182278
  • allock #101862
    ki olyan hülye hogy, nem használna fel ilyen adatot? főleg itt

ha te tudnád az ötösön a heti nyerőszámot, te nem játszanád meg á nem
  • Kit--Kat
    Lyúllllyyyyy
  • vinc3nt
    Ráadásul itt egy számomra érdekes dolog is.Lehet az egész szándékos műbalhé hogy Alonso eltudjon húzni a Mclarentől akik már amúgy is szapulták a fejét össze vissza. :DDD nagyot röhögnék rajtad az összeesküvés elméleteddel meg a csalózásoddal hogy kiderül Alonso csak azért csinálta h tiplizni tudjon ettől a ... csapattól:))

"Úgy tűnik, az egyetlen kérdés már csak az, ki adta a fülest az FIA-nek az Alonso és de la Rosa közötti e-mail-váltásról. A fentiek alapján felmerül Briatore neve, hiszen Alonsóval jelenleg is remek a viszonya, míg a rivális csapatvezetők közül egy valakit nem kedvel: Ron Dennist."
  • vinc3nt
    vicces még mielőtt linkelted éppen ezt olvastam és konkrétan ebbe a cikkbe sehol nem írnak felhasználásról :)
  • G_ArchAngel #101858
    Elsore legyen ez, a tobbit meg rad bizom, nem fogok helyetted keresgetni...
  • vinc3nt
    Neked meg az hogy kitalált nem létező dolgokat képzelsz megtörtént dolgok mögé. esetleg egy jó iró válna belőled az összeesküvés elméleteiddel meg a képzelgéseiddel és a megnem történt eseményeiddel.Szóval bizonyítsd vagy megsem történt.
  • G_ArchAngel #101856
    Neked minden reggel egy örömünnep lehet, hogy ennyire naív életfelfogással képes vagy túlélni a mindennapjaidat:)))

- Hola Fernando, poénból kipróbáltam a Ferrari beállításait, napokig teszteltem, átállítottam mindent a McLaren-en, sőt még a gumik légnyomását is be tudjuk állítani a Ferraritól másolt adatok alapján.
    - Hola Pedro, de ez csalás, tök jó, hogy kipróbáltad, de én nem akarom használni...
    - Igazad van, akkor nem is küldöm át emailen így a FIA vizsgálóbizottsága sem fogja megtalálni.
    - Köszi Pedro, remélem nincs meg az email címem, légyszíves NE felejtsd el NEM átküldeni...
  • vinc3nt
    Az sehol nincs említve hogy felhasználták volna az információt.
  • G_ArchAngel #101854
    Alonso De La Rosa Ferraris beallitasait hasznalta, miutan az emailjeiket leellenoriztek es ez kitudodott, utana kotott Alonso alkut a nyomozobizottsaggal...
  • Totti5
    Szemre is elég látványosan máshogy vezet mint Alonso.
  • b-type
    Ez logikusan hangzik,....ezt asszem le is cikkezték akkoriban.
    Szal így meg pláne meg kellett volna pakolnia, hisz Hamilton egy nem szája ize szerint beállított autót kellett vezessen.
  • kifli
    Mivel haminek nem volt tapasztalata, ezért használták autója beállításához, alonso tapasztalatait, és ez nem tetszett a spanyolnak...
  • Totti5
    A Red Bull váltóját fogja használni jövőre a Lotus
  • b-type
    Azért írtam Kimi-t és Alonso-t, mert ők nyertek rögtön az első futamon egy teljesen más autóval.
    ...ez a teteje, márpedig a nyeréshez mindig jó teljesítményt kell nyújtani, amit nem lehet rossz autóban, rossz érzésekkel..stb.
    Kimi-nek voltak gondjai,..nem tudta kezelni a gumikat, ahogy Heidfeld is birkózott ezzel. De a lényeg hogy át lehet nyergelni simán egy autóról egy másikra szezonváltáskor.
    Hamilton-nak egyáltalán nem volt könnyebb dolga, amikor egy jóval kisebb teljesítményű autóval...amit más stílusban kell vezetni, fellép a prototípus osztályba, az autó uralásának megtanulásán kívűl meg kell birkoznia a jóval sokrétűbb beállítási lehetőségekkel...az F1-ben már nem csak azt várják e a mérnökök hogy pontos beszámolókat tarts, tudnod kell hol keressék a javítási lehetőséget...mindezt előzetes tapasztalatok nélkül, át kell váltani a fejed, hogy több összefüggésben gondolkodj....ahol eddig csak a szárnyakkal variálhattál, és himbás egy rugótagos elsőfelfüggesztésben, ott most autóegyensúlyban kell gondolkodni ezernyi beállítás módosítási lehetőség közt.
    Alonso elvesztését azért is fájlaltam, mert így a jövő évi autó fejlesztése is az újonc nyakában volt...akinek vajmi kevés fogalma lehetett, és még tanulnia kellene. De egy év után már ő lett a zászlóshajó, és Kova' mellette a tesztember...mert másra nem volt jó sajnos mint kiderült.
    Alonso egy jóval tapasztaltabb versenyző volt, aki már letett az asztalra dolgokat, megjárt sokféle helyzetet, és rutinja van.
    Én azért szerződtettem volna le, mert ezekre akarok támaszkodni, nem bízom rá a komoly presztizsű csapatomat egy újoncra, és pláne nem vele akarom fejlesztetni a következő évi autómat, mert annak hibája tenger pénzt és a középmezőnybe való visszaesést jelenthetné.
    Amiért itt még is megváltoztak a dolgok, az Alonso volt, ő a valóban nagy tapasztalata ellenére elkövette azt az óriásinak mondható hibát hogy nem volt stabilan gyors, ..és pláne nem volt stabilan gyorsabb mint Hamilton.
    Ezek után már a zsarolás, és a rossz hangulat csak egy kiugrási lehetőség volt a szerződéséből.
    Alonso-nak ezt kellett volna helyén kezelnie,..ott megmutatni a rutinját ahol kell, a pályán ellentmondást nem tűrően megverni az újonc csapattársat.
    Az nem lehet kifogás hogy neki egy teljesen új technikát kellett megszoknia, egy megszokottól eltérőt....mert azt ebben az évben is sikeresen tudta produkálni az első futamon...és mások is.
  • vinc3nt
    *ki
  • vinc3nt

