FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
bocsesz hogy Kit--Kat-l kezdem 😊
"Helyre igazítás: Kimi már rég túl volt, Hamiltonon, amikor benézte a kopott gumikkal a box utcába vezetõ kanyart.
Nem kötözködésként, csak ez az igazság😉

Egyértelmûen nem erre gondolok, különben nem írtam volna hogy vezetett mint malac...16 mp elõny után már 7mp-t bukott egy körben Kimi-vel szemben (kerékcsere után fenthagyták az elözõ etapos gumit).
Így aztán ez az igazság 😊

Gabor_(HSF)
Errõl egy volt munkatársam ugrik be, aki azt bírta mondani hogy mondhatna nekünk nagy dolgokat, de nem tudnánk vele mit kezdeni mert még egy alacsonyabb szinten állunk (még most is vigyorgok), aszimbolumok meg amiket mutatna beleégnének az agyunkba.
Montoya esetében még talán igazad is lenne, de én nem az F1-ben kedveltem meg Montoya-t, gyönyörû elõzései voltak a CART-ban, ill. egyszerre lett év újonca és bajnok, aztán megnyerte az elsõ Indy500-t is. De õt valóban nem az eredményei alapján kell csípni vagy nem, én nagyon bírom ez igaz.
Hamilton viszont mindenkivel versenyzett, aki a mezõnyben ujnak és tehetségnek nevezhetõ, és mindenki ki is kapott töle. Vettel ment vele a legkevesebbet mivel csak egy futamon találkoztak, de azt a futamot Hamilton megnyerte. A különbözõ sorozatokban (volt hogy egy évben 5-6 sorozatban ment) pl. Kubica, Rosberg, Piquet voltak a mezõnyben..
Tehát ha ezekkel versenyezni nem kunszt, akkor viszont rendben van. 😊
Egyébként nem akarlak ám meggyõzni 😊 ..nekem az is elég ha a bal fülére süket, jobb szemére nem lát tipusból lesz egy sima versenyzõ, hiszen én a túlzásokról beszéltem, nem az F1-s KiALegjobbról.
😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Black Ghost
Esõben könnyû kocsival sem egyszerû nagy elõnyt kiautózni, sokan hibázhatnak, balesetek, SC. Úgyhogy van értelme az egy kiállásnak. :S
kifli
esõbe nemjó a nehéz kocsi :S
jaja mas idõk voltak😊
De volt és idére ígérik is hogy lesz, bár mostanában semmi hír róla. Lehet csak télre jön ki. A srácok nem együléses versenyautóval versenyeznek. Bár attól még jók valamire..... 😊

Black Ghost
"fog" 😊
Black Ghost
Ugyan erre gondoltam ha esni fogy, alázni fognak.
Black Ghost
Bari egy nagyon szimpatikus pilóta, de szerintem hiányzik belõle az a kis plusz ami a VB-hez kell.
bardocz
F1-es szimulátor nincsen,mert semmi köze hozzá,de van sok más,amin valódi pilóták gyakorolnak,mint Michelisz Norbi,Kiss Norbi,Wéber Gabi,szóval csak jók valamire😉
És van magyar csapat,aki úgy készített játékhoz autót,hogy egy GP2-es csapattól kértek infokat a kocsiról,és egy pilóta tesztelte.
Alonsoén és Heifeldén meg is lepõdtem. Nagy húzás lesz, ha esni fog.

