182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát,szerintem olyan 17.-18. helyről indulhat majd,persze Belgiumban is voltak már érdekes futamok,és időmérők :)) -
Ha időmérőt megnyeri, akkor 11. helyről még esélye is lenne a győzelemre... :) -
értem,akkor Spaban sem fog sok sót megenni az öreg -
madmanic #99775 10 helyet vissza -
am sumák mit kapott büntetésül? -
IXEMGabeo #99773 érdekes... -
ShaiHulud #99772 nem is lett volna semmi baj amugy, HA NINCS OTT A FAL. es schumacher is tudta hogy ott az akurva fal. -
igen azok parharcok voltak, ez meg gyilkossagi kiserlet:D:D:D -
IXEMGabeo #99770 igen sajna...:) -
ShaiHulud #99769 szabalyt a hamiltonos eset utan valtoztattak, lasd 40.14. -
ShaiHulud #99768 ez a cikkely mar benne volt amikor a monacoi eset tortent. az hogy zold flaget kaptak annyit jelent, hogy mar nincsen safety car, ettol fuggetlenul NEM ELOZHETNEK mar.
olvasd el megint az angol szoveget: will take the chequered flag as NORMAL without OVERTAKING.
normal= mintha sc nelkuli finish lett volna. -
Na ja csakhogy zöld volt, ami azt jelenti, hogy lehet és a zászlójelzések mindent fölülírnak.
Nem véletlen, hogy utána módosították a szabályt is. -
ShaiHulud #99766 tok mindegy atlepte vagy sem, szabaly ugy szol hogy ha utolso kort sc vezetesevel kezdik meg akkor MAR SEMMIKEPPEN SEM LEHET ELOZNI.
"40.13 If the safety car is still deployed at the beginning of the last lap, or is deployed during the last lap, it will enter the pit lane at the end of the lap and the cars will take the chequered flag as normal without
overtaking."
http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8687/fia.html -
ShaiHulud #99765 fassssag ismet a sok elvakult schumaker fantol. -
ja, csak mondjuk én az sc-t elég igazságtalannak érzem néha, és nem is szeretem ah a pályára megy. főleg múltkor, mikor csak beküldték a tömegbe, ferkák szoptak, vettel nyert meg hami is, bár hami most is massa elé tudott keveredni, meg webber is alonso elé, azért egy versenyszituációbn izgibb lett volna :) -
IXEMGabeo #99763 akkor vak vagyok, de sztem átlépte a vonalat és aztán indította el az akciót...simán kivehető volt a videóból is -
hááát szo-szo, mert az SC alkalom a támadásra az kétségtelen, egy olyan kihívás amit ki lehet és így ki is kell használni.
Márpedig egy versenyzőnek támadni muszáj ha lehetőséget kap rá. :) -
sc nem arra van, hogy utánna felboruljon a sorrend, hanem hogy biztonságos tempóban haladjanak, az más kérdés, hogy sc-nél úgyis borul a sorrend :) -
"..mert az SC vonal után már aztán tényleg nem lehet előzni"...csak szabad (ez lemaradt) -
régen régen volt most meg ma van...nekem is, meg sztem még sokaknak jóval szimpatikusabb volt az az időszak amikor még az egyéniségek jobban meghatározták az F1-t, és kevéssé volt langyos víz. :(
MS Monaco-i előzése meg mint a 2006-s Interlagos..qva nagy volt, még akkor is, ha végül nem érte el a célját vele. Sztem aki szereti a sportot az igen méltányolta.
De tény, nem lépte át az SC vonalat, és hiába lengették a zöldet, neki nem volt az.
...egyébként elég sz@r helyre festették fel így utólag belegondolva, mert kinyírtak egy akciózásra alkalma helyet,..mert az SC vonal után már aztán tényleg nem lehet előzni. -
Speciel én Schumacher előzésére gondolok amikor a pályabírók hibájából szabad jelzést kapott és megelőzte Alonsot, erre megbüntették, pedig nem ő hibázott.
