182274
  • Kit--Kat
    Ő fényképezte a képeket :DD
  • ScarY MAN
    hol van sumák?
  • Kit--Kat
    Alonsonak brutálisan lófeje van :S
  • Barny
    1.szabadedzes,alonso 1. ,hamilton 2,massa 11 aszem XDD
  • barmi
    a bannerben lévő is egy nagy 0 ...
  • barmi
    Ennyi trágya sztrímet mit amit ez az f1 live is összesedett... 66 reklám + várjál 100 másodpercet sztán majd leszvalami és közben még a pofádba tol 26 új ablakot és a végén 5 perc után sem jutsz előrébb egy centimétert sem. Az összes egy kalap sz@r... hogy rohadna meg.
  • Totti5
    tudok
  • Monoton
    Streamet tudsz linkelni? Köszi
  • Totti5
    esik az eső Spaban a változatosság kedvéért
  • madmanic
    OFF:

ez egy ezer éves vicc, csak nem ismeritek és így nem ült a poén..

kistesóm született.. -haja van? -nincs -foga? nincs. -menni tud? -nem -akkor ez nem kistesó hanem kis nagypapa..

nna akkor f1..

• Máté94
    De la Rosa
  • IXEMGabeo
    középső sapkás az kicsoda? nem bírom felismerni:D:D
  • ShaiHulud
    hol elsz? nagyapam 90 es teljesen epeszu, beszelgetni lehet vele, nem szarik be, eltartja magat es feleseget. foga ofc mar nem mind a sajatja :P
  • desigo
    ez de poén
  • Totti5
  • Totti5
    Baricselló most ünnepli a 300. futamát! Nem semmi.

Ez nagyon jó:)

• DeerHunter01
    holnap szabadedzés
  • IXEMGabeo
    tökéletesen megértelek bítájpfrí báttya
    off vége...

hétvégén jön a sokunk és a pilóták által is közkedvelt pálya Spa-Franchorchamps.
  • b-type
    off:
    én meg tökizek az ismerősök között :))
    ...de(!) csak jó ismerősök között, és akkor is olyan helyzetben amikor tudom hogy ez nem merülhet fel másokban úgy mintha kicsinyítenék a megszólításban....ez az életben nem bonyolult :), jön magától.
    A gyerek, kölök az más mint a tesó...és pláne más mint a báttya mondjuk.
    De sztem ezt nem kell magyarázni, a neten a legcélszerűbb használni a nick-t.
    ..ha valakinek hülye nick-je van (mint mondjuk az enyém), akkor lehet lazulni, de ha szóvá teszem/teszik hogy nem oké, akkor nincs mese.
    Általában közösségben nem elvárható hogy mindenki más alkalmazkodjon, meg behódoljon az egyén berögződései miatt.
  • IXEMGabeo
    energikus lehetett ez a jó:) a nagyszüleink úgymond egyfajta aranygeneráció, sok mindent megéltek a mai generáció (vagyis a mienk) az életmód miatt nem valószínű, h ennyi ideig fogunk élni...már most rengeteg 40-50 év körüli ismerősöm van akik mesélték, hogy hullanak el a legjobb barátaik...
  • bakkerman
    hát öcsém rajtad mindig meglepődök :DDDD
  • G_ArchAngel #100078
    Nagyapam 83 evesen ment el, 4 foga hianyzott osszesen. Mondjuk nem is szerette az edesseget es ven fejjel is elbiciklizett a fogorvoshoz.
  • Totti5
    Egyszerű, elég csak a nicknevét írni és nem kell mellé semmilyen más jelző... letesózni egy idegent eléggé hülye stílus.
  • IXEMGabeo
    nem élőben max neten...neten nem látom a másik arcát miért ne gyerekezzem le? ez olyan, mint a testvér vagy bátyó, meg mi egyéb...miért kellene nekem folyton jól neveltkedni SG-n, ha nem is ismer az ember? elég, ha tudom élőben milyen vagyok, amúgy pedig nem orrba szájba káromkodtam és mégis itt osztják az észt az illemről egyesek:D
  • madmanic
    háát annak már se foga, se haja, beszélni sem igen tud, beszarik..

pont mint egy kisgyerek..

szerintem belefér..
  • Norbi1990
    70 éves nagypapát is legyerekezed?
    Ügyes vagy.
  • ShaiHulud
    de a mindenkit gyerekezes se tul jolnevelt.
  • Peppus
    Szerintem aki ezen kiakad, annak felesleges magyarázkodni..
  • IXEMGabeo
    nem sértésnek szántam, mindenkit gyereknek szólítok

