FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ide vezet az, ha rugalmatlan vén faszok - már elnézést - próbálnak irányítani valamit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Istencsászár
Örülhetsz legalább van egy jó napod...

Milyen zszép lesz egy olyan sorozat, már ha egyátalán létre is fog jönni, ahol a résztvevõk diktálnak, aztán mi lesz hogy ha a Rönó, Toyota kiszáll a válág miatt?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pzoli00
R.I.P. Formula 1, élt 59 évet!

[Jakuza]
Amugy a Lola dontese teljesen ertheto, szerintem ugy gondoljak, hogy nem akarnak olyan sorozatban resztvenni, ahol a tobbi nagy nem szerepel.
Raadasul a FIA mar a belepesuk elott is ugy bant veluk, mint ha ok lennenek az istenek es minden csapoattal ugy tehetnek ahogy akarnak, babkent kezelve oket.
Eleve milyen dolog az, hogy nem veszunk be titeket, de alljatok keszen, ha esetleg kozbe jonne valami.
Ez egy burkolt levagytok szarva, csak ha mi bajban leszunk, akkor van ratok szukseg uzenet volt.
Nem is csodalom, hogy ezek utan a Lolanak elment a kedve attol, hogy ilyen lesajnalt cserejatekos szerepkorrel keruljon be.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BaliBoy
<#smile>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

[Jakuza]
Koszonjuk ismet Emese! 😄

"Istencsászár 2009. máj. 13. 17:04 | galéria | válasz erre | #81366

szépen meg fognak egyezni, csak ez nem megy egyik napról a másikra, válság van, nagy gondok vannak az autóiparban és költségeket kell csökkenteni, az F1nek jobb szabályokra van szüksége h a versenyek jobbak legyenek. Az elképzelések még kölönböznek de majd szépen megegyeznek és valami ki fog sülni a dologból. F1 reklámértéke nagy, akik eddig nem szálltak ki a válság maitt már nemhiszem hogy kifognak, új széria beindítása túl költséges lenne szvsz és teljesen felesleges is."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MR ME
na végre! <#eljen>
unalmas volt már ami itt folyt éveken keresztül ezzel a brigáddal, végre észbekaptak a csapatok, ami sztem ki merhetjük állítani h a formula 1 sorozat gyakorlatilag bukásához fog vezetni, jöhet az új sorozat!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

/cheer

a.carkey
Amikor tegnap Mosley tényleg hatalmas engedményeket tett, már látszódott, hogy ez lesz. Nos, Max elszámolta magát. Kiváncsi vagyok, hogy ezek után mi fogja majd hozni az igazán sok pénzt a szakágnak, mert az, hogy noname csapatokra a kutya sem lesz kiváncsi, az is tuti.

Bernie gondolom dúl-fúl, és nem lepõdnék meg, ha - miután kimerítette az egy napra jutó "hogyan tegyünk be állandóan az áruló ex-F1-es csapatoknak" elvet és miután az arabok, multimilliárdos vállalkozók is szép rövid idõn belül otthagyták a F1-et, nos - akár már egy év múlva is megjelenne az új széria mellett.

Ha ez blöff, akkor nagyon jó és MINIMUM Max bukásába fog kerülni már csak az is, hogy ezt meglépték. De nem lepõdnék meg azon se, ha Max bukása után MÉG idén visszatérne minden a rendes kerékvágásba.

Azon se lepõdnék meg azonban, hogy tényleg új széria születik majd számukra is, és véget ér az egész FIA mûködése, hisz a nagy márkák akár megléphetik azt is, hogy FIA nélküli bajnokságot szerveznek minden kategóriában - ha az "ex-F1"-eseké sikeres lesz - és mindenhol függetlenítik magukat vagy egy újfajta szövetséget alakítanak.

Érdekes lesz.

Szóval úgy néz ki, hogy Jenson az utolsó igazi F1-es bajnok. 😊

Egyébként - szerintem - az egész döntés a dupla diffúzoros döntésre és a KERS végleges eltörlésére/bevezetésére/nem kötelezõvé tételére vezethetõ vissza. Ha a Brawnt kötelezik új autóra és legalább kötelezõ lett volna jövõre a KERS (ha már ennyit belefeccölt jópár csapat) ill - mégjobb - be sem vezetik, akkor ez véleményem szerint nem történik meg. De legalább most tökösek voltak.

A F1 volt mindig is a legnagyobb tesztlabor. Az új sorozat jót fog tenni az autógyáraknak, a gumiszállítóknak, és a mellõzött pályáknak, mint: Anderstorp, Zolder, Zeltweg, Kyalami, Zandvoort, Le Castellet, Estoril, Silverstone (LOL), Suzuka (LOL), Mexico City, Jacarepagua, Brands Hatch, Buenos Aires, Nürburgring, Adelaide és az autógyártás miatt Detroit (bár ezt anno nagyon utálta a jónép), de mivel nem lesz nekik Monte Carlo (ez 100%-ra biztos), kell majd egy igazi városi pálya is, és ez akár Detroit is lehet. Iszonyat jó versenyek voltak ott is. (Persze lehet Monte Carlo helyett Pau is, ami már egy fél Monaco! 😊)

A medve nem játék.

