182274
  • bardocz
    Ha versenyenként csak a versenyzők 10%-a rontja el a rajtot, az azt jelenti még számomra, hogy simán el tudnak jönni. Plusz minél többen szúrják el, annál izgalmasabb lehet a verseny.
  • Ulvar

Én itt leragadtam...mióta V8as motorok vannak valahogy nem olyan és egyre kisebb és kisebb...
  • Falcon83
    650 le bőven elég lesz. Olyat is olvastam, hogy valaki kevesebbet akar, szóval örülni kell ennek is. De ha tényleg meg tudják oldani nagyobb diffúzorokkal azt amit anno a szívóhatással, akkor kisebb szárnyak miatt kisebb légellenállás lesz, és nem fognak túl sokat lassulni. És talán még előzések is lesznek.
  • Dietrich
    http://superleague.triple-it.nl/

akinek kevés a 650 ló ;)
  • Totti5
    Webber mégis elrontotta és a példákat lehetne sorolni...
  • bardocz
    Én elhiszem, hogy kemény feladat, de látod, simán eljönnek, és már 30 éve is át tudtak vinni ekkora teljesítmény az aszfaltra, akkor ma miért ne tudnának 1000-1500 lóval elrajtolni?
  • Dietrich
    nem az FIA diktál hanem a gyártók..
    ők mondják meg milyen motor legyen és azt is mit bírnak így ki..
  • Ulvar
    tudom és írtam is korábban. Nem azért vagyok kiakadva, azért is, de hogy 5 motor per főre lesz szabályozva...hát így ki a faszom fog versenyezni??? Nem merik felhúzni majd a motor teljesítményét....hihetetlen...megint aero küzdelmek és csalások lesznek ...elegem van már....sok gyökér idióta..
  • Dietrich
    világmotor emlékszel rá mikor írtam? 1,6 vagy 2 literes turbó...
  • Gabor_(HSF)
    Pedig nem! 8-10ezres fordulaton rajtolnak és a kuplunk!,zéro csusztatás vagy késletetés,fém a fémmel,fogalmad sincs milyen kemény feladat..
  • WNW
    Pesze, en meg szerzek egy Trabantot valamelyik bontobol, es megnyerem vele a LeMans 24-orast abszolutba.... Kb.annyi eselyem lenne, mint padlogazon elindulni egy startnal ugy, hogy marad gumim a kov. kanyarra..
  • Totti5
    A teljesítmény nem minden, azt át kell vinni az útra és a kanyarokba, abban pedig a versenyszériák mérföldekkel alázzák az utcai társakat, egy Formula autó pedig... Hiába van 1200 lovas Veyron, az kis túlzással csak egyenesre jó.
  • bardocz
    Nehéz? Így is padlón jönnek el a rajtnál, hogy nincsen kipörgésgátló.
  • Palinko
    1500, de miért csak 100 köbbel lépünk tovább. bár igaz így is akkora erőket produkálnak a motrok, hogy nehéz már átvinni az útra.
  • Jacek
    oo a regi turbos autok szerinted hany kobcentisek voltak?:)
  • b-type
    LMS (P)szétütne mindent, az IC is lefele változik, az F1 is...nem lesz mese marad formula-nak a Superleague a V12-s 4.2-vel.
    De ha a Le Mans series-t felturbóznák..reklám-pályák-súlycsökkentés, az odaverné az F1-t.
  • bardocz
    Leginkább etanolos autók kellenének. Esetleg metanol. Nem 650 pacira lekorlátozott dolgok, azt kb bármiből meg lehet csinálni. Japánban az utcán erősebb autók futkosnak Nissan GTR, meg Toyota Supra néven, mint amikkel a F1-ben fognak körözgetni.
  • Palinko
    ha ilyen 1.6 os mocik lesznek én eldobom az agyam, mi lesz a következő, dízel?
    lassan itt az ideje valaki indítson már egy verseny korlátok nélkül című sorozatot, aztán fejlesszen mindenki amiből bír olyat amit tud, és lássuk meg az emberi képességek + a technika határait.
  • b-type
    ostobák.
    ...a környezetszennyezéssel kellene törődni nem kirakatot villogtatni az F1-l.
    Kint az utcán közvetlenül megoldani, ez hülyeség...hülyeség az egész, több teljesítmény kell, a turbó jó, de nem kevesebb hanem több teljesítménnyel.
    overpower kö.
  • IXEMGabeo
    bikicsunáj...
  • mcmoha
    Ebben a cikben is van halandzsa rendesen.
    A baj az, hogy az F1-rol iro, tudosito un "ujsagirok" 90%-anak fogalma sincs a technikarol.:D
  • Ulvar
    "The power units will be bolstered by numerous energy recovery systems, and should produce around 650bhp. Plans are also being considered to limit engines to just five per driver per season."

Apátok picsáját azt!!!!
  • Falcon83
    Ez volt már?
    http://www.autosport.com/news/report.php/id/86341
  • Minstrel
    off.. sportklubon Ferrari Csellenge a Hungaroringről
  • ScarY MAN
  • Firerock

elég ütősre sikerült,és végre volt miből videót csinálni:D
  • Jacek
    sunnyogo Massan a rajtracson besirtam:D
  • spiczi91
    Szinte az összes részben van egy Button-shotgun geg, meg de la Rosa balszerencséje van mindig kiemelve. :D
  • IXEMGabeo
    Button a shotgunnal hatalmas:D Alonso meg a tócsa xD
  • Ulvar
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Totti5
    Ha a felfügg egyenesbe így mozognak akkor nem lenne valami jó úttartása. A felfüggnél milimiéterekbe kell számolni olyan merev, ez meg centik voltak.
  • nearo
    Nem lehetséges, hogy az autó rúgózása miatt látjuk úgy, mintha mozogna a szárny, közben csak a kerekek mozognak a kasztnihoz képest?
  • passatgt
    majd azt mondják meglazult és azért ment neki buttonnak:)
  • desigo
    hát ez durván mozog össze-vissza
  • WNW
    Ez csunyan mozgott.. Humm, lehet hogy ez is bezavart az amokfutasaba, hirtelen terheles valtozasok a kocsi egyensulyaban.....
  • attila46
    akkor most mozog vagy nem,ahogy kikerül a szárny a szélárnyékból tőkre lehajlik
  • attila46
    A redbul érdekes életet élő szárnya

az előbb elkurtam
  • attila46
    szárny
  • G_ArchAngel #100500
  • Jacek
    juj itt nem kevesen lesznek:P