FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
A Ferrari amúgy hozta a formáját: egész verseny alatt nem volt kapcsolata a mérnökeivel ...

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Kimi pl. rajtnál egy nehéz autóval elég magabiztosnak tûnt.
Nála valahogy az van, hogy ha nehéz a helyzet, akkor erõre kap, ha jó az autó, akkor meg elkényelmesedik, különösen a vb címe óta.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Ide ment.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Jó, hogy kapaszkodik a McLaren nekik már ott van a frissített diffúzor, és drukkolok is nekik.
Spanyolban jön a Ferrarié, meg persze arra mindenki fejleszt, de remélem az övék kiemelkedõen szerepel.

Alonson meglepõdtem, a több körrel könnyebb Renault-al sem tudta tartani Kimit.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a Williams legfeljebb a 4. legjobb autó és akkor optimista voltam, de várjuk meg Barcelonát...
Istencsászár
fõleg hogy kvalin gyorsabbak mint az edzésen, és ott már nem tud elsõ lenni... a williamsbe benne van 1-1 jó eredmény ha összejön minden, de alapjaiban messze van a Brawn, RB, Toyota, McLaren-tõl.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

erre céloztam énis, szabadedzés elsõségre nem adnak pontot
Rosbergre nem momdanám,hogy béna lenne,hiszen ha vlaki minden versenypályán tud leggyorsabb lenni,azt nem kell magyarázni..
De ha figyelmesen olvastad volna amit írtam,kihámozhattad volna a lényeget

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Istencsászár
Majd ha verseny utána Rosberg a dobogón ünnepel erre visszatérhetünk.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Akkor a versenyzõk bénák azt mondod?
Attól hogy te nem,azért az még az egyik legjobb autó..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Én se azt mondtam,hogy leírom,csak sztem fejben kevés,mint ahogy Trulli is,még annak ellenére,hogy ma saját magához képest, jól ment,csak éppen akkor nem tud gyors és koncentrál lenni,amikor szükség volna rá.
Ma is csak azért volt viszonylag közel Vettelhez,mert õ sem tudta kiautózni a saját taktikáját

Istencsászár
Willamsot nem sorolnám oda, hiszen semmit sem mutattak eddig, azt hogy Rosberg edzéseken szorja az elsõ helyeket, semmit sem számít, versenyeken esélytelen sajnos.

Istencsászár
Zéró teszt miatt a fejlesztések bevetése, azok kiértékelése, esetleges módosításai több idõt vesznek igénybe illetve sokkal kevesebb idõ áll rendelkezésre hiszen van 3 órája a csapatoknak egy hétvégén hogy teszteljenek és a versenyre/idõmérõre koncentráljanak.

kis elfogultsággal de Rosberget nem írnám le jó õ versenyen is csak egyszerûen nem értem hogy maradt le...megint a csapat szurta el neki? ugyanott maradt mint ahonnan indult 9.:S iszonyú nagy taktika húúha...

Ja kb ez a helyzet..
Bár sztem továbbra is a Brawn,Toyota,Williems RB az erõsorrend,de azért ma az is kiderült annak ellenére,hogy Button könnyed nyeréséhez,azért kellett Vettelék nemigazán jól müködõ taktikája is,meg persze Hami kiválló rajtja..
Rosbergék és Trulliék szereplése nálam továbbra sem meglepõ,hiszen köztudott én csak egy körös pilotáknak tartom õket..
Viszont a Meki igenis kapaszkodik legalább is Hamival,a Ferkáról már ezt nem mondanám,Kiminek volt ma jó taktikája amit jól is használt ki..
Rönöval nemtom mi lesz,mert ma arra is fény derült,versenyben még annyira nem jók..
Kell az elsõ europai futam,hogy minden világas legyen..

"Arkangyal!" Azért 100-100 fontot rakhatnánk Vettel-re,most még sokat lehetne kaszálni vele

Kit--Kat
De tavaly nem volt olyan ütõkártya mint a dupla diffúzor, ami nagyon sokat hoz Massa szerint 7 tizedet kapásból, plusz a többi fejlesztés.
Ez így azért más.

kizárt dolog...láthattuk a versenytempóját a csapatoknak nem fognak tudni olyan mértékben fejlõdni...Alonso is tavaly szenvedett egy csomo ideig a Rönóval aztán mikor is indult be? szezon hátralevõ részében nyert 2 futamot...maximum a Hungaroring után fejlõdhetnének nagyot. Esetleg Valencia után, de ezt megtippelni nem tudjuk szval lehet hogy kár feltételezéseket szûrni...annyit mondok jelenleg Button 12 ponttal vezet és a legjobb "tavalyi élmenõ" Hamilton is csak 9 pontos

a.carkey
Monacora rendezõdnek a dolgok. Szerintem onnantól visszajön az élre legalább a McLaren, de az is lehet, hogy a Ferrari is.
Ez volt a Ferrari elsõ sikeresnek mondható taktikája, bár azért ezt is elcseszték egy ponton. Legalább Kimi már elõz, nem csak szarozik középen, és elég jól startolt a nehezebb autóval is. Ennek ellenére száraz pályán még mindig van 1 mp. hátránya a Ferrarinak, és 6 tized Hamiltonnak, picivel több Kovának.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Ja, kár, hogy elszúrta a 2. kerékcseréjét a Ferrari, bár elég nagy veszély forrást jelent egy Barrichello bárki mögött, Glock is majdnem kiütötte.
Apropó az a hideg kemény gumis elõzés majd a pozíció végig védése a lágy gumis Glockal szemben sem volt kis teljesítmény.
Remélem inentõl felfelé vezet az út.
Mondjuk ez a taktika túl konzervatív volt én Hamiltonos taktikával indítottam volna.

