FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyanítom, hogy Montezimolo megint vesz egy új TV-t. 😊 Azt azért nem értem, hogy Domenicalit és a technikai igazgatót miért nem rúgja ki páros lábbal. Ekkora hibákat, sorozatosan, nem lehet elkövetni. Ha Intermedia gumival kiküldik Kimit, akkor is necces lett volna, ahhoz késõn jött az esõ.

b-type
huh én inkább Glock-t, Hamilton is két helyet bukott azzal hogy félbeszakították a futamot, de azt a futamot akkor és ott jól tették hogy leállították, ...de újra el kellett volna rajtoltani ahogy a körülmények javultak (szvsz). Gondolom nem könnyû már újra felvenni a fonalat, ha már valki leállt és levette a sisakot is..azaz 'lélekben' már lekattant a versenyrõl.
De Glock megnyerhette volna ezt a futamot ha újraindítják. Kovalainen pff..remélem jövõre jön Rosberg a helyére..már ha Hamilton még itt lesz a McLaren-nél.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Ez azért tönkre tett.
Egyébként mindig is csodáltam Kimiben, hogy tudja ilyen nyugodtan elviselni a sorozatos mûszaki hibákat.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
öreg pilóták is csúszta ki...
de tény hogy tapasztalatlan még, de mindemelett az egyik legjobb pita, tavaj bebizonyította hogy esõben is jólmegy
úristen, mehetnél teis az rtlklubra szekérteni...
mflex
Egyébként helyesen írva, baszd meg😊

attila46:

Te egy igazi szakértõ vagy, kösz most már mindenki megvilágosodott 😄

What about the forests?

a versenybaleset az O hibaja is volt, a kicsuszas szinten - vannak, akik korbevittek az autot ugyanazaon a palyan, ahol O nem tudta...
sokat kell meg tanulnia es 1-2 even belul VB lehet...

http://gaborszantai.co.uk/

Na meg a bazd meg (bazdmeg) megbaszhatta stb elhagyása😊

Elsõ, elsõ... majd ha egy verseny végig megy akkor meglátjuk mit tudnak ezt a két versenyt szerintem nem nyerték volna meg ha végig megy , és mindenki ép marad.

Héééééééééé!!Vaze!!HA Braun-t irok akkor nem értitek??Nem mindenki gyors és tökéletes gépelõ!!Ja ,hogy a Brawn ,bazd meg ,ha nem lett volna akkor csak 4 szeres vagy 3 szoros michael schumacher.....
SUMIT mindenki elismeri,én is .............õ Karaly ,de megbaszhatta volna ,ha nem lett volna Brawn!!!Versenyek nagy része ki lett matekozva..
Brawn.igen õ !!!Õ Csinálta....Sumi tehetsége kellett hozzá és Brawn zsenialitássa!!Nézzétek meg 2 év alatt Brawn nélkül ,hol tartanak???

Most jól irtam????
Ez a lényeg??
kifli
az a 2-bõl zéró kicsit megtévesztõ, egyik sem az õ hibája volt, 1 versenybalest, és 1 térdigérõ vízben való kicsúszás
Mekkora vicc volt a mai futam...😄
Raikönnen még fagyizott 😄😄
Button ismét elsõ<#eljen>

Miert Alonso mennyivel tobbet hozott ki a McLaren-nel azert jobb Renault-bol, mint Hamilton a sokkal szarabb McLarenbol?
Semmivel...?

