FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
örülnék hogyha ez lenne, de Hamié sajnos biztos könnyebb mint a Brawnoké =(.Ha meg igazad lesz Kova kezdhet aggódni, hogy megint másodhegedûs lesz.

http://www.twitch.tv/hegii

viccnek is rossz

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

desigo
Nincsenek túl nagy különbségek...

Vettel megint nyerni fog ha nem pusztul meg a kocsija
Mondjuk egy biztos, ebben az evben, minden palya szinte mas-mas kocsiknak jobb, vagy rosszabb.. Kinaban a Toyotak szarok voltak, itt szarnyalnak, es igy tovabb.. Aki stabilan tud 6-ban menni, es parszor nyerni, az lesz ott a vegen....

pzoli00
Súlyadatok, szerintem:

Count Adyn
nagy jóstehetség kellett:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Pokeresen szólva igen..Én is igy látom,2007 Alonso és Hami éve volt,mint ahogy 2008 Massa-é.
Kimi korábban érdemelt volna 1 vb cimet,nem pedig ezen 2 év valamelyikében..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

pzoli00
nem sokat tévedtem

Arra azért én nem fogadnék,de a dobogó kinézhet,persze ha nem izgulják el,mint ahogy szokták..
Ez a súly kérdés,egyenlõre számomra még nem tiszta..
Azt láthattuk mind2 Toyota az utolsó körre kapott új szett gumit,Vettelnél nem láttam,mint ahogy a Q2 ben se,mert akkor is csak 1 kört ment és használt gumin..
Nemtom ki a stratégia mágus az RBR-nél,de komoly trükkök áradatát vetik be..

M@TriX
idõmérõ végén van a mérlegelés...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Szerintem a toyoknak porzott a tankja, de azért szépen mentek. Gyõzelemre aligha lesz elég ez.
Istencsászár
Piké bejutott a 15be, de onnan egy tapottat sem, akár ki is eshetett volna... Kovának sem sikerült, pedig a Meki fejlõdik és Hamilton is.

Holnap egy Toyota gyõzelmet:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

2-3 óra múlva

Christian88
súlyadatok mikor szoktak elérhetõek lenni?

http://www.twitch.tv/hegii

ScarY MAN
hajjaj:D

...

Narxis
Vettel nagyon küldi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ScarY MAN
ez az egy amit nem sajnálok :D régóta favorit.
a masik két fav kubica meg kimi. haaat. magukra találhatnának...de ugyan ugy a komplett saját csapatuk is

...

mflex
Vettel agyonver mindenkit lol

What about the forests?

ScarY MAN
ket ferrarira kivancsi leszek :D

...

baz , még a celegyenes végén is ráelõzött.. jol elvannak ezek.:D
vettel + int ott van azé....:)

Mindkét Ferrariba beszerelték a KERS-t.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

ScarY MAN
Sutil egy f@sz...

...

a.carkey
Kiminél most van KERS vagy nincs? Tegnap még úgy volt, hogy nála nincs, Massánál van, nem?

A medve nem játék.

bardocz
Webbert hogy megszopatták:S
M@TriX
ja-ja alakul a dolog, szerintem izgalmas évad lesz ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ScarY MAN
egesz erdekesen indul a Q1 :D
kivancsi leszek a vegso sorrendre :)

...

mflex
mielõtt nyilatkozol várd meg a végét, hamár ekkora látó képességekkel rendelkezel...

What about the forests?

Istencsászár
Néztétek az Eurosporton a Factory címû dok. filmet? ebben az évben is minden verseny elõtt a Williamsnél megtudhatjuk a kulisszatitkokat a csapatról a gyárról az ujdonságokról, nagyon érdekes és örömteljes hogy idén is végig kiséri õket az Eurosport.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pzoli00
az idõmérõn max. az elsõ tízben lesz egy Ferrari, viszont a TOP 5-be nem kerül be az tuti!

Mondtam, tegnap egesz nap teszteltek.. De ez meg megint nem jelent semmit, most meg a Brawn, meg a RB bujkalt..:))

fsgh
Massának fekszik ez a pálya. Akár mg meglepetés is lehet holnap:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

pzoli00
majd az idõmérõn minden kiderül!

