FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te ma leköcsögözted az én kedvencemet!És elküldtelek a picsába? NEM.. Hát errõl van szó

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Peppus
De nem is beszél senki róluk úgy mint egyesek Hamiltonról. Nem kell szeretni, de azért picit túlzás, hogy egyesek milyen paraszt módon írnak róla. Számodra nem lenne dühítõ ha az egyik kedvencedrõl ilyen hangnemben beszélnék? Te mit tennél?

Nem az a lényeg hibázik valaki vagy sem,hiszen mindenki követ el hibákat,ki alattomosat ki nem.
Vettel Kubica elkurta? ja, 2 momdatban túlbeszéltük.Barichello balfasz volt? ja az is megvolt max 4 hsz,-ben..
De hogy napok óta arról megy a vita,ó! ez a szent ember semmirõl sem tehet és milyen ártatlan,meg ügyes és csak fossa mindenki a szót..
Felesleges! ezt is elkurta kész ennyi,miért kell regényt írni a védelmére?Csak ennyi a bajom a Hami fanokkal,képtelenek lezárni,az orruk hegyéig se látva keresik a menedéket

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

kifli
pont ezaz mégcsak nemis versenyhelyzet volt
Istencsászár
Ó te jó ég, nem a pályán elõzés közbe történt...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

krisztianp16
<#eljen>

#78689😛ersze hogy az is a pálya része...
És igazat adok neked,én is ezt akkartam írni<#wink>

Idioták kiméljenek!!! :)

Count Adyn
El kell hogy szomorítsalak, de a boxutca is a pálya része😄 Bár szerintem még édesanyád is letagadnád csak hogy legyen mibe kapaszkodni a meki védelmébe😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Azt kértem hogy írjon olyat ahol tört és zúzott, eddig ilyen példa még nem jött elõ, max a box, de az meg nem a pályán történt.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kifli
nemértem mért akarod mindig másra terelni a figyelmet...
most épp nem Roseberg van terítéken ennyi.

Spai elõzés... azt kérték írjon hibát azt nem hogy milyet.

G_ArchAngel: most nem arrol folyik a vita (szerintem) hogy ki miért hibázik, hanem arról a gerinctelenségrõl amit utána mûvel a csapat, nem attól lesz izgi a verseny hogy ellopják egymás terveit/hazudnak, de ha valaki hibázott akk ismerje már el, és ez nem feltétlen lajcsikára vonatkozik, hanem az egész mekire
Nem is tudom melyik a nagyobb,AZ OSTOBASÁGOD vagy az ELFOGULTSÁGOD..
Mind1. mind2õbõl vam bõven,sztem maradj a legonál, ott még van esélyed

Kit--Kat
Ezért be kell mártani egy másik versenyzõt, abszolút jogos gratulálok.

Nyilván sok volt az a hiba amit 2 év alatt össze hozott a többi pilótához képest.

És itt aki felhozza azért hozza fel, mert sok kétes dolog volt körülötte és ez is egy hazugságra épülõ ügy ami szintén kétes.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
<#eljen>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gordon 24
Igen nagy hiba volt! És igen halálbüntit érte.. Nem fair pilóta, és ha most akár hülyének is nézel és esetlegesen személyeskedni kezd akárki is, akkor is az volt!

Meg is büntették érte szerencsére!

Downhill!!

Firerock
de neki nem eddig 3, hanem minden versenyen van 3 balfasz mozdulata amikkel másokat sodor vezsélybe...nem ide való õ neki valami zárt kasznis kéne vagy roncsderbi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Istencsászár
Erre te beírod a Spai elõzést, gratulálok😊 az mekkora hiba volt, halálbüntetést érte.

gordon 24
Figyi amikor valaki megkérdezi, hogy mondj olyan hibákat amiket elkövetett (mert azt állitja nem emlékszik ) Akkor mit írjak?? Azt amit nem csinált vagy azt amit valóban elbaszott?

Downhill!!

gordon 24
Nem errõl van szó!

Igazából ezért nem is szeretek itt beszélgetni..

