182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
En nem neztem konkretan mi a fene volt, lehet, de itt irtak hogy szponzor cucc: link :) -
Boxért is kijárt volna egy bünti, szóval jó ez így. -
megérdemelt,a boxbahajtásért meg se bütették,
Go Alonso! -
mddevil #99535 Ez jó a vastagbetűs szabályokat meg lehet szegni(hamilton) de az ilyen eldugott safetycaros f*sokat egyből büntetik, ez kicsit vicces szerintem, nem Vettelnek szurkolok nem azért mondom, csak egyre több hülyeségért kapnak büntetést mikor mások az egyértemlű dolgokat megússzák. -
G_ArchAngel #99534 Nem szeretem Vettelt, de valahogy most en is tulzasnak erzem ezt a buntetest - erthetoen van kiakadva... -
n003 #99533 mit okád? :O b+ ennyire pénzbeszél kutyaugat??? -
n003 #99532 kíváncsi voltam mikor veszi észre ezt a két 'szak'kommentátor :) gyula egy nagy barom a szabóból többet néztem ki eddig de az is lehet hogy csak a hujje húzta le a saját szintjére :((
-
ShaiHulud #99531 agip logo. ill most eni kiirva. -
G_ArchAngel #99530 Volt egy szep szoke csaj, tobbi max jo csaj...
Mi az az ENI? Nem Agip az? Valamirol lemaradtam?:)
Amit MS csinalt, talan elfogadhato, ha nem fal mellett mennek, igy ellenben durva volt - egyelore vizsgalat alatt...
Webber apja eleg szimpatikus - amugy miota divat apukakat kuldeni nyilatkozni? Massa, Hamilton, Vutton, Hamilton, Webber apja mindig a kamerak korul olalkodik:) -
én is azt néztem, de tüzet okád :D ... -
n003 #99528 nem aranyszarvas az? :) -
Üssön már meg valakit :DDD -
Igénytelen volt a "kupa". pedig eddig szépek voltak még meg is jegyezték a versenyzők. Erre most egy gagyi szart kapnak -
Mert az:D -
Ez a mutans kutya nem az Agip volt? Most meg Eni? Na lol keremszepen. -
mi ez a spagettikutya amit adtak omg
webber baromira örülhet hogy kiteheti a polcra egy benzinkút logóját
tavaly pedig szép porcelán tálakat intéztek -
még szerencse,hogy amikor Marlboro magyar nagydíj volt nem egy vasból készült cigit kaptak a dobogósok
-
Vettel mint valami kiskamasz xd -
Mikor atvette a serleget (vagy mit), mint egy durcas kisgyerek.. LOLOLOL :DDDDDDDDDDDD
Van meg mit fejlodnie karakterileg... -
Én is csodálkozom :o -
fúúúj gagyi szánalmas szponzor szemét minőségi porcelán helyett 

-
Jajj de ronda ez a kupa:(((( hol van a szép porcelán? -
Hornerhez. -
De a szabály az szabály, ezt is tudnia kell. Szándékos volt, mert ha Alonsot figyelte akkor is előre gondolkozott... -
1 pont az 1 pont... -
A kupát kihez fogja hozzávágni?:DDDDDD -
gondolom ő tudja,hogy semmi szándékos feltartást nem akart -
WNW #99511 Vuhaha, Vettel megint ugy csinal, mint egy ovis, akitol elvettek a nyalokat... -
Hát ezért nem lesz VB, ennyire nem kell hisztis kishülyének lennie... -
Klassz hogy valaki mindig hisztizik a dobogon... :)) -
tragédia volt amit művelt -
Vettel be van sértődve:D:D -
szomorú? :D Mintha upset-et mondtak volna, az meg dühös :D -
Button ma nem sokmindent csinált... -
Azt mondtam volna hogy: huhha... uristen.
-
pauly #99503 Legalább vitt egy kis izgalmat bele,így kell csinálni... -
Ha az élen csinálja Alonso Hamilton akkor szó szó, de van egy határ amit nem kellene feszegetni, viszont 1 pontért, úgy hogy teljesen esélytelen Sumi, ilyet csinálni simán csak parasztság és idén ez már vagy a 4. ilyen esete volt. -
ShaiHulud #99501 kivancsi vagyok amugy mit mondtal volna akkor, ha felkeni barit a falra(nem sokon mult) es valami komolyabb baj tortent volna. -
ShaiHulud #99500 ez nem faszacsavosag volt. itt a faszacsavo bari volt, hogy belement ebbe a helyzetbe. schumacher siman csak egy tirpak "ki ha en nem" ember. eszement es eletveszelyes amit csinal, nem eloszor. -
Szar volt:)