182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
pr3cious #173977 jol mutatja hogy az eddigi eredményeknek annyi értékük van mint amikor pistike low-ra állítja az ellenfeleket az f1 2020 játékban, dehát ott nyerni egy vb-t is nagyobb értékű mint amit Halmilton csinál :D -
#173976 Érdekes, hogy mindenki szerencsésnek látja Hamiltont, de nem tudom mióta szerencse az hogy valaki defeketet kap utolsó körben :) -
#173975 Next challenge: Cross the finish line in reverse
Nyerje meg a versenyt tolatva!
Part van / Első race
Tolasson át a verseny végén a célvonalon hátramenetben,
Part 2 / Második rész
Nyerje meg a versenyt az első kanyar után végig hátramenetben
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.08.02. 18:30:47 -
#173974 Defekt miatt futamgyőzelmet bukni
Mansell, Hakkinen: Nem nagy ügy, faszikám!
Defektes kocsival nyerni
Hamilton: Fogd meg a söröm... -
#173973 -
#173972 -
SzocsA #173971 Micsoda izgalmas egy futam volt. Tele előzésekkel, versennyel. Ez év versenye volt, ez az év versenye, lajos egy kiélezett versenyben küzdötte fel magát az első helyre. -
#173970 Na, Bottas ezért sem lesz vb, mert ha beüt a gáz, akkor jobban szív mindig, mint Hamilton. :D Löki! -
#173969 GONDOLOM MOST IS CSALT HAMILTON :D -
Stockbauer33 #173968 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SzocsA #173967 Most hogy már nézők sincsenek, átcserélhetnék az F1-et F2 re az F2 sokkal jobb.
-
#173966 Mi Fantasy F1-ben csináltunk F1.5 ligát amiben tilos Mercit és Verstappent rakni a csapatba. Már nem is azért nézem ki nyeri meg hanem, hogy az 1.5-ös csapatom hogy szerepel és elverjem a haverokat :) -
#173965 -
IXEMGabeo #173964 Russell is baromi jo..az a Williams semmire se jo, de tobbeket megelozott vele -
IXEMGabeo #173963 Leclerc, Norris, Verstappen valahogy en is bennuk latok fantaziat, illetve Ricciardo is lazan ott van stabilitas, tapasztalat teren a legjobbak kozt bar o mar lassan "idosebb" generaciohoz tartozo feltorekvo VB aspirans mar... -
#173962 Ez az autó mindent üt. Látszik a riválisok arcán, egyszerűen OP.
Jelenleg senki nem tud ilyet. -
#173961 Pont ez az, hogy Bottas csak akkor lehetne vb, ha Hamilton kihagyna vagy 5 futamot. Tavaly 87 ponttal nyert Hamilton, szóval akár 3 futamot is lábadozhatna egy esetleges fertőzés után. Itt nem lesz csoda, Bottas szürke, mint egy kis egér, a Merci meg 1 másodperccel jobb mindenkinél, egy másik ligában játszanak. -
#173960 Ilyen alapon Schumi legtöbb címe se ér szart se ... :) -
#173959 Viszont itt ugye mindenki tünetmentes, semmiben sem korlátozott, pusztán a vírus protokoll okán kell távol maradnia. -
#173958 1982. Hullottak, mint a legyek. A sportot nem érdekelte, ésssss hirdettek VB győztest. De nem Villeneuvenek és nem is Pironinak hívták a VB győztest, pedig Pironinak kellett volna nyernie, csak ugye balesetezett Hockenheimben. A történet akkor (IS) durva volt, mégis, mindenki ismeri az első finn világbajnok nevét, és kb. senki a Pironi nevet, azét, akinek 1982 bajnokának kellett volna lennie. De volt Hockenheim. Rosberg 5 ponttal verte meg Pironit úgy, hogy Pironi Hockenheimben megsérült, és az utána következő utolsó 4 futamon nem is tudott elindulni, sőt már később se. -
#173957 pedig qva könnyen lehet Bottas VB cím, ..itt azt kell eldönteni hogy ha Hamilton is kiesik a mezőnyből mint Perez, akkor vajon világbajnok lehet-e aki megkapja a lehetőséget.
Sőt,..ha a Mercedes mindkét versenyzőjének távol kell maradnia a vírus miatt,...miközben egyébként teljes értékű versenyzők maradnak,....akkor hirdethető-e világbajnok. -
#173956 Engem totál nem köt le az egész, max Leclerc, Norris érdekel, hogy mit produkálnak. Elbaszott szabályok miatt tartunk itt, gondolom az FIA elégedett, nézők kevésbé. Azt sem tudom, hogy ki izgul még vajon, hogy meglesz e Hamiltonnak az idei és jövő évi cím, mert spoiler, meglesz! Néztem sportfogadásnál Hamilton címére 1.11 szorzó van, a következő Bottas 6-os szorzóval. De konstruktőrben van olyan fogadás, hogy Mercédesz nélkül. :D Ilyen autóval szerintem Hamilton világbajnoki címe szart sem ér sokak szemében, mert az egyetlen ellenfele egy középmezőnybeli pilóta. -
argo001 #173955 Nem kellett volna eldéliesíteni a ferrarit, köztudottan nem a legmagasabb arrafelé a munkamorál.
Mindegy, ők főzik, ők eszik. :) -
#173954 Lehet rossz ötlet volt Ferraritól a csalafintaság, azzal durván ráijesztettek és előre kergették a Mercedest .... -
#173953 9 év Citroen a rally-ban..ahoz képest ez még csak alakul :))
Egyébként meg aztaqva mekkora előny...félelmetes ez az autó. Minden más egy viccnek tűnik mellette ahogy ez a Mercedes megy.
Brutális volt a pole kör is. Nincs sztem erre jobb kifejezés, pláne feketében, félelmetes. -
argo001 #173952 Csak azon csodálkozom, hogy titeket még leköt ez a szar. -
#173951 Leszarom amúgy, nem vagyok kárörvendő, ez csak válasz a nagy összeesküvés elméletekre. -
Stockbauer33 #173949 jó futam lesz a holnapi.A 3.-tól a 8-ig nagy meccselések lesznek -
argo001 #173948 Legyen ez a legnagyobb örömöd egész héten. -
#173947 -
#173946 És Nor :) Vettelnek meg már a boxból nyomja a féket a geci Ferrari basszák meg! Néha meg belenyúlnak a kormányába is, hihetetlen banda... -
Stockbauer33 #173945 Lec -
#173944 -
#173943 Ez a sok összeesküvés elmélet már beteges. :D
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.08.01. 12:56:22 -
argo001 #173942 A ferrari biztosra megy, nehogy ugyanaz legyen a helyzet leclerc és Vettel között mint Magyarországon. -
#173941 A lehető legjobb opció volt. Imádom a stílusát is, kár hogy nem lehet a mezőny állandó tagja. -
IXEMGabeo #173940 igen ezek utan erdemes "fikazni" egyes beugrok teljesitmenyet...ekkora alkalmazkodo kepessege kb senkinek nincs:) -
#173939 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#173938 Így van, én nagyon drukkolok neki, hogy jól szerepeljen és végezzen legalább dobogón. -
IXEMGabeo #173937 az a pechje, hogy mivel nem igen tesztelt meg lemaradt 3 futamrol maris hatranyban van Strollhoz kepest, pedig meggyozodesem, hogy ugyesebb versenyzo nala hiszen Perezt is elkapta kozos idenyeik alatt...nem fakezu, lassu, hanem egy technikai gururol beszelunk, aki ismeri minden reszletet az egyuleses autoknak...az volt idaig a pechje, hogy nem volt utokepes technika alatta...