FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megy a ferkához év végén kimi visszavonul!

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
?
Button rengeteg pénzt keresett eddig..
-2005-ben pl. Alonso csak fél milla euro-val keresett többet annak ellenére hogy az év végén VB lett (5 illetve 5.5 milla euro)
-de tavaly pl. ez volt a helyzet:

Kimi Räikkönen 18 millió euró
Fernando Alonso 15 millió euró
Jenson Button 13 millió euró
Felipe Massa 13 millió euró
Lewis Hamilton 11,5 millió euró

Szal az hogy most amikor majdnem lehalt a Honda, és megfaragták Button fizetését, nem tükrözi az eddigieket, Button mindig sok pénzt kapott a Honda-tól.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Vettel gyors pilóta, esõben jelenleg az egyik ha nem a legjobb, de igazán többet nem láttunk tõle, a Red Bull nagyon jó, csak nem tudják kamatoztatni.

Rosberg is remek pilóta, de a mi lett volna ha az egy más téma, képes lenne versenyeket nyerni? folyamatosan az elsõ helyekért harcolni egy vb esélyes autóban? nem úgy munt Bari, hanem úgy mint Alonso, Massa, Kimi, Hamilton. Az az érdekes hogy mondogatja hogy a Williams milyen remek autó, de mihez képest? dobogóra is totál esélytelen, néha villant, aztán eltünik a mezõnyben, az autó hibája, de õ is benne lehet ebben, majd kiderül ha eligazol onnan egy gyári alakulathoz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kifli
ráadásul tesztelni se tudtak annyit szal a pilóta tanácsait lecserélték a számítógép adataira :/
Ez a másik! Rosberg olyen messze van egy vb cimtõl,mint én,ülhetne akármiben..roppant gyors terheletlenül ezt aláírom,de egy egész versenyt soha nem lesz képes végig koncentrálni..lesznek jó eredményei,a lépis is kifog jönni neki,még jonéhányszor,de én õt leginkább,Ralf-hoz tudnám hasonlitani..nem egy bajnok fajta,most is egy remek kocsiban ül,folyamatos podium lenne a minimum,de hát versenyben ennyit tud..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Te még mindig a kis saját álomvilágodba tudsz gondolkodni!
Szerinted csak az lehet "sztár" aki neked szimpatikus,vagy megfelel az elvárásaidnak..
Alonso a legértékesebb pilóta jelenleg a mezõnyben és Vettel a legnagyobb tehetség,még annak ellenére is igy van,hogy az sem biztos,nem én utálom jobban a Spanyolt mint te..
Viszont kész és bizonyitott érvekkel szemben,nemigen lehet harcba szállni..
De nézzük a technikai részét..adott 4 csapat aki beletalált az idei kaszniba és ebbõl egy nagyon.
A röno nagyon eltévedt és ezt még egy olyan speciálisan jól képzett meg jó érzékkel megáldott pilóta sem tudja befolyásolni,mint Alonso,kihoz belõle amit csak lehet.( a mezõny 2harmada Piké közeli lenne)De igy van ez a Mekinél is,abba viszont egy vb aspiráns motor van és a "nagy" Hamilton se tud mit kezdeni vele..
Alonso képes egy jó verdából ,nagyon jót csinálni,(mint ahogy Sumi is és Vettel is) ez is ténykérdés,viszon ami abszolult el van qrva,azzal nem sokat lehet kezdeni...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Raikkonent tudnam idezni, ha tudnam szo szerint: nem hulyek dolgoznak most sem a Ferrarinal, hanem azok, akik az utobbi 2 evben 3 VB cimet nyertek...