Annyi az egész hogy el kell fogadni dolgokat..

Tehát van egy kedvenc.. Pl Hamilton vagy Raikonnen stb..
Lehet kedvenc lehet az embernek a mindene az adott pilota.. De ha hülye, vagy hibázik, vagy hazudik akkor megtette és pont.

Nem kell neki állni barom állszent hülyeségekkel megvédeni õt. Rontott rontott pont.

Ennyi a lényeg, ettõl függetlenül lehet szeretni vagy kedvelni stb.

Downhill!!

Peppus
Vedd már észre, hogy ezeket azért írom, mert már rohadtul unalmas, hogy Hamiltonnak van 2-3 balfasz mozzanata eddig, és ezeket minden egyes ilyen vita alkalmával elkell olvasni valakitõl, hogy mekkora szemét, szar, köcsög... Mindenkinek van rossz döntése, mindenki tud bénázni.

Istencsászár
És Rosberg is ugyebár aki szintén teljesen vak és idióta, persze ez is el lett felejtve...

Most pilotatol, csapattol figgetlenul kerdezem itt a sokatlatott forumszakertoket:
- ha ezek a gyerekek nem hibaznanak, akkor lenne mirol beszelni?
- lenne izgalom a versenyek alatt?
- robotoknak kellene vezetniuk az autokat?

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
A kétes szituáció volt?
Kimi megcsúszott? Megcsúszott!
Sutil megcsúszott? Megcsúszott!
A kanyar ívén csapta el Sutilt Kimi? Nem!
Innentõl nincs mirõl beszélni, nem volt kétes szituáció, Kimi elmondta, hogy hibázott és nem hazudott, nem is lett belõle ügy.

Az meg, hogy szánalmaskodsz mint egy 4 éves gyerek, ok hogy a lelki békédnek jó tesz, csak hát nem is tudom, mind1 biztos ennek megfelelõ környezetben nevelkedtél, szóval nem tehetsz róla😊

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Hát bazz,aki annyira nincs tisztában a kreszel sem,hogy a piros lámpánál meg kell állni,és nem veszi észre,hogy két autó vészesen lelassít,majd megáll,és még mindig nem fékez,annak nem is való autó.
kifli
énmeg azt nemszeretem ha valaki bizonyos tényeket kifelejt "véletlen" csak hogy neki legyen igaza, és nem képes beismerni ha épp a kedvence hibázott/hazudott

[ez konkrétan nem rád vonatkozik <#wink> ]
krisztianp16
Hát 2007-ben az szép volt amikor a kocsija mindig meg ált a Brazil nagy díjon😄

Nem tudok mit csinálni vele, jobban nem lehet kifejezni

Negro nélkül is ellennénk

krisztianp16
Igy van😊

#78666:Ilyenért büntetnek...

Peppus
Vettel is belerongyolt nemolyan régen Safety car alatt valakibe.. Õ is tud alkotni, de ezek természetes dolgok. Csak az húz fel amikor undorral írnak itt többen Hamiltonról. Õ legalább élvezetessé teszi a futamokat. Ha nem lenne mirõl beszélgetnénk itt? 😊

kifli
énse gondolom szar pilótának ne érts félre (ferrari fan)
nemérdekel hogy kimi béna, de hamilton akkor is egy cigányszar<#beka2>

krisztianp16
Räikkönennel az a baj monták a tv-ben is, hogy be áll valahova és nem akkar elözni.De azzért azt nem mondanám hogy szar pilota.Shumi sem véletlen monta hogy ö legyen helyete...

monaco...jah az kurva nagy volt..😊

annak ellenere h kiesett a versenybol nekem 2008 ban az volt a legszebb mutatvanya.😄
emlexem coulthard elozo nap ugyanott dobta el a verdat..😊
kivulrol kurva jol nezett ki ahogy gepeszkedett, meg jo is lett volna ha nincs ott szegeny Sutil....😊

Peppus
Meg azért Hamilton minden versenyen ott van a dobogó körül. Kimi meg akkor amikor pont ott csapja az autót a falnak 😊

krisztianp16
Hamiltont nem nagyon kedveli senki...
(Én észre vételem,fére értés miat írom.Ezzel senkit sem akkarok meg bántani)

kifli
megfogják itt egyes emberek hidd el...
gondolom kimi azér nem kapott még büntit mert szar pilóta <#zavart1>
Peppus
Tavaly Monacoban azért alkotott. Ezt mindenki elfelejti. De azt, hogy Hamilton belement szegénykébe azt minden egyes vita alkalmával felhozza valamelyik nagyokos.

