182274
  • IXEMGabeo
    hasonló módon halt meg Gilles Villeneuve is...az a fránya hátsó-első kerekek találkozása után mindig ez keletkezik:(
  • IXEMGabeo
    szegény:(
  • Firerock
    továbbra is fenntartom hoyg ez a pálya életveszélyes és nem versenyzésre való...
  • Máté94
  • Máté94
    Ja, hogy ez volt az. Az hittem megint történt egy. :D
  • sKeezo
    youtube pöcs
  • Ulvar
  • Máté94
    Nincs erről valami videó?
  • Firerock
    Toro Rosso: Nem biztos a 2011-es felállás

De király lenne Ricciardo!
    ő lenne a második kedvencem:D
  • G_ArchAngel #100050
    Angol sorozatbol, az Eastendersbol az egyik csaj...
  • Dietrich
    szóval itt
  • Dietrich
    Nem tudom ki az a Jessica Beale, úgy tűnik ő az egyik főszervező.

facebookon is ott van ez a jótékonysági versenyre a felhívás
  • G_ArchAngel #100047
    gondolom polgari birosagra megy majd az ugy, mivel ilyenkor van egy minimalis felelosegi elvaras, amit le sem kell irni...
  • Kit--Kat
    Hát ez durva :S
  • bakkerman
    szegény srác...azért hátha visszatér még a versenypályára!
  • HUmanHunter
  • Dietrich
    off

Szegény Chris Van Der Drift... a brands hatch-i Superleague futamon levegőbe repült és a reklámtáblának/híd lábának ütközött: két törött borda, egy törött ujj, csukló, boka, megrepedt váll, szétroncsolt bal mutatóujj...
    Szóval a szerencsétlen srác számára most derült ki, hogy a "kedves" menedzsmentje soha nem vásárolt neki balesetbiztosítást, ígéretük ellenére, sőt a pénznyereményeit is megtartották... Chris így alig tudja fizetni az orvosi számláit.
    Ezért szeptember 7-én Angliában, Milton Keynes-ben jótékonysági go-kart versenyt szerveznek a srác megsegítésére: a két órás endurance versenyre már számos versenyző és csapat jelezte részvételi szándékát, a versenybíró Mark Webber lesz, a hivatalos médiatámogató pedig az Autosport Magazin lesz.
    Jó lecke ez minden fiatal versenyzőnek... érdemes összehaverkodni egy jó ügyvéddel...
    Visszatérve Chris balesetére... az adatbox szerint 210 G erő lépett fel a becsapódás pillanatában 252 km/h-s sebességnél. Ez a második legnagyobb G, amit versenyző túlélt a világon.
    A legnagyobb Kenny Brack-é, 214 G volt Texas-ban.
    Összehasonlításképp Kubica montreáli zuhanása "mindössze" 75 G volt.
  • Norbi1990
    Remélem Villeneuvék
  • Firerock
    Pár nap, és kiderül, ki kapta a 13. rajthelyet a Formula-1-ben
  • IXEMGabeo
    sok sikert neki, bár engem fedeztek volna fel anno, sajnos nem úgy alakul az életünk ahogy elképzeljük...
  • bakkerman
    ezt próbáltam ugatni én is,hogy attól hogy tolták,ugyanúgy ott kell lennie az autóban,ugyanúgy küzdenie kell minden helyért...
  • Totti5
    Petrov nem feltétlen az eredményei alapján került be ( persze azért ő is ott volt a GP2ben az élbolyban és összetett dobogós lett ), de vannak jó futamai és jelenleg ő a legjobb F1 ready orosz versenyző. Piké túl sokat hibázott, valahogy nem láttam hogy elkapta volna a ritmus, persze Alonso mellett nehéz érvényesülni, ami csak Hamiltonnak sikerült, mert erőből lenyomta.
  • b-type
    Előtte sem igazán..kár érte ettől függetlenül, Petrov-nál én sokkal jobbnak tartom, Grosjean-t meg pláne...egyik sem hiszem hogy ennyit kapna Kubica-tól.
    De nem bántom Petrov-t, mert azért erős eredmény az amit csinál,...viszont ha Pique vagy Grosjean nem Alonso (és Briatore) mellé kerül, hanem mondjuk a jelenlegi Renault-ba, akkor szvsz komolyabb dolgok jöhettek volna.
  • Totti5
    Piké még Haminál is nagyobb hátszelet kapott az apja/neve révén, még sem tudott az F1ben bennmaradni és nem is tudott úgy teljesíteni mint Hamilton.
  • b-type
    ..hogy ez mennyire így van, nem mintha 'hűha'-ra számítanék:
    -[URL=http://www.gokartmagazin.hu/go/olvas/1/379]Meglepetten láttunk itt téged is. Erre nem számítottunk, de gratulálunk. Hogy találtatok egymásra Anthonyval?
    Szabó Áron: "Egy kis "hóka-móka" gokartozáson voltam a belga Mariembourgi pályán, amikor egyszer csak megláttam Ron Denissel. Éppen indulni készültek, de még megvárták az utolsó menetemet. A 30 perc gokartozásom után kiderült, fiatal pilótákat keresnek, ezért elkérték a telefonszámomat. Nem is hittem a szememnek, amikor a telefonom megcsörrent a születésnapomon 44-es körzetszámmal. Ez volt a legszebb születésnapi ajándék amit kaphattam. Innentől pedig már történelem, megbeszéltük a részleteket és most itt vagyok. Köszönetet kell mondjak mindenkinek aki eddig támogatott pályafutásom során."[/URL]

