182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
igen de Hamiltont rosszcsontnak adjak el, Buttont meg igazi angol uriemberkent(pedig nem az) bondnak:D -
nem,mert a briteknek ott van Hamilton...persze ezek az én okfejtéseim :D jöhetne már Spa -
Kár pedig örültem volna neki :(
Úgy hiányoznak ezek a régi pilóták. Rossetól kezdve Alesin át Panisig...:(.
-
sokminden eldol spaban! hogy vajon tenyleg lassul az RB es Ferka az elso szarny miatt avagy nem, Mekinek ezen mulik hogy versenykeesek maradnak vagy nem.
Button nem eladhato????:) -

jóvanna Nakajima -
Nakano? :O. -
Webber :)
Szvsz megnyerheti...minden ellene szól ami kapcsolatban van a pénzzel, valóban.
Mégis megnyerheti..Webber gyors, és kemény,...szvsz csak a csapata tudja megverni idén.
Vettel is nagyon gyors, de én már elbizonytalanodtam benne erősen,..és még pár hiba, pláne ha nem tudja behúzni ezt a VB-t, és a csapat is elbizonytalanodik benne.
Ez fokozottan igaz akkor ha valóban be van támogatva csapaton belül Webber ellenében, mert Webber-ből már valóban nem lehet 'sztár' (pedig de, csak hát a nagy tömeg a fiatal titán címre bukik sajnos).
Szal Webber megverheti Vettel-t, mert Vettel sebezhető és Mark-nak meg nem adhat a csapata 1mp-vel lassabb autót. -
szerintem az idei VB győztes a Vettel-Hamilton kettősből kerülhet majd ki. csak bele kell gondolni abba,hogy.:
Vettel- az új suminak kikiáltott német cukigyerek,mellesleg a szponzora se szar...
Hamilton- a forma 1 huligánja,megvesznek érte a nők európa szerte,és már világbajnok
Webber- öreg,nincsenek sztárallűrjei,nem lehet belőle sztárt faragni
Button- fiatalabb ugyan mint Webber,világbajnok is,de azt a stílust,amit ő képvisel nem lehet eladni
érzitek a mondanivalóm lényegét? Gondoljatok bele: idén a FOCI VB dél afrikában volt,mert azt diktálta az ÜZLET,hogy vigyék el oda az eseményt,holott mehettek volna Franciaországba is,de az olyan uncsi,nincs benne rizikó,show,újdonság! F1-ben is "az nyer",AZZAL NYERETNEK,akiben hosszútávon pénz van,vonzza a nézőket,nyíltnapokra járkálnak,MÉDIASZEMÉLYISÉGEK. ÉS ebből persze ki más profitálna...Bernie. 2007-ben Hamilton kapta ezt a címet,hogy majd belőle csinálják az aranybányát,csak a bányászuk elbaszta...2008-ban MÁR NEM.
Ki mondom,hogy kire gondolok: Vettel! Ő fogja megnyerni idén a bajnokságot,egyszerűen más nem nyerheti meg,ha a realitásokat nézzük,mert a Mekik lassabbak az RB-nél. -
Azt még hozzáteszem, hogy ha Trulli előzését nem rontja és nem kell visszaengednie maga elé és újra megelőzni. akkor komoly sansszal elkapja Vettel-t a kiállása előtt.:
-
??!
Vettel-t Monza-ban megette volna Hamilton egy az egyben, és ezzel nem Vettel érdemeit csökkenteném...ott Hamilton a 15. helyről rajtolt és úgy rágta át magát mindenki vízfüggönyén.
Ezért történt meg az hogy bár Vettel nagy dolgot vitt véghez a Toro-val és az első győzelmével...mégis Hamilton vittel el a hátán a futamot..mert hideg gumin Kubica-t, sikán és a lesmo közt Kimi-t, vagy éppen Alonso a célvégi sikánra, szal mert 13 kör alatt jött fel 9 pozíciót, míg mindeközben a 6. helyről rajtoló nagy sanszot kapott Massa (Kimi a 14., Hamilton a 15. helyről rajtolt) bejött Hamilton előtt 1 mp-vel a leintéskor....
