FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Schumit nagyon imádtam és mindig nagyon szertem, de jobb lenne, ha otthon maradna.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ilyet hibázni........
remélem holnap szerez pontot ha nem áll a piros szar alatta
A medve nem játék.
Ostoba fasz Ferrari.
Elõzõ idõmérõn meg, nem akart Kimenni Kimi, hogy ne pocsékoljon gumit akkkor kiküldték fölöslegesen.
Most meg kiküldik 2 körra keményen, és nem engedik ki lágyon javítani.
Rohadjon meg a vezetés.
Én Kimi helyében most hagynám abba, vele ne szórakozzanak már.
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
basznám ki onnét a montemezolo helyében az embereket.
A nagy ész majd kitalálja, hogy:
Kimit tankoljátok meg mint az állat. Úgy lesz jó ...
Apjuk faszát!
A medve nem játék.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ferrari grat! <#levele>#levele>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ahogy olvasom a Ferrari drukkerek örültek, hogy nem hátul kullog a járgányuk, aztán persze, majd az idõmérõn dõl el sokminden, de addig mérne lehetne optimista a tábor?
ne örüljön senki ha te nem igaz? ccc
szóval béke és nyugi. Lehet a Mclaren lesz az 1-2 az idõmérõn.... de akkor nem örülhetsz te sem.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
go Lewis go McLaren !