182275
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #101059 szep szinek, noi sport magazin?:) -
Ez mekkora kép ez:D Briós azért tudta honnan fúj a szél...
-
Nem...persze hogy nem :)
-
madmanic #101056 Tényleg.. fel sem tűnt
-
Massa lemaradt -
Ilyen nem volt:)
Sőt a tifosik Kimit szeretnék vissza.
Alonso nem olyan közkedvelt mint sokan hiszik, a dobogón is nagyobb ünneplést kapott Monzában, pedig csak 3. lett, ami jelzésértékű.
Az Alonso hype-ot mesterségesen a Ferrari csinálta tavaly. -
Annyira nem para szerintem, az hogy nincs uj motor, az nem azt jelenti hogy a monzaival kell letolnia a maradék versenyeket:D Van még ott talonban amit csak péntekenként használgattak pl, de ezt ők tudjak igazabol hogy menedzselik:D -
vagy kikotni a kikotoben:P -
Venni kell. -
http://www.ferrarivirtualacademy.com/game/en/index.jsp
Viszonylag nehéz volt kitalálni. (najó, biztonság kedvéért gúgliztam) -
harizoli #101049 én még mindig Schumacher-t gyászolom, sztem soha nem lesz még egy ilyen versenyzőjük, bár Alonso se rossz! Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni ezt a ferrari virtuális akadémiát? Az autopulton van erről egy cikk, de ott ezt nem említik:( Valaki tudna ebben segíteni? -
IXEMGabeo #101048 :):)
ehhez nem kell komment
-
Elektromos problémád nem volt vele? Mázlista. -
szétszaladt a ménes
-
tudod az oké, hogy Kubica megy a Ferrari-hoz...ezt már gyakorlatilag sejteni lehetett akkoriban is amikor pont valakivel fogaztunk a topikban valami közvéleménykutatásról, és már akkor az olaszok Alonso után Kubica-t akarták a Ferrari-ban látni (ez még a Kimi+Massa időben volt).
Szal az oké hogy megy, de hát akkor vagy csere lesz, vagy Massa parkolópálya fizuval, vagy várnak egy évet Kubica-val...sztem -
Kubicával megint azt fogják elérni, hogy menni fog a hiszti, mert neki nincs VB címe és azért menne oda semmi másért. -
kilökte megané..
on:
Na mi lesz..behírezték Kubica-t rendesen, bár nem vágom mire, elvileg Massa-nak is szerződése van, Alonso meg ziher marad.
Ferkánál ez valami nyavaja, hogy szerződéses versenyzőt fizetnek meló nélkül, csak hogy a helyére valaki mást hozzanak?? -
nem nem olyan errrosss:D -
de azért szakadt ki, mert nehéz volt :) -
ugye hogy bírja :D -
G_ArchAngel #101039 A motornak semmi baja nem lett, csak a helyzete valtozott meg. -
Mert nem F-1 motort kellett volna tenni a szegény kis Megane-ba
-
G_ArchAngel #101037 Mar egyszer leirtam, nekem mas bajom nem volt a Megane-ommal, csak a motor szakadt ki, mikor ket tartobak egyidoben letort es szetverte a feltengelyt:) -
Erdekes, h a renault motorok birjak a legjobban... -
IXEMGabeo #101035 majd meglátjuk, mindenesetre remélem eső lesz:) -
en csak a VB eselyeseket neztem, Webbernek meg van 2 uj, Alonsonak egy sem.
A szabaly egyertelmuen egy vicc:D -
többi csapat se áll jobban sokkal, vicc az a szabály..... -
ez eddig nem volt tema, bennem mar folmerult:) Webber jol all!!!!
ki hany motort hasznalt fol eddig!!!!
Ferka kemeny hogy mar nincs uj moci bunti nelkul es 5 vagy 4 verseny van hatra:) de lehet hogy jon valami uj szabaly:D:D:D:D:D -
Ezen én is felsírtam. -
"csúcskategória" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
nemlenne rossz két Magyar a csúcskategóriában -
Azt írta az index fórumán, hogy szeretné, ha összejönne a pénz WTCC-re. -
vagy mint micselics csapattársa... -
most dobbantott azért egy szépet Wéber,hátha jövőre láthatnénk 1-2 WTCC futamon is -
Wéber:
köszönöm a gratulációkat!:)
Kár, hogy a sóderban végződött, de a lényegen nem változtat, néha van ez így. Aminek legalább ennyire örülök, hogy három év alatt két zengős Eb-győzelem született, teljesen felnőtt a csapat a SUNRED mellé - vagy olykor már elé is. -
Michelisz Norbert
Csalódott vagyok, sajnálom, hogy így alakult.
Tamas Pal Kiss
Végre itthon, ezután a felejthető futam után..Csalódottság és balszerencse de még egy hétvége hátra van!! Köszönöm mindenkinek a szurkolást és főleg a magyaroknak, akik kitartóan szurkoltak a hideg idő ellenére is! ;) -
meg kell nyerni aztán lesz ami lesz:) -
elúszni látszik sajna..
"Sajnos a Tomi a masodik versenyen, az elso korben elozes kozben balesetet szenvedett. 12. helyrol rajtolt, de mar az elejen a 10. helyre furta be magat majd tovabbra is elozni probalt de annyira szoros volt a mezony, hogy osszeakadt az Alex Lynn-nel, majd letort az elso szarny es a kerekfelfuggesztes eltort igy mar nem tudta folytatni a versenyt...:(:(:("
"Sajnos igy Blomqvist es Williamson akkora elonyre tett szert, hogy Tominak a kovetkezo versenyen (Brands Hatch, oktober 8-9) legalabb 2 elso helyet kene szereznie valamint Blomqvist es Williamson max az 5. helyen kellene hogy vegezzen." -
Asszem KPT elbúcsúzhat a bajnoki címtől. Talán egy jó utolsó futammal a harmadik helyet még meg tudja tartani.
Jelenlegi állás:
Tom Blomqvist 436
Lewis Williamson 427
Tamás Pál Kiss 408
Will Stevens 395
És már csak a brands hatch-i duplaforduló van hátra. -
G_ArchAngel #101020 Csak mert jo szivem van es latom 'olvass es ertelmezz'-bol csak szuloi nyomasra engedtek at:
Egy ex F1-es pilota esetleges visszateresrol volt szo egy F1-es csapathoz.
Volt ebben a topikban joparszor OFF, az sem zavart senkit, ez sem. Ha tovabbra is ertetlenkedsz, akkor operacios rendszertol fuggoen bal vagy jobb felsoben be tudod zarni az ablakot.