182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Petrovval mi van? 1l kerozin van a gepeben? :) -
na jaime alatt jól megsült a motor... :| -
végre egy normális rajt Alonsotól
-
+1, kiemelten igaz az arab (paki, török) félvér leányzókra (L) :D -
streamek -
G_ArchAngel #99332 az angolok tenyleg rondak, de londoni mixek es lanyok a vilag minden szegletebol (oke, ez minden vilagvarosra igaz) ellenben olyan szepek, hogy mindennap van miert letenni az allam... -
naná, mert mindegyiknek apucikája ismer olyan embert aki betette őket oda.
ahelyett hogy valóban szép lányokat tennének oda. -
Ez a BBC mennyire profi: Coulthard es Martin Brundle vegigbicajozott a palyan, kanyarrol, kanyarra, elemezve azt. Martin cikazott a rajtracson (nem bicajjal) interview-olta a pilotakat. Retekklubbon meg nem lattam ilyet. -
he?
az angol lányoktól nem láttam még rusnyábbakat
majd a végén kell csekkolni a felsorakozott kirakatlányokat -
Az a szánalmas, hogy még csak nem is egy csapaton belül vannak. -
G_ArchAngel #99327 majdnem itt vannak a legrondabb grid-girlok...:( -
ja
-
himnusz playbackről
-
Az is lehet hogy úgy végzik mint a BMW, semmi nem utal arra hogy előre tudnának lépni és lenne bennük annyi hogy top autót csináljanak ami VBt nyerhet. -
ez a "Merci jövőre épít csoda autót" kezd már unalmas lenni
talán a Mclaren,Ferrari,RedBull,Renault nem épít
csak nekik nem egy hulladékból kell építkezni
-
Sziasztok!
Valakinek van olyan képe, videója, hogy hogy állítják fel a pedokot, vagy mi a neve?
-
Ne aggódj, majd lesz itt is ha Massa valahogy Alonso elé kerül. :) -
Laceee #99320 Úristen a WTCC-ben ismét csapatutasítás volt, most mi lesz !!!, ja nem a Ferrari volt, akkor nem szóltam...
-
cytec #99319 Ott már néztem de pont nincs rajta. Takarásban van. -
vezess.hu-n van pár kép -
cytec #99317 Üdv skacok.
Egy kérdésem lenne.
Honnan tudom letölteni a Szombati F1 adás teljes anyagát.
Kellene nekem nagyon főleg a 25. Óriástortás felvételek.
Vagy esetleg volt ott valaki közületek fotósként?
Érdekelnének a képek, mert a barátnőm is rajtuk van de lemaradtam róla.
Esetleg valakinek ötlete???? -
neoG #99316 najó...kicsit elhamarkodtam a dolgot...ezekre nem gondoltam
-
Gondolkodj már! Kidobta a fényképezőt időzítőre állítva... -
távirányitású repülőfényképező gép -
neoG #99313 Ötödik kép photoshop!Hogyan fényképezte volna le saját magát a kopter???
-
ugy tudom iden Ecclestone csapata kozvetit kizarolagosan. a nemetek ki is vannak akadva, mert eddig volt 17 sajat kamerajuk, spidercam stb. es ezeket iden nem hasznalhattak, csak azokat a kepeket kaptak meg amit Ecclestone-ek tovabbitanak. szal nem a magyar rendezokon mulik hogy mit latunk. -
Szabi1991 #99311 volt szerencsém már ott lenni.. nagy élmény onnan nézni egy időmérőt :-)) -
ott találd meg a kocsid :/ -
megnéztem és kurvára nem volt benne -
:D nézd meg az ismétlést!
1:20 Fókusz Plusz (12) (ism.)
vagy rtlmost.hu -
többi kép
-
ki lett a 'grid girl'?
eseleg van info rola? :) -
mutass képet vagy nem is volt a fókuszban! -
"magyar rendezőknek is respekt" :) -
Amúgy a magyar rendezőknek is a rengeteg belső kamerás felvételért, és a szép légi képekért, ez is példás volt a mai napon amit nem sokszor látni ennyire jól összevágva.
Fókuszban volt közvetítő szoba és hát eléggé Nasa szintűnek nézett ki:) -
"Lieven Hermans, a svájci Skymedia belga operatőre és Magyikó Ferenc aranykoszorús pilóta ellenőrzik a különleges légi kamerával és adóberendezéssel felszerelt AS-350-es helikoptert a gödöllői reptéren, amellyel közvetíteni fogják a magasból a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságot a mogyoródi Hungaroringen. "
-
azért arra kiváncsi lettem volna hogy , milyen pofát vágott volna az angol királyné ha a koronaékszereket lebizsuznám.
Nem hiszem hogy kikérte magának ezt a megjegyzést ecclesztontol a K. elnökünk. :( -
ez,hogy "Rosberg megy a pontokért,MS meg már 2011-en dolgozik(7x vébéként...) elég gagyi duma,egy hétszeres világbajnoknál meg lehetne oldani,hogy "na,akkor ittvan Nico autója,és tied a pálya",de nem,ő szarakszik egész évben...mellesleg,amikor autót cseréltek,akkor sumák hozott két 4.-helyet... -
G_ArchAngel #99299 Ugy tudom, hogy Rosberg megy a pontokert, MS pedig mar 2011-re dolgozik.
De abban is lehet valami, ami Button mondott, hogy a 2010-es auto az O stilusanak fekudne, ami sokkal finomabb, mint MS-e, igy ezert sem boldogul a nemet. -
pont az hogy mostvan akkora különbség,idén aláz az RB,és a Meki,de tavaly úgy 9-10. futam után már kezdett 1 szinten lenni az RB,és a Brawn