FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://topgearhungary.blogspot.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Esküszöm mint a magyar kormány, hazudank reggel, éjjel meg este.
Szánalmas, Hamilton meg elmehet a francba, nem utáltam, de nem is szerettem, most már utálom.
Inkább örülnének, hogy ama bizonyos "ferrari lopás" ügy után még ott lehetnek az f1-ben.
chhh
What about the forests?
TUdja, hogy folyamatosan rögzítik a rádióbeszélgetést, tudja, hogy bekérhetik, ráadásul a szabályok ellen nem vétettek, miért kell letagadni??
Hami meg még nagyobb állat, miért nem tudta azt mondani, hogy figy öcsém, ha bekérik a forgalmazást az kurva ciki lesz...
nem értem..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Nem volt idõm átgondolni, hogy mit tegyek. Bementem (a felügyelõkhöz), és közben borzasztóan éreztem magam. Nagyon kellemetlen volt. Szerintem a sportfelügyelõk is észrevették ezt, gondolom, most ezért kerültem ilyen helyzetbe."
Hamilton megerõsítette a csapatfõnök Martin Whitmarsh-nak azt az állítását, hogy a McLarennél Ryanen és rajta kívül senki nem tudott a meghallgatáson történtekrõl.
ugye õk mindig azt mondják hogy egy nagy család?????!!!!!!
és ez a DAVE nem a ferrarinak dolgozik dolgozott??????
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Vagy õ hülye vagy mindenki mást annak néz... ráadásul a bocsánatkérése mellett ott van mindenhol a magyarázkodás és a szar másra kenése.
Egy egyszerû "Bocsánatot kérek minden F1 rajongótól." számomra elegánsabb lett volna és nem degradálta volna le magát a szememben ennyire.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://gaborszantai.co.uk/
Ettõl függetlenül jónak tûnik most a Ferrari.
Diffúzor tuti nincs, a leggyorsabb csapatok is Barcelona körül kezdik bevetni, a Ferrarinak meg az egész kocsit újra kell tervezni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
vezesd az autót, mondd amit mi mondunk, más dolgod nincs..
tiszta helyzet volt, a szabályoknak megfelelõen visszaengedte, mif@szért kellett hazudozni..? idióták..
Ale Alonso! poppe fan club™
Ma ezért 24 futamos eltiltás járna ahogy ismerem a bírókat.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Pár érdekesség:
A BMW-k szarok voltak. Piquet verte Alonsot.
Az meg már lassan megszokott, hogy Vettel alázta Webbert.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A medve nem játék.
Lewis Hamiltont a tegnapi döntés értelmében diszkvalifikálták az Ausztrál Nagydíjról, ezzel törölve múlt hét végi eredményeit. Ezek után a McLaren sportigazgatóját, Dave Ryant felfüggesztették.
Egy hivatalos közleményt azonban még az ígértek szerint ad ki a McLaren a szabadedzés után.
Ryan 1974 óta áll a McLaren alkalmazásában, 1990 óta segítette a csapatmenedzser munkáját, és 2008 júniusában nevezték ki sportigazgatói feladatkörbe. Ezen kívül azonban továbbra is ellátta a menedzseri feladatait, többek között õ képviselte a csapatot a versenybírák elõtt…
Ale Alonso! poppe fan club™
A medve nem játék.
Persze, hogy jogtalan, annyira jogos vettelnek, mint Kubicanak, az ok, hogy versenyeztek...
Szét kopott gumin csóró Vettel nem tudott mit csinálni, Kubinak ezt bele kellett volna kalkulálni.
A medve nem játék.
Remélem a futamon pontokat fog szerezni.