Vettel egyelore 2-bol zero...
Nekem is O az egyik kedvencem, de egyelore ugyanannyi pontja van, mint Nekem vagy a kutyamnak...:-)

Valószínûleg annyit mint te biztos konyít hozzá.

kifli
szerintem tudta hogy ez már nem indul újra XD
sajna ez az egy jött be neki a htvégén <#szomoru1>
kifli
én nem szerettem alonsot soha de amit most csinált hát szép volt 😄
webberel jót eljátszott 😄
És mindent majdnem az egyik legnehezebb autóval, ami mégcsak nem is sikerült jól 😊

kár hogy jött az esõ, vagyis az kár hogy ennyi jött, egy esõs futamot megnéztem volna végig(!)
Na akkor itt a pont..
De annyit még ha már szóba hoztad:Rosberg,Piquet ez két olyan név ami engem igazól.ugye utobbiról nincs is mit beszélni,Rosberg még talán lehetne jó is,de sajnos csak pár körig,versenytempója nincs,még igy sem,hogy jó autó van alatta..
Kubica egy más kérdés õ a kissebb osztályokban túlsúlyos és magas is volt,ráadásúl nem is kapott sosem igazán jó technikát..
Mivel teljesen más szemszögbõl nézzük a versenyzõket,igy részemrõl a vitát le is zárom,az idõ majd megmutatja melyikünknek van,volt igaza.
De annyit még az én itélkezésemrõl:nálam,a fejlesztésben való részvétel,a jó beállitások,a helyzethez való alkalmazkodás,a versenytempó és a gyorsaság alkotja igy egyben,a jó pilótáraól való nézetem..
Nos ebben Vettel és Alonso magasan élen jár a mostaniak között..
Az hogy Hami gyors és általában megvan a versenytempója az nálam még kevés.majd amikor képes lesz egy szar verdából is annyi +-t kihozni,mint Sumu Vettel vagy Alonso,újra tárgyaljuk az ügyet..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

A ferrari egy vicc taktikailag, palikot meg fel kéne rúgni a holdig, annyira fogalma sincs a forma 1-rõl<#gonosz3>

Visca El Barça!

nyelvtankönyv baze...
a jégkrémes-kólás jelenet tényleg komoly volt.. xD
Kit--Kat
Afelõl nem kell aggódni, hogy Kimi dobogóra áll, majd a Ferrari közbe lép, ha fenn állna a veszély, egy hihetetlenül zseniális húzással...
Komolyan csóró Kimi kiküldik extrémmel 40 fokos száraz pályára 4 kör után slickre kopik a gumija és akkor meg jön az esõ...
Vicces, Barrichello aki 2 körrel utána jött a boxba még õ is slicket kapott és láss csodát hiába jött 2 körrel késõbb vissza esõs gumikért nem esett vissza a 14. helyre.
A csúcs az volt, hogy a rongyos gumikon hagyták kint szenvedni Kimit.
Anglia jutott errõl eszembe ahol 2. helyen hagyták Kimin a kopott intert aztán ot is addig vártak amíg 14. helyi vissza nem csúszott.
Csak ott nem ment tönkre a KERS.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Ja, és ne felejtsük el, hogy hamarosan tárgyalják a diffúzor ügyet, úgyhogy még az is megeshet, hogy nulla pontos a Brawn ...

A medve nem játék.

a.carkey
Vicc volt a Ferrari húzása. Jól ment Kimi, erre szétcseszték a versenyét. Na mindegy, ez van, bár immáron sokadszorra.
Azon viszont röhögtem, ahogy ott állt rövidgatyában, jégkrémmel a kezében, míg a többiek bent ültek az autókban, hogy 45 perc múlva mindenki kiszállhasson. 😊

A medve nem játék.

mflex
BRAWN!
Mindjárt kiderül, hogy Sumi balfasz volt és brawn vezette helyette a kocsit, nem?

Kétsgételen, hogy nagy taktikus, sõt az egyik legokosabb, de baromságokat ne írkálj már, fõleg, hogy még anevét sem tudod normálisan leírni...

