FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Nála valahogy az van, hogy ha nehéz a helyzet, akkor erõre kap, ha jó az autó, akkor meg elkényelmesedik, különösen a vb címe óta.
A medve nem játék.
Ide ment.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Spanyolban jön a Ferrarié, meg persze arra mindenki fejleszt, de remélem az övék kiemelkedõen szerepel.
Alonson meglepõdtem, a több körrel könnyebb Renault-al sem tudta tartani Kimit.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ha figyelmesen olvastad volna amit írtam,kihámozhattad volna a lényeget
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ma is csak azért volt viszonylag közel Vettelhez,mert õ sem tudta kiautózni a saját taktikáját
Bár sztem továbbra is a Brawn,Toyota,Williems RB az erõsorrend,de azért ma az is kiderült annak ellenére,hogy Button könnyed nyeréséhez,azért kellett Vettelék nemigazán jól müködõ taktikája is,meg persze Hami kiválló rajtja..
Rosbergék és Trulliék szereplése nálam továbbra sem meglepõ,hiszen köztudott én csak egy körös pilotáknak tartom õket..
Viszont a Meki igenis kapaszkodik legalább is Hamival,a Ferkáról már ezt nem mondanám,Kiminek volt ma jó taktikája amit jól is használt ki..
Rönöval nemtom mi lesz,mert ma arra is fény derült,versenyben még annyira nem jók..
Kell az elsõ europai futam,hogy minden világas legyen..
"Arkangyal!" Azért 100-100 fontot rakhatnánk Vettel-re,most még sokat lehetne kaszálni vele
Ez így azért más.
Ez volt a Ferrari elsõ sikeresnek mondható taktikája, bár azért ezt is elcseszték egy ponton. Legalább Kimi már elõz, nem csak szarozik középen, és elég jól startolt a nehezebb autóval is. Ennek ellenére száraz pályán még mindig van 1 mp. hátránya a Ferrarinak, és 6 tized Hamiltonnak, picivel több Kovának.
A medve nem játék.
Apropó az a hideg kemény gumis elõzés majd a pozíció végig védése a lágy gumis Glockal szemben sem volt kis teljesítmény.
Remélem inentõl felfelé vezet az út.
Mondjuk ez a taktika túl konzervatív volt én Hamiltonos taktikával indítottam volna.
Trullinak nagyon drukkoltam, kár érte.
Webber is belefásult a középmezõnybe.
valaki kimenthetne már minket ettõl az önimádó "szakembertõl"... megkerestem már inkább dannerékat a németen, és bár abból egy kukkot nem értettem, de inkább azt néztem... vicc ez a fasz i
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Azért az hogy Hamilton már képes volt tempót tartani a pole-s Toyota-val és a kettõs gyõztes Red Bull-l az már ködöl valamiféle fejlõdést. Kár hogy Kova' eközben hozzá képest 1 perces lemaradásban a 12. helyet igyekezett megtartani Bourdais elõtt.
Alonso most sokat nem tudott hozzátenni a futamohoz eredményben, ..nem elfeledkezve arról a jó kis jelenetrõl. Kimi pedig nem volt rossz azért.
A Katalánok után már világosabb lesz sztem a helyzet valamivel. :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Márészt Kimi hátsó kerekébe futott bele Massa, ott csak is magát okolhatta sõt még szerencse, hogy nem vágta ki Kimi gumiját.
Ale Alonso! poppe fan club™
http://gaborszantai.co.uk/
T.T.
Kers nekem tetszik, Hamilton remekül használta a rajtnál, Piquet idén elõször mutatott valami értékelhetõt ahogy tartotta Barichellot és nyomkodta a Kerst, igaz pontot most sem szerzett, de leglább nem pörgött forgott és nem amortizált.
( Kova csúnyán kikapott megint Hamitól )
Ferrari-nak van harom pontja, hihetetlen, hogy ennek is orulni kell:-)
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Persze azért kijön, hogy Rubens is max. az autó miatt jó, és sohasem lép ki a büdös életbe sem a NO2 driver szerepkörbõl. Amit ezen a futamon Piquet kapcsán csinált, az undorító volt.
A medve nem játék.
http://www.twitch.tv/hegii
de nemcsak õt keverte össze hanem vettelt webberrel mikor webber leszélesítette a kanyart elõtte meg egy renault volt!