FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
Pontosan...ez akkora amatörizmus, hogy már szinte szabotázs vazze 😊
Azt a szegény 'törzsgárdás' tagot is inkább megérte volna szépen meneszteni ha látják hogy már nem teljesít as régi fényében, mint így hogy a nevével van tele a 'hazugságbotrány'. Sajnálom õt is, mert sok sikeres évhez is hozzájárult, és egy vezetõnek látnia kellett volna hogy a mai kényes botrányos FIA-McLaren helyzetben már nem jó amit csinál.
Az elmúlt években sokat csorbult a McLaren neve, és ez nem hiszem el hogy tetszik a rajongóknak...vagy akár a Mercedes vásárlóknak.
..és a legszomorubb az egészben, hogy az a srác aki mondjuk a bal kereket szedi le már sokadik alkalommal hibátlanul, na most õ is húzza a fülét farkát és azon szorít hogy ne tíltsák el a csapatot.
Ráadásul ha rendben van a morális értékrendszere, akkor kerüli Trulli meg a Toyota-s srácok tekintetét...persze remélem hogy ez nem ennyire sarkos, de akár az is lehet. 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gundark 1 1
Igazából nem értem. Trulli kicsúszott, Hami elment mellette. Rendben. Az utána lévõ cirkusz viszont.. A csapat a nyilt rádión mondta hogy fogalmuk sincs mi van ilyenkor (ami azért már egy érdekes dolog ha nem ismerik a szabályokat 😊 engedje el. Rendben. De akkor minek tagadták le? És minek szervezkedtek Hamiltonnal hogy õ is mondja ezt? Miért nem álltak ki és kérdezték meg hangosan hogy akkor most ilyenkor mi van, mert a szabályokat nem tudják értelmezni? Mire volt jó ez az egész? Ha csak arra nem hogy a törzsgárdás csávót végkielégítés nélkül ki lehessen rúgni 😊 Szóval nem értem az okokat. Az meg hogy még rugózik ezen a FIA... Mi lesz a bünti a bünti után? Kizárják õket a VB-bõl? Vagy megint csak egy jó kis szájkarate?
M@TriX
nem itt kellett volna gyakorolnod... <#ejnye1>

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kifli
mosley szerintem azért akar egyenmotorokat hogy mindenki utálja, és hátha megveri valaki, és akkor mégcsak fizetnie sem kéne a verésért 😊
Tyler1
de ekkora balhét akkor nem csaptak mikor kiderült a kémkedés az mekinél! most akk ezen akadnak fenn??? új szabályok, új autók és eddig nulla élvezhetõség! ezt tudja Ecclestone papa felmutatni eddig!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

b-type
Ezen, pont ez a baj.
Mert a történet nem jó, ha okot szolgáltatnak, méghozzá ekkora bazi nagy okot akkor meg is értem.
Trulli és csapatának pontjait elvették volna és a McLaren nem szólt, hogy valójában a srác nem elõzött, hanem rászoltunk Hamilton-ra hogy engedje el.
...és ez komoly azért, nem a McLaren a hibás, nem azok a srácok akik feszülnek azért hogy a versneyzõnek jó technikája legyen, hogy egy kerékcsere a legjobb legyen. Pontosan meg kell keresni ezeket az arcokat és kiemelni, mert nem jól csinálják amit csinálnak.
De most nem? Valójában azok munkáját teszik tönkre akiknek tényleg az életük ez a csapat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ez is egy lehetõség, és persze nem az FIA csinálta a bajt, csak már 3 hete ezen megy a csámcsogás...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
Köszönöm <#worship>
Black Ghost
Kit--Kat
Értem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Black Ghost
desigo
b-type
Nem kellene szakítani hanem RD-t ki kell vásárolni és rendet rakni (szvsz)
Nem a McLaren-nek van a baj, ez már csak egy név...ha nem megfelelõ emberek irányítják, vagy rosszul irányítják akkor el kell menjenek onnan. Az öreg felkelne a földbõl és lehet szégyenkeznie kellene..
Nem lehet minden hibát az FIA nyakába varni, van ott már elég sok.
Rossz utasítást adtak? Igen...piszok rosszat. Elvárható hogy ha a versenyzõ teljesít a pályát, a szerelõl teljesítenek a tankolásnál, és a mérnökök a felkészítésnél, akkor az aki nem tudta mit is kell Hamilton-nak csinálnia annak nem ott van a helye.
Aki azt mondta neki hogy hazudjon, és tudta, vagy nem tudta (miért nem tudta?) hogy elõtte már nyilatkozott az detto menjen onnan.
Mert nem fér bele...amatör a hiba. ...és milyen dolog már az hogy bepanaszolják Trulli-t?? Elcseszték mert valaki félreolvasott valamit (ha már fejbõl nem tudja), és akkor statisztáltak volna ahoz hogy Trulli-t a 12. helyre sorolják vissza?!
Ez nem frankó.
Ezeket nem lehet az FIA nyakába varni,...és az sem mentség hogy már annyira reszketnek az FIA-tól hogy összezavarodnak. Ne zavarodjanak össze, nem az a dolguk.
...az tökös lett volna hogy Trulli visszasorolásának hírére önként bevallották volna hogy hibáztak, de nem akarják hogy egy versenyzõt az õ hibájuk miatt méltánytalanság érjen.
..és akkor úgy gondolnék egy esetleges kétfutamos eltítlásra hogy igen, ez valami.
Jelen pillanatban csak Hamilton-t tudom sajnálni, és a csapatot...a vezetõket nem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Black Ghost
Nem tudok videót beszúrni,mit csinálok rosszul?
Istencsászár
Hamiltonnak hiszek, ott volt a rádióbeszélgetés és a verseny után is igazat nyilatkozott, azt hogy utána bevitték a susnyásba már a McLaren sara vagy azé aki ezt tette, tudjuk a nevét... egy erõs Hamilton akarok, egy erõs csapatba ahol nincsenek ilyen problémák. És még mindig Alonsonak szorítok, meg azért hogy jó versenyeket lássunk.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
BBC 2009 F1 intro

