FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó Sainz.Kap6na egy jobb vasat

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Na most mi van, hirtelen a baromi gyors ferka nem tudja megelőzni a mercit az egyenesben?
Szerintem Vettel direkt így állt meg, hogy ha ő nem nyerhet, akkor Lecrerc se nyerhessen 😄 FIA mellett, őt is megvette a Mercedes kilóra 😄

<#banplz>

(pillanatig sem gondolom komolyan 😄)
A merci miért nem tud így kiesni? Minek hoztak be VSC mikor oda állt az ajtóba?
oneal1
ismét kinek jön jól ki a safety? 😊

!Forza Ferrari!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Az F2-es futamot magyar idő szerint 11:15-kor a Safety Car felvezetésével újraindították,

a távot 15 körre csökkentették.

PLaci
Nobuharu Matsushita volt az, akiről sokáig nem volt hír, kórházba szállították.

Egy másik ütközés miatt Nikita Mazepin oldalról eltalálta.
Orral találta el a falat (azt hiszem techpro) Matsushita, majd Mazepin pörgő autója újra nekiment hátulról.

Állítólag lehetséges, hogy csúszik e miatt az F1 futam.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Az F2 futam első körén durva baleset volt, jelenleg is piros zászlóval meg van állítva a futam, az egyik pilóta állapotról semmi hír. 😞

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

HTS s3rg1nh00
a Mercedesről is ezt mondták az elején,aztán kiderült hogy szabályos.bár azért szezon közben (leginkább tavaly) léptek óriásit előre.
a Ferrari idén nagyon szenvedett az első tengely stabilitásával,most hogy ott sikerült a helyzetet rendbe tenni,körönként szvsz legalább fél mp-et találtak.ha Leclerc nem hibáz és hagy benne 3 tizedet az utolsó szektorban,akkor 7-el veri agyon Hamiltont és ez már nem az első eset amit véletlennek lehetne nevezni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hát én meg attól félek jövőre a RedBull miatt nem nyer a Ferrari...

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Magnum PI

Látszik, hogy a Ferrarri motorerővel nyomja le a többieket. Lehet az új első szárny segített kevesebbet bukni kanyarokban, de látszik hogy a lassú kanyarokban még mindig hátrányban vannak. A kérdés az, hogy lehet-e szabályos keretek között ennyivel erősebb motort csinálni vagy hamarosan kiderül, hogy van ott egy kis turpisság.

Alexease
A Mercinel az lehet majd a fejvakaras, amig a tuti elonyben voltak, es a tobbek kuzdottek (RefBull motorral, a Ferrari a frusztracioval), addig kiszamithatoan hozhattak a dolgokat, Bottas eleg volt "tolteleknek". De igy ev vegen, de foleg majd jovore, ha erosodik a RedBull, megjobb lesz a Ferrari, Vettel is helyrerazodik, akkor Bottas mar szivas lesz. HAM nem tud majd 3 pilotat tartani, az mar keves lesz, hogy BOT hozza a csapatpontokat. Eleve nukjak a csapat VB-t, es HAM-t versenyrol versenyre bedaraljak bedaraljak, nem lesz ki vedje, vagy akivel osszedolgozzon (palyan, taktikaban, pontrablasban stb.).

Ha jovore marad a jofajta Ferrari auto, nem benaznak, VET is egyenesbe jon, a Mercit nagyon elkalapalhatjak.
Ezekben a technikakban (motor, aero) mar nincs annyi, hogy ket ilyen csapat egymastol nagyon ellepjen: nem lesz olyan auotja HAM-nek, hogy "csak" azzal stabilan elol legyen, iranyitson, elhuzhasson; kell hozza majd a masik pilota is (idomeron es versenyen is).
Alexease
Annyira azert nem kenyelmes. Ha a Ferrari igy hozza a kovetkezo versenyeket, es HAM-nak lesz egy buktaja (kieses), vagy 2-3 dobogon kivuli hely, akkor buk(hat)ja a VB-t. Persze ha HAM hozza a 3. helyeket (Bottas-t hatra toljak), es nem lehesz muszaki gond vagy baleset, akkor "kenyelmes".
AnuluWork
Lenyúlták az Alfás arcot. Milyen kicsit mennyit számít. 😞 Az Alfa azóta ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

HTS s3rg1nh00
nem altat senki.a Ferrari motorerőben már tavaly meglépett,idén szingapúrban pedig az új első szárnnyal találtak egy csomó leszorítőerőt az első tengelyen.

