FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ráadásul ami az egyik legfontosabb dolog,tizedekre azonos köröket menni a versenyen,vagy ha kell gyorsitani folyamatosan,mindig és minden pályán,ez teszi igazán naggyá az adott versenyzõt.
Nos erre ebben a mezõnyben 3-4 emberke képes és ezért nem lesz "sztár" akár Rosberg,Truli Webber,vagy sorolhatnám a 80% ukat..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Alonso (akit közel sem szeretek,de legalább nem utálom ,mint hamit)fél kör hátránnyal kezdte a versenyt és már ott volt Barichellon a 4. helyért,viszont tõle szokatalan módón a 2. kiállása után ,nagyon erõltette Hami elõzését ezért esett vissza..szóval egyszerüen nem hogy visszaesni,hanem igen jó versenytempóval felzárkozott..
És ehez semmi másra nincs szükség,mint egy jól látó szempárra,az ennyi isõsen,még igazán meglehetne nálad
Jó lenne már egy száraz futam...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
hülye megfogalmazás vagy fordítás😊 mondjuk amikor Hami beesett mellé, rányomta a Kerst akkor tényleg úgy érezhette😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Vettel hajszállal is de már jobb mint Webber...Webber kicsit kifelé megy bármég 33 éves lesz csak és eléggé fiatalos a srác benne több év van még és mellette több sportot ûz pl tenisz, bringázás... de Vettel parádés télleg senki nem adta még oda a 8 vb címet neki de ne aggódjatok meg fog küzdeni azért a vb címért.Munkáért megkapja a jutalmát...Buttonról meg annyit h szegénykém évekig szenvedett és majd szezon közben és a végefele tudjuk meg, hogy is állunk akkor kezdhetünk el beszélni vb esélyekrõl
mindenesetre jön Bahrein és az elvileg Ferrari pálya, de nem úgy néz ki a helyzet, hogy nyernek a vörös lovak idén😞
De az is egy nagy baromsag h Vettel meg "keves" hozza... ez alatt mit ertesz? nem ujonc... de ott volt hamilton... 1 évében 1 pontra szopott...(mondjuk teny h a tapasztalatlansaga miatt bukta el XD) auto kerdese az egesz.
Ha Bahreinben szarazon is felveszik a versenyt a brawnal akkor minden eselye megvan
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az csak a minimum súly és az autó épitésekor nem arra törekednek,hogy egy 80 kilós emberkénél legyen ideális, ellensúllyokat mindenképpen rakni kell elõre,mivel ott nincs tapadás soha,tehát a 608-612 kiló az amivel szárazon tartva vannak,nem lehet kidekázni,mert egy verseny után fogy 2-3 kilót a pilóta és már ki is zártak..
Én pl egy 24órás verseny után 5-6 kilót dobok el a 96-ból,de még amikor a kawa supesport tropic-ba mentem,ott is eldobtam 2-3 kilót 50 perc alatt és akkoriban 75 kiló voltam..
Webbert nehogy már egy lapon emlisd Vettel-el.Kettejük között majdnem akkora a klasszis külömbség,mint én és Sumi között..
De ha már itt tartunk Vettel-re lehet épiteni,nem pedig Webberre,Megint jön ez a hülye duma,hogy Sumi csapattársai is olyan jók csak nem nyerhetnek..
A Q1 ben valóban gyorsabb volt Webber,de csak azért mert Vettel 1 kört ment és a keményebb gumival,a Q2 nél meg nemtom mit néztél mert Vettelé volt a leggyorsabb kör..
Az a 2.5 kiló súlykülömbség,meg simán testsúly miatt van,nem pedig üzemanyag..
Ha nincs SC,Vettel 1 kört ad Webbernek és Alonso a2. Aki ezt nem látja nézzen tollaslabdát..
Nem kellene Vettelnek iden egybol 8 VB cimet adni?
Amugy mar RBR-nel is megy az undorito "szopassuk meg a masik versenyzot" hozzaallas...