What about the forests?

ez mekkora (fél)futam volt már!

az égszakadáson kívûl nekem a hátsószárnynál keletkezõ légörvények voltak a legérdekesebbek, eddig még nem láttam ilyet
Botond
Nagy spíler, de az elõzõ futamon csak Vettelnek köszönhették, hogy nem verte meg õket Kubica, és most is csak a leintésnek, hogy Glock nem elõzött be. Szóval 2x mázlija volt. A difúzoruk meg olyan, amilyen, de ha szabályosnak lesz minõsítve, akkor minden csapat olyanra fogja építeni, és max 2 verseny és eltûnik az elõny, és akkor kijön ki az ügyesebb és jobb pilóta, meg a taktikusabb. Én a 2 futamon 3 pilótát láttam, aki fejben jobban ott volt, mint Button, és ezek Alonso, Glock és Kubica. És emellett sose szabad leírni a mercit és a ferrarit se szerintem.

Az külön pech, hogy a technika elõnyt csak 1,5 versenyre tudták érvényesíteni, nem kettõre. Hosszú még az év, nincs ez lefutva.
nearo
écsedmá, hogy az Brawn =)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Õ egy agytrõszt....
Kül ha elviszik az évet ,akkor megérdemlik mert rááldoztak 14 hónapot!!
Jó a vas ..látátok mintha huznák,ez nem csak a diffuzor az tuti!
a lényeg, hogy Button ^^,
Nem lesz....A Braun mindig mindenki elõl jár ..
Sumi neki köszönheti vn cimjei nagy részét,efelõl nincs kétségem!
szabályos lesz efelõl ne aggódj!
Botond
Pedig lesz. Ha szabálytalan akkor a 3 csapat csinál új aljat a kocsijának, ha szabályos akkor az összes többi. 😊
joebacsi
ez egy só elsõsorban és nem mérnökszakkör 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Azért ezt nem gondolja senki komolyan ,hogy a diffuzor ügyböl lesz valami????!!!!!!!!!
nearo
Fú tényleg, FIA-t nem is említettem... szerintem jövõre kétszer is meggondolják, hogy az európai nézõk kedvében járjanak e. Sõt, én már a kínai futamot is két órával elõbbre tenném a tervezettnél.

Paliknak ismét volt egy gyönyörû mozzanata, amikor perceken keresztül Vettel és "Nakajima" csatáját közvetítette, holott többször is tisztán látszódott meg ki is volt írva, hogy az Heidfeld.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Mert akkor aztán pláne nem nézné senki,örülni kéne neki,hogy ilyen kommentátoraink vannak,és nem olyanok,akik hullaként közvetítenek.
Barnabyka
ferrari már az idõmérõn is mutatta mekkora stratégái vannak..

a ferrarihoz vissza kéne hozni valamelyik agytröszt mert a fiatalok szart se tudnak! tiszta káosz van náluk! lassan visszatért a jean todt elõtti állapot a ferrarihoz!
Ja !! Ez a Palik egy farok..ezt komolyan mondom...mit kurja mindig a Gyulát...ebben a sok idõben vigan kibeszélhettték volna az új szabályokat ..nem!!Most a nézõ az elsõ vagy a müsorvezetõ!!???A LACi viszavehetne az arcából és néha akkora hülyeségeket mond..............hát
Istencsászár
Jól kezdõdött a futam, voltak villantások, Rosberg, Alonso is szépet ment, aztán eltüntek, viszont a spanyol nagyon jót autózott ezzel a szartömbel és hordónyi benzinnel a hátán.

Valahogy nem tudok örülni a dobogónak, Nick bemákolta amit lehetett, Buttonnak nagy szerencséje volt csak annyit tankoltak és Glock aki végigi küzdött teljes erõbõl marad hoppon, pedig nyerhetett volna, sajnálom😞 de ez is egy remek szereplés, és a Toyotának nagyon kell, végre beérett a sok munka és a válság ellenére jó döntés volt a folytatás.

Azt nem értem hogy miért kellett az egész versenyt pár órável késõbre rakni amikor rajtolhattak volna 2kor is, az nagyon nem hajnal európába, hanem reggeli órák, teljesen felesleges volt az idõpontot eltoltni, indokolatlan volt.

Ferrarinál komoly gondok vannak a taktika terén, nincs meg a sebesség, nincs meg az összhang.

