FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ugyanaz az ev, mint amire ezt irtam: "Ha Alonso nem benazik, akkor 3x VB lenne..."

Kimi is lehetne 3x-os, Alonso is lehetne 3x-os, Hamilton 2x, Massa 1x VB... - iden szerintem innen egyik sem lesz, hacsak a McLaren nem ebred fel mar ezen a futamon, legalabb egy dobogora...

http://gaborszantai.co.uk/

ha! Schuminak 2006-ban nem romlik el Suzukában a motorja...ha Glock bebírná venni a kanyart akár esõ akár nem, vagy ha nincs Szingapúr ha nincs a motorhiba Hungaroringen Massa 1x vb igazad van végül is😄😄😄 akkor a Schumi visszatolás is jogtalan lenne...

Az is igaz

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

passatgt
ha Sutil megnyerte volna az összes futamot, világbajnok lenne

Azt még kihagytad,ha Hamit nem rakják vissza daruval ,akkor is Alonsonak van 3 vb

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ha az egyik nem hibazik, a masik nem tud nyerni - ez minden sportban igy van...

Ha a McLaren nem romlott volna el, Alonso 1x VB lenne...
Ha Hamilton nem benazik, akkor 2x VB lenne...
Ha Alonso nem benazik, akkor 3x VB lenne...
Ha MS-t nem toljak vissza, akkor Kimi 2x VB lenne...

mindig kell a masik is, ettol lesz tarsasjatek az F1:-)

Remélem

Istencsászár
ha hozza a dobogót akkor is még nagy elõnye van amit megtarthat jópár versenyig, és talán õk is fejlesztenek valamit...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Nos, Buttan azt nyilatkozta, hogy: Sajnos, beértek minket ..., meg nem fejlesztettek az elmúlt két verseny óta, míg a többiek blabla ...

A medve nem játék.

ok evvel tisztában voltam...Buemi evvel az erõvel olaszos😊

Svájc hivatalos nyelve: német, francia, olasz, valószinûleg ezért olyan franciás a neve Grosjeannak 😊
honnan kerültek elõ a svájci pilóták mostanság? Buemi! Grosjean! mondjuk utóbbinak eléggé franciás neve van...

végre egyetértünk vmiben😄

Istencsászár
Di Grassit a Piquet helyére!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mekkora haja volt Grosjean-nek nagy lobogó szõke ha jol láttam😄 (amugy van egy ilyen francia teniszezõ is h Grosjean😄) én mondjuk Di Grassira és Bruno Sennára is kíváncsi lennék (feltörekvõ brazílok)😊

b-type
Grosjean már képre került, lehet hogy bedobják évközben.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Na látod hogy elveszítette..na pont errõl beszéltem 2007 kapcsán.
Köszönöm...én magam már nem folytattam volna a témát.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Ez de régen volt, meg a külön idõmérõre fejlesztett motorok.

Ja, azóta olvastam én is. Webbert én is nagyon sajnálom.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Barrichello védelmére kelnék állítólag azt nyilatkozta h mikor kint volt forgalom volt a pályán és nem tudta felmelegíteni a gumikat, szval balszerencséje volt... Webber szegény:S Sutil is tud hülyeségeket csinálni...

Ez lesz az egyik fõ probléma idén.ilyen 1997 óta nem volt,csak akkor edzésgumimak hivták,ami valójában csak a 2. és 3. körben jó,onnantól pedig rohamosan veszit a tapadásból.

mondjuk inkabb erre fogjak, minthogy "elem ugrott a kavicsagy a boxbejarat elott" vagy "olyan sok gomb van a kormanyon, azt sem tudom mit nyomjak felre" hulyesegek miatt veszitsenek el egy VB-t<#gonosz1>

Kit--Kat
Hagy, nem nagyon érti szegénykém a lényeget.
Kezdve azt, hogy senki nem fogott semmit semmire folytatva azzal, hogy mit jelent egy kopott gumi és egy friss gumi közötti különbség.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
megin kezded?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Nem majd talán a felnire... Úristen...

Peppus
így legalább rálehet fogni a gumira..

Kit--Kat
Most olvastam, hogy a félkegyelmû Ferrari vezetés Kimi akarata ellenére kiparancsolta Q2-ben még egy körre fölöslegesen és így nem maradt gumija Q3-ra.
Félelmetes mennyire sötét elmék ülnek ott, amikor ki kell, nem küldik, amikor nem kéne kiküldik a versenyzõket.
Szvsz mindenki láthatta, hogy a Q2 elején megfutott ideje simán jó lesz továbbjutásra...
Kösz Ferrari!!!

Kit--Kat
Ja elég nagy a sansza, kár Webberért, nagyon sajnálom.

