FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Igen folyamatosan olyanokat állítasz ami nem fedi mindig vagy teljesen a valóságot.
De mind1 akkor zárjuk le ennyivel.

De annyit hozzátennék, hogy Massa egy grammot sem segített Kiminek évek óta a rajtoknál jobban figyel rá mint a McLarenekre nem egyszer volt, hogy míg Massa feltartotta Kimit addig körbeautózták õket 3an.
Ehhez jön, hogy ahol segíthetett volna Japánban nem kelltt mert mögötte volt és a 3. kiállás betervezett volt különben nem lehetett vlona Kimi elõtt, Brazíliában meg erõbõl megverte Massát, annyire azon volt Felipe, hogy elengedje Kimit, hogy amikor Räikkönen a boxban volt akkor futotta a leggyorsabb köreit. Brazíiliát megoldotta Kimi saját maga.

Ezek alapján nem tudom mennyire kellett volna támogatni Massát, de amikor ott volt az ideje akkor megtett amit elvártak tõle persze ehhez kellettek, hogy a számára rossz fejlesztéseket kiszedjék az autóból és hoppá az utolsó 3 versenybõl 2õn jócskán meg is verte Massát idõmérõn.
Kínában elég megalázóan el is engedte, Suzukában meg csak akkor tudott volna segíteni ha feladatják vele a versenyt, nem tehetett róla, hogy massa a mezõny 2. felében volt. Brazíliában a taktikának megfelelõen cselekedett végig hátvédezte a futamot. Mind egy még ezek is kevesek volt Massának a Vb címre ez van, nem kiminek kellett megnyernie Massának, hanem magának ahogy ezt Kimi mondta amikor Felipe elkezdett sipákolni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

4-4 futamgyözelmük volt és a Brazil futamon közelebb állt a vb-hez mint Hami,persze Kimit leszámitva

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

gyerekek... abban mindenki egyetert h nem lesz veletlenul vki vb😊
konyorgom nem szapujjuk mar ezeket a pilotakat...ok elertek a karrierjuk csucsat. mindegyik mas modon de odaert.. szal ennyi. en nem erzem magam olyan skillesnek h megiteljem ezeket a pilotakat.. ti igen?😊
mindenki szurkoljon a sajat kedvencenek a masiket meg nem kell lehuzni es kesz😊

Várható volt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a.carkey
Sutilt megbüntették ...

A medve nem játék.

az addig rendben van h 2007 hami éve de h alonsoé..😊 azt nem ertem..
csomoszor voltak neki ilyen lecsorgo 2.3 helyei.. ilyenek autoztak korbe h heidfeld meg sato.. nurburgban jot meccselt massaval. mas meg nem jut eszembe😊

Mellébeszélnék? Ha Massa nem áll mögé 2007-ben semmivel nem lenne több futamgyözelme és a vb közelébe se került volna,ellentétben a Meki-vel,ha megeggyezésre jutnak volna, csapatom belül,akkor még ez is kevés lett volna..
Ha õ ugyan ilyen fair lett volna 2008-ban Massaval szemben,akkor simán kisakkozzák a Mekit és talán nekem is más véleményem lenne róla..
(Tavaly mikor ezt a kérdést felvetettem,te azt válaszoltad.." Majd egy vb beáll csicskázni nem?"
Hát igen! be kellett volna..
De ez csak az érem egyik oldala..
Már az meglepõ volt,hogy abban az évben még "rutintalan másodhegedüs" Massa annyiszor, elgyepálta..
És most jöhet a mentegetõzés..újjonc volt a Ferkánál..igen az,de a legjobb autóban ült és minden pályára kézbe volt a legjobb beállitás is..
Hami is az volt,sõt! ö teljesen az,no meg ilyen formában Alonso is..
Nos ha ezek fényében tartassz egy kis önvizsgálatot,be kellene látnod,mégsem akkora baromság amit állítok..

De részemrõl ez volt az utolsó comment Kimivel kapcsolatban..
Tehát nekem ez a véleményem és nem várom,hogy közös nevezõre jussunk.
De te se akarj gyözködni engem,mert vagdalózhatsz bármivel,ez akkor is az én álláspontom..

Kit--Kat
CSak nem kéne mellé beszélni hanem válaszolni vagy elmondani a konkrét dolgokat 2007-ben volt egy az-az egy hibája a monacoi idõmérõn.
És már elmondtam minden mutatóban az övé voltak a legjobb eredmények kivéve az idõmérõt amiért ugye nem jár pont.
Nem kell magasztalni csak nem kell valótlanságokat állítani.
2008ért lekritizálni 2007-es idényét elég vicces.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mit kell magyarázni,egy kicsapongó,tele hibával,álmos hangulat ember teljesítményén?
Kimi egy nagyon jó pilota,de mint versenyzõ! hát nem akarok senkit megbántani..
És számomra attól lesz "kedvencem" valaki,hogy mit nyújt a pályán,nos Kimi is lehetett volna éppenséggel,mert én is szimpatizáltam vele korábban,de ha valaki képtelen felnõni ahoz a feledathoz,ami várható volna tõle,azt sztem felesleges magasztalni..

Kit--Kat
Mivel nem tudod megmagyarázni, õ nyerte a legtöbb versenyt az évben, õ futotta a legtöbb leggyorsabb kört és csak õ esett ki 2x mûszaki hiba miatt versenybõl. És egyszer hibázott futamot befolyásolót, Monacoban az idõmérõn.
Ezek alapján nincs is mit megmagyarázni, csak akkor fölösleges ilyen hülyeségekkel dobálózni.