Ennyire vissza vett a merci!? Igaz már bajnok Hamilton meg a csapat, 5 futam van vissza és csak akkor bukja el ha mind az 5 futamon kiesik....
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

HTS s3rg1nh00
még sosem ment ezen a pályán,egyedüliként a mezőnyből

adam46
Kubica <#confused>
mcmoha

PLaci
Cyril Abiteboul: "úgy döntöttek, hogy a saját csapatukat helyezik előtérbe" ... Ez olyan duma, mint hogy "saját magukat függesztették fel"...

mcmoha

mcmoha

PLaci

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Csak a fb tudja nyomon követni, vagy jóska pista is?

PLaci
Ezt érdemes a linkek végéről törölni, mert ezzel a Facebook nyomon tudja követni, hogy ki osztotta meg azt:

?fbclid=IwAR0Dk7gLed5QY_uZoP9U2pqd4KTtnPFalM_bcQiX1gV3-Vhy14LQ7GpQnv0

PLaci
Maldonado? Nem hinném, hogy nagy esélye lenne célba érnie. 😄

Magnum PI
Ebben Sato, Maldonado meg Gorjean biztos a legjobbak között lenne 😊

Magnum PI
Ha nem lennének ilyen elcseszett városi csőpályák akkor nem lehetne ilyennel taktikázni

lac coo
Erre már én is azt mondom, hogy kukázni kellene az egészet, az mindennek a netovábbja, hogy azt meg lehet tenni taktika okán, hogy szándékosan durván lassan mész elöl , hogy mögötted ne legyen ablak senkinek jó kerékcserére. ez az autó, sorozat, az egész gumispórolás kuka . Értékelhetetlen mint autóverseny. Ez a mostani egy új szintre lépett, valóban a világ vicce már ! 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Sot, meg Maylander is, vagy haromszor;D
AnuluWork
Miért? Giovinazzi is vezette a versenyt. 😄

Ez is csak azért volt, mert a Ferrari szándékosan lassította a tempót, így egyben maradt a mezőny. Sajnos túl nagy a szakadék az első 3 és az összes többi csapat között. Néha olyan érzésem van, mintha nem is egy "ligában" játszanának.
Szabi
xD

"Nulla tenaci invia est via"

Magnum PI
Ami nekem legjobban tetszett ebben a futamban, hogy látszódik a Mercinek is mennyivel nehezebb dolga van ha nem 1 RB vagy 1 Ferrarri ellen kell csak taktikázni hanem akár 3-4 másik autó ellen is. Ilyen körülmények között már nem lehet lefedni minden lehetőséget és hát most nem is sikerült jól dönteni. Mennyivel izgalmasabb tudna lenni az év ha végig ez lenne. (még ha maga a futam szar is volt, mert ilyen pályán csak az lehet)

PLaci

PLaci

mcmoha

lac coo
De ez nagyon gáz is, ha még akkor se támadhat a hátul lévő, mert szarok a gumik, ha az elöl lévő végig vasalja a féket ! 😄DD

mcmoha
Finger Boy is back! <#idiota>

Alexease
Ez eleg jo taktika volt – grat a Ferrarinak –, es egyben k*rv*a unalmas😄 De a penzt nem az izgalomfokozasaert osztogatjak nekik😊
lac coo
Hát ez megint jó futam volt.... a reklám izgibb .... 😄D

oneal1
nem 😄

ülj le egyes 😄

!Forza Ferrari!

lac coo
No kirakja-e egymast a ket Ferrari ?? 😊))