FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
ALONSOOOO! 😄

Ale Alonso! poppe fan club™

M@TriX
látványos volt az az egymásra vetített kép (Hamilton és Button-t mutatták egyszerre egymásra vetítve mutatva ezzel hogy az adott szektorban hogy mentek)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

RATCUSTOM
Massa megy KERS-sel, rajta van a matrinya az autón 😄
meg amúgyis õ reklamált, hogy kell neki KERS

Black Ghost
M@TriX
2. szabadedzés elkezdõdött... (banner)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kit--Kat
Elmondom mi van. Massa megy KERS-el, Kimi meg a frissen elkészült ultrakönnyû kasztnival KERS nélkül.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mersant
tobb helyen meg az ellenkezojet...majdcsak kiderul 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DSF-en ezt mondtak...

Mersant
forditva

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Massa KERS nelkul ment, Kimi KERS-el... Ma tesztelik, melyik verzio hasznalhatobb..

zsutyesz
kár ennek sztem olyan nagy jelentõséget tulajdonítani...

Ale Alonso! poppe fan club™

RATCUSTOM
az még haggyám...

de Lajos meg a 2 BMW mitõl lett ilyen jó, hogy õk az elsõ 3, ráadásul úgy, hogy a közelükben nincs senki? <#wow2>

és most melyik autókon is van KERS? 😄

Vettel 12??? :/

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Mersant
megy az...😉

új fejlemény, idõközben elkezdte közölni lent a vezérlõpanelen (vagy mifenén), hogy 'not broadcasting'...úgy látom marad a live timing
RATCUSTOM
szerintem nem, nem tudom mi lehet a baj, nálam jó

Lajos milyet ment má' 😮

Kimi elment homokozni - keszul a WRC-s korszakara:-)

http://gaborszantai.co.uk/

Hali
Nekem ez nem akar bejönni, Adobe Flash Player-en kívül kell hozzá valami?
RATCUSTOM
eddig elég izgalmas... xD

szolszil
élõ adás a szabadedzésrõl: link

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

RATCUSTOM
na kezdõdik az 1. szabadedzés 😄

Jah szerentjuk sumit meg nagy asz... de azert voltak neki alattomos aljas megmozdulasai is... nekem ezek miatt nem volt igazan szimpatikus..inkabb hakkinen meg raikkonen😊

MR ME
nekem megvan, de azzal te nem sokat érsz 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kit--Kat
1998-ban volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Legalább is nekem az annyira már nem tetszett,csak annyi,hogy akkor Sumi nyert

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Az már nem volt olyan jó "amugy!"

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Freedom88
06 Imola ugyanúgy

T.T.

Ja meg persze ami már lentebb oly sokszor volt emlitve,az a bizonyos utolsó futam 2006 brazilia,az a agyament tempó se akármi volt..
Meg volt még egy ilyen hasonló,de ezt megnem momdom melyik évben Japan nagydij,itt is hátúlról zárkozótt és jött mint a tank,amig csapágyasra nem küldte a ferkát.(arra méf emláxem Frank Tamás is közvetitette a Palikékkal és azzal volt elfoglalva Hill meg Vilnöv törleszt mert feltartja Sumit)

desigo
Én szivesebben nézem a Sennaval való csatározást,még a Benettonos idõkbõl,vagy Hill,Mansel,Hakkinenrõl nem is beszélve,de ez már a Ferraris korszak és hát 2005 Imola Alonsoval sem akármi volt..

kifli
egyetértek ez volt a legjobb csapat, a 3 zseni, todt braw schumi :/
Freedom88
06 Török, 06 Német, 06 Hungary példagyorsan 😊

T.T.

kifli
tudnátok nekem mondani olyan futamokat ahol schumi nagyon szoros csatákat vívott? pl amikor alonsóval körökön keresztül csatáztak meg hasonlók, köszi ekõre is
ns-n top 10 volt sorry

nearo
Hóvihar...?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
*20

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

best of 10 rally crash

ScarY MAN
az a vicces hogy még viccelõdtek is páran a hétvégén ezzel<#idiota><#banplz>

...

desigo
Most már minden versenyen természeti katasztrófa lesz vagy mi?
még kell forgószél,jégesõ,földrengés
hát lol
passatgt
"Formula-1: homokvihar miatt veszélyben a Bahreini Nagydíj"

Õk is!! Te nem vagy képbe

fekete0012
az csúnya volt, de én most a brazil versenyrõl beszéltem csak

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

zsutyesz
<#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

immovable
Igaz szerelem lehet.<#szomoru1>
M@TriX
neki is élnie kell valamibõl, "bulvárhõs"
szerintem nehezen viseli ha nem foglalkoznak vele és az eredményeik nem éppen érdekesek 😉

Brióst lassan a FOTA által kisorsolt szerencsés pilóta szájbarúghatná...

"Senki sem akarja, hogy egy biztonsági õr (Barrichello), egy borkereskedõ (Trulli), egy elõnyugdíjas (Button) és egy vasárnapi sofõr (Nakajima) legyen a Formula-1 élén."

Milyen duma ez..? Kinek hiszi magát ez a csávó? <#levele>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
azaz😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Magic Boy
Barichelonak a Box:
Schumacher mögötted. Schumacher mögötted és te versenyben vagy.
Ezen azóta is röhögök, ha eszembe jut.<#mf1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Bandee1987
Régebben is láttam ezt a videót, mindig meghat.<#rinya>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!