FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
igaz...
így sokkal jobban járt :)

Ale Alonso! poppe fan club™

az utobbi ket evet elnezve, nagyon sokat szamithat az a szaros 1 pont...

http://gaborszantai.co.uk/

Minstrel
lemondhat az összes, gratulálok

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kit--Kat
Egyrész ez egy épített tisztább pálya mint Melbourne, itt hosszú egyenesek vannak itt jobban érvényesül a KERS, másrészt a pálya is nagyon passzol a Ferrariknak harmad részt BGP és a Toyota és még páran nem tették oda maguket úgy igazán.
Ettõl függetlenül jónak tûnik most a Ferrari.

Diffúzor tuti nincs, a leggyorsabb csapatok is Barcelona körül kezdik bevetni, a Ferrarinak meg az egész kocsit újra kell tervezni.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zsutyesz
szaros 1 pontért...

zsutyesz
ez egy vicc

kezd olyan érzésem lenni, hogy a pilótákat "alkatrészként" kezelik..

vezesd az autót, mondd amit mi mondunk, más dolgod nincs..

tiszta helyzet volt, a szabályoknak megfelelõen visszaengedte, mif@szért kellett hazudozni..? idióták..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kifli
új hátsó diffuzor? szerintem megcsinálták...
desigo
köszönöm az eredményeket

a Ferrari nem kicsit feljavult <#wow1>

mit csinálhattak?
kifli
hát szép :)
ennél jobb elsõ 3-at nem is lehetne kívánni :)
N o N a m e
McLaren: Nem hazudtunk!
McLaren: Hazudtunk!

szánalmas az egész istálló! <#levele>
zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
szabadedzés eredményei?
Nincs, at kell tervezni az egesz hatso reszt, a valto korul is gondok lesznek emiatt.. Nem tul boldogok.. Amugyse lett volna ra alkalmuk kicserelni a vilag vegen a fel kocsit.... Ez a palya valoszinuleg jobb nekik, illetve a DSF szerint a Brawn-osok pentekenkent pl. tele tankkal nyomjak..

kifli
lehet a ferrárinak kész az új diffuzor?
Kit--Kat
Pedig akkor szállt ki, csak még idõben visszakapta a kezét.
Ma ezért 24 futamos eltiltás járna ahogy ismerem a bírókat.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zsutyesz
még jó, h nem akkor szállt ki valaki a kocsiból...

Kit--Kat

BIOS
Vesseen magára :D

Kit--Kat
Alonsonak most fül gyulladása van mint tavaly Kiminek Bahreinben, így nem csoda.

Mersant
hat azt nem mondanam hogy alazta, de elotte vegzett...nincs 1 tized kulonbseg koztuk

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Magic Boy
Ja tényleg igaz bocsi.<#szomoru1>
Pár érdekesség:
A BMW-k szarok voltak. Piquet verte Alonsot.

Az meg már lassan megszokott, hogy Vettel alázta Webbert.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

SrAta
fordítva rai massa

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Magic Boy
A második szabadedzést a két Ferrari nyerte Massa, Raikkonen sorrendben.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Kit--Kat
A szervó adta meg magát, meg a felfüggesztéssel volt valami.

SrAta
jah kül massa kocsija miért patkolt el a múltkor alusztráliába a versenyen?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

a.carkey
Az elsõ edzésen tényleg füstölni kezdett alatta. Remélem nem döglik bele senki ebbe a baromságba.

A medve nem játék.

zsutyesz
Felfüggesztették a McLaren sportigazgatóját!

Lewis Hamiltont a tegnapi döntés értelmében diszkvalifikálták az Ausztrál Nagydíjról, ezzel törölve múlt hét végi eredményeit. Ezek után a McLaren sportigazgatóját, Dave Ryant felfüggesztették.

Egy hivatalos közleményt azonban még az ígértek szerint ad ki a McLaren a szabadedzés után.

