182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #101622 Különböző pályák vetülete
milyen komoly pálya lenne ez így egyben;) -
tudnál mutatni a tieid közül?
én nem egyet tudok mutatni a sajátjaimból,a tieid pedig 100%-ban ratyihomikimi hátsófelének a fényesre nyalása -
és el is kezdte a gyerek marhaságát és azt bizonygatja hogy ő az atyaúristen,pedig egy kis senki:) -
Én csak vicceltem veled :D. No offense. megértem. Oltárian felesleges Flém keltés = BAN! Szerintem...de félre érthető lenne a flém szabály, úgyhogy...na mind1. -
Ne mond, hogy normális az, hogy folyamatosan ide hányja a hülyeségeit, flémel és még ő van megsértve mindig a végén.
Építő, hozzáértő hozzászólást még nem nagyon láttam tőle. -
Megjött :))) -
És az szerinted valakit foglalkoztat, hogy egy autósport analfabéta ki vagy mit ismer el? :D
Komolyan nem értem, hogy te miért látogatod ezt a topicot :o -
ja hogy városi pálya... -
Feltartotta??? Előzni tudni kell és nem 15 kör után kéne az embernek egy 3 mpvel vagy 4el lassabb verdát megelőzni! Ez törvény ellenes. Ja hogy dupla difi..ajjajjj... ja hogy motor kímélés...ajjajjj....hát igen... Minden szarnak van valami alapja, vissza kell vezetni. -
IXEMGabeo #101613 most megy az F1 magazin Nico is hogy szereti a sportot, Triatlon közben mutatták még neki is kicsit kemény azt mondta:D, ettől független tisztelem az ilyen embert, aki nyitott az új sportágakra
-
Milyen gyengébb széria te degenerált? Takarodj már el innen a flémeléseddel. -
spiczi91 #101611 Ha 5-6 éve nézed a F1-et, akkor valószínűleg értem hogy miért csodálkozol. -
Értelmezésbeli problémái kettőnk közül neked van, ha értelmes autót építenének, és nem az utolsó 2 hónapban dőlne el, hogy egyátalán bennelesznek az f1-be, akkor nem kéne satuzni bukotérben.
Egyenautós versenyeket pont azért nem szeretem, mert ott nincs akkora harc a csapatok közt, hogy ki mit tud kitalálni.
Mikor a virgin feltartotta a fél mezőnyt, na az volt a futam legroszabb része, itt jött ki igazán, mennyire nem ebbe a kategóriába való az az autó, vagy nemondmár, hogy a vonatozás annyira izgalmas...
#101600: Nem ő tehet róla, hogy a féltávnál kört kap, ennyit tud a kocsi.
#101599: nehogy azt mond, hogy egy virgin vagy egy hrt és ez a lotus jobban része az f1-nek mint a renault, vagy bármely más nagy csapat, aki már több éve szerepel, és világbajnokságot is nyertek
#101594: Ugyan azt csinálod mint ő... -
madmanic #101609 ebben én is biztos vagyok.. úgyhogy azt csinálom amihez igazán értek, a monitor mögül ugatok 
-
Nem hát hanem fejben mikor és hol! Ez a nem mind1. Adott szituban szerintem te se tudnád mit csinálj! Biztos vagyok benne. -
madmanic #101607 hozzá kell tennem, hogy jó esetben rádión jó előre szólnak a plótának, hogy mi várható ha esetleg nem nézné folyamatosan a tükröt 250 nél betonfalak között... hányan jönnek, kiket kell elengedni, kivel van még versenyben, hol fogják utolérni stb..
tehát sztem nem a meglepetés ereje volt ami összezavarta.. -
madmanic #101606
-
ne is mond...:) -
WNW #101604 Mar csak Kit-Kat hianyzik, es banzaaaaj.....
-
G_ArchAngel #101603 Eleg sokaig birtam megjegyzes nelkul, nekem is vannak rosszabb napjaim. Elnezest, Mr. Tokeletes! -
Azt még hozzátenném, hogy a döntegős szakaszon sem akart elengedni senkit, mert miután elment neki Webbo' meg Hamilton, ő simán ráfordult Button előtt arra a balosra ahol Webbo' és Hamilton ütközött...
Gáz volt amit csinált.
-
Akkor nem neki való ez a sport.
