FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kimi is lehetne 3x-os, Alonso is lehetne 3x-os, Hamilton 2x, Massa 1x VB... - iden szerintem innen egyik sem lesz, hacsak a McLaren nem ebred fel mar ezen a futamon, legalabb egy dobogora...
http://gaborszantai.co.uk/
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha a McLaren nem romlott volna el, Alonso 1x VB lenne...
Ha Hamilton nem benazik, akkor 2x VB lenne...
Ha Alonso nem benazik, akkor 3x VB lenne...
Ha MS-t nem toljak vissza, akkor Kimi 2x VB lenne...
mindig kell a masik is, ettol lesz tarsasjatek az F1:-)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Köszönöm...én magam már nem folytattam volna a témát.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ja, azóta olvastam én is. Webbert én is nagyon sajnálom.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kezdve azt, hogy senki nem fogott semmit semmire folytatva azzal, hogy mit jelent egy kopott gumi és egy friss gumi közötti különbség.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Félelmetes mennyire sötét elmék ülnek ott, amikor ki kell, nem küldik, amikor nem kéne kiküldik a versenyzõket.
Szvsz mindenki láthatta, hogy a Q2 elején megfutott ideje simán jó lesz továbbjutásra...
Kösz Ferrari!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
12:
Timo Glock
14:
Jarno Trulli, Rubens Barrichello, Fernando Alonso
15:
Jenson Button, Lewis Hamilton, Giancarlo Fisichella
16:
Mark Webber
17:
Sebastian Vettel
19:
Felipe Massa
20:
Sébastien Bourdais
22:
Nico Rosberg, Kimi Räikkönen
25:
Heikki Kovalainen, Nelson Piquet, Sébastien Buemi, Adrian Sutil
26:
Kazuki Nakajima

A lágyabb gumival kezdeni,ebben a melegben,nem bíztos,hogy kifizetõdõ,vagy tuti a meterologusuk..
Ezt azért nem írtam,mert nem voltam biztos,hogy tényleg ennyivel nehezebbek Vettelnél,vagy kopott gumival ment ki a Q3-ra..
Az idõkbõl kiindulva mind2 benne lehet
A pénteki edzés után,még azt mondtam, versenyt szimulálnak,de tévedtem,úgy látszik ennyi van most bennük
Lehet egy tartálykocsit is húz majd maga után😊
1. Trulli Toyota 648.5
2. Glock Toyota 643.0
3. Vettel Red Bull-Renault 659.0
4. Button Brawn-Mercedes 652.5
5. Hamilton McLaren-Mercedes 652.5
6. Barrichello Brawn-Mercedes 649.0
7. Alonso Renault 650.5
8. Massa Ferrari 664.5
9. Rosberg Williams-Toyota 670.5
10. Raikkonen Ferrari 671.5
11. Kovalainen McLaren-Mercedes 678.5
12. Nakajima Williams-Toyota 680.9
13. Kubica BMW-Sauber 698.6
14. Heidfeld BMW-Sauber 696.3
15. Piquet Renault 677.6
16. Sutil Force India-Mercedes 679.0
17. Buemi Toro Rosso-Ferrari 678.5
18. Fisichella Force India-Mercedes 652.0
19. Webber Red Bull-Renault 656.0
20. Bourdais Toro Rosso-Ferrari 667.5
A medve nem játék.
egyebkent hozza kell tenni tenyleg o volt az eselyesebb de nyilvan a ferrari ugy taktikazott h kiminek legyen jobb