Minstrel
Ferrarisok csak úgy hiphopp találtak két másodpercet, bíztos "egész éjjel dolgoztak a srácok"

http://topgearhungary.blogspot.com/

HunnernesKonge
Szombati szabadedzés végeredménye
kabel15
Hello!

A szabadedzést lehet valahol nézni?

BattleTag: kabel15#2672

én bízom benne, hogy legalább vagy 3 évig még ott lesz a ferrarinál és szerez még egy vb címet.

b-type
Kimi-nek mindig sok a technikai hibája...a sótlan eredmények, vagy a Monaco-i 15. helyes rajt, vagy a Montreal-i koccanás az smafu.
Kimi-nek errõl kell elhíresülnie: sok a technikai problémája..
Nekem nyóc, mert sztem is megérdemelte a VB-t, de nem abban az évben.
2007-ben inkább csak leesett a fullja a végén.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nathan66
Ma, a 2 brawn gp mellett Kubica lesz a 3.<#eljen><#felkialtas>

kifli
mibölgondolod?
De csak addig amig nem élezõdik ki a világbajnokság.
kifli
vettel igazából mindenkivel jóban van, egyik legszimpatikusabb pilóta... :)
Istencsászár
Kimi mellett Vettel és Button is úgy nézne ki mint Hamilton és Alonso:DDD

bardocz
Akkor máshogy mondom,örülnek egymásnak,és nem csak a kamera miatt jópofiznak.Azért egy Alonso,Hamilton,Kimi dobogó nem úgy néz ki,mint egy Button,Vettel,Kubica mondjuk.
Istencsászár
senki sem utálja egymást...

bardocz
Mekin hogy látszik a kopás.
Amúgy tök jó látni,hogy az elején lévõ pilóták nem utálják egymást:)
desigo

Kit--Kat
Ha annyira jól jött volna ki neki az éve, akkor nincs annyi technikai problémája. Ha egyszer is hibázik akkor nem lett volna esélye a címre. Hamilton és Alonso hibáztak, ezért bukták el.
Persze jól jött ki neki a lépés, amennyire rosszul jött ki elõtte.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Pedig jól jött ki neki a lépés, ...ez a helyzet.
-ahogy írták is akkoriban a Formula one történetében 57 éve nem fordult elõ hogy az nyeri a világbajnokságot, aki az utolsó futam elõtt még a 3. helyen áll.
-még úgy is 7 ponttal kellett többet szereznie ezen a futamon mint Hamilton-nak, hogy az az utolsó két futamon összesen 2 azaz kettõ pontot szerzett.
-és term. kellett hozzá az is hogy:
"az elsõ tankolás során 2 körrel meghosszabbították Räikkönen középsõ etapját, gondoskodva róla, hogy így a második alkalommal már 3 körrel Massa után állhasson ki a boxba.(A5/F.P.)"

Kimi megérdemelte a VB-t, ez nem kérdés szvsz...de a lépés az jól jött ki neki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
1990 volt az egyik legjobb évad!!!

Úgy kezdõdött, hogy Senna nyert Phoenixben, méghozzá úgy, hogy egy Alesi nevü csóka elõzgette, ami ritka volt. Aztán Ayrtont megverve Prost nyert Sao Pauloban, majd Mexikótól valami hatalmasat produkált. Iszonyat jó versenyek voltak. Aztán ott volt Boutsen rajt-cél gyõzelme a ringen, a vitatott Mansell-féle szemét rajtnál Prostot leszorítós gyõzelme Estorilban (Caffi nagy balesetével), majd a jerezi prost gyõzelem, illetve a Suzukai durr bele kiütéses rajtbaleset, Senna bajnoki címe. A futamot Piquet nyerte (a Nannini helikopterbalesete után beugró Puppo Morenoval, aki úgy örült a 2. helynek, mint majom a farkának :D ), majd az ausztrált is. :)

A medve nem játék.