FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten

Saor Alba

Istencsászár
Ez jó😊 sok milliónak meg tetszett, de ez nem a nemtetszés vagy tetszés kérdése. A helyzet adott volt és így jött ki, õ meg nemtudott semmit sem csinálni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Solten

...

Saor Alba

ja bocs biztos tisztában vagytok vele hogy a tavalyi Brazíl nagydíjról pofáztam😄

hát sok millió embernek nem tetszett mikor belassult a Lajoska elõtt az utolsó 2 kanyarnak nevezhetõ helyzetben...igaz akkora már nagyon esett, de ez az elengedés...egyéni vélemény. Sokan már halálos fenyegetéseket is küldtek Glocknak, én azért itt nem tartok😄

MR ME
az 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szörnyû... 😄
Peppus
de kapott egy zsák pénzt érte 😛 még futam közben 😄

MR ME
tavaly nem ment neki Hammiltonnak az utolsó kör utolsó kanyarjában 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
(dugja csak a kurvákat és takarodjon az f1 közelébõl😊

<#eljen>

Saor Alba

Peppus
Glockra haragudni? Mit csinált?

üdv...jo kis futam én még ilyet nem láttam hogy felezik a pontokat wow😄 nem hát mivel 90-ben születtem és 91-ben volt az utolsó felezés és csak 97 óta nézem az F1-et😄 totál káosz volt minden Buttonnak grat megint bár kicsit mázlija volt mert még ki kellett volna menni a kevés üzemanyaga miatt, Glock parádés volt (bár még mindig haragszom rá), Heidfeld is állat jó taktikus esõben😄 (gondoljatok a tavalyi Belga futamra) és külön kiemelem Rosberget aki remekül rajtolt és vezetett is jo ideig csak neki mindig balszerencséje van holott az egyik kedvencem😞, Alonso is amig meg ki nem ment a pályáról remekül tartotta magát, (KERS-t zseniálisan használta) Webber és Hamilton csatája élvezetes volt, Vettelt sajnáltam, a Ferrarinál pedig Domenicali monnyon le😞

Peppus
Fel is lökhette volna mint a fotóst 😄 kedves ember ez a Kimi..

jajj ez de komoly volt, mikor kiderült 😄
Barnabyka
na ez a nemsemmi 😄😄 <#banplz>

(dugja csak a kurvákat és takarodjon az f1 közelébõl😊

Solten

Saor Alba

Black Ghost
Az 1000 lóvas motor csak tesztpadon volt, autóba sosem építették be, a legerõsebb Quattro 800le, de ez is csak teszteken ment és mivel kezelhetetlennek tartották futamon nem indult.
Solten
Na baz+... no leuti a gyereket, ranez majd megy tovabb... mintamutter...

Saor Alba

kifli
kifli
Az auid quattro 1000ló volt😄

Black Ghost
Ezt ismerem, az egyenes fogazású fogaskerekek hangja meg valami brutális,ha esetleg akartok még ilyen hallani, akkor ez a tuti.
JuanG
jaja, de néha nem árt egy kis kalandozás más témában...

de én be is fejeztem

ON

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
ebbe még innen is beleszédültem😊 brutális amit lemûvelt!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
amúgy van rally topik😊

mit tudtok audiról tényleg be szál az f1?

Ez a feltevésed viccnek is rossz!
A pályaversenyzésben pont az az egyik legnehezebb,amit te egyszerûnek írtál le..
Monoton körözgetés,milémeterre vett féktávokkal,úgy hogy nem látsz ki a kocsiból,minden csak érzésbõl és akkora a kanyarsebesség,amit fel sem tudsz fogni..
Persze a rally sem gyerekjáték,de mégis sokkal könnyebb korrigálni(egy bizonyos határig)ha rontottál..
Nem lehet összehasonlítani a kettõt,mert más-más embert kiván,én azt mondanám egyformán kemények külömbözõ nehézséggel..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

JuanG
azért a WRC-ket is ki lehetett hajtani 😊)...hatalmas:

lejjebb a cikkben az elsõ videó nagyon komoly

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Ez is csúnyán tapadhatott.
passatgt
kicsit tapad az útra

pzoli00
nem semmi,EZT érdemes megnézni !

desigo
az csak játékautó
ez a volt a komolyság: Pikes Peak
itt nem hibázhatsz egyet sem

Ari vatanen pikes peak
Black Ghost
Te tisztában vagy egy Group B autó teljesítményével?
6-700 lóerõ, nem 300.
210 -nél megfogni a kocsit ,na ez a durva.
bardocz
Pályaversenyben ha azt vesszük semmi nehéz,gyakorolsz 50-100 kört,és a pálya semmi újat nem fog nyújtani,onnantól tudd kezelni a kocsit.Rallyban meg elsõre kell végigmenned gyorsan,nincsen bukótér,meg gumifal,ami megmenti az életed,és ha délután azon a szakaszon mész,ahol mentél délelõtt,akkor is új lesz,mert teljesen megváltozik.
rally... hat nem gyenge amit ott is muvelnek. azt mondjak az okosak h az a legnehezebb az autosportok kozul. talan ra is szokok ha kimi jol szerepel majd benne😊

bardocz
Ráadásul amit te linkeltél,azon a kocsi nincs is meghajtva.Ma már ilyennel senki sem fog gyorsan menni,ahhoz túl drága.
Istencsászár
az autó...

bardocz
Loeb-nek ez a szakasza bõven elmarad,egy Vatanen,Toivonen,vagy Röhl féle szakasztól.Semmi keresztbemenés,durva kigyorsítás,egyedül a ködben gyors volt.De 20 éve ezzel a sebességgel sehol nem lett volna.
ha az durva akkorez?
és egy kiskimi

bardocz
Akkor jól emlékeztem a pályára,csak nem akartam hülyeséget mondani.Szerintem a többi autót is legyorsulta volna.
Black Ghost
6.-at és Estorilban. Mansel mondta hogy az ö Williams-t tuti legyorsulná.
JuanG
jézusom, nevetségesek azok a lassítók...az egész szakasz így értelmét veszti...

bardocz
Ilyennek kéne még ma is lennie a rallynak.
Black Ghost
A nyomatékuk meglenne az F1-hez, 2,3 alatt 100-on (murván).

Egy kis Group B sound
norbi56
Az igen

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bardocz
Talán rájönnek így majd a vezetõk,hogy valamit nagyon elbasztak.
Black Ghost
Hát a Citroen már tett egy nyilatkozatot hogy amennyiben 2 gyári csapat lesz 2010-ben, akkor kivonulnak a WRC-bõl.
bardocz
Ez még autó volt,és nem vezette el bárki,és akkor ezeknek még van durvább változatuk,amit még idõ elõtt betiltottak.
Istencsászár

bardocz
Már sajna az a sorozat is vicc,van két gyári csapat,meg pár versenyzõ,aki ott tud lenni elsõ 8-ban,és annyi.