Talan mert nem is tudnad, szamodra csak es kizarolag a kedvenckeid leteznek, a tobbiek meg toltelek-pilotak, hogy meglegyen a mezony...:-)

http://gaborszantai.co.uk/

Jaj én nem akarok neked megmagyarázni semmit Kimiveé kapcsolatban

pzoli00
hamarosan kiderül

Kit--Kat
Akkor azt magyarázd meg nekem, hogy miért Kimi nyerte a legtöbb futamot 2007-ben, ha nem róla szólt az-az év és miért õ lett a bajnok úgy, hogy õzt hátráltatta a legtöbb technikai probléma.
Erre rendkívül kíváncsi vagyok.

Christian88
örülnék hogyha ez lenne, de Hamié sajnos biztos könnyebb mint a Brawnoké =(.Ha meg igazad lesz Kova kezdhet aggódni, hogy megint másodhegedûs lesz.

http://www.twitch.tv/hegii

viccnek is rossz

desigo
Nincsenek túl nagy különbségek...

Vettel megint nyerni fog ha nem pusztul meg a kocsija
Mondjuk egy biztos, ebben az evben, minden palya szinte mas-mas kocsiknak jobb, vagy rosszabb.. Kinaban a Toyotak szarok voltak, itt szarnyalnak, es igy tovabb.. Aki stabilan tud 6-ban menni, es parszor nyerni, az lesz ott a vegen....

pzoli00
Súlyadatok, szerintem:

Count Adyn
nagy jóstehetség kellett😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Pokeresen szólva igen..Én is igy látom,2007 Alonso és Hami éve volt,mint ahogy 2008 Massa-é.
Kimi korábban érdemelt volna 1 vb cimet,nem pedig ezen 2 év valamelyikében..

pzoli00
nem sokat tévedtem

Arra azért én nem fogadnék,de a dobogó kinézhet,persze ha nem izgulják el,mint ahogy szokták..
Ez a súly kérdés,egyenlõre számomra még nem tiszta..
Azt láthattuk mind2 Toyota az utolsó körre kapott új szett gumit,Vettelnél nem láttam,mint ahogy a Q2 ben se,mert akkor is csak 1 kört ment és használt gumin..
Nemtom ki a stratégia mágus az RBR-nél,de komoly trükkök áradatát vetik be..

M@TriX
idõmérõ végén van a mérlegelés...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szerintem a toyoknak porzott a tankja, de azért szépen mentek. Gyõzelemre aligha lesz elég ez.
Istencsászár
Piké bejutott a 15be, de onnan egy tapottat sem, akár ki is eshetett volna... Kovának sem sikerült, pedig a Meki fejlõdik és Hamilton is.

Holnap egy Toyota gyõzelmet😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

2-3 óra múlva

Christian88
súlyadatok mikor szoktak elérhetõek lenni?

http://www.twitch.tv/hegii

ScarY MAN
hajjaj😄

...

Narxis
Vettel nagyon küldi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ScarY MAN
ez az egy amit nem sajnálok 😄 régóta favorit.
a masik két fav kubica meg kimi. haaat. magukra találhatnának...de ugyan ugy a komplett saját csapatuk is

...

mflex
Vettel agyonver mindenkit lol

What about the forests?

ScarY MAN
ket ferrarira kivancsi leszek 😄

...

baz , még a celegyenes végén is ráelõzött.. jol elvannak ezek.😄
vettel + int ott van azé....😊

Mindkét Ferrariba beszerelték a KERS-t.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

ScarY MAN
Sutil egy f@sz...

...

a.carkey
Kiminél most van KERS vagy nincs? Tegnap még úgy volt, hogy nála nincs, Massánál van, nem?

A medve nem játék.

bardocz
Webbert hogy megszopatták:S
M@TriX
ja-ja alakul a dolog, szerintem izgalmas évad lesz 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ScarY MAN
egesz erdekesen indul a Q1 😄
kivancsi leszek a vegso sorrendre 😊

...

mflex
mielõtt nyilatkozol várd meg a végét, hamár ekkora látó képességekkel rendelkezel...

What about the forests?

Istencsászár
Néztétek az Eurosporton a Factory címû dok. filmet? ebben az évben is minden verseny elõtt a Williamsnél megtudhatjuk a kulisszatitkokat a csapatról a gyárról az ujdonságokról, nagyon érdekes és örömteljes hogy idén is végig kiséri õket az Eurosport.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pzoli00
az idõmérõn max. az elsõ tízben lesz egy Ferrari, viszont a TOP 5-be nem kerül be az tuti!

Mondtam, tegnap egesz nap teszteltek.. De ez meg megint nem jelent semmit, most meg a Brawn, meg a RB bujkalt..😊)

fsgh
Massának fekszik ez a pálya. Akár mg meglepetés is lehet holnap😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

pzoli00
majd az idõmérõn minden kiderül!

Minstrel
Ferrarisok csak úgy hiphopp találtak két másodpercet, bíztos "egész éjjel dolgoztak a srácok"

http://topgearhungary.blogspot.com/

HunnernesKonge
Szombati szabadedzés végeredménye
kabel15
Hello!

A szabadedzést lehet valahol nézni?

BattleTag: kabel15#2672