Black Ghost
Nem tudom hogy láttátok már, de itt vannak a nyilvánosságra hozott súlyadatok:

1 Button Brawn-Mercedes 660

2 Trulli Toyota 656.5

3 Vettel Red Bull-Renault 647

4 Barrichello Brawn-Mercedes 664.5

5 Glock Toyota 656.5

6 Rosberg Williams-Toyota 656

7 Webber Red Bull-Renault 656

8 Kubica BMW-Sauber 663

9 Räikkönen Ferrari 662.5

10 Alonso Renault 680.5

11 Heidfeld BMW-Sauber 692

12 Nakajima Williams-Toyota 683.4

13 Hamilton McLaren-Mercedes 688

14 Kovalainen McLaren-Mercedes 688.9

15 Bourdais Toro Rosso-Ferrari 670.5

16 Massa Ferrari 689.5

17 Piquet Renault 681.9

18 Fisichella Force India-Mercedes 680.5

19 Sutil Force India-Mercedes 655.5

20 Buemi Toro Rosso-Ferrari 686.5

Count Adyn
Szegényt szinte sajnálom hogy megint kiderül hogy nem elég egy VB címhez😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Azér ezen meglepõdnék. 😊 Ha a statisztikának lehet hinni akkor idén Button lesz a bajnok.

😊 Végülis meglehet, de nem egy életbiztosítás. A valóság és a szimulátor nagyon más világ. A F1-rõl nem is beszélve. Majd megtapasztalod. Ha nálunk is több pálya lenne, és több pénze is az embereknek, akkor tõlünk is több komoly versenyzõ kerülhetne akár a F1-be is.

nearo
Ehh... ahhoz a gyõzelemhez nagyon is kellettek a körülmények. Meg nézd meg, hogy Bourdais mit mûvelt azzal a kocsival. Tény, hogy nem a mezõny leggyengébb autója volt, de de év végén csak hatodikak lettek, amihez Vettel nagyban hozzájárult.
Ennyi erõvel Kimi is jó csapatban kezdett, hiszen elsõ versenyén már pontot is szerzett...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bardocz
Se jogsim,se kocsim,csak szimulátorokból tudom mennyit számít.Magamnak nem igazán sikerül mindig beállítani,inkább nagyon ritkán sikerül,de nem is leszek soha F1-es versenyzõ.Lehet vicces dolgokat mûvelni,gázra 3 keréken forduló autó,és ezt meg lehet csinálni igaziban is.
Hát könnyebb úgy dolgozni, ha a pilóta is tud segíteni. Nem tudom van e jogsid, vagy mennyire érdekelnek hobbi szinten az autók. Egy olcsób kategóriás autón is kipróbálhatod, hogyan viselkedik, ha elállítod a futómûvet. Azért az sem árt ha egy kis rutinod már van vezetésbõl.

Black Ghost
Mondjuk ez inkább egy újkori jelenség, rengeteg a telemetriai adat amibõl következtetni lehet az autó viselkedésére, erre régen nem volt lehetõség és inkább csak a pilótára támaszkodhattak.
bardocz
Azért én ezt ilyen kategóriáknál már eléggé nevetségesnek tartom😄
Pedig sokan vannak így. Elmondja a mérnöknek, hogy viselkedik az autó, mit tapasztal. A mérnõk a pilótától és a telemetriai adatok alapján megpróbálja beállítani a gépet, hogy jobb legyen.

bardocz
Mondjuk nem tudom hogyan lehet úgy versenyezni,hogy az autóhoz nem ért valaki...Azért az eléggé hasznos,ha el tudja mondani,hogy mit állítsanak a kocsin,és nem a mérnököknek kell kitalálniuk.
Hát igen. Valakit csak a versenyzés érdekel, van akit az autó mûködése is.

Black Ghost
Senna nagyon jól tudott nyilatkozni az autóról, Manselt, Sumit viszont érdekelték a technológiai-mûszaki megoldások,.
Azért Senna és az õ idélyébe tartozó srácok nagyon mások voltak. Más szerzõdések, más autók, és ennyire látványosan nem a pénzrõl szólt a F1. Schumi már megkezdte megkeverni az állóvizet. Próbákozott csalásokkal és sok bejött neki. Volt amit látványosan szúrt el. Ettõl függetlenül egy jó pilóta volt, de nálam Mansel, Senna, Prost stb. nagyságrendekkel többet ér, ért.

