182274
  • vinc3nt
    Hát jah, de most ha nem Alonso nyer elintézik hogy béna ha meg ő akkor jön az hogy tolja az FIA. Egy olyan helyzetbe már bele se merek gondolni hogy Webber kicsúszik és így Alonso nyeri a vb-t mert ugye más pilóta pechje egy másik szerencséje...
  • csabush
    F1 sem volt neki való, igazad van, pontot se szerzett sose. Amúgy nem tudom mi a retkes faszt várt tőle mindenki első évében. Ahhoz képest szerintem tök korrekt eredményeket tud felmutatni.
    Nem tudom, mi a tökömért kell egymást leugatni, az egyik Alonsot szapulja, a másik Kimit, a harmadik a szapuló feleket. Szánalom. Remélem Webber lesz a világbajnok, és akkor majd mehet a flametime itt, eme csodálatos fórumon.
  • IXEMGabeo
  • Kit--Kat
    Én arról nem mondtam semmit, azt sem, hogy nem lenne jó versenyző, az egyik legjobb a mezőnyben. A többi ettől függetlenül még állhat. Egyébként a McLarenes botrány után ebben nagy szerepe van a Santandernek és Domenicalinak aki bele van szerelmesedve. De mint mondtam versenyzőként jó, kár, hogy nem csak azzal foglalkozik :(
  • IXEMGabeo
    köszi hogy kisegítettél spiczi a Minardi és 2003 fix volt:)
  • IXEMGabeo
    Minardi, elvileg Justin Wilson, vagy Alex Yoong nem emlékszem pontosan:D 2003-as Minardi elvileg
  • vinc3nt
    De látod te nagyon nem akarod látni a fától az erdőt mert most meg a zsarolással jössz amibe tényleg nem mennék bele de ha Alo ilyen büdös nagy csaló akkor hogy a jó fenébe tud most a Ferrarival az élen autózni? Hirtelen ők is csalók lettek? Alonso 2005-2006-os címét nem efogadni nagy hozzáértésre vall.
  • vinc3nt
    szerintem aki ért F1-hez Alonsot sem fikantja le azzal hogy csaló.
  • Kit--Kat
    Én csak mondtam, hogy van alapja, Alonso nem igazán izgat, egy gátlástalan ember, és a legkevésbé sem sportemberhez méltó amit néha művel.

Most ne menjünk bele a 2007-es McLaraen zsarolásába, egyszerűen nem ok nélkül kezdtek rá köveket dobálni és olyan minősítéseket, hogy csaló, neme egy tiszta versenyző, lehetne sorolni a különböző balhéit az elmúlt 10 évében amióta F1-ben versenyez.

Firerocky: kezdjük ott, hogy aki konyít kicsit az F1-hez, nem fikkantja le Montoyát és Kimit, hogy mekkora nulla versenyzők. Ez így már mindent elárul, nem kell tovább bizonygatnod.
  • bardocz
    Szerintem befejezhetitek, mert ennél fényesebbre már nem tudjátok Alonso seggét nyalni. Ha tovább folytatjátok, elkopik.
  • vinc3nt
    ja és még ki tudja milyen ketyerét tartalmazott a ferrari,mclaren,redbull stb ami nem derült ki, kiskapuk ezért F1-az F1 ami nem szabályos és kiderül azt betiltják. nem úgy kéne felfogni hogy alonsó rakétával közlekedett a többi csiga ártatlan csapathoz képest...És azt mivel magyarázod hogy alonso ezek ellenére egy Ferrariban és egy Mclarenben is versenyképes tudott maradni? csak erre válaszolj , kössz
  • bardocz
    Nálad sajnos még a hugom is többet tud.
  • Firerock
    mégis mivel barátom?
    semmivel nem tudsz töbebt mint én
    gondolom a szobádon kívül máshol nem is jársz,csak a gép előtt vagy nagy menő
  • vinc3nt
    Ráadásul ha jól tudom kaptak büntetést meg kiszereltették a kocsiból az egyensúlyos lengéscsillapitót szóval egy olyan kiskaput használtak ki mint pl tavaly a Brawn ezért nem lehet őket szapulni, szapuld a FIA-t amiért nem kaptak nagyobb büntetést. Ez von le Alonso érdemeiből ? ugyanmár...
  • Firerock
    akkor miért nem büntették meg őket?
  • Kit--Kat
    Én ilyet nem mondtam, csak azt, hogy nálad, ami mondjuk nem nagy elismerés számomra, azt elhiheted, szóval nem is verem nagy dobra:)
  • Kit--Kat
    Nem én, hanem az FIA aki miután észrevette a szabálytalanságot át is kellett építenie a felfüggesztését a Renaultnak.

