FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem hiszem el hogy ezt a két félkegyelmût nem lehet félretenni b@ssza meg!!!
Egységes motor + éremrendszer! Persze b@szd meg! Ki fog ennek a két majomnak versenyezni??
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Montoya volt még egy nagy csibész😄 olykor agresszív volt a vége fele már nagy hülyeségeket csinált...csak elment arcoskodni az USÁ-ba most ott versenyez és elkezdte tavaly hogy a Forma 1 így szar ugy szar és h sokkal jobb a Nascar...hát nem tudom más az Amerikaiaknak a szórakozás mint nekünk:S:/
http://topgearhungary.blogspot.com/
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
McNish tavaly megnyerta a 24 órás La Manst.
Panis az LMS szériában versenyez.
Frentzen is megbizhatósági versenyeken vesz részt pl 2008ban kategóriája 4. összetett 16. lett a 24 órás Le Manson.
szinte mindenki versenyez valahol, sikeresen, eredményesen, a legjobbak közt vannak...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Utolag persze mindenki okos, de ha anno elfogadja Ross Brawn es a Honda ajanlatat...
http://gaborszantai.co.uk/
Egyébként a Schumis videóhoz: ezekbõl látszik, hogy õ tényleg adott valami pluszt az autóhoz tehetségével. Megnézném idén egy versenyen, ahogy az egyébként is gyorsabb Brawn GP-be ül. ^^
a sokkal erõsebb autóval kikerülte a többieket...
Button is ezt csinálja most
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Alonso - 42 %
Kubica - 24,6 %
Massa - 16,8 %
Kimi - 8,9 %
Hamilton - 8,2 %
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<#levele>#levele>
Az is kikivánkozik, hogy MS bármit is mondott...azt biztos nem, hogy Felipe szállj ki az autóból, és srácok legozzatok valamerre.
Ez egy qual volt, a csapatnak az a dolga hogy készen álljon ha reagálni kell. Massa-nak az autóban kellett volna maradnia, a csapatnak pedig, mondjon bármit is MS, készenlétben kellett volna állnia.
A hanyagság, lazaság az nem jellemzõ MS-re, legalábbis én nem így ismertem meg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.