(kopasz szimulátoros 30-40 közötti embert is gyereknek hívtam, ez ilyan berögződött szokás, nem kéne nekem ugrani és megtámadni mivel nem annak szántam feléd)
  • G_ArchAngel #100070
    Kisfiam, majd akkor gyerekezz le masokat, ha mar nem a Thomas, a gozmozdony jelenti Neked a legizgalmasabb perceket az ovodai csendespiheno utan.
  • IXEMGabeo
    figyelj ő rajta nem nagyon látni h öregedik, tehát 2 év múlva jöhet Schumi helyére, persze ez attól függ jövőre milyen lesz Schumi teljesítménye, mert az idei év az snassz és semmitmondó...a másik h azért lehet h Rosberg jobb idén, de 56 pontnyi különbség nincs kettejük közt, Rosbergnek 2 rossz futama volt idén, abból 1 volt amiből ki is esett ez a mostani volt a kerék esettel...azonkívűl szenvedett Spo.ban és kész mindig mázlival, nem mázlival elől volt, Schuminak pedig vagy 2-3 futamát elszúrták a taktikával ezenkívűl motorhiba, Ausztráliában megpöckölte Alonso, Monacoban elvették a pontjait szóval azért voltak esetek amiről nem tehetett és azért így is volt amikor Rosberget elverte...edzésen ott valóban javítania kell
  • IXEMGabeo
    voltak ilyen esetek, h Montoya 220-al száguldott autópályán, azt is felfújták, na meg Schumi telefonált vezetés közben Budapesten tavaly...végeredményben ezek "apró" dolgok, mondjuk Montoya állatkodása nem az:D, de Hamiltoné kisebb, ha azt veszem, mert senkit nem veszélyeztett, csak értelme nem volt sok...
  • Totti5
    Heifeld egy nagyon megbízható gyors pilóta. Vannak nála gyorsabbak agresszívabbak, de nagyon konstans eredményekkel tud ott lenni elöl, igaz nem volt nála olyan áttörés még mint pl Webbernél hogy egy nagyon erős autóban ülhetett volna. Olyan Buttonos a pályafutása és jó lenne őt még látni pl egy erős Mercinél Sumi helyén.
  • Totti5
    Ez csak a valóság... Ha nem látták volna a rendőrök akkor nem lett volna gond, és akkor sem ha nem kezdenek el akadékoskodni... kellett nekik a hírverés és nagyfiúnak érezték magukat. Helyben meg kellett volna bírságolni és kész, erre lassan éve megy a huzavona. Ugy látszik nem csak MO ilyen hogy a kis szarkupaca tetején kotlik éveken át minden hülyeségen.

Én is indultam már kereket csikorgatva és télen mindig olyan utcákba közlekedek ahol jó havas és kanyarokat keresztbe lehet venni:) igaz nem hátsókerekes luxusmercivel amivel nyilván látványosabban lehet:)

• IXEMGabeo
    milyen érdekes pont Heidfeld az akit lesajnál mindenki, az a személy aki a nagy Alonsot állandóan szétszivatta gyengébb autóval (nézd vissza a 2005-ös Monacoi és 2007-es futamokat)

nem értett velem egyet Archangel gyerek és te sem, hogy őt kellett volna vinni előbb nagyobb csapatba Raikkonen helyett, erre most meg Schumi helyett akarod őt odaültetni:D Quick Nick, a nagyon erős Kubicát is megtudta verni pontokban tulajdonképpen ő az egyetlen csapattárs akitől kikapott, (Webber csakis azért verte meg 2005-ben, mert Nicknek kihagyásai voltak a sérülése miatt) tehát joggal ülhetne bárhova, de azt nem mi döntjük el:) mellesleg a kihagyások úgy tűnik manapság mindig sokat kivesznek az emberekből, sztem Schumi még így se rossz és nem vagyok benne biztos h Heidfeld nem panaszkodott volna idén, hogy nem fekszik neki az autó...nem tudhatjuk ezeket
  • IXEMGabeo
    Merci egyre rosszabb ez látszik is...legalább is idén

tudtam h belekötsz a Hamiltonos dologba, legalább csinálta volna eldugott helyen tudhatta volna, h így pocsékolnia kell az idejét tárgyalásokra+teher még a nyakán ki akarna ilyet...

hazugságügy tavaly Ausztráliában arra pedig mi mentség van?...az is kifogás ennyi erővel

• Totti5
    "ha hátra fordulsz rögtön hazudik egyet és az autópályán driftel..."

Mit hazudott?:) Rosbergel nem történik semmi, nincs ott a tűzvonalban, nem lényeges figura, csak abban hogy "alázza" Sumit.

Hamilton nem drifelt sehol pláne nem autópályán, csak kipörgette a 400 lóvas Mercije kerekét álló helyzetből indulásnál késő este az utcán amikor alig volt forgalom, és erre rákapott az idióta miniszter aki világra szóló botrányt próbált ebből csinálni a saját politikai érdekei miatt, de Hami nagy ívben leszraja és jól is teszi. Elnézést kért többször is, de tárgyalás lett belőle meg minden... kap némi pénzbírságot és kész.

Sok a kifogás. Sumi semmit sem javult év eleje óta az autó pedig pontszerzésre, 4-5-6 helyre szookott lenni és dobogó is elcsíphető lesiből, de ehhez nem a 11. helyen kell küzdeni a 10. helyért...
  • IXEMGabeo
    jaja, ha létezik frusztrálóbb érzés annál, hogy kipréseled a maxot az autóból és max 4. vagy (mint tavaly számtalanszor a Williamssel pl 14. helyről is feljött Rosi) akkor nyílván ez...Még az a szerencse Rosberg egy türelmes ember és jól kezeli a médiát is... belőle, hamár PR meg ilyenek sokkal megbízhatóbb bajnokot tudnának csinálni, mint ő felsége Lewisból, aki, ha hátra fordulsz rögtön hazudik egyet és az autópályán driftel...

Schumit pedig sehova ne küldözgesd, nem ez az év a mérvadó, számtalan balszerencsés futama volt idén evvel a roncs Mercivel, az 1-2 formahanyatlása is edzésen volt tapasztalható, a versenyen általában túl hamar elkoptak a gumijai...
  • Totti5
    "Nico-nak még mindig bizonyítania kell magát! Michael-nek már nem. Nico számára a 4. helyek is fontosak, Michael-nek nem. Neki csak a győzelem számít. Ha 4.-nek vagy 14.-nek ér be, az neki teljesen mindegy…”"

Rosbergnek már a töke kivan a 4. helyekkel. Ő nyerni akar. Sumi meg jobban teszi ha ott van a 4 helyen, mert a 10.ról nehéz lesz tapsra nyerni, ha meg nem izgatja vegye a kalapját és távozzon. Ott van Nick aki sikerre éhes, vagy más fiatal.
  • IXEMGabeo
    őszinte, azért ez nem semmi