182274
  • Dietrich
    Hamiltont kitenyésztették az F1-re..tudatos volt minden mielött F1-be lépett és ez kurva sok pénzbe is került..naná, hogy nem egy TR kategóriába rakták.
  • Kit--Kat
    Jól írtad, senkinek sem volt olyan előélete mint Hamiltonnak. Mondj egy pilótát akinek a karrierjét 13 éves korától kezdve egy F1-es top csapat egyengetett.

Annyira igazságos összehasonlítani másokkal mint amennyire újonc évét más pilótákéval.
  • b-type
    Quick Nick-nek az volt a gond hogy Montoya megverte F3-ban, és csak akkor lett bajnok mikor Monty elment a CC-be (és ott hopp bajnok lett).

Hamilton pályafutása az előéletétől függetlenül term. bőven elkallódhatott volna ha az idény első felét nem folyamatosan a dobogón tölti és nem vezeti a tabella-t, majd kap ki a végén 1 ponttal.
    Így viszont már nehéz elkallódni.
    Hamilton tipik az a versenyző akiről minden amit az F1 előtt csinált azt mondta hogy jó lesz, és jó is lett.
    Ennél kerekebb már nem lehet a történet.
  • IXEMGabeo
    hány gp2-es bajnok szenvedett már az F1-ben nem ezen múlik a dolog...Hamilton pályafutása ugyanúgy elkallodhatott volna csak éppen marha sok segítsége volt ahogy Heidfeldnek csak kezdetben, de őt át is baszta gyönyörűen a Mercedes, pedig több pontot szerzett Raikkonennél 2001-ben a Sauberben ez a tény
  • b-type
    ??!
    Tök mindegy mi a színvonal, a lényeg az egyformaságon van...ez a lényege a kinevelő sorozatoknak (az F1 szempontjából), hogy nincs technikai különbség autók között, term. csapatok, mérnökök..stb különböző erősségűek, de technikailag egyenlőek a feltételek a versenyzők között.
    Ezért hiába a McLaren, ha Reanult sorozatban szerepel, vagy éppen Todt fiának csapatában versenyzett...simán lenyúlják, ha a McLaren nem lépteti feljebb az F1-be.

Az F1-ben meg sztem is minden elképzelhetőt megtett ami ahhoz kell hogy élcsapatnál maradjon.
  • Totti5
    Az első versenyén letett annyit amiért érdemes volt beültetni.

"GP2 nem sokban különbözik az F3000-től színvonalba"

