182274
  • nearo
    Ha elolvasod még egyszer a kérdésem, akkor észreveheted, hogy a mai napra kérdeztem rá, azaz erre a közvetítésre.
  • spiczi91
    Maszka: ostoba-e vagy?
  • MaSzKa
    Idős már, régen elég színvonalasan tudott közvetíteni.
    Palik is tőle tanulta meg a szakmát.
  • MaSzKa
    Ez egy közvetítéshez tartozik...
  • ShaiHulud
    viszont david sandornal mindegyik jobb :D
  • Firerock
    yesssss:D
    végre helyreállt a világ rendje:D
  • MaSzKa
    Wéber Gabi-val az talán a baj, hogy nem tudja annyira magát beleélni, mint Gyula vagy Palik. Nem annyira indulatos.

Palik szórakoztatóan tudott közvetíteni (lehet, hogy mondott hülyeségeket is) ami semmiképp se unalmas és ez a lényeg
  • nearo
    100727
    100734
    100736
    100744
    100747
    Tehát ezen az oldalon gyakorlatilag az összes. Észrevehetnéd magad.
  • ShaiHulud
    ja akkor mar inkabb weber, ezt a walter sajnos nem valo erre a szerepre, hiaba mond jokat.
  • ShaiHulud
    jaj nem kell ez a hulye duma, hogy nem kotelezo nezni... ennyi erovel elni se kotelezo nem? nezni AKAROM es palik kozvetitese emeli az elvezeti faktorat a kozvetitesnek, pedig mondom magat az embert utalom. de a " hova lett damon hill" es tarsai felkialtasok hianyoznak. na meg o azert osztotta kemenyen ezt a balfasz gyulat is.
  • MaSzKa
    Már hogy ne lett volna

Egyébként érdekelne, hol és mikor minősítettem még a közvetítést?
  • McCartman
    nem kell ide Palik sztem , amekkora blődségeket beszélt mostanában , ugy tunik belefáradt.

De könyörgöm , miért nem volt jo Wéber Gabi? Őt szerettem hallgatni.
  • Totti5
    Nem kötelező nézni... a versenyen sem volt semmi extra, ez unalmas volt most.
  • nearo
    Volt ma már olyan kommented, amiben esetleg nem a közvetítést minősíted, hanem a versenyről is írsz valamit? Kezd egy kicsit unalmas lenni... elsőre is megértettük ám.
    Btw egyetértek, na de akkoris...
  • MaSzKa
    Az RTL-Klub chat rovatában is elég sokan jegyezték meg azt amit írtam és értettek velem egyet.

• ShaiHulud
    pedig igaza van. amennyrie utalom palikot annyival elvezetesebb egy futam ha o kozvetit.
  • MaSzKa
    Igazat beszélsz

RTL-Klub-nak gratulálok a dög unalmas, erősen színvonaltalan közvetítésért.

Elgondolkozhatnak Palik visszavételén.
  • G_ArchAngel #100761
    Olaszoknak eleg szarok a csajok, talan iden eddig a legszarabb a felhozatal:(((
  • sKeezo
    alonso!!!
  • G_ArchAngel #100759
    Webber mielott nyavajog majd, kicsit beulhetne a szimulatorba a rajtot gyakorolni
  • nearo
    Ezek miről beszélnek, hogy nem figyelt webberre? Parkoljon le a box végén? Azért elég sok kellett volna...
  • Norbi1990
    Ez milyen buziság. Lágy keveréken megy végig az egész versenyt
  • Norbi1990
    Kell 1 kör szerintem.
  • nearo
    Vettel befejezheti boxban a versenyt, vagy mennie kell egy kört?
  • Totti5
    Csodálatosak ezek a gumik... szedje a sátorfáját a B, mert ez botrányos.
  • G_ArchAngel #100753
    Igencsak a seggebe volt, amig nem radioztak neki, hogy allitsa sarga valamire a valamit (nem ertettem).
    Utana azonnal visszaesett. Mondjuk azt nem ertem, hogy a diffuzorbol az a fel negyzetmeteres darab hogy repulhetett le a rajtnal...
  • MaSzKa
    taknyos kis gyerek bármit mondhat...

nem értem az összefüggést, magyarázd el ha tudod!
  • Totti5
    Alo gyorsabb volt végig, megelőzte és ennyi volt... nincs értelme és nem is tudná támadni.
  • G_ArchAngel #100750
    Hihetetlen, hogy azonnal visszavetettek Buttonnal a teljesitmenyt, miutan megelozte Alonso.
    Nem ertem en ezt a McLaren-t sem...:(
  • Szabi1991
    buta vagy, bár ez nem újdonság :/
  • Totti5
    Fejezd már be...
  • MaSzKa
    A Kommentátoroknak átéléssel kell közvetíteniük Lajhárka hallottál már Murray Walker-ről?? Hallgasd meg ő egy színvonal!

Drága Gyulám, lassan mondom, hogy megértsd. Azzonal hívd vissza Palik Lacit, mert így ti ketten nagyon gyengécskék vagytok.
  • Totti5
    Rosberg naqyot megy megint.
  • Punker
    jól megy
  • MaSzKa
    Azért volt ott a mentő drága Gyulám, mert az egyik szerelő a ti kommentálásotokat hallgatta és mélyálomba zuhant!
  • G_ArchAngel #100743
    Button nem semmit muvel ezzel a serult autoval.
  • nearo
    Fifikás elengedés :D
    De redbullok nagyon szenvednek... ráadásul webber még el is batyta a rajtot.
  • Fabio Capello
    Na ez most vagy egy nagyon fifikás elengedés volt Vetteltől, vagy elpatkolt a rönómotor :D
  • SzocsA
    button sárga zászló alatt futott gyors kört vagyis döntőtte meg a legjobb időt!

lajost elég hamar kibannolták és nem vette le a sisakot mikor jött vissza a boxba!!

massa meg képtelen velük menni ott van mögöttük te szerencsétlen czolner
  • Totti5
    Nem kötelező nézni.