FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Ühü... egy ilyen helyzetet sz.gépen sem kerülsz ki, nem hogy a valóságban...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
Na persze, egy versenyzõnek így sikerült lereagálni, de te valszeg jobban megoldottad volna. 😊)
Hihetetlen micsoda tehetségek nem csinálnak semmit az országunkban.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ott még el lehetett volna férni a bmwvel!
mcmoha
Itt azt olvasom, hogy az SC-nek nem volt engedelyezve, hogy a palyara hajtson.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Norbi1990
Igen az lett volna egyszerûbb. De nem is értem miért ment át keresztbe a pályán. Na mindegy 😊
Istencsászár
ha nem mászik be keresztbe az ideális ívre akkor nem lett volna semmi probléma, csak be kellet volna tartani a szabályokat és nem kellett volna a fehér vonalat átvágni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Norbi1990
A boxkijárat is szar, mert egy fal mögül jönnek ki a kocsik ami épp egy kanyarban van és nem lehet tudni, hogy most éppen jön ki valaki.
De ott az a hülye aki ott állt a boxkijáratnál ott integet, hogy mehet ki a SC. Nem neki kellett volna megállítania a SC-t, hogy ne menjen ki a pályára?? Gondolom a pit kijáratnál a lámpákat se nézték, mert ha jönnek a célegyenesbe elkezd kéken villogni az a lámpa.
nem, én lassítottam volna, a MESTER is így cselekedett 😊, zászló is befigyelt elõtte.
Istencsászár
konkrétan semmit, táblát nem látni valami sárgát jobb oldalt igen, de az túlzás hogy lengeti...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem a sc a hibás szvsz

bardocz
Inkább te belementél volna abba a kocsiba,amibõl éppen szállnak ki<#eljen>
Safety Car fail
egy hosszabb videó a tegnapi Safety caros eksönrõl, van egy belsõ kamerás felvétel is a chevibõl, hát nem sokat lehetett látni a zászlókból, de még a táblákból sem amit a versenyzõknek bemutatnak.
Istencsászár
Zanardié volt talán a legszörnyûbb...

Ezzel a manõverrel nem nõtt Heidfeld népszerûsége nálam...
Heidfeld runs into Safety Car

Forma1be is elõfordul Safety Caros balesett😊
eltalálják..

durva lett volna ha eltaláják oldalról

a.carkey
Ez sem volt egy semmi boxból kijövet:

A medve nem játék.

Ez egy nagyfokú tévedés a táblákat és a zászlókat már vagy 20 másodperce lengették a pályán.
A célegyenesben is már bemutatták az elhaladóknak, ráadásul az sem igaz amit mondasz, hogy a kanyarban sem volt kint tábla mert jól látható az is, hogy ki van téve, sot hovatovább az sem igaz, hogy nem lengették csak az utolsó pillanatban a sárga zászlót ugyanis még a vidón is jól látható a belengő zászló az ütkőzés elött.
Ráadásul maga Engstler is nyilatkozataban azt mondta, hogy sajnos nem jól reagálta le mivel nem gondolta, hogy ha kint a tábla a safety car még csak akkor jön ki a boxból.
A hiba nem az volt, hogy nem lengettek vagy nem tábláztak, hanem a safety cart rosszul engedték ki a boxutcából, ráadásul későn.
A vidóban nem látható, de a verseny közben többször megmutatták, hogy vitatkozott egy pályabiró az SC vezetőjével és ő adta meg a jelet, hogy kimehet utána meg nézett ki a fejéből szánalmasan mi történt. <#eplus2>

A cikk is megerősítti, amit a közvettítés közben láttam : "Annak rendje és módja szerint kirendelték a biztonsági autót, hogy ráncba szedje a mezőnyt. Mindenki megdöbbenésére az igazi káosz csak ekkor kezdődött! A safety car vezetője - akit mellesleg túl későn és figyelmetlenül engedtek ki a boxutcából - élesen bekormányozta járgányát a pálya közepére..."

Kit--Kat
A Ferraris témához annyit tennék hozzá, hogy azon kívül, hogy a FIAT tulajdonában van a részvények 80 százaléka ( a maradék meg a Ferrari családnál) a világon semmi köze nincs a Ferrarihoz a FIATnak, nem oszt semmit senkinek, a Ferrari egy önfenntartó manufaktúra és média birodalom, amelynek van egy saját F1-es istállója is nem mellesleg.
Ehhez még hozzá teszem, hogy a Ferrari dolgozik a világ autógyárai közül az autókénti legjobb haszonnal, évente egyre magasabbak a bevételei, valamint 2007-ben a világ legjobb munkahelyének választották. Ezek alapján szerintem körvonalazódnak a dolgok mindenkiben.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ScarY MAN
<#banplz>

...

krisztianp16
Mi van????