ez mekkora komolyan néz ezzel a festéssel
  • IXEMGabeo
    gyengülő Williamssel utolsó évében 2004-ben megnyerte valahára az Interlagosi futamot...
  • IXEMGabeo
    2001 Brazília, 2001 Monza

2002-ben zsinórban 7 pole pozíciót szerzett, de a Ferrari verseny fölénye és a túlzott agresszivitása miatt olykor sokszor ütközött MSCH-el, egyébként itt pl Spa-ban ment nagyot, 2003-ban Monacoban és még számtalan szép manővere volt és Kimi csapattársaként is nyert futamokat...
  • Firerock
    nézni néztem
    de nincsenek olyan futamok amikre azt tudnám mondani hogy kiemelkedő volt...
  • allock #101843
    kiemelkedő volt ő a maga nemében
    marha klassz futamokat produkált, vagy akkor nem néztél még F1-et?
  • Firerock
    most ezt miért?
    nincs nekem semmi bajom vele,de nem volt ő olyan kiemelkedő figura mint itt egyesek tekintenek rá
  • bardocz
    Írtam is év közben, hogy engem nagyon aggaszt a szponzortalanságuk :\
  • IXEMGabeo
    igen éppen most olvasom, hogy az egyik legnagyobb mexikói távközlési cég által is sikerült Sauberéknek megegyezni...nyílván a túlélés a fő célja adott egy nagyon jó pilóta Kamui személyében, mellé természetes, hogy fiatal sok pénzt hozó pilótát szeretne...ravasz nagyon ravasz, de érthető Sauber úr helyzete 85%-ot fizet saját zsebből azért az durva, természetes ha szponzorokat, támogatókat keres...
  • Jacek
    Nem valasztottak hanem bevasarolta magat az a mexikoi miller valami Slim a Sauberba, jott vele a mokus:)
  • ScarY MAN
    hidegen hagy :D
  • vinc3nt
    unalmas a vergődésed
  • IXEMGabeo
    LOL fucking idiot xxD
  • IXEMGabeo
    fucking idiot Raikkonen azért nagy forma volt, de néha túl agresszív is...
  • ScarY MAN
    ki képzeli magát bajnoknak? irónia? xD

ha megfigyelted én egy szóval sem említettem olyan dolgot amivel bárki fölé szeretnék licitálni ;) ... ellenben veled :D ...

szóval.... ez kicsit szarul jött ki számodra :D

én szimplán fórumozok, de nem próbálom magam többnek mutatni, mint ami vagyok. :)

na de ez már nagyon off szóval jöhetne valami értelmes monológ tőled, miért is érzed magad akkora királynak, hogy többet tudsz mindenkinél az F1ről. én szeretek okulni, de ha kiderül hogy briós papa eltitkolt gyermeke vagy akkor most kérek elnézést és igazat adok neked és visszavonom minden kis karakteremet amit rád pazaroltam de rFactor bajnok :D
  • allock #101833
    Firerocknak.

Egy kolumbiai fenegyerek
  • bardocz
    Szerintem Heidfeldel jobban járnának, mint egy új pilótával.
  • vinc3nt
    full véletlen 2 nem gerjesztem a flémet ha vissza olvasol láthatod hogy miután már 1x nyugi van személyeskedéssel belém kötnek #101819 #101820
  • IXEMGabeo
    azért visszatérve, ha Sauber kiszúrta ezt a srácot nem lehet ám rossz...ő azért ért a fiatal tehetségek felfedezéséhez és megszerzéséhez lásd Kimi, Nick, Kobayashi (bár ő Toyota felfedezett), de akkor is leigazolta Sauber úr, mert akiben lát lehetőséget rögtön megpróbál lecsapni rá:) tuti, hogy egy agresszív versenyzőről lesz szó, Mexikóiak alapból, ha csilis Tachot, meg babot esznek sztem nem sok pilóta lesz, aki megállítja a gyereket éppen ennek okán :D
  • allock #101829
    Punkert vissza
  • Norbi1990
    Azt magyarázd meg, hogy minek van két reged?
    Meg mióta itt vagy csak megy a süket duma, légyszíves ne gerjesszed itt a flémet.
  • IXEMGabeo
    köszi...az durva ezekszerint akkor csak ő élte túl a 4 közül:O
  • Jacek
  • vinc3nt
    akkor kezeltesd magad, olvass vissza, értelmezz dolgokat aztán majd rájössz ki képzeli magát bajnoknak
  • ScarY MAN
    a privát üzenetedből ez jött le ifjú titán :D
  • vinc3nt
    mert engem hol zavar mit gondolsz?