FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Tegye mindenki szívére a kezét és mondja hogy soha nem tartott még IHB bulit.<#nyes><#nyes><#nyes>
de itt nem errõl volt szó, hanem, hogy ezt mind csak kitalálták...
de ebbõl látni, hogy ezt pl nagyon nem
bardocz
Ezzel egyetértek,had csináljon már azt szabadidejében,amit akar.
Peppus
Én sem estem még le sosem yachtról 😊

már megbocsáss de én ezt a #79430 számú hsz-re reagáltam csak elfelejtettem rákattintani a válasz erre gombra, de amúgy nemtudom hogy mi köze ennek a vezetéshez, egyébként meg én még nem voltam ennyire benyomva és nem is tervezem...
immovable
Látom ismered a kultúr mûsorokat rendesen. Szép önkritika.<#hehe>
Hulyeseg volt Lipotmezot bezarni, mostanaban mar mindenki netezhet...<#szomoru1>

http://gaborszantai.co.uk/

En voltam mar jobban benyomva ennel is, csak Kimivel ellentetben en nem vagyok celeb, de nagyobb felelosseggel jar a munkam.
Kimi sem vezet berugva, en sem terveztem soha epuleteket ittasan.

Kinek mi koze ahhoz, hogy mit csinalunk szabadidonkben?
Na ugye, akkor lehet a sarokba vonulni es huppogni...

Te ************, miert jarsz forumra, ha keptelen vagy olvasni es ertelmezni tenyeket?

Solten
<#banplz>

Saor Alba

Solten
<#banplz>

Saor Alba

bardocz
Szerintem most hagyd abba,mert kibaszott hülye vagy,olyanról beszélsz,amirõl fingod nincsen.Minek menjen vissza utolsó helyre egy hibás kocsival?
immovable
AS😄:SAD tud élni a gyerek 😄DDD
ja hát igen, ez sem igaz...

immovable
Ismerek egy jó pszichiátert. Megadjam a számát. Talán még segíthet rajtad. 😊
b-type
jó humor 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MR ME
ez most nagyon fájt :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HunnernesKonge
<#banplz><#taps>
HunnernesKonge
Mersant
semmivel sem masabb, rafert 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

desigo
kicsit más ha egy fórumozót szidsz mint ha egy pilóta szurkolóit...
Black Ghost
Miért õ mit csinál, személyeskedik a Kimi szurkolókkal, õrá miért nem reagálsz?<#gonosz3>
desigo
személyeskedéssel inkább húzz el a gumiba...
Black Ghost
Te beszélsz a bunkó imádatról, akinek olyan topikja van hogy:
-<#idiota>FANKLÚPP!!4
meg:
-Beavis& Butt-head lenyomja...

Na ki imádja a bunkókat Mr. fõ Szalacsifan?
desigo
ha meg maradtak volna akkor hátul kullognának kb...
zsutyesz
édes istenem! te mindent elhiszel, amit írnak?!?

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Kit--Kat
Na akkor bizonytísd az urban legendeket. A háromnegyede az írásodnak kamu, nem tudom neked ettõl miért jobb, hogy valaki jogtalan vádakkal illetsz és hazudozol.

Schumacher egyik Vb címe után a komplett szállodai szobáját kidobálta az utcára a sokdaik emeletrõl a testvérével. És?

Massa nem engedte el, Massát megelõzte. Annyira elakarta engedni massa, hogy amikor Kimi a 2. boxkiállásán volt és Massa elé jött ki végül, nos ezalatt a leggyorsabb köreit futotta Felipe, nagyon elakarta engedni.
Kimi ott erõbõl nyerte meg a versenyt.

Nem õstehetség? Valószínûleg 21 együléses versenyzés után ezért kapott ülést, és ezért szerzõdtette a McLaren is az 1. éve után és valószínûleg ezért szerzõdtette a Ferrari is Schumacher helyére.

Ezen rágódj kicsit.

