182278
  • paj01
    Hat en is ezt mondom..:) sok ilyen volt/lesz. Az sem veletlen h pont webber az egyik szereploje ennek mondjuk:D Ezt nem minositettek veszelyesnek..nem volt fal..belefert. olyan is volt h valakit majdnem bezavartak a boxba braziliaban..Asszem fujiban, kataluvnyaban is volt mar ilyen fuves kaland...akad boven. Ezt a pilotak erzik legjobban h mennyire veszelyes egy szitu. Nyilvan ha nem panaszkodnak a pilotak akkor emesztheto a dolog. Az h bari panaszkodott..hat ..megtehette. Erre nincsen/nem letezhet pontos szabaly, megiteles kerdese.
  • IXEMGabeo
    tudom nem véletlen mondtam csak éppen Schumi volt ott...
  • IXEMGabeo
    ne mondjátok hogy ez nem volt veszélyes és akkor még legalább nem büntettek mindenkit halálra Webber simán megúszta és Alonso sem rinyált "kivételesen" totál verseny szitu és ha egy picit is, de azért a fal itt sem volt messze
  • IXEMGabeo
    és mi van Alonso-Webber esetével 2005 Suzukában? Alonso a füvön előzte meg Webbert

tessék és még mennyi ilyet tudnék mutatni
  • paj01
    barin friss szett lagy gumi volt... akarkit megevett volna az elso negyesen kivul, bar meg talan massat is... Lasd valencia kobajasi es alonso esete.
  • paj01
    Azt nem emlitenem egy lapon.. ott inkabb schumi iranyitott..ott o volt aki kitessekelte raikkonent. raikkonen belul tartotta amennyire csak lehet de hat vert helyzetben volt. nah meg a tempo se volt ua. Volt sok olyan jelegu elozes abban a senna kanyarban mar, csak az senkit nem erdekel amikor egy fisichella megeloz egy heidfeldet..ez meg hiresse valt a pilotak kvalitasa miatt, meg h scumi amokfutott meg stb. Alapvetoen sok ilyen ratartasos szitu van. Sztem itt se tortent volna semmi ha nincs ott az a fal es bari siman fuvon eloz... csak hat az a fal veszelyesse tette a jatekot. Volt mar fuvon elozes nem egyszer es soha nem lett belole semmi mert nem iteltek veszelyesnek annyira.
  • IXEMGabeo
    nem semmi...csak sajna ez nincs a szemünk előtt
  • IXEMGabeo
    helyesbítek ma Webber alatt kibírták a lágy gumik szóval én az autó számlájára írom, hogy a kemény keveréken ilyen lassú volt...
  • IXEMGabeo
    és megint elfogytak a gumik a Merciről...mert Schumi nem szokott hozzá sztem még ahhoz, vagy a stílusa nagyon nem illeszkedik a szabályokhoz mármint eleve agresszív a stílusa, de úgy tűnik még Webbernél és Hamiltonnál is extra agresszívan koptatja a gumikat, vagy én nem is tudom az okát, de mindig hamar elkopik alatta a cucc, Barrichello köreit mutatták kb 2,4 ill 3,2 másodpercel volt gyorsabb Schuminál mielőtt odaért a szélárnyékába...óriási sebesség különbség: Hungaroring ide vagy oda Lotus volt ennyivel elmaradva kb a 17. helytől tegnap, Barrichellotol az lett volt szégyen ha nem rágja át magát Schumin...
  • G_ArchAngel #99613
    Amugy a Schumacher/Rossi fele kispalyasoknak van hova fejlodni meg:

Gaius Appuleius Diocles was an ancient Hispano-Roman, a Lusitanian of the 2nd century CE, notable for racing chariots. At age 18, he began driving for the White team. After six years, at the age of 24, he switched to the Green team. After three years there, at age 27, he finally began driving for the Red team until his retirement at age 42. Records show that he won 1,462 out of the 4,257 four-horse races he competed in. His winnings reportedly totaled 36 million sesterces, equal to approximately US$1 million today. Diocles’ career was unusually long—many a charioteer died quite young.