Ugyanez igaz a Renault-ra - vagy Fisico lenne a hianyzo lancszem?:-)

kifli
mint anno a ferrarinal
kifli
nem csak MS-kelett oda, mostis ugyanaz az ember épített maga köré ütõképes csapatot
desigo
MS sem építkezett volna JT és RB nélkül
Alonso egymagában édes kevés...
kifli
ajánlom a clio cup-ot vagy a formula renaultot, ott ugyanaz a kocsi mindenki alatt 😊
az f1-nek szerintem pont ez a "szépsége" hogy csapatjáték. Szerintem széria kupákban senki nem beszélne brawn-ról vagy annó todt-ról mert azért rajtuk is sok múlik nameg a tervezõk
Senna es Prost ota igazabol csak tavalyelott volt olyan, hogy ket hasonlo kvalitasu pilota dolgozott egy csapatnal.
Nem ez bosszant, hanem a pletykak, hogy Alonso otthagyja a Renault, mert nyerni akar es ezert neki azonnal kell egy hely a Ferrarinal, RBR-nel, BrawnGP-nel, stb... - miert, Button-nek nem kellett volna?
K*rva jo pilota Alonso (is), de ne azert nyerjen, mert a segge ala tesznek egy raketat - mindenki azt emlegeti, hogy fel masodpercet visz akarhova (Ferrari doksi es De La Rosa beallitasai nelkul annyira ez nem jott elo...), akkor miert nem epit egy utokepes csapatot magakore, mint anno MS?

errol van szo: ha anno Rosberg vezeti azt a Renault-t, McLaren-t, Ferrari-t es VB lesz vele, akkor most Rola beszelnenek, nem csak akkor, mikor idomeron villant - ennyit tud az autoja, hiaba jobb a pilota, ha ennyit bir a technika es szamomra ez az igazsagtalan...

vagy 3-4 pilota van tulertekelve, vagy 5-6 masik alul, de jobban orulnek neki, ha egyenlobb felteteleket kapnanak...

kifli
de még mindig ott van ezek az emberek melett egy csapattárs, ugyanazzal a kocsival mennek mégsincs vb-jük, szerintem nincs olyan ember aki véletlen nyer vb-t
Nekem Alonso pl. semmivel sem nagyobb nev, mint Trulli vagy Heidfeld - az egy dolog, hogy van 2 VB-je, de azzal az autoval Trullinak is lett volna, raadasul inkabb az F1 resze az olasz...
Ugyanezt mondhatnam Kimire is - azzal a McLaren-nel Kubica is atomgyors lett volna, vagy a 2007-es Ferrarival Button is VB lett volna.

En elfogadom, hogy vannak jok es jobbak, de egy Button es Alonso kozott nincs 15 millios kulonbseg, az 100%...

Peppus
Talma helyett is lesz másik magyar srác, biztos õ is ügyes, meg tuti fele annyi pénzért motorozik, mégsem fogja nézni sok magyar a közvetítéseket, akik idáig rávoltak tapadva a képernyõre. Talán ezek is számítaank.. Idõ kell amíg kialakul egy komoly szurkolótábor valaki mögött. Button most kiválóan teljesít, és évek óta ott van futamokon, mégisincs olyan õrület körülötte mint pl. Hamilton körül. Ezek vonzzák a nézõket. Ezek hozzák a szponzorokat. Ha nemlenne Hamilton,Alonso,Kimi itt sem lenne élet, mert kinek van kedve beszélni Barrichelloról,vagy szegény Nakajimáról,vagy bármilyen ismeretlen versenyzõrõl, aki olcsó volt,ügyes de csak egy dögunalmas ember aki nem eladható, vagy nem szipmi a rajongóknak. Ezáltal a futamok nézettsége is egyre jobban csökkenne,a végén meg menne a levesbe az egész F1..

zsutyesz
ja, tényleg tök jó lenne, ha az összes nagy név eltûnne a Forma-1-bõl...

Ale Alonso! poppe fan club™

b-type
Sztem hiba lenne elfeledkezni a KERS-rõl, mert a Reanult is azzal fejlesztette az autóját, és azok a csapatok közül csak a Ferrari és (talán) a McLaren kezd magához térni.
A Renault-nál sem jött be, a Red Bull pl. amit említettél nem is foglalkozott vele.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Aha, tehat ha jo, akkor Alonso tervezte, ha nem, akkor a bena mernokok...

nem az idei renaultra gondoltam hanem amivel 2x vb lett.

