FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
meg amúgyis õ reklamált, hogy kell neki KERS
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
de Lajos meg a 2 BMW mitõl lett ilyen jó, hogy õk az elsõ 3, ráadásul úgy, hogy a közelükben nincs senki? <#wow2>#wow2>
és most melyik autókon is van KERS? 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
http://gaborszantai.co.uk/
Nekem ez nem akar bejönni, Adobe Flash Player-en kívül kell hozzá valami?
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Meg volt még egy ilyen hasonló,de ezt megnem momdom melyik évben Japan nagydij,itt is hátúlról zárkozótt és jött mint a tank,amig csapágyasra nem küldte a ferkát.(arra méf emláxem Frank Tamás is közvetitette a Palikékkal és azzal volt elfoglalva Hill meg Vilnöv törleszt mert feltartja Sumit)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
...
még kell forgószél,jégesõ,földrengés
hát lol
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
szerintem nehezen viseli ha nem foglalkoznak vele és az eredményeik nem éppen érdekesek 😉

"Senki sem akarja, hogy egy biztonsági õr (Barrichello), egy borkereskedõ (Trulli), egy elõnyugdíjas (Button) és egy vasárnapi sofõr (Nakajima) legyen a Formula-1 élén."
Milyen duma ez..? Kinek hiszi magát ez a csávó? <#levele>#levele>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Schumacher mögötted. Schumacher mögötted és te versenyben vagy.
Ezen azóta is röhögök, ha eszembe jut.<#mf1>#mf1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.