FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan vannak, akik a focit és a forma1-et is szeretik és nézik is.
Bernie bacsi nem hulye: latja, hogy csokken rohamossan az erdeklodes, viszi a fejlodo orszagokba, ahol az emberek meg hajlandoak ilyen bohockodasert fizetni.
Mennyien neznek F1-et egy evben?
Mennyien nezik az NFL-t, NHL-t, NBA-t, Nascar-t?
Az angol, spanyol, olasz, nemet labdarugo bajnoksagrol ne is beszeljunk, ami nem csak Europaban, de a Tavol es Kozel-Keleten is nepszeru...
http://gaborszantai.co.uk/
Az okortol kezdve azt istenitettek, akik tobbet adtak, ha valaki kicsit is gyenge volt, azonnal elfordultak tole - ertem ezt a hadvezerektol kezde a labdarugo valogatottig...
MotoGP tele van olasz "hosokkel", raadasul kozvetlenek, elerhetoek, nem olyan rideg az a szfera, mint az F1-e...
Mo.-n hajlamosak vagyunk sokmindent elhinni, felfujni, isteniteni - persze a media is ludas benne:-)
Valahogy nekem ez olyan, mint amikor eloszor elment mellettem az Arsenal csapata - vicces milyen kisgyerekek, a TV-n keresztul meg "hosoknek" tekintjuk oket, pedig egyszeruen csak tulertekelt sracok, mintahogy a Ferrari is egy tulertekelt sportauto, ami kore ugyes emberek epitettek egy legvarat.
Ami meg tenyleg mokas, hogy altalaban az azsaiaik es a kelet-europaiak, Balkanrol erkezok hordanak olyan ruhakat, amelyet vmilyen sporthoz lehet kotni. Ez egyszeruen az elmaradott tarsadalmi ertekeinkbol fakad: automarkakat, sportolokat, egyeb celebeket valasztunk peldakepnek, rajongasunk targyanak.
Magamon latom legjobban, hogy mivel megengedhetem magamnak, csak olyan ruhakat veszek, amivel otthon kitunnek (Timberland, Boss, T.Hilfiger) - nem lenne ra szuksegem, de 30 evnyi szopas utan ebbe menekulok. Sajnalatos es szanalmas. Ugyanez a Ferrari-fetisizmus is. Egyfajta betegseg.
Nem kell ezzel egyeterteni, en sem szeretnek, de ez van...
Ott a feltételes mód, tehát még nem biztos, hogy elkészül és ha el is készül, akkor is ez egy átmeneti cucc lesz, tehát nem sokat kell tõle várni.
gondoljatok bele a fociválogatottat is lebohocozná egy olasz? hiszem ha hallom...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Pláne az olaszos részt, lehet nem érdekli õket a Ferrari és a forma1, de egy igaz olasz sem nevezné õket bohócok társaságnak.
Egyrészt mert nemzeti büszkeség más részt nem is szolgáltak rá.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szidják a Ferrarit, mert nem versenyképes, néhány éve az volt a baj, hogy nem lehet õket megverni. Én csak sajnálni tudom, azokat az embereket, akiknek ez a véleménye. A "bohócok társasága" mégis a legeredményesebb az F1 történetében.
Én sok embert ismerek, akinek a történtek ellenére sem csökken az érdeklõdése a forma1 irányt.
A nezettseggel sztem nincsen baj 😛
nem vagyok egy ps guru, mesterek jobban megcsinálnák 😊)...amúgy símán elhiszem hogy úgy volt kiírva 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Olyan negativ a megitelese, hogy ezen mar nem lehet rontani - ez koszonheto a Ferrari, McLaren, Renault evek ota tarto askalodasainak, a vilaguralomra toro Mosley-nak es a penzhajhasz torpenek...
Ha csak a sulimba jaro kozel egytucat olasz sracot nezem, akkor kozoluk egyet sem (ismetlen 1-et sem!) erdekel az F1, mind MotoGP megszallottak, a Ferrarit bohocok tarsasaganak tartjak, de ha elmegyek egy pub-ba futam kozben, akkor is inkabb focit, loversenyt vagy rugby-t neznek az angolok.
Tegnap voltam az uj Ferrari Store-ben a Regent Street-en, par kisgyerek lezengett benne, egett a fejem, hogy ott teblabolok...
Ha nem lennenek ezek a kisebb botranyok, akkor ZERO erdeklodes ovezne ezt a szagoldo..., helyesebben gurulo cirkuszt...
"a csapat öt pontban sértette meg a Nemzetközi Sportkódex 151c cikkét, vagyis rossz hírbe hozta a sportágat."
Az ilyen esetek elkerülésért kellne súlyosabban megbüntetni õket. Sztem senki sem szereti, ha a futam után 3 héttel a tárgyalóasztal mellett dõl el a végeredmény.
a kemugy szemetseg volt, ott valos tudast loptak, itt most felrebeszeltek, ezt kisse felfujtak, sok hulye raugrott, az egyetlen elonye, hogy az F1 cimlapon volt egy ideig...
"Egyes feltételezések szerint a McLaren márciusban leköszönt csapatfõnöke, Ron Dennis nemrégiben a hazugságügy miatt is döntött úgy, hogy a jövõben egyáltalán nem foglalkozik a Forma-1-es projekttel."
Van Isten.
Saor Alba
Példát kéne mutatni, hogy a csapatok lássák, hogy a szabályszegésért büntetés jár, mert ha megúszák, akkor a többi csapat is kaphat az alkalmon és ilyen módon keresztbe tehetnek a másiknak.
egy megfelelõ topikba várom a saját verziódat... pfff. 😉
on
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"Még jó hogy a finneknél nincs forma1 mert lefagynának az autók
vagy lehet hogy jönne a jégkorszak3"
<#hehe>#hehe>
Saor Alba
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én nem hinném...
lokat szeretem miujság
-Ausziknál Hamilton lemaradása a Q2 tophoz 1 mp volt, most Bahrain-ben a Q2 top idejéhez képest 2 tized.
-Az Ausziknál a versenyben futott leggyorsabb köröket tekintve Hamilton a 13. volt.Bahrain-ben a 6.
Persze ez most egy KERS-s pálya volt, de hát a KERS is fejlõdik. Szal sztem a McLaren halad felfele.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type