Istencsászár
Tudott vele nyerni és villanatani, sokkal erõsebb és jobb autó volt mint anno egy Minardi vagy más privát csapat...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kifli
azaz igazad van torro rosso a legjobb tavalyi csapat, gratulálok ismét bizonyítottad hogy neked a legóvaló leginkább <#eljen>
Senna is elég jo fejlesztõ volt😊
azé a toro roso nem épp él istallo meg a bmw se volt az igazan miko Kubica kezte ugye Villeneuve helyere ult be de tehetseges mindket pilota😊Hamiltonal az a bajom hogy szakért fõleg az apja😊
nearo
na azért vettel alatt tavaly az az str közel nem tartozott a legjobb autók közé...
kubica meg a bmw már más tészta

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Tyler1
ez az amit megkellene érteni mindenkinek!!! de sajna itt van aki csak nézi az f1-et de szart sem ért hozzá! aztán jártatja a száját...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Black Ghost
Sziasztok!

Sajnos egy hétig nem volt gépem, így nem tudtam naprakészen követni az eseményeket, de azt látom hogy a köpkölõdés továbbra is része a hozzászólásoknak. Azt nem értem, hogy mit vártok ezektõl a srácoktól, bölcs nyilatkozatokat (Hamilton, Alonso), korrekt mélyreható technológiai magyarázatokat, vagy mit? Gondoljatok bele hogy ti 20-25 évesen mit csináltok (-tatok), õk nem döntéshozók, a szerzõdéseket sem õk kötik hanem a menedzsereik, nem csinálnak mást mint q..a jól vezetnek. Nagyon kevés az igazi fejlesztõ pilóta, Sumi és talán Mansel volt ilyen. A többiek csak bólogatnak arra amit a csapat mond. Az esetek 99%-ban csapat utasítás van, és nem egyéni pilóta akciók.
Istencsászár
Kubica és Vettel sem tette. Olyan autó került a seggük alá amivel tudtak nyerni és villanatani, ilyet anni egy Jordannal, Minardival, Sauberrel nemigen tudtak csinálni. Ahhoz hogy bejussanak az F1be rengeteget tettek, sok sorozatban versenyeztek, van aki jobban van aki rosszabul, de megmászták a szamárlétrát.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nekkem semmi bajom Hamiltonnal, de nem a kedvencem, pont az ilyen "csalások", próbálkozások miatt. Nagyon jó, és gyors versenyzõnek tartom, de a kezdeti szimpatikus srác már a múlté. Ha rajtam múlna a mostani húzása miatt minimum 3 versenyre 10 helyes büntetést adnák neki, hamár Vettel egy versenybalesetért kapott 10 helyet. Jó, izgalmas és fer küzdelmeket lenne jó látni.

Kovalainen biztos hogy egy egysegel gyengébb pilota mint Hamilton de szerintem a mclaren néha gátolta hogy jo legyen.Na Hamiltont sokan pont ezért utáljak Firerock irt hogy nem járta be a szamárlétrát mint a tõbbiek
Ez igaz. A "lényegesent" õ nyilatkozta pár hónapja. Nem tudom, hogy mire célzott pontosan.

Istencsászár
Lényegesen? 1-2 körrel... kvalikon nem is ment rosszul, de versenyeken nem tudta ezt kamtoztatni. A taktikát Hamiltonra építették nemhiába, Kovát ha tolták volna hátulról akkor sem lett volna esélye a vbre.

Kit--Kat
Tegyük hozzá, hogy azzal az autóval sok mindent lehetett csak bizonyítani nem, a csapattársát az esetek többségében elverte.
Na meg Alonso sem tudott sokat nyújtani azzal a Minardival.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tyler1
te tudod mióta van Hamilton a Mclarennél vagy csak hülyeségeket beszélsz???

Zsoltikánkra azért nem fogadnák. Nem mutatott semmi érdemlegeset, a F1-ben eltöltött idelye alatt. Kisebb kategóriákben ment neki jól.