Aha, jol skerult ez a Renault...
A motorja ugyanaz, mint a Red Bull-nak, tehat Vettel/Webber jobb munkat vegzett?

b-type
bármelyik csapatnak nyereség Alonso, és sztem Alonso-nak fontosabb a gyõzelemre képes technika mint a fizetése...biztos meg lehetne egyezni vele 😊
Brawn simán leigazolhatná Rubinho helyére, egy hasonló kikötéssel mint ahogy a Ferrari-nál is lehet futni, azaz a qual eredménye befolyásolja a futamra kedvezményezett taktikát a versenyzõk között, illetve a futam közbeni versenygyorsaság...az egymásra vigyázás kikötése...stb.
Jó az ha egy csapatnak két esélyes felállása van, mert bármi történhet.

Sõt én már Hamilton mellé is beraknám, mert ez már nem az a felállás mint ami volt...akkor Alonso kicsit ellazázta, és a berágott a McLaren-re hogy hagyják versenytfutni egy kategóriaújonccal (egyrészt jogosan, egyrészt magának is köszönhette szvsz)...és akkor még ott volt az a zavaros kémkedéses dolog.
De már más a helyzet, két világbajnok már más felállás, mint egy és egy újonc.
De a McLaren-hez nem fog visszajönni, szal ez csak egy gondolatmenet 😊

az az autó nem magától lett olyan, valakinek tesztelnie is kellett hogy megbízható és gyors legyen 😉

Bocsanat, de most ezt ne csak Alonsora ertsd:
Miert kellene Alonsot leigazolnia akarkinek is?
Button tud nyerni a BrawnGP-vel? Igen.
Vettel tud nyerni a Red Bull-al? Igen.
Raikkonen/Massa tud nyerni majd az ev folyaman futamot? Eselyes.
Azzal a Renault-val Kubica, Raikkonen, Rosberg, de talan Trulli es Massa is VB lett volna.
Ugyanez igaz Kimi vagy Hamilton helyett is a fenti pilotakra.
Van 10 elso es 10 masodik pilota, akik kozott elsosorban csak a technika dont.
Minek fizessen egy csapat 20 millat Raikkonennek vagy Alonsonak, ha Button, Vettel vagy Rosberg a toredekeert tudja hozni a gyozelmeket az arra megfelelo technikaval?

b-type
Nagy hiba lenne ha Alonso több évet kényszerülne lehúzni esélytelen autónál, nagyrészt tisztában van az értékeivel, és kezd besokalni.
Még szerencse hogy tavaly hagyta az FIA felhúzni a Renault motorját, és így újra tudott sikert elérni. De a jelenlegi év a tesztilalommal nagyon riasztó lehet így hogy nem tudtak elõrelépni.

Alonso nagyon jó,..én mindenképpen gyõzelemre esélyes technikát kívánok neki.

desigo
Remélem mielõbb elhúz a Renaulttól ...
miilann04
nem fröcsög csak hazudozik, sokkal jobb 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Istencsászár
A tavalyi év vége nem azt mutatta hogy most újra a 2007es, 2009 elsõ fele szintjére lezüllenek, a legtöbb pontot Alonso szerezte az tutolsó 4-5 futamon, nyerni is tudott, de idén ennek közelében sincs, mert rossz az autó, ha nem látja a fejlõdést akkor nem látja, nézzen más csapat után és ostorozza a jelenlegit hogy valamit találjanak ki. Hamiltonnál is lassan elszakad a cérna, nem lehet ezt sokáig tûrni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zsutyesz
Szerintem érthetõ, hogy nem szereti, ha szar kocsi van alatta...
Hamilton a középmezõnybeli küzdelemben is örömét leli...