Milyen érdekes hogy Kova elcseszte... megint.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Ferrari ismét megint jól elbaszta.Az viszont hatalmas volt,ahogy mindenki stresszelt a pályán,Kimi meg rövidnadrágban fagyizott😄
Én még hagytam volna futni a versenyt a piros zászló elõtt 1-2 körig,izgi lett volna😄
Botond
Azért ez még korai kijelentés szerintem. Még lesz egy tárgyalás a szabályos vagy nem szabályos a Brawn/Williams/vki körben, és lehet, hogy ha ott az lesz a döntés, hogy nem az akkor újra kell tervezni a kocsijukat, ami elég kellemetlen, még ha nem is veszik el az eddigi pontokat. Szóval én 2 meccs után még nem temetném, se Massát, se Rajkit, se Hamiltont, Alonsot meg végképp nem. 😊 Azért reméljük a BMW is összeáll végre. 😊
SVettelt, Rosberget es Trullit neveznem a nap vesztesenek, mert Ok a korulmenyek aldozatai lettek, Kimi is kitolta a tragyat abbol a talicskabol, de a Ferrari csapat meg idoben tonkre tudta tenni a versenyet...

Bandee1987
Éljen a Braun? 😊

Én is szeretem a borotváikat 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mi történt itt pont most tartottak karbantartást?

amúgy elég káosz volt a futamon! és amit a fia csinálni akart kész röhej volt! 12:30 kor simán el lehetett volna indítani a futamot újra!
10percel a vége elõtt meg azt mondták hogy 10 perc múlva rajt aztán két kör a safety car mögött és leintik a futamot!

piros zászlónál megy a 2 órás versenylimit vagy nem? beleszámí a kétórás limitbe a piros zászló alatti eltelt idõ vagy nem?

de mivel késõn rendezték a futamot a látási viszonyok nem voltak megfelelõek ezért maradt a leintés a végén!

az egészbõl kimi jött ki jól õ már rég aludt mikor megszületett a döntés hogy vége a futamnak!
Hátttttttttttttt.!Ez se ferrári hétvége volt!!Éljen a Braun és a TOYOTA!!Nagyon tetszett ez a hétvége is ,,,,ûj idõszámítás kezdõdött
.Végre van egy kis sport.és hogy Alonso KERS-el ,hogy mászott vissza Webere...majd beszartam.Szép volt !! Gratulálok a dobogosoknak és minden pontszerzönek!!!
Kiminek mindegy volt, a vegere a KERS is meghalt, de ettol fuggetlenul a Ferrari strategiaert felelos szemelyei a ket futam utani 0/0-val megerositettek, hogy nem valok autoverseny kozelebe...
Remelem fejek fognak hullani az olaszoknal...

pzoli00
érdekes verseny volt, az viszont már biztos, hogy idén sem a Ferrari, sem a McLaren, sem a Renault nem lesz VB.

Bandee1987
Na mi a stájsz? Idáig szarakodott az sg?

A futamról: Pff......Nemtom mi a faszt csinál a Ferrari csapat...egyszerûen nem tudok erre már mit mondani. Nem kéne ilyen dupla vagy semmi játékokakt nyomatni. Nagy grat Glocknak és a Toyotának, szép kis teljesítményt nyújtottak. Illetve persze Buttonnak is.

Palik Laci és Gyula megint elemében volt ma 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nearo
ez egy okos döntés volt az sg üzemeltetõinek a részérõl, hogy a futam idejére lelõtték a szervert (vagymi) <#idiota>

hogy a versenyrõl is írjak: Kovától megint nem láttunk semmit, Hami csak szenved, Ferrari... no comment, egy interrel dobogóra tudták volna hozni Kimit szerintem, így viszont megint nulláztak (persze ezt nem láthatták elõre)
Button szép volt, Heidfeld úgyszintén, Glock egy zseni, ha a gumikról van szó 😊
Bari ennyit tud, Nico remekül rajtolt, Alonsot meg kezdem megkedvelni...
hmm... kb ennyi