvel ki ért egyet???Jogos??
Itt mennek a szabadedzések. BBC kommentálással.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
inkább az izgalmakat,elõzéseket tárgyalnátok emberi hangon...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu