182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #101098 egy időben a Jordan volt a kedvencem a kiscsapatok között főleg amikor Frentzen ott volt... -
Mert vizes volt a pálya, ahogy olvasom. -
Szépen fejreállt a sorrend, de majd mindenki a helyére kerül idővel. -
1 Mark Webber RBR-Renault 1:54.589 10
2 Michael Schumacher Mercedes GP 1:54.708 0.119 24
3 Adrian Sutil Force India-Mercedes 1:54.827 0.238 15
4 Sebastian Vettel RBR-Renault 1:55.137 0.548 12
5 Jaime Alguersuari STR-Ferrari 1:55.160 0.571 20
6 Jenson Button McLaren-Mercedes 1:55.333 0.744 12
7 Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes 1:55.510 0.921 15
8 Sebastien Buemi STR-Ferrari 1:55.523 0.934 15
9 Robert Kubica Renault 1:55.672 1.083 11
10 Vitaly Petrov Renault 1:55.914 1.325 20
11 Fernando Alonso Ferrari 1:56.090 1.501 12
12 Kamui Kobayashi BMW Sauber-Ferrari 1:56.339 1.750 22
13 Nick Heidfeld BMW Sauber-Ferrari 1:56.458 1.869 18
14 Nico Rosberg Mercedes GP 1:56.598 2.009 8
15 Heikki Kovalainen Lotus-Cosworth 1:56.603 2.014 12
16 Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1:56.615 2.026 17
17 Nico Hulkenberg Williams-Cosworth 1:56.840 2.251 14
18 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:56.884 2.295 9
19 Felipe Massa Ferrari 1:57.760 3.171 22
20 Timo Glock Virgin-Cosworth 1:59.034 4.445 19
21 Jerome d'Ambrosio Virgin-Cosworth 1:59.275 4.686 16
22 Bruno Senna HRT-Cosworth 1:59.783 5.194 23
23 Christian Klien HRT-Cosworth 2:03.424 8.835 17
24 Fairuz Fauzy Lotus-Cosworth 2:05.694 11.105 11
-
A HRT csak magának köszönheti, hogy ott tart ahol. Ha nem kezdik el fikázni a Dallarát, akkor jönnének a fejlesztések az autóra és előrébb lennének. De ők úgy gondolták hogy a Dallarának vb autót kellett volna építenie úgy, hogy pár héttel szezon kezdet előtt az sem volt biztos, hogy ki tudják őket fizetni és el tud indulni a csapat. Nekem csak ennyi a bajom. Yamamotoval meg semmi bajom nincs, pár verseny alatt tudta hozni Senna szintjét, de ez nem egy magas szint. Kliennek meg örülök mert megérdemelte ezt a lehetőséget. Most megmutathhatja, hogy mit tud ez az autó, mert az eddigi versenyzők sztem nem hozták ki belőle a maximumot. -
Ne kezdjetek ki az ördöggel!!
A HRT is csapat és Yamamoto nem a legjobb pilóta mégis nekik szurkolok meg a Lotusnak a további jó szereplésért. Virgin bácsinak azért nem mert kibaszottul nagy milliárdos és ez neki csak marketingfogás mint a videojáték gyártás...
Ugyanúgy ahogy anno Morbidellinek, Martininek a Minardiban. Vagy Gené Mazzacanne -nak sorolhatnám... Nekem sokkal fontosabb hogy egy kis csapat érjen el a nagyokhoz képest kis eredmény magukhoz képest meg hatalmas eredményt mint hogy na most a RB Ferka vagy Mclaren húzza be a győzelmet....Ettől független elsődlegesen kedvelt csapatom a Ferka...a Minardit is ezért kedveltem, Ferka motor hajtotta egy időben :).
Úgy hogy ne tessék fikázni a kis csapatokat!!!! -
Én is majdnem elsírtam magam. :DDD -
huhhh mekkora dráma... :D -
Nem tudom volt-e már:
A Red Bull nem finanszírozza tovább Räikkönen WRC-szereplését
-
Ha kissenna 1 mp-n belül lesz az már nagy eredmény lesz neki. :D Pedig Klien még csak nem is egy top versenyző. -
akkor 2 mpt gyorsul most az ótójuk:))) -
Yamamoto szarul van ezért Klien indul helyette a hétvégén.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86900 -
G_ArchAngel #101086 A sajtos reszt nem tudom, de tenyleg volt k.rva anyazas, mikor bejelentettek Alonso-t, az akkor nagyon vicces volt, de mint mondtam az olasz konnyen felejt... lasd MS esete:) -
Én ezt egész egyszerűen nem hiszem el :)
Miért tettek volna ilyet, és ha igen....akkor a petíciót miért csak 13 ezer +párszázan írták alá?
