FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk gyulám inkább azért nem jön be mert nem kicsit elfogult, meg amikor palikkal van akkor lehet érezni, hogy meg akar felelni neki.
bardocz
Azért Gyula meg Wéber elég jól csinálják.
gyulám+palik kommentátorok szégyenei...
Nem értem, mi a problémád, teljesen igaza van...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

MEdievil
"Monnyon le!" Színvonal megvan

F

zsutyesz
jó kis kép 😊

Ale Alonso! poppe fan club™

😄

desigo
passatgt
tegnap volt

szabadedzés? ami tegnap volt?

baaka
mikor kezdõdik a szabadedzés?

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club™

b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

M@TriX
tényleg baz, most látom, hogy 21-én volt, azt hittem elrontottam a banner programozását, hogy tegnap jelzett átírtam már, mert ugye pénteken szokott lenni...

nahbazz 😉

amúgy milyen eredmények voltak?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mersant
tegnap volt a mai edzes...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Hánykor kezdõdik a mai edzés?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

b-type
Egyenlõre csak a McLaren a komoly esélyes egy szabványKERS-re.
Nagyon megbízható, és jó egység...a nagyon megbízhatót úgy értve hgoy nekik eddig mindkét autóban minden versenyen benne volt.

A Williams rendszere viszont tök más, ezért olyan területen ahol kiteljesedhet teljesen eladható.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Bárki de nem mindenki, Baricello is vezethetné a VBt ezzel az autóval de nem teszi, a multkori vitatható volt, és elcseszték a gyõzelemre való esélyét, most is jobb mint Button, de nem olyan stabil, Button meg 4 versenyt nyert teljesen nyugisan.

Ha máritt tartunk a Montoyát sem sorolnám oda, sokat meccselt Sumival, nem egyszer meg is verte, esélye is volt a Vbre, de a Williams nem volt a legjobb autó alatta soha.

Sato sem rossz, csak sok hülyeséget csinált, messze a legeredményesebb japán pilóta az F1ben a közelmultból, Nakajima a GP2ben elég jókat ment, de Rosberg mellett csalódás.

Burdénak nem fekszik az F1 vagy a csapat, én elsõsorban a csaatra tippelet, jobb õ ennél sokkal, de valahogy ebben a közegben nem megy neki, a CC címeit meg senki sem veheti el tõle egy nagy bajnok, megdolgozott a sikerért, van akkora versenyzõ a szememben mint bármelyik F1es VB, öröm volt õt nézni a CCben.

Zsótikánk az tényleg gyenge láncszem, de örüljünk hogy eljutott oda, szerzett egy pontot és volt egy magyar a Forma1ben, Pikérõl szintén csak multidõben fogunk beszélni hamarosan... Di Grassit a helyére!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Aki esetleg lemaradt a szabaedzésrõl -Itt- még nézheti az ismétlést.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Azzal az autóval bárki nyert volna...
Azért az a Vilnöv csak nyert egy VB-t...

Õ mikor nem ?
Istencsászár
Briós állandóan hisztizne😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ron Dennis/Jean Todt páros 😊
Istencsászár
Todt? aztán majd megy a sírás amikor az FIA a Ferrarinak itél majd egy ügyben... Mosleyt kik választották meg újra és újra? kiknek a szavazata dönt?

Elég nehéz úgy eladni valamit amit nem nagyon használtak teszten és versenyen sem (nincs semmi infó róla, nem úgy mint a McLaren, Renault, BMW, Ferrari rendszerérõl)
május 29., utána is lehet nevezni, de nem biztos, hogy marad szabad hely, 13 csapat nevezhet.
desigo
Sírnak most a nagy csapatok mert nem költhetnek el fejlesztésekre és tesztekre 10X annyit mint a kis csapatok
nincsenek is elõnyben...

kíváncsi vagyok kik fognak nevezni
van valami határidõ?
ScarY MAN
igy is van! mózli húzzon, Jean Todt meg jöjjön! Akkor újra F1 lenne az F1

...

b-type
hát igaz 😄
..én úgy értem hogy a Williams saját KERS-t fejlesztett, csak aztán inkább elhalasztották.
(mekkülönben is csak mentek vele pár métert vzz <#zavart1>)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Black Ghost
Mohammed bin Sulayem rali pilóta, 3 másodperc alatt amortizált le egy tavalyi Renault forma-1-es versenyautót.

