FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

F
Ale Alonso! poppe fan club™
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nahbazz 😉
amúgy milyen eredmények voltak?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nagyon megbízható, és jó egység...a nagyon megbízhatót úgy értve hgoy nekik eddig mindkét autóban minden versenyen benne volt.
A Williams rendszere viszont tök más, ezért olyan területen ahol kiteljesedhet teljesen eladható.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha máritt tartunk a Montoyát sem sorolnám oda, sokat meccselt Sumival, nem egyszer meg is verte, esélye is volt a Vbre, de a Williams nem volt a legjobb autó alatta soha.
Sato sem rossz, csak sok hülyeséget csinált, messze a legeredményesebb japán pilóta az F1ben a közelmultból, Nakajima a GP2ben elég jókat ment, de Rosberg mellett csalódás.
Burdénak nem fekszik az F1 vagy a csapat, én elsõsorban a csaatra tippelet, jobb õ ennél sokkal, de valahogy ebben a közegben nem megy neki, a CC címeit meg senki sem veheti el tõle egy nagy bajnok, megdolgozott a sikerért, van akkora versenyzõ a szememben mint bármelyik F1es VB, öröm volt õt nézni a CCben.
Zsótikánk az tényleg gyenge láncszem, de örüljünk hogy eljutott oda, szerzett egy pontot és volt egy magyar a Forma1ben, Pikérõl szintén csak multidõben fogunk beszélni hamarosan... Di Grassit a helyére!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nincsenek is elõnyben...
kíváncsi vagyok kik fognak nevezni
van valami határidõ?
..én úgy értem hogy a Williams saját KERS-t fejlesztett, csak aztán inkább elhalasztották.
(mekkülönben is csak mentek vele pár métert vzz <#zavart1>#zavart1>)
link
A spanyol Autosport.es értesülései szerint a Renault biztosan kiszáll a Forma-1-bõl a szezon végén, és ennek csak egyik oka a jelenleg zajló „költségvetési-sapka háború". A honlap úgy tudja, hogy a gazdasági válság is szerepet játszik a döntésben, valamint az, hogy kiszáll a csapat fõ szponzora, az ING is, továbbá az is, hogy Fernando Alonso távozni kíván a csapattól.
Az Autosport.es továbbá azt is állítja, hogy amennyiben a Forma-1-es csapatoknak sikerül elérni, hogy Max Mosley távozzon a FIA élérõl, akkor Jean Todt a legesélyesebb arra, hogy a helyét átvegye. A franciának mind a Forma-1, mind a rali, mind pedig a sportautózás területén van tapasztalata, s ez minden szakág számára elfogadható vezetõvé tenné.
A két Toyota úgy néz ki tartja magát a szokásos menetrendhez, a többiek láthatóan a qual-os teljesítményre gyúrnak, és a versenytemó a másodlagos ezen a pályán.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
amúgy valamelyik nap hallottam rádióban, hogy a nemtomhány lelátóból még csak kettõ telt be teljesen, a többire lehet jegyet kapni, ez pedig évtizedek óta nem fordult elõ monacoban...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
lehet
The Automobile Club of Monaco organizes the race each year. There are more than 3,000 seats available for sale on the circuit. To order tickets or to receive information regarding ticket ordering, please contact the Automobile Club of Monaco directly. They start sending out information in November. Tickets are also available from ticket booths set up during the race. Prices for tickets range anywhere from 90€ to more than 500€ for really good seats.
respect to the man in the ice cream van