182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
kikalapáljuk, suzuki motort be hátra aztan jóvan:DD -
:D:D:D:D -
-
besirtam:D
-
n003 #100614 de verseny nagyrészt abból lenne ha közelítenék egymáshoz a különböző autók technikai paraméterei és a csúnyán megkurtítanák az aero részüket hogy lehessen szélárnyékban autózni .. és csak kisebb részben múlik a pályán az hogy van e verseny vagy nincs .. persze el lehet vitatkozni hogy a tilke pályák jók e vagy sem én igazából attól hányok hogy csak egy valaki tervezhet mert mininapóleon ezt mondja :( -
IXEMGabeo #100613 szerintem jó az üzleti érzéke, és ha van svindlije marha jól fedezi...nincs akkor hírneve a Red Bullnak még, úgy mint egy csalóbanda...amit mondasz igaz, nehogy Marko is rossz hírét keltse a csapatnak:D:D
amúgy akkor nagyot fogok tapsolni, ha megnyeri Webber a vb-t...főleg úgy, hogy ő a második számú pilóta... -
csak pletyka, hogy a Ferrari kiszáll a F1-ből (ezt én sem hiszem szóval hagyjuk) viszont a köv. generációs F1-es motorok az alapja, amivel a Ferrari nem ért egyet. Ők olyan motorokat akarnak, ami egyébként pontosan bepasszol az IndyCar új motorszabályrendszerébe.
Az új IC motor kapcsán tárgyaltak a Ferrari, Cosworth, McLaren, Audi, Mercedes és még több meg nem nevezettel. -
G_ArchAngel #100611 Azert irtam, hogy nem a csapatokat buntetnem, hanem a szemelyeket.
Ha ez a Helmut Marko nem letezne, akkor nem kellett volna felreertheto parancsot adni Webbernek (aminek O nem is tett eleget Massa-val szemben), illetve a szarnycserevel sem lettek volna problemak... -
IXEMGabeo #100610 egyetértek, de nem értem a Red Bullt miért írtad ide? ők hol és mikor csaltak? -
IXEMGabeo #100609 Jimmy jump? az nagy arc xD -
G_ArchAngel #100608 Miert, mi tortent ott? Nem tettek eleget a kiszabott buntetesnek? Valamirol lemaradtam? Vagy csak Te szeretned, hogy az eg zold es a fu kek legyen? -
és a kis pártfogoltad a MCrLarenben? mond neked az valamit hogy Valencia? -
G_ArchAngel #100606 En a csalast utalom es akik abban reszt vesznek: McLaren (Ron Dennis, Alonso, De La Rosa), Ferrari (Alonso, Massa, Domenicali), Renault (Alonso, N.Piquet, Biatore), Red Bull (Marko Helmut)...
Nincs kulonbseg, eltiltanam oket orokre. Csapatokat nem bantanam, mert akkor tobbszaz ember lenne munkanelkuli par idiota miatt. -
"úgy döntött, nem él szavazati jogával, ám részt vett az ülésen."
ezt a részt azért nem írod le mert utálod a ferkát?nem fér bele az ideális világképedbe? -
G_ArchAngel #100604 "A korábbi hírekkel ellentétben az FIA elnöke, Jean Todt is jelen volt a Ferrari meghallgatásán.
A Ferrari korábbi csapatfőnöke mellett a Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone is helyet foglalt a meghallgatáson."
-
Minek kellett akkor ülésezni, ha nem kapnak semmit? vicc. -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Most esett le xDDDDD.... ezt te se gondolhattad komolyan :D. Még így hogy ferkás vagyok azért realitást is viszek a dolgokba :D. -
Első?:ASDASDASDASD -
Nem a pálya biztonságról van szó, egyszerű vicc volt. A lényeg hogy hiába van sok új pálya meg látvány szarság ha nincs verseny... -
G_ArchAngel #100599 gondolkozz el a ket dolog sulyan, raadasul Hamiltont megbuntettek, csak Te azt szeretned, hogy agyonlojjek, mert nem fer bele az idealis vilagkepedbe... -
nekik ez volt az első...
