FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palik össze keverte Massa-t, Barichello-val :), mikor Massa-t lekörözte Button
Black Ghost
Belsõben hallani lehet hogy hirtelen felmegy a motor fordulatszáma miközben felfelé vált,és ráadásul még jóval a kanyarok elõtt, ez mitõl van, vagy ilyenkor egyet vissza vált, miért?
Shiwo
kérd meg a retek-klubbot, hogy több reklámot nyomassanak menet közben, addig se dumálnak a kommentátorok :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

piquet jól tartja magát :)

bodesz
megtaszajtotta szakszerûen
nagyon jók az ehhez hasonló palik beszólások.miért nem lehet a kommentátort mutezni??? UH-ÁHH

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

fekete0012
ez a palik nagyon elfogult hamival szemben.

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Peppus
Ne szenvedj már..

Istencsászár
Nem kell túldramatizálni, végre nem ez a téma ezen a hétvégén... a Mercedes nem akar kiszállni, nem akar szakítani, arra koncentrálnak hogy visszaérjenek az élre, és jó úton vannak. McLaren nélkül a Forma1es mezõny olyan lenne mint ha valakinek levágnák a karját...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit nagyon. Európában ilyen böszmeséget még Forma1-es csapat nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni... Nyilvánvalóan végig hazudtuk az elsõ meghallgatást! Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Safety carok 1000-rei amik kijöttek, segítette, hogy ezt túléljük pontszerzés nélkül. Ha el kell számolni a csapatnak amit csinált akko mit mondunk? Tyûû a 700-zát... a Mclaren csapat le van írva. Majdnem beledöglöttünk abba, mintha szabályosan autóversenyeztünk volna ehelyett hazudtunk reggel, délben meg este. Lesznek feljelentések lesznek. Há fel lehet jelenteni minket elõbb utóbb eltakarodunk, fellebbezünk!"

nem kell a Mclaren én úgy reménykedem benne h komolyan megbüntetik õket!! csaló hazug banda mint a Gyurcsány kormány

Istencsászár
Nem róluk hanem a MacLaren Ferrari párharcról szól és biztos vagyok benne hogy amint elékszülnek a nagyobb fejlesztésekkel, az új autókkal újra az élen lesznek.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mclaren fölösleges az élmezõnybe...nem róluk szól ez az egész...Ferrarinak is lehetnek gyenge évei a nézõk talán most újraértékelik az egész száguldó cirkuszt és legalább megszeretnek egy Trullit egy Webbert egy Vettelt (bár õt már most nagyon sokan szeretik), egy Buttont vagy akár Rosberget ha feljavul:)

par eve meg az volt a kerdes adott esetben h kimi vagy sumi vagy alonso mit tudnak kezdeni hatulrol.... most meg az h webber mit tud kezdeni:)
erdekes lesz figyelni. en most a mclarennek meg a ferrarinak szurkolok h odaerjenek:) ugy meg izgalmsabb lenne

Black Ghost
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a BTCC, akkor most kezdõdik a Thruxton-i futam: link
hogy te miért nem kullancsnak születtél öcsém..

bentszakadhatott volna a fejed..

*többiektõl bocs*

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ScarY MAN
megkéne szüntetni azt az oldalt <#idiota>

...

Barnabyka
Maffiózó..

Kit--Kat
Egyre jobban az RBR kezd favorittá válni, talán a Toyotával együtt.
Barcelonára szerintem felérnek a nagyok is és beindul egy nagy meccselés.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Attól még fényévekre van, alig megtankolt autóval is csak 6. tudott lenni... dobogó is csoda lenne.

passatgt
1000-rest helyett ezrest, szvsz
Vagy a rest-bõl van 1000?:D

desigo
Hát jó lenne de komoly összegben ne fogadj rá <#hehe>
konkrétan egy 1000-rest se raknék rá
Ezt hol olvastad?

Botond
Idén Alonso nyer. Még 2 futam és összeáll a rönó, utána meg nem állíthatja meg senki. :)
b-type
Nincs így, de örülök hogy elmentünk a témától mert amugy sem az lett volna a lényege, hogy bárkinek a szurkolói érzelmei sérüljenek.
Szal a technikai sportban egyáltalán nincs így hogy kell a másik hibája..teszem azt hirtelen Loris Capirossi Mugello-i futama jut eszembe jópár évvel ezelõtt, amikor a másik motorost egy olyan kanyarban elõzte meg ahol döbbenet volt.
Mert van az ideális ív...azon kell menni ha az ember olyan gyors akar lenni amilyen csak tud, hogy ne érjenek fel rá.
Aztán van a védekezõ ív, amikor már valki ott van támadási helyzetben mögötte...stb.
..és van az amikor meglepnek, nem féktávon vernek meg és nem kigyorson, hanem íven. ...persze csodák nincsenek, aki azon az íven bejött, az a kigyorson lassú lesz, de akkor már 'útban' van, és nem mindenhol lehet visszatámadni.
Ez mondjuk Loris-nak egy nagyon jól ismert pályája volt, de a lényeg ott van.

