182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #100463 mit bírnak az amerikaiak a körözgetésben egy hosszú ovál pályán keresztül? annyira egyformák, vagy ütköznek vagy egymás mögött mennek, változatos kanyarok sehol... -
Elnézésed kell kérjem úgy látszik az agy sejtjeim lefagytak ebben a rohadt hidegben :D. Nyelvtan egyes, megbuktam bocs... -
IXEMGabeo #100461 ja, de érdekes, hogy élt még mikor beszállították a kórházba...utána a lába miatt halt meg végül, ami elzárta a vérutat... -
"Ha a Nascar előfutama lesz a F1", nem pedig ha a F1 lesz a Nascar előfutama:D
Nekem sem jutna eszembe Nascart rakni F1 elé, akkor már biztos nem nézném meg, mert nem történik rajta semmi:D -
IXEMGabeo #100459 jaja jó arc és egyben jó ember is volt, igazi egyéniség, ilyenek kellenének ma is:) -
Az is volt.
'78ban Egyből rohant Peterson segítségére, aki égett a verdájában. Sajnos belehalt Peterson. Hunt is egy hős, egy legenda, akit az F1nek sose szabad felednie. -
IXEMGabeo #100457 ez egy állat lehetett :D -
aha..persze..:D. Majd pont egy 3-4 órás Előfutam lesz :D. Inkább fordítva F1 lesz az előfutama a Nascarnak :D. Az mekkora égés lenne :D. -
De ha egy hosszú egyenesre egy visszafordítóból kell kigyorsítani, ha csak nem ront az előtte lévő, akkor nincs előzés. Nézd meg Silverstonet vagy Spa-t, az előzésre jó szakaszain ritmusos gyors kanyarokból vezet ki az egynesbe nincsenek lassú megtörések. -
Ha a Nascar előfutama lesz a F1, akkor biztos sokan lesznek rajta:D -
Igen de nem ezekhez a verdákhoz. 2 előzési pont van 1helyen sokkal nagyobb az esély. Láthattad Spaban volt előzés nem az eső miatt anélkül is mert 24-25 mpn keresztül szélárnyékban mentek padlón, és még így is nehezen előztek.
Más szériák imádnák, de GP2 nem jön ide az fix. Amcsikat meg nem igazán fog érdekelni, még az IndyCart se engedik be szívesen Texasba.
Texas = NASCAR HAZÁJA. Itt aztán semmit nem fog érni az F1... kimegy az átlag amcsi, de nem fogják halálra izgulni magukat. Nincs amcsi versenyző, akkor minek?
Eléggé hülyék voltak Börniék mint már 20 éve...ez van, de ne legyen igazam, és legyen izgalmas, majd kiderül. 2 év alatt rengeteget változhat a szabály és mivel nem látok a jövőbe így csak annyit mondok, majd kiderül. De bevétel nem sok lesz.
-
Hosszú egyenesek, éles visszafordítók = előzési pontok. -
Akkor semmi, köszi!
:D -
Nem.
Csak a fia XD -
Hát ez egy újabb Tilke unalom, a hosszú egyenesre itt is egy lassú kanyar visz rá...
Amúgy olvastam, hogy direkt építkeznek több pályából, hogy a jó részeket egyebe gyúrják. Ettől függetlenül egy ritmustalan szar lesz ez is szvsz. -
Tom Blonqvistnak van köze Stig Blomqvisthoz? -
Webber is részt vesz van der Drift jótékonysági gokartmeccsén mert bunkó paraszt... -
Watkins Glen is milyen fasza pálya, meg Laguna Seca.
Ezekkel az autókkal meg úgyis csak esőben lenne látványos verseny, szóval legalább a pálya lenne jó, ha már úgyis szar az egész. -
Jaja, csomó jó pálya van amcsiknál. Nem értem miért kell egy újat építeni megint.
Gondolom a bukótér mindenhol aszfalt lesz
-
hát ez nagyon nem kéne, megint építenek egy pályát aztán csak picsogás lesz, hogy nincs néző és 2 év után futam se lesz, vinnék a mezőnyt Road America-ra, az igazi pálya nem ilyen modern steril cucc -
A sikán olyan mint a Monacoba a Casinós rész. -
BINGÓÓÓÓ. -
2-3 pálya már jó, még van 1 max 2.
Amire én meg Spiczi gondolunk. T1 hála Norbinak valóban emlékeztet a Ringre, majd T2-TŐL t8-9ig Silverstone, majd T10-16ig Hockenheim. Még van 1 hírhedt pálya rész benne ami máshol is megtalálható. A végét még vizsgálom de az is hasonlít valamelyikre. -
"A támogató elmondása alapján a pálya három előzésre alkalmas hellyel fog szolgálni, a szektorok pedig a silverstone-i Beckettsre, a hockenheimi Stadion részre és a törökországi nyolcas kanyarra fognak hasonlítani. „Egy gigantikus kanyarhoz lesz hasonlatos” – jegyezte meg Hellmund az isztambuli stílusú szektorral kapcsolatban."
-
T3-T4-T5 engem Silverstonra emlékeztet. -
Hockenheim ez nyilvánvaló és Suzuka féle kacskaringó is van benne. -
Az a hosszú egyenes és az utána jövő rész a jobb bal kanyarokig Bahrein.
Többet most így hirtelen nem látok benne a Hungaroringen kívül. -
Hungaroringgel max kinézetre, de itt a másik irányba mennek. -
neeeeem....az új ringnek az első kanyarja megegyezik talán az itt látott elsővel de nem ez a lényeg. Jobban figyeld meg minimum 3 pálya különlegességeit felfedezed benne. -
RÉGI HUNGARORING CSAK MEGVAN TOLDVA EGYENESSEL?
-
Versenyen kívül: Ez egy kicseszett mikroszkóp
-
NEM ISMERŐS NEKTEK? AZ AMCSI PÁLYA 2012, VÁRJUK HELYES MEGFEJTŐINKET, MELY PÁLYA(PÁLYÁKRA) HASONLÍT A VONALVEZETÉS. NYEREMÉNY EGY JÓL MEGÉRDEMELT TAPS!
-
-
Monzaban tortent talan es azthiszem 1999. -
NEm sikerült, akkor így. -
EZ is igazi Huntos videó:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v41YR37RYtA?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v41YR37RYtA?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> -
IXEMGabeo #100427 melyik futam volt, ahol Hakkinen sírva menekült a bokorba? 99-ben volt? -
IXEMGabeo #100426 bullshit xD nagy fazon lehetett, tipikus hippi volt az F1-es pilóták között a 70-es években, nők, pia, autók, ami a szívén a száján ez jellemezték James Huntot -
IXEMGabeo #100425 miért kell Tilkét erőltetni, mint pályatervező a Római nagydíjra? -
Pontosan.