FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
pl. egyáltalán nem mindegy hogy a SC alatt feltorlódott ezõnyben kapja Trulli az áthajtásos (a futam ezen szakaszában már gyakorlatilag idõbüntetés) büntetést, vagy egy 'élõ' verseny alatt.
Trulli visszasorolása a 12 helyre röhej.
Ez jó hogy megváltozott...de(!) a probléma forrása nem szünt meg, csak most mégsem az lett.
A Hamilton-s ügyben én csak egy bazi nagy amatörséget látok,...Hamilton hazudott? Persze. Azt mondták neki.
Nyílván nem õ beszélte rá Dave Ryan-t a tagadásra, hisz elõtte adott interjút ahol elmondta az egészet ahogy volt.
Ezt mondták neki ezt tette. Jó nagy hülyeség volt, nem tudom hogyan lehetett azt hinni hogy majd valahogy nem hallják meg a rádiófelvételen a nyílvánvalót.
Na mindegy, de ahogy Trulli büntetését, úgy ezt is hülyeségnek tartom...a pályán megszerzett pozíciójukat nem trükközésnek köszönhették, azt szépen megdolgozták ahogy kell.
Érdekes módon egy olyan pozíciót akartak trükközéssel megszerezni, ami már az õvék volt Trulli kicsúszásával. Ott aki CW-hez akart szaladni ahelyett hogy önálló döntést hozott volna, na azt kell kirugni a búsba.
Hamilton a pályán megtette amit kellett, a csapat kiállások alatt megetette amit kellett,..akkor nem értem miért kell ezt semmibevenni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"..de egy szó sem arról,hogy ezzel az atutóval csak az nem tudott volna vb-t nyerni,akinek se keze se lába,bal szemére siket,a jobbra meg nem hall.."
-Nem is értem Kovalainen hogy is végezhetett jóval kevesebb büntetéssel mint Hamilton és jóval kevesebb csapatbakival mint Massa, összeségében a 7. helyen év végén.
Keze is van, hall is..stb.
(ja hogy a qual.-n 3 körrel nehezebb volt..) :))
Ezt már akartam írni, de aztán hagytam a rákba, de ha már írok akor leírom azt is :)
..ha szted a Hamltion fanok képtelenek lezárni, és nem látnak tovább az orruknál (#78693), akkor talán nem kellene ilyenekkel provokálni õket mint a fennti, illetve az akkor leírt "Tõr-Zúz" nyílvánvaló túlzások.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A sportban nincs HA... - ennyi!
http://gaborszantai.co.uk/
Hát komolyan mondom okádék ez az Angol nyomulás,tele pökhendi és öntelt nyilatkozatokkal,de egy szó sem arról,hogy ezzel az atutóval csak az nem tudott volna vb-t nyerni,akinek se keze se lába,bal szemére siket,a jobbra meg nem hall..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Jövõre is érdekes lesz a dolog:D
!Forza Ferrari!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Saor Alba
Saor Alba
Akkor egy Ron Dennis - Martin Whitmarsh közös elqrós beszédet kérnék (csakhogy a régmúltra is emlékezzünk :))
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
„A 2007-es Magyar Nagydíjra emlékeztet engem ez az ügy. Ott vesztettem el a világbajnokságot. Nem elõször hazudnak, és elõbb vagy utóbb meg kellett büntetni õket” – jelentette ki spanyol újságírók elõtt Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája.
Alonso a McLaren versenyzõjeként a két évvel ezelõtti magyar verseny idõmérõ edzésének a végén a boxutcában feltartotta Hamiltont, ezért aztán a versenybírók öt hellyel megbüntették a spanyolt. A futamot Hamilton megnyerte, Alonso a negyedik helyen végzett.
„Magyarországon egy nagyon pocsék, rossz trükk áldozata lettem, annak köszönhetõen vesztettem el a világbajnokságot egyetlen ponttal. Ha akkor nem szórakoznak velem, most háromszoros világbajnok lennék. Amúgy a döntéssel és az egész üggyel különösebben nem foglalkozom, mert nem érint” – mondta Alonso."
Várjátok meg,mig istenicsászárunk elmondja a tutit<#banplz>#banplz>
http://topgearhungary.blogspot.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Esküszöm mint a magyar kormány, hazudank reggel, éjjel meg este.
Szánalmas, Hamilton meg elmehet a francba, nem utáltam, de nem is szerettem, most már utálom.
Inkább örülnének, hogy ama bizonyos "ferrari lopás" ügy után még ott lehetnek az f1-ben.
chhh
What about the forests?
TUdja, hogy folyamatosan rögzítik a rádióbeszélgetést, tudja, hogy bekérhetik, ráadásul a szabályok ellen nem vétettek, miért kell letagadni??
Hami meg még nagyobb állat, miért nem tudta azt mondani, hogy figy öcsém, ha bekérik a forgalmazást az kurva ciki lesz...
nem értem..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Nem volt idõm átgondolni, hogy mit tegyek. Bementem (a felügyelõkhöz), és közben borzasztóan éreztem magam. Nagyon kellemetlen volt. Szerintem a sportfelügyelõk is észrevették ezt, gondolom, most ezért kerültem ilyen helyzetbe."
Hamilton megerõsítette a csapatfõnök Martin Whitmarsh-nak azt az állítását, hogy a McLarennél Ryanen és rajta kívül senki nem tudott a meghallgatáson történtekrõl.
ugye õk mindig azt mondják hogy egy nagy család?????!!!!!!
és ez a DAVE nem a ferrarinak dolgozik dolgozott??????
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Vagy õ hülye vagy mindenki mást annak néz... ráadásul a bocsánatkérése mellett ott van mindenhol a magyarázkodás és a szar másra kenése.
Egy egyszerû "Bocsánatot kérek minden F1 rajongótól." számomra elegánsabb lett volna és nem degradálta volna le magát a szememben ennyire.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.