FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úúú de ideges lettem..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem, nem NEEEEEMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem hiszem el hogy ezt a két félkegyelmût nem lehet félretenni b@ssza meg!!!

Egységes motor + éremrendszer! Persze b@szd meg! Ki fog ennek a két majomnak versenyezni??

M@TriX
szerinted aki ilyen jelzõkkel illet egy F1-es versenyzõt az komolyan vehetõ? Ignoráld. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Az Indy 500at meg az Indycart meg az alteregója nyerte meg ugye? emelett még egy F1 VB is becsusszant, tehetsége nincs, de nagyon mákos...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rockynhooo
Vilnöv 😄 nagyon utáltuk faterral.. szerintem egy szerházi volt csak jo autoja volt... Montoya meg egy nagy aracú köcsög volt de neki jól állt és csíptem félig meddig sajnálom h nem jött be neki az F1 , bár ez a megnyilvánulása h ha Sumi valaki akkor nyerjen Nascart elég cink volt 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tényleg a Le Mansban...na az lehet aztán megterhelõ 24 órán keresztül versenyezni

Montoya volt még egy nagy csibész😄 olykor agresszív volt a vége fele már nagy hülyeségeket csinált...csak elment arcoskodni az USÁ-ba most ott versenyez és elkezdte tavaly hogy a Forma 1 így szar ugy szar és h sokkal jobb a Nascar...hát nem tudom más az Amerikaiaknak a szórakozás mint nekünk:S:/

Minstrel
Tavaly õ is ment LeMans-ban meg NASCAR-ban, idén nem tudom mi lesz vele

Jacques_Villeneuve wiki

http://topgearhungary.blogspot.com/

ehhez csak tapsolni tudok😊 gyönyörû

és mi lett a "nagyságos" Zsák Villnövvel? azt a faszit semmire sem tartom hiába nyert vb címet az apja sokkal jobb volt Gilles csak meghalt ugye😞 (Villeneuve megnyilvánulásait nagyképû beszólásaitól undorodtam meg az h evvel az 1 vb címével élt évekig sztem egy szélhámos volt és még azt utáltam benne->megkérdezték tõle h mi a véleménye a Hungaroringról->elkezdte dícsérni a pályánkat aztán hirtelen ilyet szól: jol érzem itt magam csak eléggé poros a pálya az a gond...(nem mintha a többi pálya ne lenne poros köszönjük Emese)😄 na csak kíváncsi vagyok mi van vele tud vki róla vmit?😄

bardocz
Ezt meg csak úgy.
bardocz
Fasza elõzések
Ja tényleg! csak ugy kb 50 pacival a Honda volt erõssebb,a ferka szar gumijairól már nem is beszélve

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bardocz
Frentzen még a Speedcar series-ben is versenyzik.Egy versenyt láttam belõle,akkor ott volt az elejében.
Istencsászár
Egyátalán nem tüntek el.

McNish tavaly megnyerta a 24 órás La Manst.

Panis az LMS szériában versenyez.

Frentzen is megbizhatósági versenyeken vesz részt pl 2008ban kategóriája 4. összetett 16. lett a 24 órás Le Manson.

szinte mindenki versenyez valahol, sikeresen, eredményesen, a legjobbak közt vannak...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MR ME
érdekes, kupica oké, de csalfonzót vhogy gecire nem látnám szívesen :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

En inkabb Alonso-n tunodok, hogy mit erezhet most...
Utolag persze mindenki okos, de ha anno elfogadja Ross Brawn es a Honda ajanlatat...

http://gaborszantai.co.uk/

ÚÚ hogy eltüntek pilóták. Zonta, Panis, Frentzen és hasonló nevek.

Egyébként a Schumis videóhoz: ezekbõl látszik, hogy õ tényleg adott valami pluszt az autóhoz tehetségével. Megnézném idén egy versenyen, ahogy az egyébként is gyorsabb Brawn GP-be ül. ^^

ScarY MAN
attól függetlenül vicces 😛 ...

...

Barnabyka
bocsánat nemláttam..

desigo
mehetne bannerba 😊
bocsi a Mclarent nem tudom nagycsapatnak tartani😄 legalább is a XXI. században csak egy vb címet nyertek nézd meg a Ferrari és a Rönót eredményeit😛

ScarY MAN
még vagy 50x rakja be valaki...

