FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Azon túl hogy a hír akár igaz is lehet, hiszen ez az egész nem frankó.
Szal ezen túlnézve sok más haszna is van egy ilyen hír megszellõztetésének, fel lehet mérni milyen lehetõségek adódnak,..mert arra a hírre hogy Hamilton eljöhet a McLaren-tõl órási lelépési pénz nélkül sok csapat felvette a telefont.
De ez csak egy nagyon gyakorlati haszna a hírnek, és simán el tudom azt is képzelni hogy berágott az apja/menedzsere és elmennek a McLaren-tõl. Az F1-bõl kétséges, de az F1 már nem az ami volt..így az értéke is átalakult, ha Kimi elmehet rally-zni, akkor Hamilton is átugorhat az amcsikhoz, vagy az LM sorozatba, vagy igazából ahova csak kedve van..mindenhol fogadják ami technikai motorsport.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Az ügyben megszólalt az F1-fõnök Bernie Ecclestone. ”Lewis nagyot csalódott a McLarenben, de az apja még nagyobbat, nem tetszik neki, hogy a fiát csalónak tartják. Nem így nevelte õt, mégis csalózzák, pedig õt is rászedték” – nyilatkozta a Daily Mailnek."
rászeték úr isten már sokan leírták hogy nemet mondhatott volna a kérésre! de lehet hogy a csapat megfenyítette na mindegy!
milyen érdekes hogy csalózzák õkeT!!!!!!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
gyõzzön a jobb..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Max meg Börnivel együtt fogja meg a járókeretét és csoszogjanak el a temetõbe.
Ale Alonso! poppe fan club™
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
http://gaborszantai.co.uk/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Briosek hatranya elsosorban nem a diffuzorban keresendo - rendes autot kellett volna epiteni, mert a motor es az egyik pilota nem annyira rossz...
http://gaborszantai.co.uk/
ferka ,meki, röno,ez a 3 full kers-es csapat
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Börni miért nem kérdezte meg a Malájokat hogy "hé nálatok délután szokott esni az esõ", õk meg mondták volna hogy "persze már 100 éve minden nap".
Vicc az egész.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
hiányozna,én nagyon szeretem😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"