Nem hibázik az elsõ, ..mindent jól csinált.
..aztán lehet azért is mert a másik egyszerûen jobb adottságú versenyzõ, ezt elsõsorban tehetségre értem, de akár a jelenlegi helyzetben akár súlyra is lehet :) (Monty valszeg a kezdetektõl kihányná a KERS-t pl.).
De természetesen meg lehet verni a másikat technikából is, hisz ez egy technikai sport.
Amiket felemlítettél azok a technikai motorsport velejárói, aki ezt nem tudja elfogadni..azaz kisminkeli a végeredményt, az ne nézze.
Egy idény sok versenybõl áll, és ezek összesége határozza meg a VB állását. Amit sminkelni lehet, sõt talán kell is, az a bírói tévedések (pl. áthajtásos rajtos kiugrás miatt ami nem volt az)..ez ma már nemigen van de vitatható ítéletek annál inkább.
..vagy durva balesetek, teszem azt egy lekörözött versenyzõ keresztbehúzza véletlenül az addig 1perccel vezetõ versenyzõ elõtt az autóját.
De technikai hiba miatt nem, mert ami technika a futamgyõzelemhez segíti az egyik futamon az megdögölhet a másikon.Tipikus utólag gondolkodás...a gyõzelemnél senki nem beszél az alkatrészekrõl, a szerelõkrõl (kivéve a versenyzõt, mert õ tudja), a versenyt akadályozó, vagy lekresselõ technikai hibánál, csapathibánál viszont mindenkinél egybõl képben van.
Az ilyen 'visszatolások' detto ennek a jó példái, ..de akár lehet egy diffúzor ügy versenyzõbe ültetett változata...senki más nem él vele, aztán az egyik kiböki a frankót..hé mindent összevetve engem akár vissza is lehetne tolni a pályára mert a szabályok lehetõvé teszik...akkor inkább versneyzek tovább mint elballagjak nagy kényelemben. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alonso 2006 Monza motorhiba szoval az 1-1

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Piquet-t nem nyûgözte le az új diffúzor

Az új diffúzort nem nyûgözte le Piquet.
<#vigyor1>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

kifli
nyugi felfogtam elsõre is :)
Én már le sem fekszem,mindjárt kezdõdik a MotoGP,addig is pokerezem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Tyler1
az oké h egyszer-egyszer megszorongatták volna az élcsapatokat, na de h se mclaren, se ferrari, se bmw, se renault??? ez igy nekem már sok! mit nem adnék ha újra láthatnék egy Lewis - Kimi csatát az elsõ helyért :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vettel mai versenye után,megmondom mennyit tegyél rá ott Angliába,aztán év végén risztelünk...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ertelemszeruen nem egyszerre, hanem vagy-vagy - nem gondoltam volna, hogy ezt le kell rajzolni...

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
"Kimi is lehetne 3x-os, Alonso is lehetne 3x-os, Hamilton 2x, Massa 1x VB..." és mindez meg is történhetett volna ha nem csak 1 ember lehetne 1 évben világbajnok :D
En is jobban szeretnem, ha Trulli-Vettel-Button harmasbol kerulne ki a VB<#wave>

ne is álmodj róla:D legyen ennek az évnek a különlegessége:) no volt élcsapatok nyerjenek a "kisebbség" xD

De a tobbiek is jatszottak - ezert tarsasjatek a sport:-)

Az ugyanaz az ev, mint amire ezt irtam: "Ha Alonso nem benazik, akkor 3x VB lenne..."

Kimi is lehetne 3x-os, Alonso is lehetne 3x-os, Hamilton 2x, Massa 1x VB... - iden szerintem innen egyik sem lesz, hacsak a McLaren nem ebred fel mar ezen a futamon, legalabb egy dobogora...

ha! Schuminak 2006-ban nem romlik el Suzukában a motorja...ha Glock bebírná venni a kanyart akár esõ akár nem, vagy ha nincs Szingapúr ha nincs a motorhiba Hungaroringen Massa 1x vb igazad van végül is:D:D:D akkor a Schumi visszatolás is jogtalan lenne...

Az is igaz

passatgt
ha Sutil megnyerte volna az összes futamot, világbajnok lenne

Azt még kihagytad,ha Hamit nem rakják vissza daruval ,akkor is Alonsonak van 3 vb

Ha az egyik nem hibazik, a masik nem tud nyerni - ez minden sportban igy van...

Ha a McLaren nem romlott volna el, Alonso 1x VB lenne...
Ha Hamilton nem benazik, akkor 2x VB lenne...
Ha Alonso nem benazik, akkor 3x VB lenne...
Ha MS-t nem toljak vissza, akkor Kimi 2x VB lenne...

mindig kell a masik is, ettol lesz tarsasjatek az F1:-)

Remélem

Istencsászár
ha hozza a dobogót akkor is még nagy elõnye van amit megtarthat jópár versenyig, és talán õk is fejlesztenek valamit...

a.carkey
Nos, Buttan azt nyilatkozta, hogy: Sajnos, beértek minket ..., meg nem fejlesztettek az elmúlt két verseny óta, míg a többiek blabla ...

A medve nem játék.

ok evvel tisztában voltam...Buemi evvel az erõvel olaszos:)

Svájc hivatalos nyelve: német, francia, olasz, valószinûleg ezért olyan franciás a neve Grosjeannak :)
honnan kerültek elõ a svájci pilóták mostanság? Buemi! Grosjean! mondjuk utóbbinak eléggé franciás neve van...

végre egyetértünk vmiben:D