GP2 egy kiváló utánpótlás sorozat, aki ott meggyőző az valszeg felkerül az F1be és Hamilton ott nem csak meggyőző volt hanem brutális.
  • madmanic
    saját nevelésű pilótát mi a halálért ültettek volna másik autóba áruld már el... pláne ha még tehetséges is...
  • spiczi91
    Akkor 26.jára is leírom, az F1ben semmit nem tett le az asztalra, azonnal kapott egy Mclarent. Ez az amit nem kellett volna. Az érem másik oldala persze, hogy a GP2 nem sokban különbözik az F3000-től színvonalba.
  • bakkerman
    értem a filozófiád,de azért nem kell lenézni valakit,mert nem a szokásos ranglétrát járta végig...vagyis végigjárta,mert amíg fel nem került az F1-be,addig különböző kategóriákban VÉGIGVERTE a világot,amiben nem kis munkája volt,küzdött,attól hogy van pénzed,ugyanúgy ott kell lenned a pályán,nem a zöldhasú vezet,hanem TE! Tudásban semmivel sem gyengébb a többieknél,sőt,a mezőny előtt járnak Alonsoval.
  • b-type
    Ez a te kereszted, a cipelése a te dolgod.
    Heidfeld hasonlóan elérhetett volna mindent de nem volt annyira meggyőző mint Hamilton, ...nem is vitték volna el, ahogy aztán a McLaren is inkább kölcsönadta Nick-t és helyette Raikkonen-t választotta.
    Hamilton-t simán elhappolták volna ha a McLaren nem ülteti be...mindenki másnál ígéretesebb volt, hiszen mindenkit megvert azidáig ha összeakadt velük, Rosberg-t, Piquet-t Di Resta-t, Sutil-t, Vettel-t...stb.
  • IXEMGabeo
    vagy nem...Hedifeld ugyanígy elérhetett volna mindent nem ezt mondtam neked? de nyugodtan járhatott volna így a Lajoska, nem haragudtam volna meg érte
  • b-type
    Ezek elég nagy hülyeségek...
    Hamilton-t aztért kellett autóba ültetni mert elvitte volna más csapat,...qva nagy hülyeség azt hinni hogy ha valakit felkarolnak akkor az onnan kész van.
    Heidfeld olyan szinten volt felkarolva mint Hamilton, vagy ahogy Vettel-t meg a Bímer tolta....és adta kölcsön, majd jól ki is vásárolták.
    ...ha Hamilton-t nem hozza fel a McLaren, akkor más csapattal jött volna fel ez tiszta sor.
  • Norbi1990
    Ezért írtam oda, hogy nem volt annyira újonc mint Hamilton :D
  • Ulvar
    Végülis 95ben IndyCar bajnok volt megnyert 5 futamot köztük az Indy500at...annyira rookie hogy ihaj :).
  • Norbi1990
    De Villeneuve is összetett 2. lett az újonc évébe.
    Mondjuk ő már hasonló autókkal ment Amerikába, úgyhogy azért nem volt annyira újonc mint Hamilton.
  • b-type
    Hamilton nem csak GP2-s bajnok volt....senkinek nincs hasonló előélete sem, ..a mostani mezőnyben sem, és az eddigiekben sem.
    Igazából a feltörekvők közt sem.
    A Teljesség igénye nélkül:
    Évenként több sorozatba nevezték, és ahogy volt ideje indították is,..jellemzően 2-3 sorozatban indították, és mellé nevezték ilyenekre mint Macau és a Bahrain-i versenyek.
    Még gokartozott mikor már nevezték a F 2.0 Renault UK winter-be. Akövetkező évben UK+EU, a rákövetkező évben detto UK+EU+Germany a Formula Renault-nál, és mellé még F3-ban a Britekhez + Macau és Korea F3-s verseny, a következő évben két sorozat+ a két külön verseny, a rákövetkező évben már csak két sorozat az F3 euro és a F3 Masters, és az ezután következő évben lépett fel a GP2-be.
  • b-type
    Rossi kapásból jó motorral ment, a belépő kategóriában is A kittes Aprilia-val kezdett, a következő évtől gyári támogatás, 250-ben már gyári támogatottként ment fel, és ami egyáltalán nem volt megszokott (..és ha Doohan nem sérül le nem is jött volna létre), a királykategóriába fellépve kapásból HRC-re ült, úgy hogy Doohan átvitte az egyszemélyes csapathoz Burgess-t is....meg is lehet nézni mekkorát zuhant azévben a Repsol HRC-je.
  • Máté94
    Nem is akartam.
    Véletlenül nyomtam mehetet :D
  • desigo
    suxért kell trükközni
    nem volt korrekt
  • Máté94
    nem

ték

xD
  • IXEMGabeo
    xD
  • desigo
    ebbe nőtt bele
    neki ez teljesen természetes
    olyan mint amikor mi Pesten a rakparton sétálunk és a kutya se néz ránk xD
  • Totti5
    F1 forgataga, a média akik szétcincálják, a rivaladafény mind olyan dolog ami pl a GP2ben nagyed annyi se.
  • desigo
    Már miért lett volna legnehezebb?
    12 éves kora óta a mai napig a McLarennél van.
    Az egész élete össze van kötve a csapattal.Velük nőtt,fejlődött,ismert mindenkit.
    Nem kellett kis csapatoknál ismeretlenül vergődni,nem kellett szponzorért,pénzért kuncsorogni.
    Kiegyensúlyozottan,nyugodtan semmi és senki által nem zavarva tanulhatott,fejlődhetett.Sose volt,van semmi problémája.