..vagy:

-A hír annyira friss hogy még mi sem fogtuk fel egészen mi történt. Már azt hittük valakit ott felejtettünk Balázs buliján, azért csörög a telefon, ám mindenki legnagyobb megdöbbenésére Martin Withmars hívott minket, aki rövid bemutatkozás után a BPG új tehetsége, Pólik Sanyika felől érdeklődött.
    Lewis Hamilton: "Figyeltem Sanyika vezetéstechnikáját és lenyűgöző ahogy kezeli a pedálokat. Tökéletes érzékkel engedi be a gokartot a kanyarba végig stabilan tartva azt. Az ívbelső kerekeket a határig elengedi és pont mielőtt blokkolnának rálép a gázra. Ilyet még nem láttam. Annyira gyorsan jön ki a kanyarokból hogy az egyenesek végére óriási előnye származik belőle. Zseniális az is ahogy a dinamikus súlypontáthelyezést kezeli a kanyarokban és féktávokon. A gokart végig nagyon stabil pedig ha figyelembe vesszük a kis súlyát ez szinte lehetetlen. Le vagyok nyűgözve."

Nem kell ezektől nagyon hasraesni....mert ha nem jön be, akkor pillanatok alatt lekerül a tehetség.
    Én nem tudom honnan a fenéből szeditek hogy ha valaki 13 évesen beszélt Ron Dennis-szel, és felfigyelt, vagy bekerült egy F1-s csapat programjába akkor már győzelemre van ítélve.
    Óriási bebeszélt hülyeség, amit egymásnak generáltok...mert ezt akarjátok hinni, vagy a fene tudja.
    Qva kemény munka, és sok minden kell még ahhoz hogy valaki ott maradjon.
  • Totti5
    Próbálom kideríteni hogy attól mert többek közt Dennis követte a pályafutását mitől lett neki könnyebb megszerezni a bajnoki címeket?!
  • b-type
    Rossz a megfogalmazás, Hamilton nem nem megértett tehetség, róla mindenki tudja hogy tehetség...és ez nem pusztán az én véleményem, egy épeszű hozzáértő nincs aki ne nevezné, minimum, tehetségesnek.
  • b-type
    ??!
    Bianchi is a Ferrari akadémia tagja, ..vagy pl. vagy Stroll..
    egyáltalán nem is foglalkoztok az F1-n kívül más formula sorozatokkal..minden tehetség vadászás alatt van a nagy csapatok által, és ha nincs megfelelő eredményük cserélődnek.
  • Kit--Kat
    Ennek mi köze ahhoz amit írtam?:)
  • bakkerman
    aha
  • ShaiHulud
    http://www.f1hirek.hu/hir/Turanek_sejtik__miert_lett_Jegember_a_vicces_Raikkonen_201008241600
  • IXEMGabeo
    mondjuk, de Algersuari box kiállása Abu Dzabiban illetve Massa szingapúri esete a Ferrari csapatnak talán azok űűberelték ezt xD
  • IXEMGabeo
    hehe ilyen butaságot se látni sűrűn:D
  • Dietrich
    a videó hamis vigyázz :p
  • Totti5
    Rossz helyen kopogtatsz. Ilyen idióta dumával itt sokra nem fogsz menni. Ajánlom a f1live színvonalas fórumát ott biztos társakra lelsz.
  • Dietrich
  • Dietrich
    a nagy sohasem megértett tehetség..10 év múlva senki sem fog emlékezni rá ha már nem lesz a F1-ben.

• IXEMGabeo
    ez úgy hangzik ez a mondat, mintha egy állat lenne:D
  • Totti5
    Kényszerítették? Hamilton nem egy tenyészállat. A tehetsége és az elszántsága volt az ami segítette és keltette fel Dennis érdeklődését, de semmi sem változott. Tudta hogy ha jól fog menni akkor nagy esélye van egy ülésre a Mekinél, hisz ez volt az álma célja.
  • Totti5
    S ki volt az a topcsapatból aki versenyzett helyette, nyerte a versenyket helyette, és "leradírozott" mindenkit helyette? Pl Rosbergnek mivel volt kevesebb lehetősége? semmivel, neki is csak nyomnia kellett és nyerni.