182154
  • sure
    Hurrá, ahogy Di Resta meg Button is kaptak egy-egy comebackre lehetőséget, ez neki is "kijár", és igazándiból dobogóra, de kis szerencsével (mondjuk HAM és VES kiütik egymást) akár futamgyőzelemre is esélyes kocsit kap a segge alá, ellentétben az előző kettővel
    Utoljára szerkesztette: sure, 2020.07.31. 21:41:56
  • IXEMGabeo
    volt szerencsem arra jarni bicajjal:D Brackley sincs messze valoban szep kornyekek amugy
  • mcmoha
  • ToxiMaxi
    Stroll egyelőre 6 tizeddel veri Hülkenberget, ami őszintén szólva várható is volt.
  • mcmoha
  • ToxiMaxi
    Mekkora már
  • PLaci #173930
    Lando Norris sisakfestése.
    Facebook link.
  • mcmoha
    Hülkenberg visszatér a mezőnybe a koronavírusos Pérez helyén
  • ToxiMaxi
    Gutierreznél 100x jobb választás lenne. Ezzel a kocsival ez egy nagy ajándék lenne neki. Nem tudom, hogy egy kiemelkedő szereplés esetén lenne-e hely valahol neki, de kár érte, mert nem rossz pilóta.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.07.31. 09:39:01
  • adam46
    Hülkit pletykálják elég erősen, elvileg már csak a tesztekre vár.
  • ShaiHulud
    "Gábor Wéber
    1stSsp onsoriip.secd ·
    Perez sajnos pozitív második tesztet produkált, így nem vehet részt a Brit Nagydíjon, és eléggé valószínű, hogy a következő két hétvégéje is veszélybe került.

A Racing Point tartalékjai a Mercedestől jönnek az idei megállapodás értelmében, ők pedig Stoffel Vandoorne és Esteban Gutierrez, akik közül a belga Berlinben versenyez a Formula E tripla fordulóján, így minden valószínűség szerint egy másik mexikói, Esteban Gutierrez helyettesíti majd Perezt a csapatnál.

Holnap délig kiderül, akkor jövünk az 1. szabadedzéssel az M4-en.
    The FIA has confirmed that Racing Point Formula 1 driver Sergio Perez has tested positive for COVID-19 ahead of this weekend's British Grand Prix
    "
  • repvez

Majd Vettel beugrik helyette, hogy tudjon pontot szerezni .
  • passatgt
    kommentekben mondjuk már 2 éve írták, hogy ő az
  • RatBaG #173923
    mindenhez IS ért!
    lewis_hamilton_xnda_christina_aguilera_pop_zene_f1_forma1
  • RatBaG #173922
  • RatBaG #173921
  • RatBaG #173920
  • ShaiHulud
    csak a szokásos ettől a paprikajancsi hamiltontól :)
  • passatgt
    ez azért elég gáz...
  • HTS s3rg1nh00
    elég jó poénok vannak a theadben :D
    "The last time F1 raced at Imola Max was 8, Lando was 6 & Kimi was 5th"
    Ocon autóját valami korábban távozó megpiszkálta :D
  • RatBaG #173916
    when_lewis_hamilton_turns_out_to_be_antivax
  • sure
  • fazerus
    Persze. Hólánc is lesz XD
  • Stockbauer33 #173913

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.07.25. 19:12:19
  • Magnum PI
    Egy kicsit bíztam benne, hogy most hogy rövidebb a szezon, lesz minden héten futam.
  • Botond #173911
    Szögecses simán jó lehet. :D
  • PLaci #173910
    Ahogy bővítgetik a naptárat, egyre későbbre tolva az újabb futamokat, a Pirelli fog gyártani hógumit is?
    Annyira még nem változott meg az éghajlat, hogy zéró legyen az esélye.
  • lac coo
  • repvez
    Azt már nem a cikk miatt irtam, hanem mert több csapat is megemlitette, hogy a DAS-t nem tudják kifejleszteni a szezon alatt, jövöre meg már nem használható igy nem éri meg .
    Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy az autó egy kis részét nem tudják áttervezni egy szezon alatt, de a Ferrari majd augusztus végére az egész autót teljesen átmodisitja juliustol számitva 2-3 hónapon belül.

Az ilyen kijelentésekre gondoltam a nyilatkozatok kapcsán, hogy az ilyen átlátszo bullshiteket jó lenne ha mellöznék vagy legalább egy kicsit hihetöbben addnák elő.

ÉS ugyan ez megy minden évben, hogy a téli szunet alatt megy ,hogy ilyen jó lett meg olyan jó lett minden meg ennyi lóerőt találtunk meg kijavitottunk minden elözö gyenge pontot, aztán az első pár futam után, mikor kiderül , hogy a többiekhez képest sehol nincsenek, meg jön, hogy az alapjaiban rossz a koncepcio és már nem is tudnak rajta nagyon módosítani.
  • sure
    Mit kellene nyilatkozniuk? "Tudjuk, hogy egy tonna fos az idei autónk és beletörődünk, hogy az idei vébét már elvesztettük"?
    Nem is irnak a DAS-ról a linkelt cikkben, nem gondolnám és sem, hogy azt idén használható (fejlődést jelentő) szinten ki tudnák fejleszteni, de - gondolom - legalább a top DAS nélküli csapatokat (Racing Point, Red Bull) utol szeretnék érni, mert ha nem, akkor hamarosan fejek fognak a topmanagementből a porba hullani, ami előre vetiti a káoszt a 2021-es szezonra is.
  • mcmoha
  • ximix #173905
    Az első Magyar Nagydíj
    origo galéria 65kép

"Nagyik"

A Gumis

A.S.

• repvez
    Birom amikor ilyeneket nyilatkoznak
    Tehát ha ez igaz lenne akkor 4 héten belül egy teljesen uj autót akarnak csinálni , de a DAS rendszert nem lehet lemásolni egy szezon alatt .
    Meg mindig ez a szezonnyito elött hogy ilyen jo az autó meg olyan jó, aztán mikor nem jön az eredmény meg jön, hogy alapjaiban rossz kialakitást csináltak és már nem tudnak rajta modositani csak finomitani.

ugyhogy sztem valaki itt nagyot kampit .
  • maffioso
    Mármint gondolom nem a cinkes beszólásra gondolsz :D mert utána direkt leírtam a korrekt választ is.
  • lac coo
    így van ezt akartam hallani... ;)
  • maffioso
    Gondolom az újságban is csak a képeket nézed meg.
    Azt írták, hogy a fékhűtésnek a belső szerkezet a nagy trúváj és abban rejlik minden, amit kifogásolnak. A külső összehasonlító képeknek nincs is értelme, mert az csak egy burkolat.
  • ToxiMaxi
    Milyen videó, és ki az illető? Legalább a fáradságot vedd már és konkrétumokról beszélj. Kezd ez a topic egy gumiszobára emlékeztetni.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.07.23. 08:19:29
  • lac coo
    Lehet szidni a Mercit, toto elmondta, hogy a Ferrari csalás olyan szinten kényszrítette őket fejlesztése, hogy ez lett belőle.. .közben a Ferka meg elhasalt így tripla különbség lett....
  • lac coo
    Amúgy a szupertitkos, láthatalan fékhűtésról hogy hogy van mindenkinek fényképe ... ? :))) Nincs az a legallja weblap, ahol nem látnék összehasonlító fotókat....
  • pr3cious
    Igen? És ahhoz mit szólsz amikor az a csapat mocskolódik akivel közösen 4vb címet szereztek? na az milyen kategória nálad amit a RedBull csinált?