Hamiltonnak meg 2 év alatt kb 20 volt,úgyhogy befoghatnád teis... -
n003 #100597 ez nem indiában történt és nem is törökországban :D kicsit azt érzem mintha leszólnád az újakat -
G_ArchAngel #100596 Remelem ezen senki nem csodalkozik, de ha egy Ferraris fel meri hozni, hogy Hamiltonnal kiveteleznek, akkor inkabb hozzaszolas helyett inkadd elegitse ki magat *nalisan sajat monitorjaval es akkor egymas felesleges terhelese hulysegesekkel elmarad. -
Na hivatalos hogy van csapatutasitas az F1-ben:D es teljesen veletlenul Jean Todt is arra jart:D:D:D:D -
madmanic #100594 de csak azrért mert nem tudta eldönteni hogy ingyombingyom vagy tálib e... -
WNW #100593 Kanadabam mormota szokott, angoloknal nyul, vagy egy meztelen skot, nalunk politikusok... Mindenkinek megvan a maga allatkertje...
-
Hivatalos: Nem lesz új csapat jövőre a Formula-1-ben -
G_ArchAngel #100591 Europaban meg az a barom spanyol, vagy milyen gyerek...
De volt mar itt is mokus, kutya, nyul, macska - asszem a nyulat el is csaptak, talan Trulli vagy Ralf S. -
És le merem fogadni soha a büdös életbe nem volt ennyi Ázsiai helyszín...nyertem??? Törökországban kutya futott a pályára, Indiában tehén fog... -
Jön a leghosszabb Forma-1-es szezon -
Előzési pont minden pályán van, a kocsikkal van a gond. 20 éves kocsikkal ma is mindenhol jó verseny lenne. -
IXEMGabeo #100587 Maláj, Bahrain, Kínai, Török
ezek közül maximum a Maláj pálya amit szvsz Tile jól eltalált, a többi max esőbe jó...Bahreinbe nem lesz eső, az pedig az átépítés óta szar előtte meg tökre kedveltem a pályát...Török nagydíjjal az a baj, hogy nincs néző, nincs bevétel, amúgy a pálya érdekes és a 8-as kanyar a pilóták szerint is élvezetes -
IXEMGabeo #100586 Bahreinbe olyan unalmas futam volt idén, hogy az sztem a világ legrosszabb futama volt ne viccelj már...és miért főleg a átépített pályarész miatt van, amit Tilke tervezett...előzési pontok kellenének, diffúzor nem kéne és máris megvan oldva a dolog
Montreal, régi Hockenheim, Imola, Indianapolis stb. ezeken a pályákon mindig voltak akciók, mert jól vannak vagy voltak megépítve...elég volt a látványos utcai pályákból (Bernie most Rómát akarja fasza), bőven elég Monaco és Szingapúr, ja és főleg Valencia, amely szintén borzalmas helyszen az előzésre, még akkor is, ha idén ott volt 1-2 akció...
erre a Koreai nagydíjra is kíváncsi leszek még mindig nem tudni elkészült nem készült, döntsék már el, h megrendezik, aztán pedig ki fogunk bukni, ha olyan lesz, mint a tavaly baromi unalmas Abu Dzabi -
Sose értettem minek kell err az emberre fröcsögni. Ő is csak a munkáját végzi és egy kiváló szakember tengernyi tapsztalattal, ha nem az lenne nem őt bíznák meg... Manapság annyi szabályozás és előírás van, és mindent be kell tartani hogy nem könnyű a munkájuk és aki kicsit is belelát vagy átérzi hogy mekkore felelőssége van egy mérnöknek abban hogy amit tervez az biztonságos is legyen annak ezt nem kell magyarázni...
Van ami jó sikerül van ami kevésbé, az meg hogy nincs előzés nem a pálya hibája, mert más sorozatokban van. SPA is "unalmas" ( mert ha nincs előzés de van 2 SC , baleset, akkor már nem unalmas ugye... ) lenne ha nem esne az eső össze vissza.
Amúgy a Maláj, Bahrain, Kínai, Török teljesen rendben van, én ezek kimondottan kedvelem mert mindegyikben van valami egyedi és odatehetők a régi pályák mellé simán. Valenszia és Singapúr a hypnak és látványak is készült, azok kevésbé, de hát istenem ilyen is kell... -
G_ArchAngel #100584 Hermann Tilke - A meg nem értett tervező -
egy ilyen állapotú kocsit kipofozni is drága :D -
nekem jöhetne egy olyan is ami már kigyulladt, kilehetne azt pofozni:DD -
ik az új korai pálya a belső kamerás
:) -
:))))
A felvételekről az is nyilvánvalóan látszik, hogy a pályán még jócskán kell munkálatokat végezni az október 24-én megrendezésre kerülő Korai Nagydíj előtt. -
WNW #100579 Koreai palya... Erdekes a betonpalankok, es szabad teruletek valtakozasa... Egy kis kavics ide-oda, nemi aszfaltozas a bukoterben, meg par 100 ezer gyeptegla, es hasznalhato... Igaz mobil lelatokkal..:)