FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marki
Hány hibát találtok a képen?

KoЯn

Istencsászár
azért érdekes hogy a BMW akik toronymagasan az elsõként léptek pályára a 2009es autóval, hogy õk voltak a Kers legnagyobb támogatói, össze vissza szenvednek és a Kerset is ki be pakolják...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Nah az még szép lenne
nincs elég káosz így is
õ még aprítana :)
Minstrel
a bannerben lévõ videó linkjét megadnád? :)

http://topgearhungary.blogspot.com/

zsutyesz
bocsi, nem olvastam :)

Ale Alonso! poppe fan club™

M@TriX
errõl már volt itt szó többször is, amúgy jah.

Kínába mit vártál, már a himnuszokat is hamisítják ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

fifi
3?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zsutyesz

ferrari nulla a 4 dutam után is?

zsutyesz
meg tüzet :DDD

Mersant
Sennara en is kivancsi lennek, de nem nagyon hiszem hogy maradandot tudna nyujtani...ne legyen igazam

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

M@TriX
miért ne?, Takuma "Kamikaze" Sato mindig hozott színt a versenyekbe... ;)

http://www.youtube.com/v/xEMLeta4i3w&hl=en&fs=1

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

zsutyesz
akkor már inkább Senna.

M@TriX
Szato az Sato és szerény véleményem szerint inkább õ mint Piqi. meg Bruno Senna-nak is örülnék, legalább megtudnánk mit tud.

zsutyesz
<#idiota>
hát nemtom, csak japán pilótát ne! :)

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

nearo
hát lehet, jobban járnának vele <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

M@TriX
Visszapillantó frissítve egy dögös videóval, plussz most már nem töltõdik be újra a topik ha kikapcsoljuk a videót. ;)

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

poppe
hogy lehet 2010-es autót fejleszteni, ha azt se tudják, milyen szabályok/elõírások lesznek? :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Jacek
fekeznek bal labbal fokent elso kerekes auton lenyeges, ugyanis kanyarban ha fordulnal az ive es nem akar elfordulni egy pumpa es mar kanyarodik is(kozben teli gaz)

Punker
nem mert taknyot mondani? :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
Nyomtatott Áram Kör minden elektronikai cuccban benne van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

<#eljen>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bardocz
Persze,nem jó helyen használta,csak a szó létezik:)
JGTC
Ok,tiszta sor! Hasonló dologgal foglalkozom...
Csak Õ azt mondta, hogy tiszta nyákony a pálya. Mind1 ez olyan Palikos jelenség. :)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

bardocz
IMSA versenyre,meg Trans AM-ra épített Audis pilóták akkor biztos amatõrök voltak,hogy bal lábbal fékeznek,és közben nyomják a gázt,hogy a turbo pörögjön,és ne kelljen visszaváltani mindig.Egy versenypályán meg hogyne tudnád,hogy mikor kell megállnod,és melyik kanyarban kell visszaváltanod.Ha minden körben gondolkoznod kell,hogy most mi jön,akkor az már régen rossz.
nem csak ott

kifli
azért azt nemtudhatod mikor kell megálnod, és ahoz kell a kuplung, gázt meg úgyse nyomod fékezés közben. Én soha nem fékezek bal lábbal
bardocz
Nyák az egy értelmes szó,csak a számítástechnikában használják.
JGTC
És akkor még a nagyobb aranyköpéseit nem is említettük, mert ma nyelvújító is volt a lelkem. Gondolok itt arra, hogy "Motykol", "Nyákony"... és még nem is ez a vége! :D

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

gordon 24
Az egy örült verseny:D Nem is értem hogy ott mi van komolyan:D Kegyetlen..

Downhill!!

bardocz
1000 lovas Suzuki Escudo-t nézném meg,hogy Pikes Peak-en mit kell vele gépészkedni.
gordon 24
Nagyon brutál mit gépészkedik:D Mondjuk egy 700lóerõs autónál kell azért:D A V8 ban kb annyi a pacik száma..

Downhill!!

gordon 24
Nahh itt meg a rallys:D

http://www.youtube.com/v/-8Ct6VnpoxU&hl=en&fs=1

Downhill!!

bardocz
Az a legjobb,amikor valaki odaírja az ilyen videókhoz nagy szakértelemmel,hogy ennek nincsen semmi értelme,hogy egyszerre 3 pedált nyomnak,mert akkor lassabb lesz:D
bardocz
Szabad fékezni,ha tudod,hogy nem kell majd váltanod...
gordon 24
http://www.youtube.com/v/qdWSyrqEnE4&hl=en&fs=1

Downhill!!

kifli
bal lábbal nemszabad fékezni mert ha fék közbe kuplungolsz akkor az úgy bajos :)
persze rallyba azért más mert ott csúsztat a fékkel és már nyomja a gázt
desigo

Peppus
Kiminek annyira jóláll ez a satyi.. :D

a.carkey

A medve nem játék.

Solten
<#wow2> komoly... <#zavart1>

Saor Alba

b-type
Na ez meg pláne a turbós verdánál, ..mindenesetre gyönyörû az a technika ahogy vezet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pzoli00
hát az idei Qatari MotoGP hétvégét elnézve, minden elképzelhetõ, még Bahrein-ben is

bardocz
Van youtube-on egy videósorozat, secret of speed néven,az audit mutatják be,a rallyt is,és az amerikai szereplésüket,és ha jól értem a sofõrt,azt mondja,hogy ízért fékez bal lábbal,mert így jobbal közben adja a gázt is,a turbónyomás nem esik le,és nem kell visszaváltaniuk.Walter Röhrl meg egy igazi állat,100 méteres szakadék mellett határon autózik egy 600 lovas géppel,meg még az embereket kicentizi.
bardocz
Mert volt nála rész,ahol nem váltott,és mégis jobb lábbal fékezett,és ezt nem értettem.
b-type
Ez a Walter Röhrl-s videó állat, bár azon filóztam nem biztos hogy jó példa, mert az öszkerekes autónál a fékre szétkapcsol a középsõ diffi, lehet hogy azért használta.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hát ezt kérdezem?Akkor nem értem a meglepödésedet Senna esetérõl

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bardocz
Mi az,hogy mi a probléma?:D