FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hihetetlen micsoda tehetségek nem csinálnak semmit az országunkban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ott az a hülye aki ott állt a boxkijáratnál ott integet, hogy mehet ki a SC. Nem neki kellett volna megállítania a SC-t, hogy ne menjen ki a pályára?? Gondolom a pit kijáratnál a lámpákat se nézték, mert ha jönnek a célegyenesbe elkezd kéken villogni az a lámpa.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A célegyenesben is már bemutatták az elhaladóknak, ráadásul az sem igaz amit mondasz, hogy a kanyarban sem volt kint tábla mert jól látható az is, hogy ki van téve, sot hovatovább az sem igaz, hogy nem lengették csak az utolsó pillanatban a sárga zászlót ugyanis még a vidón is jól látható a belengő zászló az ütkőzés elött.
Ráadásul maga Engstler is nyilatkozataban azt mondta, hogy sajnos nem jól reagálta le mivel nem gondolta, hogy ha kint a tábla a safety car még csak akkor jön ki a boxból.
A hiba nem az volt, hogy nem lengettek vagy nem tábláztak, hanem a safety cart rosszul engedték ki a boxutcából, ráadásul későn.
A vidóban nem látható, de a verseny közben többször megmutatták, hogy vitatkozott egy pályabiró az SC vezetőjével és ő adta meg a jelet, hogy kimehet utána meg nézett ki a fejéből szánalmasan mi történt. <#eplus2>#eplus2>
A cikk is megerősítti, amit a közvettítés közben láttam : "Annak rendje és módja szerint kirendelték a biztonsági autót, hogy ráncba szedje a mezőnyt. Mindenki megdöbbenésére az igazi káosz csak ekkor kezdődött! A safety car vezetője - akit mellesleg túl későn és figyelmetlenül engedtek ki a boxutcából - élesen bekormányozta járgányát a pálya közepére..."
Ehhez még hozzá teszem, hogy a Ferrari dolgozik a világ autógyárai közül az autókénti legjobb haszonnal, évente egyre magasabbak a bevételei, valamint 2007-ben a világ legjobb munkahelyének választották. Ezek alapján szerintem körvonalazódnak a dolgok mindenkiben.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Azt minden képen nézem...
Szimulátoral végig mentem rajta, nagyon jó kanyarok vanak bent😛
Idioták kiméljenek!!! :)
az elsõ boly ki áthaladt az már a célegyenes végén volt a második boly pedig akkor fordult rá a célegyenesre! nekik beintették meg a box bejáratánál lévõ emberkék meg a célegyenes elõtt is sárga zászlóval!
de már a kommentár valamit mondott a videó 1:11 másodpercénél hogy jön a safety car!!!!!!!
ha bejön a SC akkor azt a csapatoknak megmondjéék hogy szólhassanak a pilótáknak vagy a tábláról kell leolvasni??
olyan gyorsan történt minden hogy pont megcsináltak 1 kört ha meg 1 körrel késõbb hívják be akkor meg lehet hogy nagyobb káosz lett volna!
nem láttam kár!!!!
Abban 1et értünk,hogy "Istencsászár" egy kis okostojás,már a nick-étõl feláll a hátamon a szõr,(pedig nagyon szép hátam van és szörtelen)De itt nem csak az SC soförje volt ostaba,aki keresztûl a záróvanalon lépett a pályára (annak idején láttunk ilyet Monacoban,azthiszem Alesi jött igy ki a boxból,vagy Berger,már nem emléxem pontosan)hanem a pályabírók is,akik nem jeleztek idõben..
Ezen nincs mit magyarázni,ezt elkurták...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nehogy mar ne irhassam le, hogy Totti hulyesegeket irkalt mar megint.
Mar pedig hulyesegeket irkalt megint, mert jol lathatoan tablaznak es lengetik mar joval korabban a sarga zaszlot.
Szoval koszonjuk Emese!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
...
Neked aztan sas szemed van, mivel igencsak lengettek a sarga zaszloval, de te ezt hogyan is vehetted volna eszre.
Javaslom a figyelmedbe a video 1:32 es 1:36 masodpercet, mivel jol lathato hogy lengetik a sarga zaszlot es tablat mutatnak fel ami az SC volt es 3 masodperc mulva a kanyarban utkozott ossze az autoval.
Szoval megint, ha nem szoltal volna bolcs maradtal volna.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
amikor Gyulám felbukkant párszor odaszíjazva a kisterepjáró hátuljára, és szófoszlányokat lehetett csak érteni a sebesség miatt, a környéken mindenki hangos röhögésben tört ki - mindenki kiabálta hogy "Gyulám, Gyulám!!" xD
nameg a fábia egyszer majdnem szalagkorlátnak ment novotelnél a kanyarban eléggé kicentizte...
Aa Nascar Toyota Camry-nak iszonyat hangja volt, az F1-es RB-nek szintén 😊
A régi idõk autójai tök poén volt, azok is jól mentek 😊
Érdemes volt autókázni a rendezvényért, jó volt, tetszett.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"