Glock: Könnyű azt mondani hogy csak nyomni kellett volna...hát de nem tudta vazz...az utolsó kanyar és a célvonal között Glock közel 6 másodpercet bukott, vagy amíg az utolsó előtti körben 2.5 mp-vel volt lassabb, addig az utolsó körben 18.5(!) másodpercet kapott a gumijai miatt...Trulli pedig 19,8-t (!!!)
Csak Trulli és Glock maradtak kint száraz gumin, és a 70. körben Glock még a 4. Trulli pedig a 7. helyen ment.
Eredmény az utolsó körben?
-Glock-t megelőzte a már lekörözött Nakano, Kubica és Rosberg, valamint az azonos körben lévő Vettel és Hamilton,
-Trulli-t pedig megette a lekörözött Bourdais és Fisichella, valamint az azonos körben lévő Kovalainen
...szal csak nyomni kellett volna??! ..vízen száraz gumival...
Én csípem Glock-t, oda nem adta volna a 4. helyet 18mp-t és 2 pozíciót bukva.. -
jaja, ott vettel nagyott ment, pedik hami is jó esőben, mégis kikapott egy gyengébb autótól... -
IXEMGabeo #99887 Bárhogy is történt a dolog a nézőpontunkból, azon a futamon egy gyáva nyuszi volt a Hamilton 5. helyre ment és bárcsak megszívta volna az akkori nagy pofájával...Vettel le is hagyta a gyengébb Toro Rossoval micsoda pillanat volt röhögtem, ahogy kifért...a végén sztem sokan dühösek voltak:D -
Mindenkit elengedett, jól van...:) Még intett is talán...
Szerintem itt hagyjuk abba...
Ment volna a falba amikor nem tudja bevenni a kanyart sima gumin?! -
jah emlekszek ra:)
massanak mar beszoltak hogy megvan a vb,aztan hogy megse,szegenyt sajnaltam
-
IXEMGabeo #99884 5. hely volt és akkor volt h "véletlenül" Glock az utolsó 2 kanyart nem bírta...elengedett mindenkit a marhája, amúgy elhiszem, hogy szegény jégen csúszott, de csak nyomnia kellett volna tényleg 1 nehezebb kanyar volt és erre elengedi Hamiltont...szép befejezés, dehát ekkor mázli nem létezik -
IXEMGabeo #99883 arra akartam kilyukadni, hogy simán érdemelne vb címet ő is...
1. Vettel vagy Webber logikusan köztük dől el a cím és meg is érdemelnék, csak nehogy megismétlődjön 2007 a végén...
2. Hamilton rengeteg figyelmeztetésben részesült, ha 3x megbüntetik normálisan a szezonban egy szót sem szólhat, ha mondjuk még Button és Alonso mögött van a pontversenyben.
3. Alonso régi 2005-ös hiszti énje ismét előjött, őt ne büntessék meg Valenciában, ám mégis ő legyen, aki úgy nyerjen futamot, hogy egy elbaltázott csapatutasítással, szépen alázza meg Massát és még ferdítsen is a nyilatkozatain...kizárt dolog h vb-t érdemeljen
4. Rosberg és Kubica, és Schumi...bárcsak ott lennének elől, de majd jövőre:(
5. Massa kár, hogy rossz passzban volt a Maláj futamtól kezdve -
Massának meg egy pontszerző Angliában. A kocsi képes volt rá, legalábbis a másik pilóta a győzelemért ment amíg a csapat bele nem nyúlt. -
Ezen már túljuthatnánk. Glock pont azért jutott Hamilton elé, amiért le is tudta hagyni Lewis. Amikor elkezdett esni nem állt ki esős gumikért, míg a többiek kimentek, így egy rakat pilóta elé került, de miután sima gumin egyre kilátástalanabb lett az autó irányítása így Lewis és a többiek vissza előzték. De így is nyert egy csomó pozíciót.
