182275
  • G_ArchAngel #101059
    szep szinek, noi sport magazin?:)
  • Totti5
    Ez mekkora kép ez:D Briós azért tudta honnan fúj a szél...

• b-type
    Nem...persze hogy nem :)

• madmanic
    Tényleg.. fel sem tűnt
  • Kit--Kat
    Massa lemaradt
  • Kit--Kat
    Ilyen nem volt:)
    Sőt a tifosik Kimit szeretnék vissza.
    Alonso nem olyan közkedvelt mint sokan hiszik, a dobogón is nagyobb ünneplést kapott Monzában, pedig csak 3. lett, ami jelzésértékű.

Az Alonso hype-ot mesterségesen a Ferrari csinálta tavaly.
  • Count Adyn
    Annyira nem para szerintem, az hogy nincs uj motor, az nem azt jelenti hogy a monzaival kell letolnia a maradék versenyeket:D Van még ott talonban amit csak péntekenként használgattak pl, de ezt ők tudjak igazabol hogy menedzselik:D
  • Jacek
    vagy kikotni a kikotoben:P
  • Máté94
    Venni kell.
  • bardocz
    http://www.ferrarivirtualacademy.com/game/en/index.jsp

Viszonylag nehéz volt kitalálni. (najó, biztonság kedvéért gúgliztam)
  • harizoli
    én még mindig Schumacher-t gyászolom, sztem soha nem lesz még egy ilyen versenyzőjük, bár Alonso se rossz! Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni ezt a ferrari virtuális akadémiát? Az autopulton van erről egy cikk, de ott ezt nem említik:( Valaki tudna ebben segíteni?
  • IXEMGabeo
    :):)

ehhez nem kell komment
  • bardocz
    Elektromos problémád nem volt vele? Mázlista.
  • Count Adyn
    szétszaladt a ménes
  • b-type
    tudod az oké, hogy Kubica megy a Ferrari-hoz...ezt már gyakorlatilag sejteni lehetett akkoriban is amikor pont valakivel fogaztunk a topikban valami közvéleménykutatásról, és már akkor az olaszok Alonso után Kubica-t akarták a Ferrari-ban látni (ez még a Kimi+Massa időben volt).
    Szal az oké hogy megy, de hát akkor vagy csere lesz, vagy Massa parkolópálya fizuval, vagy várnak egy évet Kubica-val...sztem
  • Totti5
    Kubicával megint azt fogják elérni, hogy menni fog a hiszti, mert neki nincs VB címe és azért menne oda semmi másért.
  • b-type
    kilökte megané..

on:
    Na mi lesz..behírezték Kubica-t rendesen, bár nem vágom mire, elvileg Massa-nak is szerződése van, Alonso meg ziher marad.
    Ferkánál ez valami nyavaja, hogy szerződéses versenyzőt fizetnek meló nélkül, csak hogy a helyére valaki mást hozzanak??
  • Jacek
    nem nem olyan errrosss:D
  • Minstrel
    de azért szakadt ki, mert nehéz volt :)
  • Punker
    ugye hogy bírja :D
  • G_ArchAngel #101039
    A motornak semmi baja nem lett, csak a helyzete valtozott meg.
  • Minstrel
    Mert nem F-1 motort kellett volna tenni a szegény kis Megane-ba
  • G_ArchAngel #101037
    Mar egyszer leirtam, nekem mas bajom nem volt a Megane-ommal, csak a motor szakadt ki, mikor ket tartobak egyidoben letort es szetverte a feltengelyt:)
  • Nightt
    Erdekes, h a renault motorok birjak a legjobban...
  • IXEMGabeo
    majd meglátjuk, mindenesetre remélem eső lesz:)
  • Jacek
    en csak a VB eselyeseket neztem, Webbernek meg van 2 uj, Alonsonak egy sem.

A szabaly egyertelmuen egy vicc:D
  • Punker
    többi csapat se áll jobban sokkal, vicc az a szabály.....
  • Jacek
    ez eddig nem volt tema, bennem mar folmerult:) Webber jol all!!!!

ki hany motort hasznalt fol eddig!!!!

Ferka kemeny hogy mar nincs uj moci bunti nelkul es 5 vagy 4 verseny van hatra:) de lehet hogy jon valami uj szabaly:D:D:D:D:D
  • Falcon83
    Ezen én is felsírtam.
  • Ulvar
    "csúcskategória" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Firerock
    nemlenne rossz két Magyar a csúcskategóriában
  • Falcon83
    Azt írta az index fórumán, hogy szeretné, ha összejönne a pénz WTCC-re.
  • Ulvar
    vagy mint micselics csapattársa...
  • bakkerman
    most dobbantott azért egy szépet Wéber,hátha jövőre láthatnénk 1-2 WTCC futamon is
  • Dietrich
    Wéber:
    köszönöm a gratulációkat!:)

Kár, hogy a sóderban végződött, de a lényegen nem változtat, néha van ez így. Aminek legalább ennyire örülök, hogy három év alatt két zengős Eb-győzelem született, teljesen felnőtt a csapat a SUNRED mellé - vagy olykor már elé is.
  • Dietrich
    Michelisz Norbert
    Csalódott vagyok, sajnálom, hogy így alakult.

Tamas Pal Kiss
    Végre itthon, ezután a felejthető futam után..Csalódottság és balszerencse de még egy hétvége hátra van!! Köszönöm mindenkinek a szurkolást és főleg a magyaroknak, akik kitartóan szurkoltak a hideg idő ellenére is! ;)
  • passatgt
    meg kell nyerni aztán lesz ami lesz:)
  • Dietrich
    elúszni látszik sajna..

"Sajnos a Tomi a masodik versenyen, az elso korben elozes kozben balesetet szenvedett. 12. helyrol rajtolt, de mar az elejen a 10. helyre furta be magat majd tovabbra is elozni probalt de annyira szoros volt a mezony, hogy osszeakadt az Alex Lynn-nel, majd letort az elso szarny es a kerekfelfuggesztes eltort igy mar nem tudta folytatni a versenyt...:(:(:("

"Sajnos igy Blomqvist es Williamson akkora elonyre tett szert, hogy Tominak a kovetkezo versenyen (Brands Hatch, oktober 8-9) legalabb 2 elso helyet kene szereznie valamint Blomqvist es Williamson max az 5. helyen kellene hogy vegezzen."
  • Falcon83
    Asszem KPT elbúcsúzhat a bajnoki címtől. Talán egy jó utolsó futammal a harmadik helyet még meg tudja tartani.

Jelenlegi állás:
    Tom Blomqvist 436
    Lewis Williamson 427
    Tamás Pál Kiss 408
    Will Stevens 395

És már csak a brands hatch-i duplaforduló van hátra.
  • G_ArchAngel #101020
    Csak mert jo szivem van es latom 'olvass es ertelmezz'-bol csak szuloi nyomasra engedtek at:

Egy ex F1-es pilota esetleges visszateresrol volt szo egy F1-es csapathoz.

Volt ebben a topikban joparszor OFF, az sem zavart senkit, ez sem. Ha tovabbra is ertetlenkedsz, akkor operacios rendszertol fuggoen bal vagy jobb felsoben be tudod zarni az ablakot.