FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS ha ez igaz, és úgy 10ben voltak, akkor reális a mai 1-2. Én is kiváncsi leszek mit alkotnak.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Ez pl. szép volt:
.jpg)
A medve nem játék.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Halla Madrid!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kimi dicsérte az autót, hogy nagy elõrelépések történtek a tapadás trén, sokkal jobb az autó.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
jöhetne a helyére Alonso
BMWk feltámadnak?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Csak mert a Renault eddig is kivette ha úgy látta jónak. De nincs értelme két irányban fejleszteni, azaz vagy elkötelezik magukat vagy nem.
Teszem azt a McLaren-t azért emeltem ki, mert õk használják, és az összes fejlesztésük harmonizál a KERS bentlétének összes hátrányával és elõnyével.
Míg akik kiveszik azok még vagy nem tudják hogy milyen irányban fejlesszenek, vagy az adott pályán elérhetõ eredmény érdekében beáldozzák a KERS tapasztalatait.
Monaco-ban is rá lehet nyitni a KERS-t, ha Hamilton autójában is benne lesz, és én egyenlõre úgy gondolom hogy igen...akkor majd lehet látni hogy hol..
pl. a 'célegyenesnél' ahogy beállt az autó, de az 1-s kanyar utáni emelkedõre is is lehet használni, aztán legközelebb már csak az alagut kigyorsán sztem.
De lehet hogy Hamilton hasonlóan használja majd mint Melbourne-ben, azaz itt ott még rá tud engedni ha marad...t'köm tudja 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"A sportlap szerint azonban Fernando Alonso mindenképpen szeretné, ha csapat nem tenne le végleg a KERS alkalmazásáról, hiszen az olyan gyors pályákon, mint például a belga vagy az olasz, mindenképpen elõnyt jelenthet a Forma-1-ben elõször idén alkalmazott eszköz."
Ale Alonso! poppe fan club™
Ez persze egyedül a McLaren KERS-re gondolom, mert a többiek még mindig nem kötelezték el magukat, azaz kiveszik-beteszik.
Monaco-ban is van ahol rá lehet nyitni a KERS-t és a befutó adatok meg hasznosak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
alagut elott elnyomja kigyorsitason es meg is erkezik a nyakara...
szerintetek Monacoban érdemes KERS-ezni? vki benyomja és huppp korlát xD<#idiota>#idiota>
A BMW is kivette.