FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi erõvel Kimi is jó csapatban kezdett, hiszen elsõ versenyén már pontot is szerzett...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kubica meg a bmw már más tészta
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sajnos egy hétig nem volt gépem, így nem tudtam naprakészen követni az eseményeket, de azt látom hogy a köpkölõdés továbbra is része a hozzászólásoknak. Azt nem értem, hogy mit vártok ezektõl a srácoktól, bölcs nyilatkozatokat (Hamilton, Alonso), korrekt mélyreható technológiai magyarázatokat, vagy mit? Gondoljatok bele hogy ti 20-25 évesen mit csináltok (-tatok), õk nem döntéshozók, a szerzõdéseket sem õk kötik hanem a menedzsereik, nem csinálnak mást mint q..a jól vezetnek. Nagyon kevés az igazi fejlesztõ pilóta, Sumi és talán Mansel volt ilyen. A többiek csak bólogatnak arra amit a csapat mond. Az esetek 99%-ban csapat utasítás van, és nem egyéni pilóta akciók.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na meg Alonso sem tudott sokat nyújtani azzal a Minardival.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
akkor nem lett volna nagy a pofája hogyha neki is végig kellett volna járni a ranglétrát mint mindenkinek a formula1-ben
Apuci perkált/kinyalta Ron seggét és a fiacska máris a legjobb csapatba került,hát persze hogy rögtön az elsõ futamon pontot szerzett,lehet hogy Zsoltikánk is ugyanez lett volna...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nem a képességeivel van a gond hanem az arcával, mellesleg Kimi simán jobb lenne nála, és Alonso már csak bizonyításból is mindig kib*szna vele
Holnap futam mi a szarért nem lehet inkább arról beszélni ??
Mert az ilyen kis uszító szarok mint te ugatnak állandóan .. szeretnék mást is olvasni nem az állandó ugatást .. :(
Ilyen világ ilyen ember! ilyen topic .. sajnos .. bocsi a többiektõl ! :S
Gaba323
Kimi ma az idõmérõn is nagyon szimpatikus volt
mindent megtett,hogy elõrébb hozza azt a taligát
remélem holnap dobogós lesz
Ha valakit elismer és tisztel Alonso akkor az Kimi, mindig elismerõ nyilatkozataik vannak egymásról és ha van két ember aki elmondja mit érez és gondol akkor az Kimi és Alonso.
Szerintem ha egy csapatban lennének felfogná Alonso is, hogy nem lehet kivételezni és jó csatákat láthatnánk kijönnének a nûanszok amivel egyik jobb a másiknál, szerintem pályától függõen változna kinek megy jobban.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
tavaly halál nyugis volt most megint kezdi...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Én azt mondom Hamiltont sem kell félteni.
Máshonnan nézve meg megkapta a Renault is 2006-ban Kínában amikor elnézték a boxkiállását és a taktikáját, hogy a renault azt akarja veszítsen.
Alonso már csak ilyen, szerintem sok mindent megbánt már, a McLarenes viselkedését nem, de fejlõdõ képes, lassan be nõ a fejelágya.
Vettelt nem kell túlmisztifikálni, egyértelmûen ott van már a legjobbak között, de nem hinném, hogy klasszis különbség lenne közte és mondjuk Alons-Kimi páros közt.
Alesit is annó a Tyrelles elsõ éve után hûde nagy hiper bajnokzseninek kiáltották ki fõleg azután a futam után amikor szanaszéjjel szopatta Sennat. Aztán tudjuk milyen karriert futott be.
Egy szónak is száz a vége: Vettelben benne van 3 vb cím ha minden összejön majd neki és jobban tud igazolni mint Webber, de nem földönkívüli, ahhoz azért még többet kell letennie.
Istencsászár Hamiltont szereti, más mást. Ez van.
Tök mindegy mirõl morogtok. Csak magatokat húzzátok fel, és baszkuráljátok egymást a semmiért. Akik ide írnak, évek óta ide írnak, ismerhetitek egymást, utálhatjátok a másik kedvencét, de az, hogy mindenki elmondja kedvencérõl és a gyûlölménjérõl ugyanazt százszor attól most - azonk kívül, hogy elcsesztetek az idõtökbõl erre nem kevés idõt - kinek lesz jobb? Több pénzetek lesz? Nem kell kávé reggel? Jobb a baszogatás, mint a sör? Vagy mi? Befolyásoltok vele bármit is?
Az orrunk elõtt basszák szét az egész F1et, lassan már olyanok az autók, mint egy kakaóscsiga, és mindenkinek a legnagyobb gondja, hogy ki mint írja le ugyanazt kb. 1000. alkalommal az aktuális patásördögrõl.
Ha kimegyünk egy-egy versenyre, akkor sem esünk neki ha valaki Hamilton ill. ha valaki teszem azt Alonsos spanyol zászlóval mászkál a helyszínen. Kb. ez kéne itt is. Mindenki lök faszságokat, én is, más is. Picit vagy nagyon mindenki elfogult. De nem tök mindegy? Az életem nem múlik ezen, a tiétek sem, úgyhogy szerintem itt legyen vége a köpködésnek. Persze ha nem unjátok, akkor hajrá! De próbáljátok már meg kerülni a személyeskedést, mert tökre nem itt a helye.
Inkább örüljünk, hogy végre nem feltétlenül kell korán kelni ha Ázsiai futamot akar nézni az ember ... :D
A medve nem játék.