Idioták kiméljenek!!! :)

ja,meg kint..hegedû játszik?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

krisztianp16
Az éjszakai pálya nagyon állat lesz😛
Azt minden képen nézem...
Szimulátoral végig mentem rajta, nagyon jó kanyarok vanak bent😛

Idioták kiméljenek!!! :)

hogy volt ez? nem láttam baszki
az elsõ boly ki áthaladt az már a célegyenes végén volt a második boly pedig akkor fordult rá a célegyenesre! nekik beintették meg a box bejáratánál lévõ emberkék meg a célegyenes elõtt is sárga zászlóval!

de már a kommentár valamit mondott a videó 1:11 másodpercénél hogy jön a safety car!!!!!!!

ha bejön a SC akkor azt a csapatoknak megmondjéék hogy szólhassanak a pilótáknak vagy a tábláról kell leolvasni??

olyan gyorsan történt minden hogy pont megcsináltak 1 kört ha meg 1 körrel késõbb hívják be akkor meg lehet hogy nagyobb káosz lett volna!

nem láttam kár!!!!
Én se nagyon akarok beleszólni,de ez valóban nam fedi az igazságot..
Abban 1et értünk,hogy "Istencsászár" egy kis okostojás,már a nick-étõl feláll a hátamon a szõr,(pedig nagyon szép hátam van és szörtelen)De itt nem csak az SC soförje volt ostaba,aki keresztûl a záróvanalon lépett a pályára (annak idején láttunk ilyet Monacoban,azthiszem Alesi jött igy ki a boxból,vagy Berger,már nem emléxem pontosan)hanem a pályabírók is,akik nem jeleztek idõben..
Ezen nincs mit magyarázni,ezt elkurták...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Black Ghost
Bocs de ezt most te nézted be, mert a sárga zászlót meg a táblát a hátsóknak mutatták, Ha megnézed az ütközés pillanatát Engsler elõtt nem volt kint tábla és az zászlót is csak az utolsó pillanatban kezdték lengetni, ráadásul a sárga zászló SC tábla nélkül csak elõzési tilalmat jelent.
ScarY MAN
<#taps><#eljen><#integet2>

...

Na igen jól láthatóan lengetik a zászlókat, nem is értem hogyan nem lehetett észre nem venni.

[Jakuza]
Tudod mi a baszogatas ? Az ha ok nelkul belekotnek valakibe, az a baszogatas.
Nehogy mar ne irhassam le, hogy Totti hulyesegeket irkalt mar megint.
Mar pedig hulyesegeket irkalt megint, mert jol lathatoan tablaznak es lengetik mar joval korabban a sarga zaszlot.
Szoval koszonjuk Emese!

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ScarY MAN
nem akarok beleszólni, mert minek, de bassza a szemem az hogy nonstop baszogatjátok egymást, keresitek a másikban a hibát, hogy "most aztán a kurvaszádat megmutatom neked hogy geci buta vagy és én meg a legokosabb szakértõ" ... nem állok egyik oldalon se, de tényleg irritáló, hogy ez megy. Jó tudom, tipikus magyar mentalitás, de leszarom. legyen már vége. köszi.

...

[Jakuza]

Neked aztan sas szemed van, mivel igencsak lengettek a sarga zaszloval, de te ezt hogyan is vehetted volna eszre.

Javaslom a figyelmedbe a video 1:32 es 1:36 masodpercet, mivel jol lathato hogy lengetik a sarga zaszlot es tablat mutatnak fel ami az SC volt es 3 masodperc mulva a kanyarban utkozott ossze az autoval.

Szoval megint, ha nem szoltal volna bolcs maradtal volna.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kifli
😄 télleg 😊
összekevertem <#idiota>
maradjunk annyiban hogy Buemi vezette a Nascart 😊

amikor Gyulám felbukkant párszor odaszíjazva a kisterepjáró hátuljára, és szófoszlányokat lehetett csak érteni a sebesség miatt, a környéken mindenki hangos röhögésben tört ki - mindenki kiabálta hogy "Gyulám, Gyulám!!" xD
kifli
a-a õ a nascart vezette
a fabiat valami sandel nemtom a teljes nevét...
kifli
az alfa lezúzott mindenkit 😊
nameg a fábia egyszer majdnem szalagkorlátnak ment novotelnél a kanyarban eléggé kicentizte...
Norbi1990
Ha jól tudom akkor Bourdais vezette a Skodát. Mintha úgy hallottam volna.
A rally skoda zúzott a legjobban, nagyon küldte, a sofõr ott nem tudom ki volt, de nyomta a pedált 200-al legalább 😊

Aa Nascar Toyota Camry-nak iszonyat hangja volt, az F1-es RB-nek szintén 😊

A régi idõk autójai tök poén volt, azok is jól mentek 😊

Érdemes volt autókázni a rendezvényért, jó volt, tetszett.
bardocz
A Skoda?
Máté94
szegedi vagyok de nem voltam😞
fekete0012
Hali volt valaki szegeden elég jó volt az egész de a ralli auto az nagyon durva volt

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Máté94
<#gun><#violent>
Hol lehet megnézni amúgy a teljeset?😄
desigo
Nem volt kár a Cheviért <#hehe>
Istencsászár
az egy dolog, de a pilótának még azt sem mutatták a kanyar elõtt, avagy a kanyarban hogy a pályára jön az SC, a sárga zászlóról nem is beszélve, ugyebár akkor lassítani kellett volna neki, de így padlógázon vette...

desigo
Ez eléggé komoly
elég bénán jött ki a SC
[Jakuza]
Eurosporton eloben nyomtak 😄

Punker
bazze ez az elsõ kör, mi ez nézni fogom ha mindig így nyomják 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kiváncsi leszek mi lesz belõle, SC-sem vághatja csak úgy át a záróvonalat a boxutcánál, fõleg így nem...