182274
  • Szabi1991
  • Norbi1990
    Hülkenberg jól megy!
  • MaSzKa
    Értem de ne közvetítsen!

Jelentősen romlott a hazai F1 közvetítések színvonala, rohadt unalmas és idegesítő is.
    Valaki megírhatná Bernie Ecclestone sajtóreferensének
    és az RTL Klub-nak is, hogy ez így nagyon nem jó, nem vagyunk megelégedve

Gyulay Zsolt leszerepelt, rúgják ki azonnal!
  • Szabi1991
    dumáltam már élőbe párszor Csabával, én már megszoktam ahogy beszél :D

ő legalább ért is ahhoz amit mond :)
  • MaSzKa
    Az elég nagy baj, mert jó szar közvetítések lesznek az RTL-en

• Punker
    lottót inkább ne vegyél :P
  • Szabi1991
    valószínűleg már nem lesz többet
  • passatgt
    utóbbi
  • chrissparduc
    Hamilton hülyesége volt szerintem!
  • brandd
    No, asszongya, ez vagy Ferka hazai összeesküvése, vagy Lajcsika szokásosbecsukomaszemésottelőzök aholnemlehet eksönje volt?
  • chrissparduc
    Igen igen!
  • MaSzKa
    Hol a francba van Palik?

irritál ez a közvetítés, de nagyon
  • Totti5
    látom nagy az öröm...
  • Norbi1990
    Button
  • tommygear
  • Szabi1991
    K.O.
  • RelakS
    Hamilton
  • nearo
    hami owned!
  • Norbi1990
    Walter Kommentál újra
  • IXEMGabeo
    értelek:), de remélem jó a stream...nem akadozik

jó neked, hogy az ELTE-n vagy:D
  • G_ArchAngel #100718
    ez kurva jo volt, a BBC-s kommentator (Ferrari), Lewis (McLaren) es Nick Hamilton (Red Bull) versenyzett egymas ellen szimulatorral:)
  • Fabio Capello
    most költeztem el másfél hete, és az új lakásban még nincs tévé :]
  • G_ArchAngel #100716
    ha nem tortenik valami varatlan vagy nem fog esni, akkor masfel ora vonatozast josolok az elso 6-nak...
  • b-type
    Annak Button úgy örülne hogy elkopna a 'egge a sok földhöz csapkodástól...az egyik legtöbb leszorítással megy, ami egyenesben a 3. leggyatrább a mezőnyben, esőben viszont nagyot ütne.
    Hamilton-nak mindengy...ő csúszkálni fog így is úgy is :D
  • IXEMGabeo
    valahogy a Red Bullt nem érzem esélyesnek a futamon, de Webber formáját nézve bármi lehet...
  • IXEMGabeo
    asszem itt lesz majd...
  • G_ArchAngel #100712
    Ha Button nem elozi meg a spanyolt, akkor kotelezo nyernie. Hamilton nem fog konnyen tamadopozicioba kerulni, Button meg inkabb matekozni fog, ami vagy bejon vagy nem.

Esonek van eselye?
  • IXEMGabeo
    ott az RTL minek stream?:)

amúgy kíváncsi leszek, nem várok nagy futamot, de azért remélhetőleg teli lesz akciókkal;) most Buttonnak kellene nyernie, de majd meglátjuk
  • hedonist
    Na Alonso ma bizonyíthat:)

Kutattam streamekért, de nem találtam semmi értelmezhetőt, ha valaki tud megköszönném.
  • Fabio Capello
    Stream akad mára esetleg?
  • Minstrel
    gp2
  • Dietrich
    juró2
    GP3 2. futam- Monza most lesz a rajt
  • bakkerman
    az RB annyira hajszolta Vettelt,hogy már pedig neki bajnoknak kell nyernie,és ezen begörcsölt tini fejjel...ennyi,még érnie kell
  • Kit--Kat
    Ott is hátulról kellett feljönnie Vettelnek azért kérdeztem, hogy emlékszel-e rá.
  • IXEMGabeo
    rossz és balszerencsés csapatdöntés volt, tudod ez volt ahol Alonso kiugrott a rajtnál a 2 Red Bull a SC-ig elől voltak...elbaltázta a csapat ezt ott úgy érzem...
  • Kit--Kat
    Kína?
  • IXEMGabeo
    Bahrein: 1. helyről lett 4. az olaja miatt
    Ausztrália: 1. helyről fékhiba
    Kína: eltaktikázta a csapat esőben
    Barcelona: ha jól emlékszem a padlólemeze volt hibás
    Montreal: csapat elszúrta az időmérőt a keménykeverékű gumival a versenyen is hátrébb csúsztak emiatt a taktika miatt Webberrel együtt, asszem itt 4. lett
    Isztambul: buta, felesleges hiba
    Hungaroring: 1. helyről, SC-nál a 4 autónyi helyet nem figyelte vagy direkt csinálta, megint oltári butaság így 3. lett
    Spa: egy biztosnak tűnő 2-3. helyet dob el és nekimegy Buttonnak

*Silverstone: elszúrta a rajtot, viszont nagyon szépen feljött pontszerzőre, az egyetlen futam eddig, ahol láttam tőle küzdést és szép előzéseket

ezek között volt balszerencse is, Webber volt, hogy elpáholta, na meg a felesleges hibái miatt sem vezetheti a tabellát...ezektől persze, ha eltekintünk Vettel simán vb éllovas LEHETNE, de, úgy tűnik, hogy mégse véletlenül nem vezeti a vb tabellát, szeretem Vettelt, de be kell látni érnie kell...
  • barcames
    vettel ha holnap i volt nem lesz webber és hamilton előtt akkor ennyi volt neki ez az év...

nem semmi 13 futamból vettelnek nem kettő futamot kellett volna megnyerni ha nem legalább 7:S
    jövőre nem lesz szerintem olyan h csak ők lesznek ott az edzéseken meg a futamokon is...
  • IXEMGabeo
    lehet, hogy unalom, de észben megint túlszárnyalta csapattársát...azt sajnálom, hogy a múltkor Vettel kiütötte, mer az 100, hogy Button azonnal bejött volna esőgumikért amikor rákezdett
  • Count Adyn
    Ez meg vicces, a mekinek már nemis annyira fontos firtatni a flexi kérdést:D