Természetes is a felháborodása..leigazól egy szar versenyképtelen csapathoz,autót farag nekik,erre hálából,mikor rájönnek,hogy a csapattársa kezdõ létére is várakozáson felüli,rögtön megfurják..aranyos nem?
Az is igaz Alonso sem egy szûz lélek én is utáltam,de a képességeit vitatni elég abszurt.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mind1. mind2õbõl vam bõven,sztem maradj a legonál, ott még van esélyed "
Ismerõs sorok nem? :)
Season Series Team Name No. Races Poles Wins Pts Final Placing
2000 World Formula A Championship TeamMBM.com (CRG/Parilla) 1 0 n/a DNF
European Formula A Championship TeamMBM.com (CRG/Parilla) 9 5 75 1st
Formula A World Cup TeamMBM.com (CRG/Parilla) 1 1 n/a 1st
2001 Formula Super A World Championship TeamMBM.com (Parolin/Parilla) 15 10 0 0 28 15th
2002 Formula Renault UK Manor Motorsport 25 13 3 3 274 3rd
2003 Formula Renault UK Manor Motorsport 3 15 11 10 419 1st
2004 Formula 3 Euroseries Manor Motorsport 35 20 1 1 69 5th
2005 Formula 3 Euroseries ASM Formule 3 1 20 11 15 172 1st
2006 GP2 Series ART Grand Prix 2 21 1 5 114 1st
2007 Formula One Vodafone McLaren Mercedes 2 17 6 4 109 2nd
2008 Formula One Vodafone McLaren Mercedes 22 18 7 5 98 1st
Vettel
Season Series Team Name Races Poles Wins Points Final Placing
2003 German Formula BMW Eifelland Racing 19 5 5 216 2nd
2004 German Formula BMW ADAC Berlin-Brandenburg 20 14 18 387 1st
2005 Spanish Formula 3 Racing Engineering 1 0 0 8 15th
2005 Formula 3 Euroseries ASL Mücke Motorsport 20 0 0 57 5th
2006 Formula 3 Euroseries ASM Formule 3 20 1 4 75 2nd
2006 World Series by Renault Carlin Motorsport 3 1 1 28 15th
2007 World Series by Renault Carlin Motorsport 7 1 1 74 5th
2007 Formula One BMW Sauber
Toro Rosso 8 0 0 6 14th
2008 Formula One Toro Rosso 18 1 1 35 8th
Nem akarom vitatni a szakértelmed,mivel nem ismerlek,de én sem vagyok kutyaütõ ezt bizton állithatom..
Montoya vagy Hami esetében a te legfõbb érved max. az,hogy neked tetszik.Ez azért kevés! Mig elõbbi csak egy szimpla sofõr,(ezt ha meg akarnád cáfolni hazudnod kellene)Hami esetében már több esélyed van,de ha azt nézzük az F1 elõtt kikkel versenyzett és miben,igy már nem is akkora kunszt..
Nekem az a meglátásom,te az a fajta fanatikus vagy,aki el akar hitetni magával olyasmit,aminek semmi alapja..
Persze ez meg az én véleményem!
De hát ha tényekrõl beszélgetünk.. Alonso esete a mekinél,eléggé kézenfekvõ,ezen nem lehet mit magyarázni,csak ámitod magad!
Abban viszont biztos lehetsz,hogy Vettel ugyan azzal az autóval 1 mp verne rá és erre komolyabb fogadást is kötnék..
Alonsoval történteket vizsgáljuk,itt is egyszerû a képlet,pariban volt vele ez nem vitás,de egy ujjoncról beszélünk,tele tûzzel és bizinyitási vággyal,az meg aztán hogy néz ki,egy Angol csapatban egy jó Angol pilóta és nem õ a bajnok?
A McLaren már bebizonyitotta mekkora egy fasszopó csapat Prost és Senna idejében,mikor is kaján vigyorral tüörték ell Senna torpedoját Prost ellen,csak hogy Senna lehessen a vb..
Cóval nekem papolhatsz it fairplay-rõl,meg Hami zsenialitásáról,én látom amit látok,te meg mondod amit mondasz..
végszóra! egy undóritó unfair játékos megtalálta a csapatát ennyi...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mondj még valakit aki ilyen trágya módon viselkedik a volt csapatával??
aztán kiderült, hogy nem lesz tükörfényesre nyalva a segge, értsd: nem lesz elsõ számú pilóta.
már a harmadik futam után húzta a száját, ráadásul Hamilton elég gyakran beleverte az orrocskáját a rázókövekbe..
és ez kurvára nem tetszett ennek a bohócnak, egész évben gyalázkodott, játszotta a sértettet..
akkor a ringen ácsorog, hogy hamilton ne tudjon gyors kört futni, ott a futam után rúgtam volna ki, de még a kormány is a kezében maradt volna...
azon csodálkoztam, hogy ezek után valaki még szerzõdést adott neki..
nem hamiltos seggnyalásról van szó, hanem ha pl fiscó lett volna a csapattársa ezekért akkor is rühelleném mint a híg f@st..
semmi keresni valója az F1 ben. nyilván ezzel nem sokan értenek egyet, ez a SAJÁT véleményem
a saját csapatát szopatja?ki is árulta be a saját csapattársát/csapatát és kapott büntetést az egész csapat??
mennyetek és nyaljátok egymás seggit a Hamirajongó kis barátoddal
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"