FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Az elsõ két szabadedzésen állítólag telitankos versenyszimulációt futottak, és Kimi azt nyilatkozta hogy sokkal jobb az autó.
ÉS ha ez igaz, és úgy 10ben voltak, akkor reális a mai 1-2. Én is kiváncsi leszek mit alkotnak.
a.carkey
4 tized az elõnyük ha ez marad. Kiváncsi leszek ... 😄

A medve nem játék.

LaszloLedzenyi
idõmérõn kiderül, de nem hiszem hogy ekkorát javult a ferrari éjszaka. benne lesz egy ferrari az elsõ 10 esetleg raikönen is becsúszik de nem az elejébe az biztos

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

fekete0012
a töbiek is kevéssel mentek ha jol figyeltem

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

fekete0012
kers van

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

LaszloLedzenyi
kevés benizinnel az biztos

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

a.carkey
Amúgy Kers nélkül vagy Kers-el?

A medve nem játék.

a.carkey
Ez már fasza! 😄

A medve nem játék.

fekete0012
ferrari 1-2 a 3 szabadedzésen

a.carkey
Azt nem értem, hogy miért nem festik le a kerekeknél lévõ szárnyrészt feketére? Azt hiszem a Williams csinálta ezt, és kurvára nem látszódott, hogy mennyire ormótlan az egész gépezet. 😄

Ez pl. szép volt:

A medve nem játék.

desigo
hero xD

Istencsászár
Nem semmi kialakítás...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo

nearo
Én már csak azt nem értem, hogy a hozzászólást miért nem törlik? Így továbbra is bedõlhet neki egy óvatlan/tapasztalatlan olvasó.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Nem,csak régebben kipróbáltam,meg kiraboltam saját magamat(csak ennyire primitív a "játék"),és ismerem.
te bedõltél 😄?

Kit--Kat
Hmm...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Virtuálisan kirabolnak pár száz dollárral.
Kit--Kat
Soha nem kattintottam még rá ilyen linkre, de mi van az oldalon?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ScarY MAN
és te mekkorát fogsz menni? az lesz szép<#idiota>

...

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

<#lama>

Kolpi

Halla Madrid!

Istencsászár
ha beérnek mind a ketten masszívan pontszerzõként, már az siker

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MR ME
énis így vagyok vele

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bordy
hát én nem várok semmit sem tõlük, annál nagyobb lesz az öröm ha villantanak valamit.

Kit--Kat
Hát reménykedjünk, hogy nagyot dobbantanak😊

bardocz
Ha nem futottak rendes gyorskört,akkor nagyon jó idõ ez.
MR ME
meglássuk versenyen mennyit ér ez

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kit--Kat
Végig verseny szimulációt futottak teli tankkal.
Kimi dicsérte az autót, hogy nagy elõrelépések történtek a tapadás trén, sokkal jobb az autó.

MR ME
10. Kimi, javul a ferrari? 😄

Aki esetleg lemaradt az elsõ szabadedzésrõl - itt - megnézheti az ismétlést! Jelenleg az elsõ megy (replay)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

2. szabadedzés elsõ 10 :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

desigo
Barrichellonak egyre jobban el van kenve a szája <#hehe>
jöhetne a helyére Alonso

BMWk feltámadnak?
M@TriX
nem volt rossz menet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
azért az beszarás, hogy majd' 1mp-en belül van az összes(!) pilóta

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
katt banner... 😉

sehol... vagy négyezren nézik. lehetetlen bekerülni...

Dark Angel 666
hol lehet ma nézni a szabadedzést ?

zsutyesz
majd kiderül... 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

b-type
Igen? 😊
Csak mert a Renault eddig is kivette ha úgy látta jónak. De nincs értelme két irányban fejleszteni, azaz vagy elkötelezik magukat vagy nem.
Teszem azt a McLaren-t azért emeltem ki, mert õk használják, és az összes fejlesztésük harmonizál a KERS bentlétének összes hátrányával és elõnyével.
Míg akik kiveszik azok még vagy nem tudják hogy milyen irányban fejlesszenek, vagy az adott pályán elérhetõ eredmény érdekében beáldozzák a KERS tapasztalatait.
Monaco-ban is rá lehet nyitni a KERS-t, ha Hamilton autójában is benne lesz, és én egyenlõre úgy gondolom hogy igen...akkor majd lehet látni hogy hol..
pl. a 'célegyenesnél' ahogy beállt az autó, de az 1-s kanyar utáni emelkedõre is is lehet használni, aztán legközelebb már csak az alagut kigyorsán sztem.
De lehet hogy Hamilton hasonlóan használja majd mint Melbourne-ben, azaz itt ott még rá tud engedni ha marad...t'köm tudja 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zsutyesz
"A Renault mérnökei a hétvégén Barcelonában inkább az új fejlesztésekre koncentrálnak, míg a barcelonait két héttel követõ monacói versenyen egyébként sincs értelme használni a KERS-t, mivel a szûk, rövid egyenesekkel rendelkezõ utcai pályán nem lehetne kiaknázni a hibridrendszerben rejlõ lehetõségeket."

"A sportlap szerint azonban Fernando Alonso mindenképpen szeretné, ha csapat nem tenne le végleg a KERS alkalmazásáról, hiszen az olyan gyors pályákon, mint például a belga vagy az olasz, mindenképpen elõnyt jelenthet a Forma-1-ben elõször idén alkalmazott eszköz."

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

b-type
Sztem is lesz, nem is azért mert hasznos...hanem mert nem sokat számít ha kiveszik.
Ez persze egyedül a McLaren KERS-re gondolom, mert a többiek még mindig nem kötelezték el magukat, azaz kiveszik-beteszik.
Monaco-ban is van ahol rá lehet nyitni a KERS-t és a befutó adatok meg hasznosak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sztem lesz.. miert ne lenne? sok lassu kanyar a jo kigyorsitas sokat segit..
alagut elott elnyomja kigyorsitason es meg is erkezik a nyakara...

desigo
Kit--Kat
Hát jah, Monacoban valószínûleg egyik kocsiban sem lesz.

jaja tudod hol lesz nagy haszna a KERS-nek? Monzában , Spaban és sztem a Brazíliában ezeken a pályákon bõven lehet elõzni és gyors pályák😊
szerintetek Monacoban érdemes KERS-ezni? vki benyomja és huppp korlát xD<#idiota>

Kit--Kat
Ja-ja, érdekes, de õk érzik jobban, hogy melyik a jobb variáció.
A BMW is kivette.

azta ez még jobb kép😊 egyébként gondolom tudtátok h a Rönótt kivette a KERS-t erre a hétvégére...