Count Adyn
Vettelre fogadnék😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trulli minimum 2 körrel hamarabb jön,de inkább 3

Istencsászár
Trulli pedig nagyon nagyot ment, Glockhoz képest is, és ahogy Gyulnánk mondta volt abban a körben 1-2 hiba ahol maradt kis idõ.

Istencsászár
Ezek nem nagy különbségek, a Toyota esélyes lehet, a Brawn is, Hamilton 1 körön kitaposta a Meki lelkét, Alonso elrontota vagy a Rönó ennyit tud. Ferrari érdekes lehet, mit taktikáznak (el) 😊.

kifli
akk a bmw-k ki sem állnak? 😮
😄DDD

Istencsászár
ki hányadik körben...

12:
Timo Glock

14:
Jarno Trulli, Rubens Barrichello, Fernando Alonso

15:
Jenson Button, Lewis Hamilton, Giancarlo Fisichella

16:
Mark Webber

17:
Sebastian Vettel

19:
Felipe Massa

20:
Sébastien Bourdais

22:
Nico Rosberg, Kimi Räikkönen

25:
Heikki Kovalainen, Nelson Piquet, Sébastien Buemi, Adrian Sutil

26:
Kazuki Nakajima

kifli
ja sry hogy ekkora csak elfelejtettem átméretezni :S
kifli
a bmw bevet egy új fejlesztést a futamon, érdekes hogy idõmérõn még nem volt rajta a kocsi <#zavart1>
Toyotáék taktikája,azért elég bátor..
A lágyabb gumival kezdeni,ebben a melegben,nem bíztos,hogy kifizetõdõ,vagy tuti a meterologusuk..
Ezt azért nem írtam,mert nem voltam biztos,hogy tényleg ennyivel nehezebbek Vettelnél,vagy kopott gumival ment ki a Q3-ra..
Az idõkbõl kiindulva mind2 benne lehet

Meglepõen most valahogy egyik Brawn se muzsikál jól..
A pénteki edzés után,még azt mondtam, versenyt szimulálnak,de tévedtem,úgy látszik ennyi van most bennük

Kit--Kat
Barrichello nagyon meglepõ, a benzinmennyisége mellett, hót gyenge a teljesítménye.

Ezt a pályát 1 kiállással nem lehet megcsinálni..elmennek a feléig és ha mükszik a lágy gumi,akkor 2 rövid etap,vagy egy rövidebb és hosszabb ha nem birná

Nincs más lehetõség ha nem megy. a végérõl mást nem lehet,mint nyakigöntve és bizva a szerencsében,vagy üresen és átgázolva a mezõnyõn,de ahoz kocsi is kell

Ez a Q1 és a Q2-bõl már tisztán kivehetõ volt,de nem lesz könnyû verseny és az is kell hozzá,hogy müködjön a staratégia..mondjuk egy kellemetlen idõszakos SC hazavághatja..

Kit--Kat
Hát Kubikájéban abnormális mennyiségû benzin van az fix.
Lehet egy tartálykocsit is húz majd maga után😊

Christian88
Vettelnek érik még egy gyõzelem azthiszem =)

http://www.twitch.tv/hegii

kifli
ferrarik meg lettek tankolva, fõleg kimi...
Heidfeld meg Kubica lehet 1x állnak ki?
a.carkey
Ja, Kiminek megint nem volt elég "szuperlágy" gumija a Q3ra ...

A medve nem játék.

desigo
Nakajima taktikázik <#hehe>
a.carkey
Pos Driver Team Weight (kg)
1. Trulli Toyota 648.5
2. Glock Toyota 643.0
3. Vettel Red Bull-Renault 659.0
4. Button Brawn-Mercedes 652.5
5. Hamilton McLaren-Mercedes 652.5
6. Barrichello Brawn-Mercedes 649.0
7. Alonso Renault 650.5
8. Massa Ferrari 664.5
9. Rosberg Williams-Toyota 670.5
10. Raikkonen Ferrari 671.5
11. Kovalainen McLaren-Mercedes 678.5
12. Nakajima Williams-Toyota 680.9
13. Kubica BMW-Sauber 698.6
14. Heidfeld BMW-Sauber 696.3
15. Piquet Renault 677.6
16. Sutil Force India-Mercedes 679.0
17. Buemi Toro Rosso-Ferrari 678.5
18. Fisichella Force India-Mercedes 652.0
19. Webber Red Bull-Renault 656.0
20. Bourdais Toro Rosso-Ferrari 667.5

A medve nem játék.

jah emlexem a 2007 braziliara... massa kemenyen nyomta.. nem akarta o h a boxban megelozze kimi.. sztem utana akarta elengedni h megmutassa a kozongsegenek h o az igazi futamgyoztes...
egyebkent hozza kell tenni tenyleg o volt az eselyesebb de nyilvan a ferrari ugy taktikazott h kiminek legyen jobb