Mai napig egy kivételezett kedvenc.Persze tehetsége is van hozzá.
    Ha valakinek akkor neki könnyű dolga volt az F1-ben.
  • Totti5
    "Miért megy most a Ducattihoz?"

Mert nem férnek meg ketten Lorenzóval aki elképesztően megy idén. Nagy a rivalizálás a csapaton belül, mind a ketten erős egyéniságek és ki lehet mondani, idén Rossinak nagyon nehéz dolga lett volna megverni Lorenzót ( balesete miatt minden esélye elszállt persze ), de nem valószínű hogy sikerült volna neki. Adta magát hogy eligazol Stoner helyére mert erre várt mindenki és ő is hogy olasz csapatban versenyezhessen, a Ducati meg még ha idén annyira nem is jók, jövőre azok lehetnek.
  • IXEMGabeo
    egyetértek...
  • Ulvar
    (és mielőtt szétesett az sg ezt írtam erre a kommentre).

Még mindig nem érted, Valentino Rossi miért olyan kiemelkedő sportágában? Miért megy most a Ducattihoz? Honnan hozta fel anno a Benettont Schumaher 3 év alatt? Miért ment át Ferrariba ami hosszú éveken át szenvedett és ő vele többszörös világbajnok lett és a 2. évében már tényleg javában harcolt a címért. Nem utálatról van szó ember hát nem érted??? Eddig soha, nem volt ilyen az F1be mert nem erről szólt! De ezt sokan soha se fogják felfogni mert nem voltak abban az időszakban benne amikor a dicsőségért komoly árat fizettek a pilóták és rengeteg munkájukba telt mire eltudták érni.

Én ezeket tisztelni fogom sőt Villeneuvet is és még sorolhatnék jó pár száz pilótát, Hamiltont ezért nem fogom és mellette még sok más pilótát, bár F1ben nem volt ilyen versenyező még soha aki kapásból top csapattal kezdhette igazán és meg is nyerte volna majdnem a VBt. Az ilyet nem tudom valahogy kedvelni. Nem mondtam hogy szar vagy köcsög vagy valami bár azt is lehetne, de most kivételesen nem tettem. De ha a tényekkel vitázol legyen.
  • Ulvar
    Te hülye vagy már ne haragudj meg én mikor mondtam most bármit rá? Mi rosszat mondtam? Az igazat mondtam el róla. Tényeket mondtam, nem fikáztam ember...

