FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
ja télleg😊 akkor még régebbi ehh😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

én simán beugrottam volna a szárnyért 😊
pzoli00
ugyancsak Nick

sokat fizetnek börninek...
pzoli00
érdekes

Marki
Egy 😄

KoЯn

Marki
Szerintem a 2003-as volt. Egyébként az egyetlen idei autó a képen Webberé.
Heidfeldé a BMW F1.08, Kubicáé az F1.07, mellette az STR4, Buttoné az RA108, Barrichellóé az RA106, az a Renault szerintem az R23, utána az SA08, az MP4/23, a Williams FW30, de a legdurvább Nakajima FW24-ese, amelyik valójában Montoya kocsija volt 😄

És ilyeneknél futamot rendeznek...

KoЯn

Istencsászár
az a 2004es R24

2005ös Vb autó az az R25

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
azse semmi😄DS nagyon durva😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

pzoli00
és Davidson meg a Super Aguri?

Count Adyn
még az Alonso vb gyõztes rönója van azigen😄D

pzoli00
a kínaiak nagyon vágják a témát!

zsutyesz
úristen mijez? <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

norbi56
OMG

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Istencsászár
rossz a kérdés, inkább az hogy hány jót?:d

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Marki
Hány hibát találtok a képen?

KoЯn

Istencsászár
azért érdekes hogy a BMW akik toronymagasan az elsõként léptek pályára a 2009es autóval, hogy õk voltak a Kers legnagyobb támogatói, össze vissza szenvednek és a Kerset is ki be pakolják...

desigo
Nah az még szép lenne
nincs elég káosz így is
õ még aprítana 😊
Minstrel
a bannerben lévõ videó linkjét megadnád? 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

zsutyesz
bocsi, nem olvastam 😊

M@TriX
errõl már volt itt szó többször is, amúgy jah.

Kínába mit vártál, már a himnuszokat is hamisítják 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fifi
3?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zsutyesz

ferrari nulla a 4 dutam után is?

zsutyesz
meg tüzet 😄DD

Mersant
Sennara en is kivancsi lennek, de nem nagyon hiszem hogy maradandot tudna nyujtani...ne legyen igazam

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

M@TriX
miért ne?, Takuma "Kamikaze" Sato mindig hozott színt a versenyekbe... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zsutyesz
akkor már inkább Senna.

M@TriX
Szato az Sato és szerény véleményem szerint inkább õ mint Piqi. meg Bruno Senna-nak is örülnék, legalább megtudnánk mit tud.

zsutyesz
<#idiota>
hát nemtom, csak japán pilótát ne! 😊

nearo
hát lehet, jobban járnának vele <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

M@TriX
Visszapillantó frissítve egy dögös videóval, plussz most már nem töltõdik be újra a topik ha kikapcsoljuk a videót. 😉

zsutyesz

poppe
hogy lehet 2010-es autót fejleszteni, ha azt se tudják, milyen szabályok/elõírások lesznek? 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Jacek
fekeznek bal labbal fokent elso kerekes auton lenyeges, ugyanis kanyarban ha fordulnal az ive es nem akar elfordulni egy pumpa es mar kanyarodik is(kozben teli gaz)

Punker
nem mert taknyot mondani? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Nyomtatott Áram Kör minden elektronikai cuccban benne van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

<#eljen>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bardocz
Persze,nem jó helyen használta,csak a szó létezik😊
JGTC
Ok,tiszta sor! Hasonló dologgal foglalkozom...
Csak Õ azt mondta, hogy tiszta nyákony a pálya. Mind1 ez olyan Palikos jelenség. 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

bardocz
IMSA versenyre,meg Trans AM-ra épített Audis pilóták akkor biztos amatõrök voltak,hogy bal lábbal fékeznek,és közben nyomják a gázt,hogy a turbo pörögjön,és ne kelljen visszaváltani mindig.Egy versenypályán meg hogyne tudnád,hogy mikor kell megállnod,és melyik kanyarban kell visszaváltanod.Ha minden körben gondolkoznod kell,hogy most mi jön,akkor az már régen rossz.
nem csak ott

kifli
azért azt nemtudhatod mikor kell megálnod, és ahoz kell a kuplung, gázt meg úgyse nyomod fékezés közben. Én soha nem fékezek bal lábbal
bardocz
Nyák az egy értelmes szó,csak a számítástechnikában használják.
JGTC
És akkor még a nagyobb aranyköpéseit nem is említettük, mert ma nyelvújító is volt a lelkem. Gondolok itt arra, hogy "Motykol", "Nyákony"... és még nem is ez a vége! 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

gordon 24
Az egy örült verseny😄 Nem is értem hogy ott mi van komolyan😄 Kegyetlen..

Downhill!!

bardocz
1000 lovas Suzuki Escudo-t nézném meg,hogy Pikes Peak-en mit kell vele gépészkedni.
gordon 24
Nagyon brutál mit gépészkedik😄 Mondjuk egy 700lóerõs autónál kell azért😄 A V8 ban kb annyi a pacik száma..

Downhill!!

gordon 24
Nahh itt meg a rallys😄

Downhill!!

bardocz
Az a legjobb,amikor valaki odaírja az ilyen videókhoz nagy szakértelemmel,hogy ennek nincsen semmi értelme,hogy egyszerre 3 pedált nyomnak,mert akkor lassabb lesz😄