Arrol ugye ne is beszeljunk, hogy melyik sportag rejt tobb veszelyt magaban:)
  • IXEMGabeo
    majdnem ugyanaz az eset mint a 2006-os Brazíl nagydíj, akkor Raikkonen nem volt szemét érdekes én sem tartottam akkor annak és Schumi sem rinyált
  • padavanHUN
    Szerintem belefért. Barrichellol fékez és később ismét megpróbálja. Eleve szégyen volt, hogy azzal a sokkal gyorsabb kocsival nem volt képes előbb előzni...
  • pauly
    Mindig mosolygok amikor vénnek meg öregnek nevezik a 40 éves Schumit Majd húsz év múlva talán hívhatjuk annak...
  • IXEMGabeo
    tudjuk hogy utálod Schumit:D köszi...
  • padavanHUN
    Jogos. Csak ha jól sejtem, aki vénszarozott, az nem tartozik egyik kategóriába sem, mert ahhoz, hogy oda tartozzon, talán kellene annyi IQ, hogy ne vénfaszozzon le egy, a maga műfajában kiemelkedő zsenit...
  • Peppus
    Schumit én is szeretem, de ez tényleg szemét húzás volt tőle. Barrichello sokkal gyorsabb volt. Biztos szar érzés esélytelenül körözgetni a pályán, és még a régi csapattárs is szétalázza de ez van. Küzdjön, harcoljon de ez tényleg sok volt.
  • paj01
    Azert mi magyarok tenyleg nem vagyunk egyszeruek:D Mar mar megkonnyezem ahogy lehuzzuk sajat magunkat:D jopofak ezek az oltasok:D A keprol meg nem mondom.."az" fembol van vagy valami szar muanyag?:) Ha fembol van azert elkell ismerni nem egy szokvanyos es egyszeruen eloallithato darab. Csak h kicsit dicserjuk is mar:D mondjuk teny h inkabb ilyen giccs szagu...muzeumokban van ilyesmi amirol senki nem tudja h micsoda:D neha az se aki csinalta:D
  • G_ArchAngel #99605
    Azert naponta mutatnak am fel emberek eredmenyeket fizikaban, kemiaban, biologiaban, orvostudomanyban, regeszeti leleteken/feltarasokon keresztul ismerhetjuk meg a multunkat, tanarok, bolcsek adjak at a tudasukat, tuzoltok, mentosok mentik meg az eletunk...

Ok a vilag hosei, boldog lennek, ha letehetnem az asztalra amit ezek az emberek - Schumacher, Rossi, Alonso, Raikkonen, Venus Williams, Armstrong csak 'bohocok', akik minket szorakoztatnak...
    Borzasztoan sok penzert, mig az a tuzolto, aki eletet ment, az mennyit kap?
  • padavanHUN
    És te élből benyalod Barrichello hatásvadász szövegét... Grt. Miért fékezzen??? Pl. azért, mert különben ráfázik? Mert nem egy zuhanó liszteszsákot vezet, hanem egy kormányozható, kontrollálható versenygépet? Helyzeti előny? És? Michael pedig előtte volt, amikor lekezdte zárni a szöget, ekkor talán villognia kellett volna a fejében a lámpácskának, hogy errefelé nem lesz jó, próbáljuk meg másként? Esetleg, talán, nem? Örül, hogy él... :DDDD Ha valaki ilyen beszari - nem az, csak kelti a feszkót - az takarodjon villamost vezetni.
  • bakkerman
    fék? a célegyenesben kb 5 km/h-s különbség volt a két autó közt,miért fékezzen?? helyzeti előnyben volt,kiszúrt mögüle,csak ez a kedves kerpeni emberke meg beszorította a falra! Nem hiába mondta azt Barrichello(aki jópár csatát megélt már),hogy ÖRÜL HOGY ÉL!
  • mcmoha
    Ez tenyleg nagyon fos egy dij.

• padavanHUN
    Tőled is megkérdezem: Báránynak - ha már sumák - nincs fék a kocsijában? Hmmm?