Kit--Kat
Nem írtál álláspontot XD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Az hogy nagy a baj és már a Mercedes kilépést vagy legalábbis a McLarennel való szakítást lebegtetik itt elõre egyesek. Az ügyet kár volt ennyire felfújni, nemhiszem hogy ettõl kelljen hogy zengjen az egész Forma1, amikor a szabályváltozások jók és életet lehelnek a sorozatba és lehetne egy nagyon jó idény, persze itt a diffuzor ügy ami megint nem túl jó, de remélem hogy a hetekben minden tisztázódik és a VBre lehet koncentrálni.

Az viszont látszik hogy ahogy a Ferrari is szenved ugy a McLaren is. Elment a két nagyfõnök és baki baki hátán... ez nem véletlen.

Az látszik hogy Dennis és Hamilton egy párt alkottak, most hogy Dennis nincs valami megszünt azt hogy mi lesz nemtudom, csak adjanak alá egy rendes kocsit had harcolhasson az élen, ugyan úgy Alonso és a Ferrarik is.

Black Ghost
Kit--Kat
Igazad van, de vicces, hogy a legvisszafogodtabb és legsportszerûbb pilótára mondanak ilyenekt.

Most ebben a McLaren kontra Hamilton ügyben mi az álláspontod?

Istencsászár
Nem kell ezen lovagolni, ez kb annyira nevetséges érv a pilóta ellen mint az hogy Hamilton beképzelt görény... az a lényeg hogy a pályán maximumot nyujtsák hogy mi jól szórakozzunk, a többi nem számít, mert ugyse ismeri õket senki innen, egy picit sem.

Kit--Kat

cement

respect to the man in the ice cream van

fekete0012
😊

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

hopp, elnézést, márt irták

Tyler1
szarrá alázza most már magát az egész f1-es vezetõség, élükön Ecclestone-al, akinek sztem már az esze is elment! mit lovagolnak már ennyit ezen az egészen?? már rég elfelejtette mindneki! vagy most igy akar nézettséget a hülye cirkuszának, miután a ferrari és a mclaren is nullát mutatott eddig a szezonban? komolyan már kedvem sincs olvasgatni a híreket, mert az egész évet elbaszták a hülye vizsgálataikkal!!4
Gratulálok Börni, elbasztad az egész f1-et! (örülök h az érmes rendszerét még idén kihagyták, mert akk lett volna még szép világ)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bardocz
😄
fekete0012
EZ a diffúzor qurva nagy elõnyt jelent a 3 csapatnak nem véletlen hogy a 2 idõmérõn majdnem megdõlt a pájarekord .

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Mondom, jönnek a tárgyalás elõtt, hogy nem is a difi miatt ennyire jók. 😄

Azért megnézném, hogy ha esetleg elmeszelik õket, az újratervezett autóval is fél seccel gyorsabbak lesznek még benyával megpakolva is.

A medve nem játék.

a.carkey
Meg dugja a nõjét két interjú közt ... 😄

A medve nem játék.

HunnernesKonge
Nwem olvastál vissza lentebb linkeltem Button titkát, de akkor idézek belõle:
„Amikor egyenesbe érek, akkor sosem a féket, hanem a gázt nyomom, így gyorsabban megy az autó.”
„Sokan elkövetik a hibát, hogy amikor van egy jobbkanyar, balra kanyarodnak, és így lefutnak a pályáról. Én mindig jobbra kanyarodok, amikor jobbkanyar van, mert a betonon sokkal jobban megy az autó.”
„Az ausztrál pályán majdnem megálltam 49-nél, de aztán rádión szóltak, hogy menjek még kettõt, így nyerhettem meg azt a futamot.”

Ettõl gyors a Brawn. õk rájöttek ilyen tuprisságokra. És képzeld mik vannak még amiket eltitkolnak <#zavart1>
pzoli00
"Brawn siker csak a diffuzornak tudható be?"