de áhh minek írok, USAban akkorát nőtt miatta a nézettség hogy ihaj. Angol pilóta...főleg Texasban nőtt nagyot ugye? :). Fúú ember. Nem flém volt amit írtam csak normálisan vitáztunk te meg már lassan anyázol itt. Vegyél vissza légyszíves. Ja és keresd vissza most hogy hol mocskoltam hol fikáztam Hamiltont mutass egy idézetet.
  • IXEMGabeo
    azért írtam pont Rosberget, merthogy mekkora különbség van a két fater között tulajdonképpen mindkettejüknek a faterja egyengette a pályafutását...ráadásul együtt gokartoztak és a gp2-ben is együtt voltak Hamivel, hasonlók voltak, csak egyiküknek nagyobb mázlija volt. Ráadásul az sem tetszett h 2007-ben toljuk csak a feka újoncot, így meg úgy, mert mekkora szám, h a fehéreket "veri" egy feka. Ha előre eldönti mondjuk az FIA a vb címet az úgy nem jó, de szerencsére a sors igazságot szolgáltatott 2007-ben és Kimi nyert...2008-at pedig hagyjuk mondjuk azt h visszakapott egy kis alamizsnát a sorstól...
  • IXEMGabeo
    nem ezt mondtam...én a viselkedésükre próbáltam utalni...Alonso is ezt csinálta amíg Renault volt csendbe volt, ahogy átkerül vb esélyes autóba jönnek a hisztijei és, az engedjetek el effektus, ha nem megy önerőből...Hamiltonnál azt elismerem marha jól előz, legtöbbször szabálytalankodik is mellé mert ilyen a vére...csak ez is, h a bírák mennyire segítik őt egyszerűen röhej...
  • bakkerman
    te generálod a flémet,mert egy olyan embert fikázol,mocskolsz,aki semmit nem ártott se neked,se magának a Formula 1-nek,sőt,kiváncsi lennék kimutatásokra,hogy amióta ő benntvan az F1-ben,mekkorát nőtt az USA-ban a nézettség...jah,értem...azért flémelek én,mert itt 10 fórumozóbol 8 szívből utálja Hamilton,a 9. csak simán rasszista...értem!
  • bakkerman
    rosberg...hogy jön ide Rosberg?? két külön sors,két külön pályafutás. Most azért utáljam Hamiltont,mert szegény kicsi Rosberg még csak egy szar Williamset gyűrt,amikor Hamilton már világbajnoki címért ment?? Bocs,de nem fogom.
  • Ulvar
    Célt értsd: F1 nem VB cím.
  • Ulvar
    Itt nem érted a lényeget és a flémet generálsz és nem tudsz értelmesen írni le dolgokat. Majd ha képes leszel értelmesebben válaszolni és vitatkozni úgy mint a többiek akkor reagálok értelmesen erre a kommentre, addig fixen nem.
  • bakkerman
    elhanyagolja,mert a bele fektetett pénze vissza is jött neki a VB címmel,sőt,még Dennis járt jól...
  • IXEMGabeo
    igencsak elszállt magától, igencsak köcsög lett igenis számít:D ráadásul hazug is a mocsokja, ilyen pilótát akkor sem szeretnék, ha megdöntené akár Schumi rekordját...ráadásul az a mérhetetlen nagyképűség, hogy ő 8 vb címet fog nyerni (apja mondta) az is röhejes:D Rosbergék azért nem ilyenek, diszkrétek és Rosberg alapból egyedül csinálta a dolgokat a faterja nélkül, annak nem volt szereplési vágya, de ennek a majomnak a teljes családját mutogatni kell minden futamon:D undorító
  • bakkerman
    mert te aztán kurvára tudod,hogy mit érdemelt meg,és mit nem...akkor nem érdemelte volna meg azt az ülést,ha 2007-ben,az akkori világbajnoki címvédő mögött kullogott volna,és csak az árnyéka lett volna Alonsonak,de nem így lett,debütánsként partyzott a VB címért az utolsó pillanatig...nehogymár neki legyen lelkiismeret furdalása azért,mert Ron Dennis még sok-sok évvel ezelőtt felkarolta őt,és szponzorálta,NEM HIÁBA! Attól hogy Kimi,Alonso,vagy Vettel,vagy akárki alulról indult,azért miért kell csesztetni egy srácot,akinek volt szerencséje,hogy egyből él autóba ülhetett??? ez olyan mintha valaki úgy születik,hogy alapból gazdag,és ezért utálják,holott ő "beleszületett" a gazdag közegbe...1. kérdés: ártott neked valamit Hamilton azzal,hogy alá lett rakva egy top autó? Kevesebb lettél te ettől? Szarabb lett az életed? NEM
  • IXEMGabeo
    volt amikor Button gyorsabb volt, egyébként akkor pedig pont Buttonnak volt valami gond az autójával...megfigyeltem Hamilton alatt még sosem romlott el a vas egyszer volt talán fékhibája, számtalan defektje volt, talán az első váltóhibája is most volt a Hungaroringen 4 év alatt
  • Ulvar
    Ne már, üzletember vagy, 12-13 éve egy gyerekbe fektetted a dollár milliókat majd amikor eléri a célt akkor elhanyagolod mint csapatvezető? Ez annyira logikátlan...
  • G_ArchAngel #99979
    Alonso volt a kedvezmenyezett, Monacoban ez kiderult, csak meg igy sem tudta lerazni Hamiltont es a magyar futamon elszakadt a cerna...