Az azért nem megy, hogy lehordunk versenyzőket mert egy versenyszituban nem jól döntöttek pillanat alatt, de ha uez egy kiscsapat autójában ül akkor meg szegény...
El kellett volna engednie...két lehetősége volt, vagy vágja a kanyart, és akkor a lehető legjobban jön ki az egészből, mert nincs ideális íven senkinek sem útban,..vagy meglassul a jobbos előtt, és Webber bemegy mellé..talán Hamilton is.
Egyértelműen rossz döntés volt ráfordulni a kanyarra.... -
Még egyszer megpróbálom elmagyarázni. Ő tehet róla hogy oda betették őket a darálóba? Mi a szart csináljon hát nincs az a reakció idő meg hely meg semmi. Nincs neked se gondolkodásra időd! Be vagy fosva hogy mi a szart kéne csinálni hogy ne okozz gondot. Innen kurva könnyű beszélni de amikor ott ülsz bent és ez a szitu nem tudom te mit csinálnál. Biztos behúznád a satut 21 másik ember előtt és várnád ki pukkan beléd ugye? Ha jól tudom ha már nincs más pozíció harc van és ha egy Virgint megelőz egy Hispánia az elég gáz nem? Pláne ott ahol előzni a nagyok se tudnak lásd Glock esete. Olyan egyszerűen beszéltek mintha olyan lenne mint a biciklizés föld úton. Ha jól láttam Di Grassi az egyenesig elakart jutni hogy ott biztonságosan elengedje az embereket és ne okozzon senkinek galibát mert az széles és jól belátható. Attól hogy kék zászlót lengetnek az nem azt jelenti hogy azonnal tüstént fékezz be menj ki a bukótérbe mert leakarnak körözni, hanem hogy vigyázz gyorsabb pilóta engedd el és ezt lehetőleg a legbiztonságosabban és leggyorsabb módon. -
spiczi91 #101599 Ostoba vagy, a kiscsapatok azóta részei az F1nek, mióta létezik. Sokkal inkább részei mint, ezek a nagy retardált gyártók, akik több száz millió eurót gányoltak bele a semmiért. Na ők nem részei. -
Di Grassi-nak félre kellett volna állnia...nem mondhatod hogy nem, belengették a kéket neki...de ráfordult a kanyarra Webber előtt.
Rossz gondolat volt, mert sem a fékje, sem a kanyarsebessége, sem a kigyorsa nem hasonlítható a Red Bull-hoz.
Webbo is hibás volt, mert nem tudom miért nem vágott ki rögtön Di GRassi mögül...egy leheletnyivel többet várt, és ezzel alkalmat teremtett Hamilton-nak.
A többi egy teljesen más szitu is lehetne, de az elejét Di Grassi hozta össze, akár Glock, de akár MS is megmutatta hogy kell félreállni ha kéket lengetnek.
:( -
Tehát akkor ha valaki "lebuzizza" Kimit akkor egy idő után neked az természetes,hogy elkezded fikázni Alonsót.
Akkor hiába jársz ide óvodás korod óta sajnos nem sikerült onnan szintet lépned. -
Hát te meg nézz inkább WSR-t GP2t IndyCart akkor mert ott teljesen egyen autók vannak és csak a pilótán múlik....
Kérlek szépen TÖBB ÉVTIZEDE ILYEN A FORMA 1 !!!!!!!!!! Nem tom mióta nézheted ezt a sportot de nem lehet több 2-3 évnél...
Még amikor Minardi volt, Arrows akkor is ezt mondtad volna? Hogy azok sem ebbe a kategórákba valók? Vagy 2004 Minardi Zsoltika? Ő se??? Vagy csak azt tudod FRÖCSÖGNI amit kitalált a Czollner meg a Palik duó még év elején? Nem néznél inkább a dolgok háta mögé? nem ???
Másik hogy mondatod értelmezni nem tudsz! Még egyszer mondom a kis csapatok tehetnek róla hogy ilyen buzi a szabály hogy nem engedik el őket a nagyok közül hanem ott hagyják őket? És egy utcai pályán nem fog neked kimenni a bukótérbe és satuzni csak a te kedvedért de még egy sima épített pályán se! Mert ez nem versenyzői magatartás!!! És nem láttam volna hogy fröcsögött volna a Red Bull... És a balesetet a Virgin okozta???? Ők okozták? Nem bakker hanem 2 aggresszív pilóta hülye hibája.