Igen 10%-ban, a többi 90% az autó tervezése + a Mercedes motor + Brawn + Button és Barrichello!

szabályosnak fogják találni sztem, de

A, FIA javasolni fogja hogy ne használják

B, az összes többi csapat felszerelheti a -nyilván már legyártott- hasonló diffúzorát

kizártnak tartom, hogy az eddigi eredményeket megváltoztassák.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Na ezért ebben van valami....Dávid Sándor -

És akkor még nem beszéltem Hamilton esetérõl, akit az egész csapatával együtt kivágtak a harmadik, vagy negyedik helyrõl egy küzdelmes verseny után, "mert hazudott!" Holott annyi történt, hogy miután mindketten, Trulli is és Hamilton is bizonytalanok voltak abban, hogy mi a teendõ, miután Trulli kicsúszott és Hamilton elébe került (ott kellett volna maradnia), Lewis tökölõdését látva a csapat egyik, mellesleg 37 éve a McLarennél dolgozó tagja a fülére szólt, hogy engedje el az olaszt. Erre Hamilton elengedte. Trulli meg, akinek szintén fogalma sem volt a szabályról, elment Hamilton mellett. Mindezt legutóbb már leírtam, de kénytelen vagyok megismételni. Mert akkor még Trullit sirattam - mert a versenybíróság tõle vette el a harmadik helyet. Most meg Hamiltont siratom, mert utólag (!), tõle nem a harmadik, meg nem a becsületesen kiküzdött negyedik helyét vették el a bírók - hanem kivágták az egész csapatot a versenybõl!

Mert hazudtak! Eltitkolták annak a rádióbeszélgetésnek a szövegét, illetve tényét, amelyben Lewist utasították...

Arról szó sem esik, hogy mindebben Hamiltonnak semmi szerepe nincs, azon kívül, hogy balf*sz módjára fékezett, hogy Trullit visszaengedje a helyére. Az meg, a másik balf*sz, akit senki sem köztelezett arra, hogyha fékeznek elõtte akkor feltétlenül elõznie kell... elfogadta az invitálást, és (szabálytalanul) visszament az eredeti helyére. Ezzel harmadik lett. Hamilton meg kivágták, mint a... (Huszonegyet)

"Hazugságért". Mintha a rádióbeszélgetések nem lennének nyilvánosak ?! Hiszen még a tévéközvetítésbe is bejátsszák õket! És ha szabad kérdeznem, az igen tisztelt magas bíróság vajon miért nem hallgatja õket?!... Azért, hogy késõbb, mert "hazudnak" neki, kukoricára térdepeltethesse a delikvenseket ?... (Annak idején, még az én elemimben legalábbis a sarokba térdepeltetés, vagy néhány körmös járt a hazugságért. De teljes kizárás?...

Mi a véleményetek....mi lesz a diffúzor ügybõl???? Brawn siker csak a diffuzornak tudható be?
pzoli00
Kimi és a riporter (ez nagyon nagy interjú)

Riporter: Kimi you missed the presentation by Pele!
Kimi: Yep?
Riporter: Would you get over it?
Kimi: Yeah I will, I was having a shit!
Riporter: Okay, thanks for that.

pzoli00
Kimi egy nagyon nagy arc, egy igazi egyéniség, nem egy sablon-ember és éppen ezért szeretjük!

Az elsõ gyõzelem (pódium)

Az elsõ gyõzelem (interjú)

Az elsõ VB cím (interjú)

Kimi és a fotós
Kimi és a riporternõ
Kimi és a kisgyerek

és a legjobb

Kimi és a riporter

egyébként még le sem írtam a véleményemet 😄DD
mondtam én egy szóval is ezt?
vagy honnan a kisujjadból szoptad?
zsutyesz
ja, csak te írhatod le a véleményed? bocs.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

ez már egyéni szoc problem
a.carkey
Megy a kampány a döntés elõtt, keményen ... 😊
Ha visszaemlékeztek, ugyanez ment, mielõtt a Mekit elmeszelték, aztán elvették a pontjaikat, mint a szar. De ugyanígy megmagyaráztak mindent, és kiadtak sok-sok értelmes megállapítást. Kiváncsi leszek!

A medve nem játék.

zsutyesz
nem írom le újra, amit már korábban leírtam ezzel kapcsolatban.

egyébként pedig felõlem satu részegen fetrenghet, amikor csak akar, én csípem a nyilatkozatait, a laza stílusát és az élethez való hozzáállását. ennyi.

mégis belekötöttél...
zsutyesz
Nem izgat, lesz*rom.

jajjj, mert ezt dobta elsõre a youtube....
istenem, ha ennyire izgat, van ez jobb minõségben is ahol már felismerhetõ, keresd meg és meglátod, hogy õ az -.-
zsutyesz
Én személy szerint nem tenném tûzbe a kezem, hogy az ott Kimi Raikkönen. Felõlem bárki lehet, sztem nem valami jól felismerhetõ.