Vén fasz??? Üljél már le, ha ezer évig élnél, akkor sem hoznád az ezredrészét sem annak a diadalnak, amit ez a "vén fasz" hozott. És ez a "vén fasz" pl. kondíció tekintetében téged a seggébe dugdosna felfelé. Kit vénfaszozol te le? Gondolkozzál már jóember....
  • nearo
    Hát hallod egy gulyásos bogrács is jobb lett volna ennél...
  • padavanHUN
    Ja tényleg, mekkora extra szégyen volt már az a hányingerkeltő kinézettel rendelkező valami, amit díj gyanánt adtak át a győzteseknek... A legalja volt a hétvégének, magyarként égett a pofám, amikor megláttam azt a szemetet... Mondjuk a Hungaroring sem egy mai gyerek, annak az állapota is extra égő...
  • bakkerman
    és megint sumákot védi az emberek 90%-a...végülis nagyon nem lepődök meg rajta,csak azért ha Barrichello telibekapja a falat gyenge 280-290-nél,és lesz valami maradandó sérülése,akkor a bíróságon majd mutogathatja ez a vén fasz a 7 vb címét...
  • paj01
    Schumi fele manover meg durvabb volt mint webberé es mar sztem az is sportszerutlen volt. Nehez eldonteni egyebkent mert ezekben a "ratartasokban" nagy skalazodas van pofatlansag es sportszeruseg kozott. En ugy gondolom h ha mar egy versenyzo mellé bement a masik akkor ne szoritsa mar kintebb a feher vonalnal ami a palya szelet jeloli. Itt egyertelmu h a szemelyes ellentetek utkoztek ki..ezert kerult bari majdnem a falra. Mas atlagos elozesnel 10. helyert ezt nem szoktak eljatszani a pilotak. Joparan eloztek mar meg schumit iden, egyszer sem csinalt ilyesmiket. Extra veszelyes volt! abba ne is gondoljunk bele h mivan ha valaki epp jon kifele a boxbol. Nem veletlenul kapta schumi a 11 helyes buntit... Tudom h a nepnek azt tetszik ha veszely van meg repkednek az alkatreszek de azert ez akkor is veszelyes ipar...

Az a fonott kosar meg tenyleg rohej amit kaptak:D mondjuk egyedi legalabb:D azt a dijat nem teveszti ossze masikkal az biztos...nah meg jo lesz vele bevasarolni:D
    Jovore gulyasos bogracsot kapnak:D
  • sKeezo
    hát birkának balra kellett volna megpróbálni megelőzni. így is a pálya közepén mentek.
  • padavanHUN
    Még mindig az a kérdésem hogy Barrichello kocsijában vajon nincs fék? És hát igen, elsősorban Schumachernek járt ki, hogy "végre elkaszálják", nem pedig annak, aki halomra pofátlankodta a minimum vitatható manővereivel az idény eddigi részét és érdemben persze, hogy nem büntetik meg... Amúgy példálóznál néhányat az idény során Schumitól látott szabálytalankodásokból? Kösz.
  • Totti5
    Mert Suminak is lehetett volna annyi esze 7 vb után hogy nem külső ívre megy valaki egy jobbos szük kanyarban, de nem volt, ráadásul addig terelte a fal felé amíg nem fogyott el a pályán kívüli rész. Hát ezért, ezen nem tudom mit nem lehet érteni. Barichello bement mellé de Sumi még mindig húzta rá, de ha azt szerette volna hogy ne menjen be da Bari, akkor miért nem ment 5 centire a fal mellett a német? már kijárt neki hogy elkaszálják, mert ez nem az első ilyen manővere volt idén.
  • padavanHUN
    Lassan már azért is büntetnek, ha valaki átlépi a majdani 60km/órás sebességhatárt. Szánalom amit a stewardok idén művelnek, mélységes szánalom...
  • laci 700
    És miért? Schumacher vakmerő, Barrichelo pedig őrült volt, hogy úgy előzött. Most megint nem lesznek barátok egy darabig. :D
  • Fela
    10 helyes buntetest kapott Sumák a következő versenyben a Rubinho-s eset miatt (most mutattak a hatarozatot a BBC-n)
  • IXEMGabeo
    LOL ez a hsz önmagáért szól xDDD
  • laci 700
    Szerintem Barrichelo amikor a box felé közeledtek az egyenes végén kivághatott volna a másik oldalra is. Ő ment a fal felé és Schumacher rögtön visszahúzódott a külső ívre...
  • IXEMGabeo
    semmi, megesik bármikor:)
  • padavanHUN
    Pedig szerintem nem volt miért. Barrichello kocsiján nincs fék, vagy hogy? Ő csak megy előre fullgázon és lesz ami lesz? :D Ne már...
  • Fabio Capello
    Én kérek elnézést, köszönöm a korrigálást :]
  • Totti5
    De szólt...
  • chrissparduc
    A szerelőröl semmi hír?
  • IXEMGabeo
    épp ezen filóztam, hogy honnan szedték ezek, hogy jóba vannak amikor még Massával énekelték részegen, hogy buzi Schumi:D Massa mondjuk nem hiszem, hogy énekelt csak ott volt Bari mellett az elvesztett vb címe után...