Ryan 1974 óta áll a McLaren alkalmazásában, 1990 óta segítette a csapatmenedzser munkáját, és 2008 júniusában nevezték ki sportigazgatói feladatkörbe. Ezen kívül azonban továbbra is ellátta a menedzseri feladatait, többek között õ képviselte a csapatot a versenybírák elõtt…

Kit--Kat
Most mondták rádión, hogy megint baj van Kimi Kersével, óriási, tényleg egy 40 kilós rosszul elhelyezett ballasztot visz a kocsiban ami ráadásként rá is gyulladhat.

a.carkey
Bakker, mennyit javult a Ferrari. Nemtudom kikapták-e a KERS-t, de fél mp hátrányból kreáltak két tized elõnyt. :)

A medve nem játék.

Kit--Kat
Kimi elsõ, az jó, remélem nem fog kigyulladni a versenyen a cockpitje....
Persze, hogy jogtalan, annyira jogos vettelnek, mint Kubicanak, az ok, hogy versenyeztek...
Szét kopott gumin csóró Vettel nem tudott mit csinálni, Kubinak ezt bele kellett volna kalkulálni.

a.carkey
Hm, eltûnt a különbség, így saccra, sõt ... :D

A medve nem játék.

a.carkey
Na, Massa vezet.

A medve nem játék.

a.carkey
Na, már csak egy tizednyi a különbség a Sebastian és Kimi között. Ez azért bíztató, különösen, hogy Kimi autója kigyulladt az elsõ edzésen.

A medve nem játék.

Raikkonen megérkezett a ferrarihoz azt hittem nem lesz már soha technikai giba az autójában mert a mercinél elég sok volt neki csak 2 vb címet vett el tõle a merci. :(
Remélem a futamon pontokat fog szerezni.

Mersant
hat Barrichello eleg gatyan megy...<#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

zsutyesz
103 új üzenet? <#wilting>

a.carkey
Biztató, hogy már csak 3 tized a különbség a legjobb 6 között.

A medve nem játék.

a.carkey
Mi a gedváért gyulladt ki az autója? Mi faszt mûvelnek a Ferrarival?

A medve nem játék.

a.carkey
Na, fasza! Olvasom a chaten, hogy persze megint technikai problémák a Ferrarinál, természetesen lehet tippelni, hogy már megint kinél ...

A medve nem játék.

CHEAPBOY
Szerintem nem, s remélem vissza is vonják emiatt a 10 rajthelyes büntetést.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Igazatok van !!Én soha senkinek a csapatát ,versenyzõjét nem szidtam.....lehet kritika volt ,de semmi nemû bántó jelzõvel nem illettem .Mint már az elõzõekben jeleztem ,birom Hamiltont ,de nem vagyok fan...bárki gyõzelmének õrülõk , a jó versenyeket szeretem és ezért nézem.Van egy két arc aki folyamatossan szitja a levegõt ......,persze megjegyezném a Hamilton unszimpatizánsok nagy része Ferrári rajongó(ha tévednék elnézést)!!

Kicsit komédia már az egész és mi úgy is csak azt tudjuk meg amit kiadnak közleményben.

Vettel büntetésésvel ki ért egyet???Jogos??
CHEAPBOY
http://www.justin.tv/viplounge2

Itt mennek a szabadedzések. BBC kommentálással.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

desigo
Azért az szánalom,hogy még mindig csak a pilóták szidása megy

inkább az izgalmakat,elõzéseket tárgyalnátok emberi hangon...
Kit--Kat
Pont te meg sem szólalhatnál amilyen gusztustalan Räikkönen mocskolódásokat csinálsz.

Én hami-ról a véleményem írtam és kritizáltam,ami sztem szivem joga,de nem illetem semmilyen sértõ jelzõvel,legalábbis mostanában

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Peppus
Én sem küldtelek el téged szerintem :) meg senki mást sem.

Te ma leköcsögözted az én kedvencemet!És elküldtelek a picsába? NEM.. Hát errõl van szó

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Peppus
De nem is beszél senki róluk úgy mint egyesek Hamiltonról. Nem kell szeretni, de azért picit túlzás, hogy egyesek milyen paraszt módon írnak róla. Számodra nem lenne dühítõ ha az egyik kedvencedrõl ilyen hangnemben beszélnék? Te mit tennél?