Alonso pedig nem érdemel VB-t, pláne így, hogy a csapattársának már az év felétől csicskáznia kell neki. Épp elég ajándék volt neki a sorstól a 2005-2006-os, mindkettőt úgy nyerte meg, hogy kihullottak előle ő meg bekocsikázott. -
IXEMGabeo #99880 Button megnyerte az esős Ausztrál és az esős kínai nagydíjat...mindkettőt aggyal és szerencsével nyerte meg...e mellett volt 1-2 bravúros dobogója, pl a Török, a Brit és a kanadai futam...amúgy bizonyította már h gyorsabb tud lenni Haminél pl Hockenheimben csak ott speciel pont a rajtot szúrta el... -
Igen, 7-nek kelett min lennie, hogy megnyerje a wb-t, ez egy világbajnoktol simán elvárható lenne, de neki majdnem ez sem jött össze. Szóval ne úgy állítsuk be, mintha az lett volna, hogy amelyik pilóta nyer az nyeri a vb-t. Egy 7. hely azzal az autóval simán kellett volna hogy menyen.
Ez a 7. hely lehet nem 7. volt, lehet roszul emlékszem, és nincs most kedvem keresgélni. -
G_ArchAngel #99878 Miert makolt volna? Mert egesz evben szopatta a FIA?
2008-ban mindket pilota megerdemelte volna, mindketten szivtak eleget. Massa-t a csapata hatraltatta, Hamilton nevetseges bunteteseket kapott. -
aki vb címet mákolt az Hamilton volt, ő előle estek ki emlékezeteim szerint az utolsó futam utolsó körében, az utolsó kanyarban, na az mák volt. Úgyanúgy mák mit hogy első évbe mehetett mekibe. A nézőpontod szerintem neked az: mindenki csak ne alonso, ami azért elég szánalmas, azért drukkolni, hogy csak nehogy vb címet szerezzen, és csak mert neked nem szimpatikus. De lehet gyerekesnek is mondani. 1x néztünk ismerősékkel kocsmába f1-ert még régen, ott azért szurkoltak, hogy schumi essen ki. Hát meg is volt a véleményünk...
Button biztos hogy nem érdemelne idén vb-t, nyert már egyáltalán futamot? Annyira látványtalanul megy nem is emlékszem :D
Webber végig szívott igen, de nem is annyira tehetséges pilóta szerintem mint egy-két másik ember körülötte. (Nem azt mondom, hogy rossz pilóta) -
webber végig szívott pár évet sőt majdhogynem az eddigi egész karrierjét, szal absz nincs semmi gond azzal h most neki is van egy kis szerencséje, már rég megérdemelte h leessen neki vmi -
kozuluk is hamilton a leggyorsabb,mar sokszor bizonyitotta:)
bar 1 hami-vettel parost megneznek 1 csapatnal:D -
G_ArchAngel #99874 Mondjuk en meg Vettelt is elviselem, Alonso mar bemakolta 2005-ot, ujabbat nem kellene...
Durva lesz, ha megint kiesik mindenki elole vagy hatra parancsoljak... -
IXEMGabeo #99873 Hamilton inkább ne... -
button mázlista, hami folyton figyelmeztetést kap, webber meg öreg, és eddig neki is szerencséje volt az első helyekkel.
Na pont ők nem érdemelnék meg. -
hát az is 50-50 -
G_ArchAngel #99870 Button, Hamilton, Webber nyerhet, a ket hisztis majom nelkul jobb lenne az F1... -
G_ArchAngel #99869 Ma dugok Eva Mendes-sel...
...vagy nem
-
shumika #99868 inkább mint seba -
remélhetőleg vagy nem :D -
Alonso: Ötven százalék esélyem van a vb-címre
végülis igaza van, vagy megnyeri, vagy nem:D -
ha szezon végéig nem nyúlnának a jelenlegi autóhoz,akkor is RB pole lenne minden futamon... -
remelem a redbull nem fejleszt egy darabig 
-
Newey baleset részese volt majd kórházba vitték
-
szép volt az utolsó előzés...tudta hogy megindul a hátulja, de azt is hogy meg tud támaszkodni.
-
WNW #99861 DTM elozesek.. Coulthard elrontotta a rajtot, de elegge agresszivan vezet...:) -
miért nem nyert? -
7. lett és 7 pontra csökkent az előnye.