...és hogy manipulálta volna a Ferrari egy országos sportoldal szavazását?!
..rávették hogy töröljenek, vagy megadták milyen eredménynek kellene kijönnie, és más esetben miért nem manipulálták?..tudod mekkora botrány lenne abból amit te igaznak akarsz beállítani.
..egyszerűen komolytalan, és jól alátámasztod hogy miért van értelme még is leállni ilyen hülyeségekről is vitázni, amiért én leveleket írtam a MotoGp közvetítőinek hajdanán...képtelen hülyeségek ne menjenek már szélnek.
Gondolod tolmácsolom a feltételezéseidet az említett arcnak..kíváncsi lennék hogy milyen érveket tudnál felhozni, ha egyáltalán hajlandó válaszolni..
Ezért tud felmerülni a 'Kimifürdetés'..mint izé, mert ilyen képtelenséget is hajlandó vagy állítani (bizonyítani persze nem), csak hogy valamit elérjél...és képtelen vagy elfogadni a linkeket, a logikát..bármit ami ellenkezik az elképzeléseddel, és inkább azt állítod hogy Kimiútáló vagyok (mondjuk én), csak mert egyáltalán nem veszem ezeket a dolgokat készpénznek.
Legközelebb meg ha a Ferrari fórumán törléseket látsz, reagálj az oldal felé....azt sem gondolom hogy balhé nélkül megúsznák, ha ez valóban így lett volna. -
IXEMGabeo #101084 Briós kidobta Buttont a Benettontol, nyílván nem ő fedezte fel, hanem Frank, őt csak leigazolta, mert ugyebár akart egy fiatal titánt Fisichella mellé másodszámúnak, pusztán ennyi célja volt az olasznak vele, minden fejlesztést Fisicho kapott meg először, Button csak szenvedett a Benettonnal 2001-ben, sztem az volt élete legnagyobb tévedése Flavionak mikor Buttont elküldte, én sztem Trulli helyére kellett volna Alonso és úgy megnéztem volna hogy bír Buttonnal...bár Alonso kompenzálta az esetet 2 vb címmel -
Ez annyit ér mint Pino Allevi és hasonlóan a Ferrari által felbérelt újságíró kollégáinak a véleménye és a Ferrari kívánságainak tényként közlése.
Monzában bemutatták a Tifosik mit gondolnak a dologoról élőben.
A Ferrari kommunista időket idézően bánik a sajtóval, persze megfélemlítés helyett pénzel. A Ferrari fórumát is lelőtték 3 napra Alonso bejelntése utáni délután, de nem a jókívánságok miatt. Tudom, mert én még idejében bejelentkeztem és eltudtam olvasni a véleményeket, amit aztán a Ferrarisok visszamenőleg töröltek. -
n003 #101082 ühüm :) elhalasztják hétfőre ami miatt 500millió ember fog 'beteget' jelenteni -
még a végén nappali futam lesz az eső miatt :) -
ezt mondtam. csak nyersen. -
WNW #101079 Azert az esovel vigyazzatok, hogy mennyire kivanjatok.. Konnyen eloadodhat az a helyzet, hogy nem lesz miatta verseny.. Ki tudja, milyen fenyviszonyok allhatnak elo szakado esoben, este, lampak mellett.. -
Hihetetlen, hogy Fiscoból nem lett semmi! Ő a kétezres évek első évtizedének Martin Brundleja. :) -
azt viszont tisztelem ha valaki felül tud emelkedni azon ha esetleg belegázoltam..szal 
szal legyen eső...a létező összes variát lejátszották már a tabella élén, szóval bármi jöhet :) -
Hátha megvakulnak, de ha eső miatt késleltetik a futamot kiherélem őket!!!!!!! -
G_ArchAngel #101075 A szavazasrol annyot, hogy minden evben az adott versenyzojuk volt elol, most MS-nek sem lenne eselye.
2007-ben imadtak Kimit. Szvsz a legketszinubb nacio a csigazabalok utan.
Most mar en is abbahagytam, mert eros lett az OFF:)
Legyen F1 is: Hajra eso! Jo lesz az alkonyati kivilagitott futam szakado esoben...
-
G_ArchAngel #101074 (egy olasz-venezualai sraccal osztozunk az alberleten, rengeteg olasz haverunk van, irigylesre meltoan oltoznek, de nem birom, amit 3 sor utan csinalnak...:D) -
utcsó off:
Jaj, hát erről nem fogok vitázni, én éltem Siena-ban...tényleg más a két rész, sőt tartományok is...és azt is aláírom hogy sosem volt egységes.
De amit mondani akartál akkor is hülyeség, a mássággal vagy együtt tudsz élni vagy nem..magyarangolként vagy mittomén miként alkotott igazhited a stílusról, és hogy hogyan is kellene ennek lennie, ki ért hozzá és ki nem...aki nem az pedig miért nem egy rém egyszerűen lekövethető önhittség.
Ez van...én mondjuk messze letojom, nem az én problémám...és én együtt tudok élni a mássággal
, ezért nem offolok tovább.
Maradva a témánál, bármilyen színvilággal is bír az említett sportoldal, komoly neve van, és akik leszavaztak olaszok sejthetően, és mint olyanok valószínűsíthetően a Ferrari-t részesítik előnyben.
Ez gondolom elfogadható, így elég jó érv.
...kár kikezdeni azzal hogy az olaszok buzik-e, és ki kit dugott a történelem folyamán...mivel nem sok köze van hozzá.
pötty. -
Észak Olaszország nem hiába akar elszakadni de ez már nagyon off :).
Dél Olaszország a Maffia kezén van és minden pénz oda folyik be.
(Padánia) Ipar és mezőgazdaság jó része itt van.
De rengeteg példa van még Európában ami előbb utóbb szakadáshoz fog vezetni a mai egységes országokban mint pl: Spanyolország. -
G_ArchAngel #101071 Latod, nem ismered Te az olaszokat (sem)...
Rohadt nagy kulonbseg van Eszak es Del kozott. Eszakon van stilus, Delen meg azt hiszik. Ok oltoznek papagajnak, a nadragjuk alja legtobbszor el sem eri a zoknit sem. Ok hasznaljak ezeket a szineket, legtobbszor feherrel vagy vajkremmel. Iszonyat modon el tudjak adni magukat a Vespajukon uvoltozve.
Eszak inkabb elegans, kozelebb vannak a londoni, new yorki izlesvilaghoz.
Sotet szinek bizonyos pinkekhez mennek, de ez utobbi ilyenkor minimalis. A feher rozsaszinnel csajos vagy buzis. Ez van. -
off:
Tudod ez olyan mint a rózsaszín, két férfi hordja, a meleg meg akinek 'helyén vannak a tökei'.
mindkettőn jól állhat persze, még is qva nagy különbség van.
Az olaszoknak van érzékük a stílushoz, akinek meg nincs az inkább lebuzizza őket amúgy jó ősember módjára.. -
G_ArchAngel #101069 OFF
Mondjuk mivel az olaszok kozott kevesebb a hetero, mint a bi es homo - ez valahol az Birodalom idejen alakulhatott ki, mikor eleg durva gruppeneket nyomtak, nem torodve a partnerrel, csak a lyuk meglegyen, akar mekeghet is - nem csodalkozok ezen a szinosszeallitason, szivarvany meg elferne a fejlecbe... -
Persze...csak a legnagyobb olasz sportmagazin. 
..bár valaki itt a topikban James Allen-t is egyszerű bloggernek titulálta, szal nem lepődtem meg nagyon. :) -
Ron Dennisnek köszönhetjük, Alleluja!! :) -
Olasz:) megtalaljak ok is a dolgok konnyebbik veget:) akarcsak mi:P -
WNW #101065 Viszont Schumi ugyan a Jordanban vett reszt az elso versenyen es jutott 1 kanyarnyit, de Briatore egybol lecsapott ra, es vitte a Benettonhoz.. Gyakorlatilag ott is kihalaszta a nagy halat maganak... -
ShaiHulud #101064 buttont pl nem bria, hanem frank williams hozta be. -
IXEMGabeo #101063 hehe -
azért csak tud valamit az öreg:)
szeret csalni de azért a jelen legjobb pilótáit mind ő fedezte fel,kivéve talán kubi meg Hami -
csak te szeretnéd Raikonnent:)
de sajnos már a Renaulthoz se tud menni,ugye nem fogsz sírni ha jövőre is az árokparton fogja szedegetni az autója alkatrészét!? -
ez az oszlopon támaszkodás nagyon vagány :D -
G_ArchAngel #101059 szep szinek, noi sport magazin?:)