Hogy is volt az eddigi kvalifikaciokon?
Webber Q1, Q2-ben gyorsabb, Q3-ban lassabb es micsoda meglepetes - kesobb megy ki tankolni...
Az oreg aussie-ra mar nem lehet epiteni, tul nyugodt, tul semleges, nem jo alap a RBR marketinghez es a bulvar sajtot sem erdekli...
Igy kell megetetni az egyszeru embereket - jo etvagyat...
(Kimi, Vettel, Lewis, Trulli es Button szamomra szimpatikus pilotak, mielott valaki nekem esik - bar azert lehet belem rugni, hogy en nem csak egyiranybol nezem a dolgokat, mint itt divat...)
http://gaborszantai.co.uk/
Addig is marad a szurkolás
Vettel nagy pilóta lesz, jól tolta tavaly is, de a Ferrari motoros Toro Rosso, közel sem volt tré. Azért az elég jó kis konstrukció volt, mondjuk ha csak 1 Bourdéból állt volna a csapat ez nem jött volna le.
Hogy miért is Vettel az esélyes. Nos abban biztos vagyok,hogy mind a Ferka és a Meki közeledni fog az elejéhet,DE! A Ferrarinál ez az égész év a kapkodásból fog állni,ami rengeteg hibát szül,a Mekinél meg Hami olyan mint Alonso volt 2005 és 2006-ban,ha már nem megy a szekér, neki is megremeg a keze és azt is látjuk ö is tud hibázni ilyenkor..
2006-ban Alonsonak szerencséje volt,igaz hogy a második felét az évnek végig stresszelte,de Suminak viszont a motorja tette ugyan ezt Japánban..
Tehát erre az évre már csak Alonso maradt,aki szerintem fog is futamot nyerni idén,igyhát az okfejtésem lényege,Vettel a legnagyobb esélyes<#mf2>#mf2>
Persze nem azért mert a képességeit vitatnám.(bár sztem messze nem egy top pilóta)
Hanem mert felzárkoznak a többiek is és ha csatáznia kell,õ már tud sokat hibázni..
Viszont Vettel,meg tök mind1 mibe ül,ezt gondolom nem kell magyarázni,annyira koncentrált,gyors és megbizható (tényleg Sumit látom benne még a 90' évek elején-közepén) és valószinû tanult az 1 futamból,hogy jobb egy podium,mint eldobni a vasat..
Én lepõdnék meg a legjobban, ha Vettel nyerne évvégén.
Nem azért mert nem jó, hanem, szerintem még idén kevés lesz hozzá, akkor már inkább Buttonra tenném a pénzem, de szerintem semelyikük nem lesz ott a topban a végén.
Még az Ausztrál nagydíj közben.
De ha figyeltél volna,tuthatnád
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Osztogassuk csak a címeket 3 futam után😊
Szerintem 2010-re,igaz akkorra már kétszeres<#eljen>#eljen>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
http://www.formula.hu/f1/a-csapatok-a-minimum-sulyhatar-noveleset-kezdemenyeznek-c26121.html
Vmit muszaj lesz kezdeni a szabalyokkal mert ez igy nem franko... a fia helyeben kozolnem h europatol kotelezo a kers XD akkor visszaallna a rend😄
Kínai Nagydíj:
Csúcssebességek a futamon:
Pilóta Csapat Végsebesség Hátrány Különbség
az elõzõhöz
1 F. Alonso Renault 295,3
2 S. Buemi Toro Rosso 294,1 -1,2 -1,2
3 S. Bourdais Toro Rosso 294 -1,3 -0,1
4 A. Sutil Force India 293,3 -2 -0,7
5 N. Piquet Renault 292,7 -2,6 -0,6
6 G. Fisichella Force India 292,5 -2,8 -0,2
7 R. Kubica BMW 289,6 -5,7 -2,9
8 K. Räikkönen Ferrari 289,3 -6 -0,3