Azért az is tény, hogy õ volt az aki valójában is legyõzte Schumahert. Schumaher pedig el is mondta, hogy mivel van olyan pilóta aki le is tudta gyõzni, idelye abba hagynia.

Firerock
Alonsonak nagy a pofája?és a kis védenceddel mi van?aki újonc az húzza össze magát és ne jelentgesse fel a nála sokkal nagyon,tapasztaltabb,többet bizonyított pilótát aki ráadásul la csapattársa.azt ez a kis majom mit nyilatkozott:"Nekem új élmény volt hogy ne ma pódiumra kellet mennem"
akkor nem lett volna nagy a pofája hogyha neki is végig kellett volna járni a ranglétrát mint mindenkinek a formula1-ben
Apuci perkált/kinyalta Ron seggét és a fiacska máris a legjobb csapatba került,hát persze hogy rögtön az elsõ futamon pontot szerzett,lehet hogy Zsoltikánk is ugyanez lett volna...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kovalainen saját bevallása szerint az elmúlt évben mindig lényegesen nehezbb autóval ment mint Hamilton. Attól függetlenül szerintem még tudna gyorsabban menni, de mivel érkezése elõtt megvolt a pilóták közti vita, valószínûleg nem is engedik úgy menni. Idén kiderül talán mit is tud valójában.

Tyler1
fuu Alonso magán kivül senkit nem tisztel! hasonlitgatja magát schumihoz azzal a szaros 2 vb cimével (schumiéhoz képest szaros)!
nem a képességeivel van a gond hanem az arcával, mellesleg Kimi simán jobb lenne nála, és Alonso már csak bizonyításból is mindig kib*szna vele

Mclarenre mindig jellemzõ volt hogy 2 jo pilotajuk vsn és nem tudja a csapat ezt kezelni pl prost es senna.ami Hamilton Alonso párost illeti ugye Alonso 2-szeres vilagbajnoként erkezet de senki nem számolt arra hogy Hamilton a kezdõ évbe ilyen jo lesz Ronn Dennis meg inkább Hamiltont támogata.Szerintem Kovalainen is igy járna ha jobb lenne én merem állitani nem kizárt hogy megbabrálják Kovalainen autoját.Lehet nem igy van de én igy látom😊
Gaba9
hallod öreg ez f1 topic húzz át a buzik topicjába és ott nyalj seggeket te kis f..sz-g..i .. azért mert te utálod kulturáltan is lehetne beszélni !!!!
Holnap futam mi a szarért nem lehet inkább arról beszélni ??
Mert az ilyen kis uszító szarok mint te ugatnak állandóan .. szeretnék mást is olvasni nem az állandó ugatást .. 😞
Ilyen világ ilyen ember! ilyen topic .. sajnos .. bocsi a többiektõl ! :S

Gaba323

zsutyesz
a te köpködésed is elég szánalmas...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

kifli
barichelo?
desigo
Nah az lenne az elsõ eset amikor csapatnak szurkolnék <#eljen>

Kimi ma az idõmérõn is nagyon szimpatikus volt
mindent megtett,hogy elõrébb hozza azt a taligát

remélem holnap dobogós lesz
Kit--Kat
Õk ketten tisztelik egymást valójában is. Õk ketten voltak a pillérei a Schumi korszakból a Post Schumi korszakba való átvezetõ hídnak és ezt tudják is.
Ha valakit elismer és tisztel Alonso akkor az Kimi, mindig elismerõ nyilatkozataik vannak egymásról és ha van két ember aki elmondja mit érez és gondol akkor az Kimi és Alonso.
Szerintem ha egy csapatban lennének felfogná Alonso is, hogy nem lehet kivételezni és jó csatákat láthatnánk kijönnének a nûanszok amivel egyik jobb a másiknál, szerintem pályától függõen változna kinek megy jobban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"