Trullinak nagyon drukkoltam, kár érte.
Webber is belefásult a középmezõnybe.

Laffite
...és akkor palik isten a sárga földig leteremté a másfél évtizede f1-es barrichello-t, mert szent palik valá: a brazil míly béna, bezzeg Õ, a nagy palik simán tudja hol s hogyan kell elõzni, mert rubens hozzá képest csak egy kis béna egér, nade õ, az ertéeles szuperisten...

valaki kimenthetne már minket ettõl az önimádó "szakembertõl"... megkerestem már inkább dannerékat a németen, és bár abból egy kukkot nem értettem, de inkább azt néztem... vicc ez a fasz i

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

b-type
híííjj én még nem mondanám :)
Azért az hogy Hamilton már képes volt tempót tartani a pole-s Toyota-val és a kettõs gyõztes Red Bull-l az már ködöl valamiféle fejlõdést. Kár hogy Kova' eközben hozzá képest 1 perces lemaradásban a 12. helyet igyekezett megtartani Bourdais elõtt.
Alonso most sokat nem tudott hozzátenni a futamohoz eredményben, ..nem elfeledkezve arról a jó kis jelenetrõl. Kimi pedig nem volt rossz azért.
A Katalánok után már világosabb lesz sztem a helyzet valamivel. :)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pzoli00
Egy dolog biztosra vehetõ, idén új egyéni és csapatvilágbajnokot ünnepelhetünk!

De legalább tanulságos volt és 1-2 homályosabb kérdés is kitisztult..

Kit--Kat
Semmiképp nem BMW volt az, valszeg Button volt.
Márészt Kimi hátsó kerekébe futott bele Massa, ott csak is magát okolhatta sõt még szerencse, hogy nem vágta ki Kimi gumiját.

bardocz
Legalább csináltál valami hasznosat ;D
Rönó szemszögbõl biztosan :D
zsutyesz
hát, az ablakpucolás izgalmasabb volt, mint ez a futam <#sniffles>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

koszi, akkor vegulis semmi kulonos nem tortent, csak hozta az idei szinvonalat a Ferrari...

http://gaborszantai.co.uk/

Kimi meg az egyik BMW szepen osszedaralta Massat...<#szomoru1>

birka kilökte volna, és még mindig 0 pontjuk lenne :)

+ szélárnyék, és így is alig volt gyorsabb

Freedom88
9.6mpig tartott, amikor kb. 6,5alatt meglehetett volna csinálni. Rubens elé pont bejött volna és akkor csata.

T.T.

baaka
jaja

nem sikerült a bal elsõ kereket gyorsan cserélni, de szerintem nem ez miatt bukta az 5. helyet
Istencsászár
6-7 mps tankolást 10 mpig csinálták, nem ment fel az egyik papucs... és ott min. 2en el is mentek neki.

pf, vettelt csak azért elõzte meg mert nagyon hamar kezdett fékezni, ezért bukott 2 helyet...

formula.hu-n a hozzaszolasok kozott olvasom, hogy Kimi boxkiallasat elb*sztak, ezert bukta az 5. helyet - lehet akkor csinaltam KV-t, mi is tortent?<#confused>

Istencsászár
Barichello kétszer elõzött az elsõ kanyarban, de ezért két pofont érdmelne, azt bárki megtudja csinálni hogy 1 kmerrõl beesik aztán lesz ami lesz, vagy nekimegyek vagy nem... ronda és idétlen elõzések voltak.

Kers nekem tetszik, Hamilton remekül használta a rajtnál, Piquet idén elõször mutatott valami értékelhetõt ahogy tartotta Barichellot és nyomkodta a Kerst, igaz pontot most sem szerzett, de leglább nem pörgött forgott és nem amortizált.

( Kova csúnyán kikapott megint Hamitól )

Jenson Button autosiskola mai adasat lathattak Kedves Nezoink:-)

Ferrari-nak van harom pontja, hihetetlen, hogy ennek is orulni kell:-)

a.carkey
Miért? Most is szinte ugyanaz az elsõ, második, harmadik ... és a pontszerzõk személye sem sokban változik ... :D

A medve nem játék.

joebacsi
kurvajó most az f1 :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Bírom ezt a "költségkímélés" dumát, "mert gazdasági válság van", amikor bevezetik a KERSt, százmillás fejlesztésekre kötelezve azokat, akiknek még van pénzük, majd kitalálják, hogy "ajánlott kötelezõ", és meglepõdnek, hogy akik nem építették be, mennyivel jobbak ...
Persze azért kijön, hogy Rubens is max. az autó miatt jó, és sohasem lép ki a büdös életbe sem a NO2 driver szerepkörbõl. Amit ezen a futamon Piquet kapcsán csinált, az undorító volt.

A medve nem játék.

Istencsászár
Mármint a verseny végkimenetele... az csak közvetítési zavar...

Istencsászár
Unalmas:(

Christian88
Bárcsak csak õket keverné össze. De Webber Vettel-t is folyamatosan keverték össze és volt még pár hülyeség amiket mondtak

http://www.twitch.tv/hegii

Ez egy szép hármas lesz a dobogón, ki ahogy érdemli <#eljen>
pontosan én is mintha azt hallottam hogy barichellot mondott pedig nagyothallok!

de nemcsak õt keverte össze hanem vettelt webberrel mikor webber leszélesítette a kanyart elõtte meg egy renault volt!
DJS8
HAJRÁ BUTTON!!!!!!!!!!