Olvasd el!

Most hirtelen ezt a cikket találtam csak. Így versenyezték végig 2005-öt és 2006-ot, amíg ki nem derült.
  • bardocz
    Betiltották a felfüggesztésüket -> szabálytalannak minősítették.
  • Firerock
    vele ne veszekedj
    ő ért a legjobban a formula1-hez a világon,legalábbis ő ezt hiszi,had higgye:)
  • Firerock
    szabálytalan autóval!?
    nevetséges vagy amint megpróbálsz hülyeségeket bemagyarázni
  • vinc3nt
    Ezt te állapítottad meg? Mert ha nem te hozod a szabályokat és a büntetéseket akkor ne szólj bele. Különben ilyen alapon akkor most a RedBull vb címét se lehetne elfogadni mert valamitől veszettül gyorsak. Vagy schumi vb címe 1994ben? alaptalan.
  • Firerock
    na...
  • Kit--Kat
    Hát pl. 2006-ot egy szabálytalan autóval csinálta például végig, szóval van alapja.
  • vinc3nt
    #101575 Azzal hogy csalozól megint magad nyugtatgatod amiért a kedvencednél többet ért el ALONSO? Miután ebbe a sportba nincs olyan hogy szerencsével nyerni (a csapat és a pilóta is számít, előbbibe nagyon gyenge volt a mclaren lásd:füstölő motorok) felejtsd el egy életre hogy Alonso nem érdemelte meg a teljesen jogosan megszerzett 2VB címét

#101572 Egy hülyegyerek miatt ne a pilótát szapuld
  • Firerock
    jó videó
    nem is tudtam hogy Schumi (is) nekiment a Bajnokok falának:)
    illetve jó volt látni a jó öreg Imolai pályát,kár hogy kivették:(
  • passatgt
    nem, így legalább tudják hol a közepe a kocsinak
  • nearo
    Kösz!
    Szép az a Minardi :)
  • nonicks
    amúgy a pilótákat nem zavarja az az antenna ( vagy mi?) a vezetésben az orruk előtt????
  • spiczi91
    Jos Verstappen - Minardi - 2003
  • Jacek
    Minardi?
  • Jacek
    Igy van!!!!! kb mar sakk szintjere degradaltak ezt a sportot, mert hogy biztonsag, meg ajaj nehogy legyen valami:)

Kb lassan olyan hogy halalosan veszelyes, ezert a himalajara indulo embereket folviszik helikopterrel nehogymar legyen valami!! ki a facom mondta neki hogy menjen F1-be? Ha Rosberg elmegy az Aldiba arufeltoltonek nem fog halalos veszelyben forogni.... (Rosberg Pelda volt) ertitek nem?:)
  • nearo
    0:35nél az kicsoda és milyen kocsiban?
  • G_ArchAngel #101626
    Te biztos csaj vagy, mert nem birod ki, hogy ne szolj bele masok dolgaba...
  • IXEMGabeo
    egy kis crash party:)

remélem ezek a videók elegendők ahhoz h lefoglaljon titeket és abbahagynátok az értelmetlen vitát xD
  • Ulvar
    Nem rossz, nem rossz :).
  • Kit--Kat
    Sajnos moderátor sosem néz be ide, különben már rég banon lenne.
  • IXEMGabeo
    Különböző pályák vetülete

milyen komoly pálya lenne ez így egyben;)
  • Firerock
    tudnál mutatni a tieid közül?
    én nem egyet tudok mutatni a sajátjaimból,a tieid pedig 100%-ban ratyihomikimi hátsófelének a fényesre nyalása
  • Firerock
    és el is kezdte a gyerek marhaságát és azt bizonygatja hogy ő az atyaúristen,pedig egy kis senki:)
  • Ulvar
    Én csak vicceltem veled :D. No offense. megértem. Oltárian felesleges Flém keltés = BAN! Szerintem...de félre érthető lenne a flém szabály, úgyhogy...na mind1.