Minstrel
hát még azért milyen kár lesz, hogy Donington-t összebarmolják

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kit--Kat
Kár lesz ezért a pályáért😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
MEdievil
Pedig nekem fontosak lettek volna... még egy érv, hogy a jelenlegi f1 végét kívánjam. <#shakehead>

F

Istencsászár
miért nem vártak péntekig? nagyobb volt a lelkesedés mint az amit le tudtak tenni az asztalra

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ámen

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
Érik a F1 bukása? 😊 Ez jelentheti azt, hogy õk az új szériában indulnának, ami ha mákunk lesz, a régit fogja jelenteni Max Mosley és Bernie Ecklestone nélkül ..

A medve nem játék.

A Lola visszavonta nevezését 2010 re

Nagyon diplomatikusan közölték, hogy anyátokat szopassátok..

passatgt
jobb...fail😉

neevous
Bal elsõ kerék...fail.

solo
És vajon 200 nál orrabukik már a leszorÍtó erõtõl?: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

jófajta gép 😄

késõbb hátul is volt szárny :p

desigo
lol xD
solo
<#hehe><#hehe><#hehe>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

FIA F1 2010:
BaliBoy
Egyáltalán nem bánnám ha csak gyáriak lennének. Mindig is úgy kellett volna lennie.

Peppus
a Misi Mókusban volt az örökké termõ fa 😄 na ez az egész erre emlékeztet engem 😄

Istencsászár
"épeszû költségvetésû csapatok versenyeznének" szerinted a gyárak magukat szorítanák meg hogy a nem gyáriak ne szakadjanak le? na persze, mert olyan jószívüek... az a széria csak a gyári csapatoknak lenne kedvezõ.

Egyáltalán, mi az hogy "kiscsapat"?

Szerintem a helyes kifejezés: a csapat amelyik nem tud elegendõ szponzort találni...

Most soroljam?

Saját normális szabályokkal, normális mindenki által elfogadott felügyelõ testülettel épeszû költségvetésû csapatok versenyeznének.

Valószínúleg az összes szponzor megmaradna, az országok sorba állnak a rendezésért, és szvsz kevesebbet is kellene fizetniük, tehát nagyjából ( és egészében by Palik hihi ) ugyanezeken a helyszíneken versenyeznének, nagyobb nézettség mellett mint a az F(apad)1 -ben.

A két vén majom meg elsírhatná egymás vállán nagy bánatát hogy hova lettek a csapatok, mert náluk tök egyforma autók körözgetnek és nézik tizen..

Istencsászár
Akkor ignoráld azokat a részeket ahol a Ferrariról van szó, ha nem bírod ki.

BaliBoy
Még tapassz a szemed elé 3 réteget....

Istencsászár
Próbálj már túllépni a Ferrarin, nem róla szól a mondanivalója.

BaliBoy
Szerintem meg megint csak a hülyeségeit szajkózza.
Mindenki tisztában van azzal, hogy mirõl szól ez az egész. Még a rajongók is. Fontoskodni meg egyedül õ akar. De hát egyértelmû, hogy megint csak arra ment ki ez a riport, hogy szapulhassa a Ferrarit a vén f@sz.

Istencsászár

Istencsászár
nekik az miért lenne jó?

remélem a csapatok meg kitartanak az új széria létrehozása mellett..

Black Ghost
Ennél azért komolyabba az ügy, itt már nem kis pénzekrõl van szó (bevételi díjak elosztása, média jogok, jogdíjak), és ez a fajta média szereplés kinek jó, csak égetik magukat.

Ettõl függetlenül szerintem lesz megegyezés, kérdés hogy ez jó e nekünk szurkolóknak, vagy kapunk egy WRC, WTCC kónt két gyártóval meg pár privát csapattal.
Istencsászár
csak a szájuk nagy, ahogy az FIAnak is, ez nekik jó mert ettõl zeng a média

Black Ghost
„Sajnálattal közöljük, hogy a FOTA képviselõi a találkozón bejelentették, hogy nincs joguk érdemben tárgyalni az FIA 2010-es pénzügyi szabályozását. Valójában nem voltak felkészülve arra, hogy megvitassák a szabályozást."

FOTA-nak azért komolyabban kéne vennie a tárgyalásokat, elmennek az FIA hoz és egy "no compatible" társulattal képviseltetik magukat, hülyék ezek.
nearo
Szerinted nem tudná felvenni és késõbb megnézni? 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Szerinted nem egy idõben adnák?😄
Azert nezzuk a dolgok szebbik oldalat: en nem bannam, ha ket sorozatot kellene neznem:-)

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Brawn is hatalmas összegekbõl fejlesztett ki anno az autóját, becsapós, hogy most már csak kis csapat.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Az F1 jelenlegi helyzetérõl nem csak a vezetõk tehetnek. Fõként a pénz tehet róla, milyen sportág az ahol az egyik csapat hájtek luxuközpontot épít ( McLaren ) miközben 3 kisebb csapat a túlélésért küzd versenyrõl versenyre... ez itt a probléma, a pénz, és ezt próbálják csökkenteni hogy ne ezen múljon. Most persze nem ezen fog hiszen a Brawnnak talán ebbõl van a legkevesebb, de annak is meg van az oka hogy miért lehetnek ennyire jók és miért nem tudja õket senki befogni, ez sajnos ilyen éb, túl kell rajta esni, jövõre talán job lesz, a szaályok is kiforrotabbak lesznek és izgalmas évad elé nézünk.

BaliBoy
Sajnos az M1 az elkövetkezendõ idõkben nem-igen fog belevágni ilyenbe. 😞(

a.carkey
😄

A medve nem játék.

indítsunk saját TV csatornát? 😄