link
Istencsászár
Sajtó: A Renault mindenképpen távozik

A spanyol Autosport.es értesülései szerint a Renault biztosan kiszáll a Forma-1-bõl a szezon végén, és ennek csak egyik oka a jelenleg zajló „költségvetési-sapka háború". A honlap úgy tudja, hogy a gazdasági válság is szerepet játszik a döntésben, valamint az, hogy kiszáll a csapat fõ szponzora, az ING is, továbbá az is, hogy Fernando Alonso távozni kíván a csapattól.

Az Autosport.es továbbá azt is állítja, hogy amennyiben a Forma-1-es csapatoknak sikerül elérni, hogy Max Mosley távozzon a FIA élérõl, akkor Jean Todt a legesélyesebb arra, hogy a helyét átvegye. A franciának mind a Forma-1, mind a rali, mind pedig a sportautózás területén van tapasztalata, s ez minden szakág számára elfogadható vezetõvé tenné.

ahhot elöszõr be kellett volna rakni <#buck>
b-type
kivették.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Máté94
b-type
néztem én is 😊
A két Toyota úgy néz ki tartja magát a szokásos menetrendhez, a többiek láthatóan a qual-os teljesítményre gyúrnak, és a versenytemó a másodlagos ezen a pályán.

nearo
Tényleg, Williamsrõl jut eszembe. Csomó helyen olvastam már, hogy van nekik is kers, csak nekik mechanikus (azaz kb lendkerék). Tényleg van nekik? Használják is verseny közben?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
Rosberg meg 2 tizeddel, elvannak bár csak a kvalin is ilyen jó lenne a Williams...

Istencsászár
1 ezreddel verte meg Rosberget Hami az elsõ helyért😄

Istencsászár
a pálya széli épített lelátók vagyis ülõhelyek kemény pénzekért mennek, a pálya is körbe van zárva természtesen egy sugárban, de amúgy onnan nézed ahonnan akarod, ha találasz valami helyet távolabb, vagy pálya széli hotel vagy valami épület vagy hajóról

nearo
azt végülis akkor tisztázhatjuk, hogy nem tud csak úgy odaállni a pálya széléhez (mondjuk ott úgyis a pályamunkások vannak)

amúgy valamelyik nap hallottam rádióban, hogy a nemtomhány lelátóból még csak kettõ telt be teljesen, a többire lehet jegyet kapni, ez pedig évtizedek óta nem fordult elõ monacoban...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
tavaly nyáron voltam monacóban, a pálya sok helyen belátható, ezek fõleg ilyen kilátóhelyek ahonnan a kikötõre és a városra szép a panoráma, de ott csak azok a szerencsések látják akik oda tudnak a szélére állni ilyenkor...

Istencsászár
vagyis kell, aki hotelba van vagy netán ott van valami ingatlana, jactja annak nem nem kell, de egy pálya melletti hotel horror áron megy

Istencsászár
"monacoi nagydijra kell jegyet venni?"

lehet

Kubica motorja elszólta magát...
nearo
szerintem nem ezt kérdezte

Istencsászár
Tickets
The Automobile Club of Monaco organizes the race each year. There are more than 3,000 seats available for sale on the circuit. To order tickets or to receive information regarding ticket ordering, please contact the Automobile Club of Monaco directly. They start sending out information in November. Tickets are also available from ticket booths set up during the race. Prices for tickets range anywhere from 90€ to more than 500€ for really good seats.

Marci0115
kimi eléggé nagyképû szerintem, azér ilyenek hogy újságírókat lök fel meg ilyenek?hát ki õ? nehogy már azt higgye hogy ö szarta a spanyolviaszt

cement
gecihulye kerdes lesz, de a monacoi nagydijra kell jegyet venni? ugyertem ha most en fognam magam lemennek monacoba es odaallok valahova a palya melle akkor nezhetnem? vagy van valami zona ilyenkor a varosban ahova nem lehet bemenni csak jeggyel? tudom rohadt sokan vannak ilyenkor ott es szinte lehetetlen lenne a "palya melle allni" de ha ingyen van meg lehetne probalni 😄

respect to the man in the ice cream van