...

Barnabyka
Istencsászár
2005 suzuka, Alonso, Kimi a susnyásból indulva végigalázza amezõnyt, Kimi még a versenyt is megnyeri az utolsó körben való elõzésben, van itt ilyen jópár, nem is azzal van baj hogy ezek a legények nem tudnak elõzni és nem tudnak látványosan nyomulni, hanem hogy a másfél órás versenyen 1-2 ilyen van aztán szétszakad az egész, és persze elõzni sem lehet az autók miatt, de elõzni mára már lehet mert jó a szélárnyék, viszont ez megint nem jó hogy van egy csapat akik sokkal jobbak... versenyen nagy hézagok vannak a csapatok közt, akkor lennék elégedett hogy ha a gyéri csapatok a dobogóért mennének a Ferrari, McLaren és a Rönó, de eddig halvány amit nyújtanak...

desigo
Ebben semmi extra nem volt
a sokkal erõsebb autóval kikerülte a többieket...

Button is ezt csinálja most
fekete0012

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

igaz nem 1 körön belül, de átrágni magad a fél mezõnyön olyan 10 perc alatt azér nem semmi...

akkor nézd meg amikor a Schumi 11. helyrõl jött fel az elsõre 10 perc alatt kb...2000-ben volt asszem a Maláj nagydíjon. akkor nézd meg Schumit Imolában 2005-ben igaz Alonsoval nem bírt az utsó körökben (remekül védekezett a spanyol) de ott is a fél mezõnyön átrágta magát mivel a gumija betapadt...

nearo
Nem ezt linkeltem én is egy órával elõtted...? <#fejvakaras>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Bandee1987
Hm...nagyot fordult a világ 1-2 év alatt. 1-2 éve a hátuk közepére sem kívánták volna Alonsot, ahogy én sem. Tény viszont, hogy azóta az én szememben is sokkal szimpatikusabb, korrektebb versenyzõ lett.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

pzoli00
nem tudom, de talán ilyen manõverre még nem is volt példa az F1 története során, legalábbis tudomásom szerint, cáfoljatok meg ha igen.

Peppus
én attólt tartok Kimi részérõl már soha.. :S

pzoli00
egy körön belül megelõzni a 2., 3. és 4. helyezettet?

Istencsászár
szerintem láttunk eddig is, lehet nem az elsõ helyért de elõzések akadnak...

pzoli00
Mikor fogunk újra látni ilyen elõzést az F1-ben?ilyen

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

MR ME
nade szép magyar lett, szal max ennyi-t tudok elképzelni tõle amiben az eszét is használja és jó nekünk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
szal lemond? én maximum ennyi okos ötletet látok tõle

Talán Börni bá átlátja végre és a fejét is használja nem csak a tárcáját.

lehetõleg minden f1 es oldalról linkeld be lécci csak hogy csitázhass..

<#levele>

Máté94
OFF😛ár 2009 Forma 1 skicc 😊

ON
MR ME
vhogy nem tudom elképzelni h Sumi ekkra hibákat vétett volna, am sem az övé volt a végszó az biztos, szal errõl ennyit...

desigo
Kár érte
inkább nagyobb befolyása lenne a csapatnál...
b-type
Ez az..kiváncsi vagyok mi lesz, elmegy a 3. alappillér is? Nem tudom ér-e ennyit az a qual, hogy akár csaqk besározni is engedjék MS nevét.
Az is kikivánkozik, hogy MS bármit is mondott...azt biztos nem, hogy Felipe szállj ki az autóból, és srácok legozzatok valamerre.
Ez egy qual volt, a csapatnak az a dolga hogy készen álljon ha reagálni kell. Massa-nak az autóban kellett volna maradnia, a csapatnak pedig, mondjon bármit is MS, készenlétben kellett volna állnia.
A hanyagság, lazaság az nem jellemzõ MS-re, legalábbis én nem így ismertem meg.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Nem motorozik már? tavaly nagyon be volt zsongva, aztán bukott egy egészségeset, azóta semmi hír arról hogy motorra ülne...

a.carkey

A medve nem játék.

Tyler1
<#eljen><#eljen><#eljen>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

stationx