FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Saor Alba
de én be is fejeztem
ON
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A pályaversenyzésben pont az az egyik legnehezebb,amit te egyszerûnek írtál le..
Monoton körözgetés,milémeterre vett féktávokkal,úgy hogy nem látsz ki a kocsiból,minden csak érzésbõl és akkora a kanyarsebesség,amit fel sem tudsz fogni..
Persze a rally sem gyerekjáték,de mégis sokkal könnyebb korrigálni(egy bizonyos határig)ha rontottál..
Nem lehet összehasonlítani a kettõt,mert más-más embert kiván,én azt mondanám egyformán kemények külömbözõ nehézséggel..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ez a volt a komolyság: Pikes Peak
itt nem hibázhatsz egyet sem
Ari vatanen pikes peak
6-700 lóerõ, nem 300.
210 -nél megfogni a kocsit ,na ez a durva.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |