FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
hát én sem hiszem el és mégis. a csapat még elnézést is kért Kimi-tõl. Hogy egyszer elcseszik lsd. Massa még azt mondom ok, de hogy még1x ráadásul pár futammal utána megint eljátszák azért ez már tényleg gáz.

Az élen szép tumultus van, izgalmas lesz az elsõ kanyar, de remélem nem csak az... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
The weights of the cars at the start of the 2009 Spanish Grand
Prix will be:
Number Car Driver Weight
01 McLaren Mercedes Lewis Hamilton 683.0*
02 McLaren Mercedes Heikki Kovalainen 657.0*
03 Ferrari Felipe Massa 655.0
04 Ferrari Kimi Räikkönen 673.0*
05 BMW Sauber Robert Kubica 660.0
06 BMW Sauber Nick Heidfeld 676.3*
07 Renault Fernando Alonso 645.0
08 Renault Nelson Piquet 677.4*
09 Toyota Jarno Trulli 655.5
10 Toyota Timo Glock 646.5
11 STR Ferrari Sébastien Bourdais 669.0*
12 STR Ferrari Sébastien Buemi 678.0*
14 RBR Renault Mark Webber 651.5
15 RBR Renault Sebastian Vettel 651.5
16 Williams Toyota Nico Rosberg 668.0
17 Williams Toyota Kazuki Nakajima 676.6*
20 Force India Mercedes Adrian Sutil 675.0*
21 Force India Mercedes Giancarlo Fisichella 656.0*
22 Brawn Mercedes Jenson Button 646.0
23 Brawn Mercedes Rubens Barrichello 649.5

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Kimi

"Nem volt túl jó az egyetlen mért köröm a Q1-ben, de azt gondoltuk, hogy elég lesz ahhoz, hogy bekerüljek a Q2-be, így a boxban maradtam. Nincs értelme azzal foglalkozni, hogy kinek a hibája volt, mert most már semmit sem tehetünk. Tény, hogy én magam sem szorgalmaztam, hogy újabb kört fussak mivel arra gondoltam, hogy meg kellene takarítani egy szett új lágy gumit a Q3-ra és a csapat úgy gondolta, hogy meglesz."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

matyi0323
Úgy látom itt a hszk-bõl, hogy a ferrari ismét a top-on van^^
Így haladnak majd mehetnek nelzínnyóóóó mögé..^^

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Máté94
Gyúnyolód csak!Minden csoda 3 napig tart!😄
akkor nem csoda azt hiszem elég sokszor nem ugy fog alakulni az idõmérõ ahogy szeretnéd😄

Máté94
De.
Kit--Kat
Szerintem Monacoban mindenki 8 körös tankkal fog menni a Polert😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
már eldõlt, Button lesz az, holnap is simán nyeri, Monacoban ezzel az autóval le fogja körözni a mezõny 3/4ét...

Istencsászár
ha egy motor ilyen hangokat adna akkor ott nagy baj lehet😊, ilyen nincs, ez hangi hiba...

Istencsászár
Meg, jó mondjuk amikor láthatóan belendül valaki a kigyorsításból, akkor használja ez látható volt Pikénél, vagy a rajtnál Hamiltonnál, de ez a 80 paci annyit tesz hogy jobban gyorsul, ez nem nitro, csak valamivel gyorsabban megy fel a fodulat az alatt a 2-3 mp alatt amikor rányota pl most is Massa a krörében, hallani ezt tévén keresztül nem lehet, belsõ kamerából semmi érezhetõ hatása nincs a nézõ számára, csak a kijelzõ, vagy egy másk autó akit éppen elõz vagy maga mögöt tart.

a 2 Toyota sötét ló velük nem tudom mi van 6. 7. helyrõl nehéz autóval kedvezõ lehet a helyzetük...

Natacha Gachnang GP2-es versenyzõ Sebastian Buemi unokanõvére azta mindenit ezen hogy meglepõdtem😄

jó idõmérõ volt...Ferrari egy balfasz banda ezt mondom én aki 97 óta nekik szurkolok ilyen rossz vezetés asszem még nem volt náluk...Massa jól ment szép volt Button nagyot húzott a végén Vettel mindig jó Webber nehezebb nála sztem Barrichello szokásos durci és lassabb könnyebb mint Button sztem...Alonso hazai pályán ennyit tudott kihozni a rönótból, Rosberg Kubica betonra van tankolva...érdekes futam lesz (Hamilton 14. helyének örülök)<#eplus2><#nyes>

Nem közvetítési hiba, annál azért jobban kivehetõ, valami történik a fordulatszámmal, de nem értem, hogy mi okozza. És elõzõ években én se hallottam, valahogy simábban váltottak, most viszont össze-vissza ugrál a hang alapján.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

desigo
nagyon jó idõmérõ volt...
Hat Te ugylatom nem tudod mit beszelsz.. Full izgalmas, annyira kozel vannak egymashoz, hogy barmi lehet...
Motorhang.. Elvileg van fordulatszamhatarolo, kisseb a max. fordulatszam, ameddig elengedi a motort, mint tavaly.. Valoszinuleg azt halljuk, mikor olyan furcsan "megakad"...
Kimi.. Ugy jart mint par futammal elotte Massa.. A Ferrarinal arra torekednek, hogy a 2 versenyzojuknek azonos felteteleket nyujtsanak... Ugytunik most egyenlitetek ki a multkori bakijukat...<#eplus2> Komolyra forditva a szot, nemigaz hogy nem kepesek tanulni az elozo esetbol, ugyan azt lejatszak... Ehhhhhhhhhhh....

nearo
Véletlenül nem a McLarennek drukkolsz...? 😛

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Máté94
Kezdem egyre jobban útálni ezt az egészet.😞
Ilyen fos idõmérõt nem láttam😞
jah az a motor fordulatszam ingadozas engem is erdekelne h mi az isten...
nem hiszem h hanghiba.. mindig ugyanazon autoknal lehet halani..😊
erdekes h a brawnal meg a redbullnal szoktam eszrevenni..😄

Ferrai vezetesnel meg kulonbet sz@rok
Schumi ha ott van tenyleg meg a szokottnal is szarbbul mennek a dolgok..😄
mumus vagy nem tudom...

a.carkey
Persze ez még nem jelenti azt, hogy futamot is tudnak nyerni, ahhoz túl bénának tûnik a stratégiai rész. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem maradhat a Kers. Monacora beérik a Red Bullt. A Brawn talán Magyarországra. Kérdés: eldöl-e addig a VB?

A medve nem játék.

passatgt
palik légifelvételrõl megmondja, ki nyomja a kerst, õ tuti meghallja😄

Tigristank
Minek? 1-3. Brawn GP 2. Red Bull 4. Ferrari, ergó a 3. csapat a Ferrari. Mit nem lehet ezen érteni?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Mit mondjak... szeréntem ez nem olyan hang (nem hasonlít a jelenlegi hanganomáliára). De ettõl függetlenül biztos neked van igazad.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Istencsászár
tavaly is volt... hallagasd csak meg, a legelején a kersnek nincs érzhetõ hangi hatása

az lenne a durva ha alsono 50 kgal könnyebb lenne butonnál!
Kit--Kat
áhh ezek olyan ostobák, hogy ennyi eszük nincs. Tuti felpakolják az egész box benzinmennyiségét, ilyen, hogy most a jó kocsi és sok zsír új lágy gumi, ilyen sok és összetett dolgok ezeknek a barmoknak nem fog leesni.
Pedig most a lágy gumikra építkezhetnének normál benzin mennyiséggel.
Normál mennyiségû pokoli hosszú egyenes+ benzin + lágy gumi+ Kers ezek mellett egy jó starttal még pontszerzõ helyre is felugorhat Kimi már az elsõ kanyarra. Nár csak így lenne, jó lenne egy Suzuikai teljesítmény.

Na egy ugyanilyet kéne + a KERS kit tudja nem lehetetlen...
Csak a Ferrari nem érdemelne jó eredményt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem mert button megelõzte! de ott van azért!
a ferrari két külön taktikán van massa 3szor jön ki míg kimi 1 szer se <#eplus2>
kimi most fogja bealázni a mezõnyt<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

amúgy hiába van a ferrari elõl 4. helyen a vesenyen tuti hogy elszúrnak valamit!

czolner azt mondta buttonra mikor bari jobb kört ment nála 3 tizeddel hogy szenved!

max kovira lehetett volna mondani hogy hamihoz képest szenved de hami sem végzett nagyon elõbb!

a vége nagyon komoly volt!
desigo
Barrichellonak nem õszinte a mosolya <#hehe>
desigo
átlagold akkor Kimi eredményét is hozzá...
nemá... az nem lehet az. vagy tényleg? Tavaly tavalyelött nem volt ilyen... amikor nyomta akkor egyenletesen duruzsolt a moci most meg több ilyen fibát is hallok állandó jelleggel...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Tigristank
De a csapatok között a harmadik. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

desigo
Vettelnek ahhoz lesz egy-két szava
LaszloLedzenyi
Ferrari megint egyenlõ a 0 val . taktikai tudás semmi. mclaren szenved brawnék továbbra is top. jo kis futam lesz holnap<#wink>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Istencsászár
hangi hiba a közvetítésben...

DJS8
jobb mint az unalmas Vettel vagy Raikkönen.

Tigristank
Ferrarit mondott, nem pedig Massat...

DJS8
császtok

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BUTTON 1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

ezek a fordulatelejtések miért vannak? már több autónál is észrevettem ées most Button gyors körén is hallottam nem egyszer... pedig nem nyomja a kers-et azokban a pillanatokban. mi ez?

Istencsászár
Jó kis unalmas Button gyõzelem lesz holnap😞

...csak a negyedikre ért fel

desigo
nem ért fel...
a.carkey
Tök mindegy. A Ferrari felért a 3. helyre, de a Red Bulltól és a Brawntól ez még kemény fél sec. 😞

A medve nem játék.

bordy
ez komolyak voltak ezek az utolsó körök. nagyon bikák lettek ezek a red bullok is.

desigo
MEnnyire komoly volt a vége

Button , Vettel <#worship>
...de mondjuk Kimit sem irígylem. Nem lesz egyszerû menet átverekednie magát Lajoson... <#buck>

ilyet nem mondhaccs

Afe
Kiminek legalább most megmaradtak a 0km-es szuper-lágy gumijai. Ennyi elõnye van Hamiltonnal szemben.

a.carkey
Kb. 😊

Gyors rövid szakaszok kellenének, akár 3 cserével. Jónak tûnik a Ferrari, be lehetne vállalni ilyen autóval. Ennél bármi jobb lehet. 7 helyet kéne elõrejönni. Aztán még lehet safety car meg esõ, meg bármi.

A medve nem játék.