FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Vettel Kubica elkurta? ja, 2 momdatban túlbeszéltük.Barichello balfasz volt? ja az is megvolt max 4 hsz,-ben..
De hogy napok óta arról megy a vita,ó! ez a szent ember semmirõl sem tehet és milyen ártatlan,meg ügyes és csak fossa mindenki a szót..
Felesleges! ezt is elkurta kész ennyi,miért kell regényt írni a védelmére?Csak ennyi a bajom a Hami fanokkal,képtelenek lezárni,az orruk hegyéig se látva keresik a menedéket
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
#78689😛ersze hogy az is a pálya része...
És igazat adok neked,én is ezt akkartam írni<#wink>#wink>
Idioták kiméljenek!!! :)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
most épp nem Roseberg van terítéken ennyi.
Spai elõzés... azt kérték írjon hibát azt nem hogy milyet.
G_ArchAngel: most nem arrol folyik a vita (szerintem) hogy ki miért hibázik, hanem arról a gerinctelenségrõl amit utána mûvel a csapat, nem attól lesz izgi a verseny hogy ellopják egymás terveit/hazudnak, de ha valaki hibázott akk ismerje már el, és ez nem feltétlen lajcsikára vonatkozik, hanem az egész mekire
Mind1. mind2õbõl vam bõven,sztem maradj a legonál, ott még van esélyed
Nyilván sok volt az a hiba amit 2 év alatt össze hozott a többi pilótához képest.
És itt aki felhozza azért hozza fel, mert sok kétes dolog volt körülötte és ez is egy hazugságra épülõ ügy ami szintén kétes.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Meg is büntették érte szerencsére!
Downhill!!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Downhill!!
Igazából ezért nem is szeretek itt beszélgetni..
Annyi az egész hogy el kell fogadni dolgokat..
Tehát van egy kedvenc.. Pl Hamilton vagy Raikonnen stb..
Lehet kedvenc lehet az embernek a mindene az adott pilota.. De ha hülye, vagy hibázik, vagy hazudik akkor megtette és pont.
Nem kell neki állni barom állszent hülyeségekkel megvédeni õt. Rontott rontott pont.
Ennyi a lényeg, ettõl függetlenül lehet szeretni vagy kedvelni stb.
Downhill!!
- ha ezek a gyerekek nem hibaznanak, akkor lenne mirol beszelni?
- lenne izgalom a versenyek alatt?
- robotoknak kellene vezetniuk az autokat?
http://gaborszantai.co.uk/
Kimi megcsúszott? Megcsúszott!
Sutil megcsúszott? Megcsúszott!
A kanyar ívén csapta el Sutilt Kimi? Nem!
Innentõl nincs mirõl beszélni, nem volt kétes szituáció, Kimi elmondta, hogy hibázott és nem hazudott, nem is lett belõle ügy.
Az meg, hogy szánalmaskodsz mint egy 4 éves gyerek, ok hogy a lelki békédnek jó tesz, csak hát nem is tudom, mind1 biztos ennek megfelelõ környezetben nevelkedtél, szóval nem tehetsz róla😊
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[ez konkrétan nem rád vonatkozik <#wink>#wink> ]
annak ellenere h kiesett a versenybol nekem 2008 ban az volt a legszebb mutatvanya.😄
emlexem coulthard elozo nap ugyanott dobta el a verdat..😊
kivulrol kurva jol nezett ki ahogy gepeszkedett, meg jo is lett volna ha nincs ott szegeny Sutil....😊
(Én észre vételem,fére értés miat írom.Ezzel senkit sem akkarok meg bántani)
gondolom kimi azér nem kapott még büntit mert szar pilóta <#zavart1>#zavart1>
Soha nem büntették meg.
Hamiltonnak meg már az elsõ évében volt.
Azért ezt nem lehet megmagyarázni.
de lehetne egy autóbaleset is ottsem direkt karambolozol
egyebkent annyira jo h mindenki szanalmasozza a FIA t meg huzze le a sportot... ennek ellenere meg is nezi.. sot beszelunk rola😊 negativ reklam is reklam..😊 tudjak ezek mit kell csinalni h mindig ott legyenek az ujsagokban...
Spa (ott nem volt baleset de nem rajta mult)
Az az uj pálya nem tudom most ( rajt után had szoljon majdnem 10 autó minusz)
Glock Monza??
Mit mondjak még?? És nem is néztem utánna😄
Downhill!!
Downhill!!
😄DDDDDDDD direkt és szánt szándékkel, elõre megfontoltan és kitervelten, elõre kiszemelt célszemélyeket. Nem emlékszek olyan esetre amikor valakit kilökött volna, az lehet hogy hogy odatette magát 1-2szer ahogy kell és ahogy szokás mindenhol máshol ami nem F1, de más nem volt... majd ha úgy letartolja Kimiéket mint a Kokca tette, vagy ugy kiejt x autót aztán még egyet majdnem mint ahogy Bari tette na akkora jöhetsz ezzel a baromsággal, mert lesz valóságalapja.
Az irónai az,hogy pont Senna-hoz hasonlitod az eseményeket,csak éppen azt hagytad ki,hogy pont az õ vezetési stilusa miatt szigoritottak a szabályokon és esett áldozatúl Sumi,akitõl 2-3 vb cimet vettek el a büntetések miatt..
Tehát amit még elnéztek Sennanal,azt Sumi egyszer tehette meg Hillel,aztán Vilnövnél már bünti,meg az 5 mm-es padlólemez és sorolhatnám.
Most,hogy Hami tõr-zuz,ez mindazoknak tetszik akik szimpatizálnak vele,de ez nem pályára való,valahól meg kell huzni a határt..
Nem akarom tovább ragozni,mert aki nem ült valamilyen versenytechnikában az úgy sem érti meg és csak flémet kelt.