Kit--Kat
Érdekes Räikkönen körül még soha az életben nem volt egy kétes szituáció sem, egészen a 9éves pályafutása alatt.
Soha nem büntették meg.

Hamiltonnak meg már az elsõ évében volt.

Azért ezt nem lehet megmagyarázni.

kifli
*valakit (tudom durva példa de ígyvan)
de lehetne egy autóbaleset is ottsem direkt karambolozol
fuji...😛

egyebkent annyira jo h mindenki szanalmasozza a FIA t meg huzze le a sportot... ennek ellenere meg is nezi.. sot beszelunk rola😊 negativ reklam is reklam..😊 tudjak ezek mit kell csinalni h mindig ott legyenek az ujsagokban...

kifli
ki írta hogy szántszándékkal csinálja? ez olyan hogyha valaki véletlen megöl akkor is felelõsségre vonnak...
gordon 24
Montreal??
Spa (ott nem volt baleset de nem rajta mult)
Az az uj pálya nem tudom most ( rajt után had szoljon majdnem 10 autó minusz)
Glock Monza??

Mit mondjak még?? És nem is néztem utánna😄

Downhill!!

Istencsászár
sorold, nem emlékszek

gordon 24
Te nézed az f1-et ugye?? Mertha nézed és láttad a tavalyi évet akkor ezt a hozzászólást nem értem😄

Downhill!!

Istencsászár
"Most,hogy Hami tõr-zuz"

😄DDDDDDDD direkt és szánt szándékkel, elõre megfontoltan és kitervelten, elõre kiszemelt célszemélyeket. Nem emlékszek olyan esetre amikor valakit kilökött volna, az lehet hogy hogy odatette magát 1-2szer ahogy kell és ahogy szokás mindenhol máshol ami nem F1, de más nem volt... majd ha úgy letartolja Kimiéket mint a Kokca tette, vagy ugy kiejt x autót aztán még egyet majdnem mint ahogy Bari tette na akkora jöhetsz ezzel a baromsággal, mert lesz valóságalapja.

Nálad is tisztán látszik,hogy szabályok a büntetések szted akkor jogtalan,ha az a kedvenceddel történik,mint akár a fórumozók 80%-a, akik szemellenzõvel itélik meg a szitukat..
Az irónai az,hogy pont Senna-hoz hasonlitod az eseményeket,csak éppen azt hagytad ki,hogy pont az õ vezetési stilusa miatt szigoritottak a szabályokon és esett áldozatúl Sumi,akitõl 2-3 vb cimet vettek el a büntetések miatt..
Tehát amit még elnéztek Sennanal,azt Sumi egyszer tehette meg Hillel,aztán Vilnövnél már bünti,meg az 5 mm-es padlólemez és sorolhatnám.
Most,hogy Hami tõr-zuz,ez mindazoknak tetszik akik szimpatizálnak vele,de ez nem pályára való,valahól meg kell huzni a határt..
Nem akarom tovább ragozni,mert aki nem ült valamilyen versenytechnikában az úgy sem érti meg és csak flémet kelt.

hol lehet reggel nézni a neten majd a szabadezdést?

Gaba9
Akkor nem szóltam 😊

Gaba323

Kit--Kat
Ha neked címezném akkor azt észrevennéd😉

Gaba9
ezt úgy átlagban találtad ki vagy leplezetten nekem címezted ??

Gaba323

Kit--Kat
Akinek most sem egyértelmû, hogy miért kapott Hamilton büntetsét, azt sajnálom.