Ale Alonso! poppe fan club™

passatgt
kezd megint angy lenni a pofája, ellenben amiltonnal, õ nem fröcsög😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

pláne ha a fejeden áll egy aprócska konszern, mint pl a mercedes, és nyomja a fejed még lejjebb..

csk nekem tûnt fel, hogy a mercedes motoros csapatok nem rinyálnak..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A McLaren-Mercedes csapatfõnöke, Martin Whitmarsh szerint istállója „békefenntartó” szerepet játszik a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) és a FOTA közötti vitákban.
Lol, kivülrõl azért másképp fest a dolog <#buck>, ilyen szépen énsem tudtam volna megfogalmazni azt, hogy vaj van a fülünk mögött ezért lapitunk mint szar a gazban.
BaliBoy
Milyen meglepõ. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

passatgt
redbullon is csak 1 van😊

b-type
Ez könnyen magyarázható azzal hogy Brawn nyílvánvalóan több éves szponzori szerzõdéseket akar, és sok pénzt.
Mivel a jelenlegi autó az oké...tavaly még egy gyár fejlesztette igen sok pénzért, de jövõre...?
A Jövõ évi autót nekik kell megépíteni, és az már egy más helyzet.
Ezt is láthatják a leendõ szponzorok, ..valszeg ezt az évet szivesen teliplakátolnák a Brawn kocsira, de Ross Brawn szvsz többet akar (sztem helyesen), sok pénz kell hogy jövõre is erõs maradjon, és bebiztosítsa a helyét az elejében.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zsutyesz
"Ross Brawnék már korábban is hangsúlyozták, hogy nem sietnek a fõszponzor megválasztásával, és mivel jelentkezõbõl is van szép számmal, pláne nincs okuk kapkodni, igyekeznek a számukra legkedvezõbb partnert kiválasztani."

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Pluskast
Hm azért érdekes, hogy a BRAWN ahhoz képest ahogy áll - jelenlegi helyzet szerint nagyon úgy néz ki, hogy megnyeri az évadot - Nincs túl sok támogatója. Alig van valami reklám az autón.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

zsutyesz
Csak hogy legyen már egy Renault is... <#vigyor>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

krisztianp16
Jók a képek😊
Amugy jó látni, hogy a Ferrári kezdfel éledni😛

Idioták kiméljenek!!! :)

desigo

Bandee1987
rosszul írtam, keményebb szót akartam használni (mármint a lágy)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo

Megnéztem utána az Indy 500-at, nekem az is ugyanilyen unalmas volt, 40 körönként valaki odacsapta az autót a falhoz, mindig is ellenszenves volt nekem az ovál verseny, inkább lett volna utcai verseny talán az jobban tetszett volna, nem jönnek be az ilyen elsuhanós elõzések amik az oválon vannak, a kifékezõsek annál inkább, az számomra nem verseny ahol csak a boxutcában kell fékezni.
Molnibalage
Csak én ebbõl nem érzek semmit. Ha nekem kéne csinálni akkor igen. Kicsit OFF, de mikor a repszimmel játszom akkor is én koncetrálok ezerrel, még ha semmi sem történik látszólag, de ebbõl aki figyel engem nem lát semmit. Nekem izgalmas, neki nem. A veseny is ilyen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[Jakuza]
Hat aki azt elvezi, hogy 10+ auto kozel ket hosszu uran at egymas mogott vonatozik, az meg is erdemli.
Attol, hogy nyomjak a gazt a pilotak nem lesz izgalmas a verseny, ha hiaba nyomjak ugy sem tudnak elozni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mondjuk ezt az unalmas kitetelt sose ertettem.. Oriasi kuzdelem folyt vegig, tizdnyi/ezrednyi korido kulonbsegekkel, egy csoben, ahol minden kihagyas azt eredmenyezheti, hogy felkenodsz a falra.. Lehet, hogy nem vol tuzijatek, meg fanfarok, meztelen nok, bar azok majdnem, de a tegnapi futam eleg kemeny menet volt mindenkinek.. Ha csak megnezzuk, hogy Barichello, Kimi, Massa, Webber, milyen koroket nyomott folyamatosan hosszu idon keresztul, az hatborzongato.. Ezen a palyan nehez elozni, majdnem lehetetlen.. Itt a ki birja idegekkel, aggyal a folyamatos 100%-on porgest, 0 hiba %-al a donto.. Csak azt tudom ajanlani, hogy aki ezt nem tudja ertekelni, inkabb nezzen roncsauto derbyt..<#eplus2>

gercse
Akkor lenne jó a mondacói futam, ha elõtte mindig lenne egy jó kiadós "locsolás", másképp élvezhetetlen

BaliBoy
Nagyon vagány vagy. <#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End