Egy piéótát lehet nem szeretni nekem is vannak unszimpatikusak, de valótlan ostabaságokat még sem találok ki róluk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Marki
Ahhoz képest, hogy nem szereti a nyilvánosságot, kb. havonta volt valamilyen balhéja. Pár éve a nemi szervét lóbálta az egyik klubban. És mi történik? A tömeg imádja, mert egy bunkó. Fellök egy híres fotóriportert. Mi történik? Imádják! Pályabírókat lökdös; részegen leesik a jachtjáról; Massa elengedi, és úgy lesz vb; nem megy el Schumacher búcsúztatójára, mert szarni volt; nem megy el a csapattársa esküvõjére, mert más dolga volt; nem fog kezet Schumacherrel, miután megnyerte a vb-t (2003), és a tömeg imádja. Balhézik egy monacói szállodában, ami után a Ferrari majdnem kitette. Mi történik? Imádják! Nõs ember létére kikezd egy pincérnõvel, aki "bosszúból" elkéri a személyi igazolványát. Mi történik? Imádják!

És Hamilton a bunkó, a beképzelt, a majom, stb. Miért van az, hogy Magyarországon ekkora kultusza van a bunkóknak? Maunika, Balázs, Joshi Bharat, Gyõzike, Majka, stb. Nem is csodálkozom, hogy ennyien istenítik Kimit, aki valójában csak arrogáns, és nem is egy õstehetség, finoman szólva.

Ja, és NEM Hamiltonnak szurkolok, úgy mondom mindezt.
(a megtörtént eseteknek pedig utána lehet nyugodtan nézni a neten, akár képek formájában is)

KoЯn

remélem hamiltonékat jól megbüntetik 29-én megérdemlik.

A Ferrari-krizisgyulesrol meg semmi hir?
Kivancsi leszek kiket fog Monti kicsapni a teambol...

Black Ghost
Én azon sem csodálkoznék ha lenne neki egy "B-terv" kasznija.
Black Ghost
Nézd itt kimondatlanul is Briatore-ra gondol, és az õ nyilatkozataihoz képest ez egy ártalmatlan csipkelõdés.
Black Ghost
Már csak én kellenék oda hogy lefejezzem.
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
A Honda F1-es részlegének vezetõje:
😊

A medve nem játék.

a.carkey
Azért várjuk meg a végsõ döntést, mert a végén lehet, hogy a nyúl (többi csapat) viszi majd a vadászpuskát és a Brawnnak kell átterveznie az egész autóját.

A medve nem játék.

zsutyesz
hát ilyen árfolyamok mellett valóban nem mindegy 😄

zsutyesz
nem tetszik a hangnem? hát, az õ mondata sem túl korrekt...

Black Ghost
Brawn tiszta a lelkiismeretem.

Ez tetszik:
„Nem tetszik az a hangnem, amit egyes csapatvezetõk megengednek maguknak, amikor vélemény formálnak ezekrõl a kérdésekrõl. De hát nem csodálkozom, mert alulképzettek és alulinformáltak.”
zsutyesz
😄

a.carkey
Már bocs, de azért Hamilton sem volt valami qurvára laza a belinkelt dupla interjún, sõt inkább zavarta, hogy faggatják (ellenben Kimivel ...) ...

A medve nem játék.

Lunatic83
engem az érdekel h milyen szponzorok mennek majd a brawn gp-hez...

azon se lepödnék meg ha a "hazug" csokifiú miatt a Voda kihátrálna a mercitõl...

Xbox Live: Lunatic HUN

kifli
beázott nemég :/ <#hehe>
Lunatic83
Kimi helyében elõbb felgyújtottam volna a Ferrarit, aztán mentem volna fagyizni! 😊

idén (se) nagyon követem az F1et, csak pont annyira h lássam, ferrari sehol, merci sehol, renault sehol... brawn GP WTF???! 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

kifli
am ha így végigolvasom még1x a hsz-ed akkor azjönle belõle hogy te valamelyik korház pszichiátriai osztályáról írsz nekünk 😄

"aszittem lokopom a tvt amikor mutattak"
ezt te komolyan is gondoltad? 😄

msárészt látszott hogy ott is zavarta a kamera mégcsak bele sem nézett -.-"
Kit--Kat
Te nagyon beteg vagy na meg persze informálatlan😊

Inkább kezd el bezúzni a Countachokat, még túl sok csúfitja az utcák összképét😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"