A mostani eset büntethető volt a mai szabályok szerint, de fekete zászlóval kiinteni?
Ez még kabarénak is gyenge.
Régen sokkal keményebb párharcok voltak és senkinek se lett baja, pedig a biztonsági intézkedések még gyerekcipőben jártak a mostanihoz képest. -
régewn is erőszakos volt, most is az, sejthető volt, hogy nem fogja csak úgy elengedni -
IXEMGabeo #99756 végre egy ember aki rajtam kívűl észrevette, h pont ez a két ember aki büntetlenül megúszik mindent:D -
Persze..meg akkor Kubica is gondolom Montreal miatt.
Sztem ilyen nincs, ezeket a félreértéseket a szabályok nem ismerése, a bulvárhírekkel operáló oldalak, meg az egyéni elfogultság szüli.
Ezt a jelenlegi esetet azért lehetett büntetni, mert túl veszélyes lett...attól meg fáznak az F1 világában.
-
Ezt nem csak én mondogatom. 
Ha megfigyeled akkor páran (pl. Hamilton, Alonso) bármit csinálhatnak büntetlenül, mig másokat akkor is büntetnek, ha nem ő hibázik. -
IXEMGabeo #99753 ja... -
Ezt addig addig mondogatod míg elhiszed :) -
Na ja, de ha mondjuk Hamiltonnak hívják akkor megússza egy ejnye bejnyével. -
madmanic #99750 Schumacher azonnali kizárást úszott meg
-
G_ArchAngel #99749 Most ebben mi a hasonlo az MS vs. Barrichello esethez?
Itt Webber mar pozicioban volt mikor Massa bevallalta a jobbrol elozest, aminek hatasara Webber visszavett, majd ujra akkor kezdett eroszakoskodni amikor veget ert a fal - itt mar 2 autonyi hely is volt, tehat a boxbol kijovo auto is elfert volna (ha tud reagalni idoben :D ) amig a hetvegi esetben Schumacher konstans tolta a fal fele Barrichellot.
-
IXEMGabeo #99748 nem rég volt Magyarországon és asszem a Bochkor Gáborral interjúztak egyet...megkínálták valami itallal:D -
Hakkinen jó arc :) Mindig is nagyra tartottam pedig már amikor nagyokat csatáztak akkor is Schuminak szorítottam. -
ez ua, csak itt ráadásul kétszer húzza rá webber:) -
Á úgyis azt mondják rá, hogy itt Massa volt a hülye, mert mér nem balról előzött... -
WNW #99744 Elso akcio.. Webber-Massa.. Nem emlekszem, hogy Webbert ki akartak volna vegezni emiatt.. Meg nyilatkozozz volna a sok brit expilota mint most, hogyhat mi volt ez...: http://www.youtube.com/watch?v=elyxIhMW_No -
és akkor már tudnia kellett hogy sumi majd jól ráhuzza a kormányt vagy mire akart kilyukadni? ... -
IXEMGabeo #99742 márcsak Villeneuve hülye dumája hiányzik:D ja meg még Montoya, Coulthard és stb...ilyen szempontból még Hakkinen a legnormálisabb, legalább ő nem szidja Schumit pedig, ha vkinek oka lenne rá az pont ő mivel nagyon nagy ellenfelek voltak... -
csak irigyek... -
IXEMGabeo #99740 az a szánalmas, h Barrichello kiverte a műbalhét, Schumi bocsánatot kért és még az a nyomoronc irvine is leszólja Schumit h idióta...inkább meg se szólaljanak, milyen érdekes pont ők a Schumi ellen fanok -
IXEMGabeo #99739 tudod mi volt a szabály, nem lehetett gumit cserélni, és ezt Indianapolisban szívták meg, főleg akik Michelinesek voltak, azok nem indultak, mert túl hamar elkoptak volna a gumik...egy nagy baromság volt az a szabály, aki kitalálta az is egy barom volt, de hálistennek csak 1 évig volt...