Ja még valami. Nem tudom emlékszel-e hogy a futam első felében ki volt az aki feltartotta a mezőnyt a Virginnel...És akkor takarítsuk el őket? Ne legyenek kis csapatok? Ha ezt kívánod tényleg nézzél egyen autós formula versenyeket ott nem kell ilyenért károgni. -
aham:) Finn+Rally ez egy teljesen hihetetlen dolog:) foleg hogy Lada volt az elso verdaja:D:D:D:D:D Makkinen es Gronholm a szomszedja! es csapatjak neha az erdoben:D nyigott is hogy leverik mindig:))))) tehat o meg a rally az kenyszer:D:D:D:D:D:D:D -
G_ArchAngel #101594 Te meg olvashatnal, mielott beszolsz valakinek.
Hosszu ideje nem szoltam hozza a degeneralt Firerock frocsogeseihez, de most mar harmadszor buzizta le Kimit - erre reagaltam igy.
Az utolso futam utan talan en voltam az elso, aki pozitivan nyilatkozott Alonsorol, de ez a kis butuska nem bir magaval es allandoan be kell ugatnia. Ha nem kezdene allandoan flamelni, akkor viszonylagos nyugalom lenne a topicban, mert erdekes modon csak ennek a csokkentett ertelmu veglenynek jelent kielegulest, hogy azt a pilotat lebuzizza, akinek felesege van, aki tortenetesen meg skandinav szepsegkiralyno is volt (2001-ben talan...).
Feldolgozhato az informacio?
(azon meg gondolkodj el, hogy kit kuldesz el es honnan, mert en mar akkor itt rontottam a levegot, amikor Te meg GameBoy-on ismerkedtel a szamitastechnika lenyugozo vilagaval...) -
És ez hogy jön ide? Te is észrevehetnéd megad, hogy alonso utálatod annyira elhatalmasodott, hogy nem vagy hajlandó észrevenni ha valamit jól csinál, még úgy sem, hogy többet foglalkozol vele, mint egy alonso drukker.
Ha meg csak flamekeltés miatt csinálod, akkor légyszíves húzz innen a faszba
sry a 3 hszért egymás után... -
pedig azért ő is tett le valamit az asztalra, tökmindegy, hogy valaki szereti-e vagy nem, ezt azért el kell ismerni. -
Légyszives fejezd be a fröcsögést...
Majd mutasd meg hogy hol írtam hogy Di Grass hibája?
A kiscsapatok hibája, mint írtam (lotus, hrt, virgin), tökmindegy ki a sofőr, mert egyszerűen nem ebbe a kategóriába illő autókal állnak rajthoz.
Most a többi csapatnak örülnie kellene, hogy egy sc rajt után a lekörözötekkel kell küzdeniük, és esetleg miattuk vesztenek pozíciót? Ne várd, hogy bárki is (a nagy csapatok részéről) azt nyilatkozza ezekkel a csapatokkal kapcsolotban, hogy de jó hogy itt vannak. Ha mégis ezt várod, akkor álomvilágban élsz. -
IXEMGabeo #101590 olvasgass:):)
egyet viszont elismerek baromira túl volt sztárolva mindig is, merthogy egyéniség így meg úgy én személyszerint sosem bírtam a finneket az F1-ben...ettől függetlenül kétség sem fér hozzá h az F1-ben a helye -
ez viszont igaz! -
Legalább azt csinálja ami érdekli.
F1-ben már elérte maximálisan azt amit lehet.
18 első hely,VB első hely -
idő előtti szerződésbontás miatt...
a Ferrari részéről,ha ő akart volna menni akkor nem kapna ennyi pénzt
ebből is látszik hogy kirúgták -
Ahhoz képest,hogy szerinted "kirúgták" a harmadik legjobban fizetett F1-es az idén is még!
17 millió eurót kap
-
nem hogy nem csípem,nem ismerem el. -
IXEMGabeo #101584 én se csípem Raikkonent de ilyet írni hogy nem fér be az F1-be hallatlan nagy baromságra utal:D:D totál elfogult vagy bocsi -
n003 #101583 jah és az a marhaság hogy egy szezon után-alapján ítélnek meg valakit hogy tehetséges e vagy sem