FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Milyen zszép lesz egy olyan sorozat, már ha egyátalán létre is fog jönni, ahol a résztvevõk diktálnak, aztán mi lesz hogy ha a Rönó, Toyota kiszáll a válág miatt?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Raadasul a FIA mar a belepesuk elott is ugy bant veluk, mint ha ok lennenek az istenek es minden csapoattal ugy tehetnek ahogy akarnak, babkent kezelve oket.
Eleve milyen dolog az, hogy nem veszunk be titeket, de alljatok keszen, ha esetleg kozbe jonne valami.
Ez egy burkolt levagytok szarva, csak ha mi bajban leszunk, akkor van ratok szukseg uzenet volt.
Nem is csodalom, hogy ezek utan a Lolanak elment a kedve attol, hogy ilyen lesajnalt cserejatekos szerepkorrel keruljon be.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Istencsászár 2009. máj. 13. 17:04 | galéria | válasz erre | #81366
szépen meg fognak egyezni, csak ez nem megy egyik napról a másikra, válság van, nagy gondok vannak az autóiparban és költségeket kell csökkenteni, az F1nek jobb szabályokra van szüksége h a versenyek jobbak legyenek. Az elképzelések még kölönböznek de majd szépen megegyeznek és valami ki fog sülni a dologból. F1 reklámértéke nagy, akik eddig nem szálltak ki a válság maitt már nemhiszem hogy kifognak, új széria beindítása túl költséges lenne szvsz és teljesen felesleges is."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
unalmas volt már ami itt folyt éveken keresztül ezzel a brigáddal, végre észbekaptak a csapatok, ami sztem ki merhetjük állítani h a formula 1 sorozat gyakorlatilag bukásához fog vezetni, jöhet az új sorozat!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bernie gondolom dúl-fúl, és nem lepõdnék meg, ha - miután kimerítette az egy napra jutó "hogyan tegyünk be állandóan az áruló ex-F1-es csapatoknak" elvet és miután az arabok, multimilliárdos vállalkozók is szép rövid idõn belül otthagyták a F1-et, nos - akár már egy év múlva is megjelenne az új széria mellett.
Ha ez blöff, akkor nagyon jó és MINIMUM Max bukásába fog kerülni már csak az is, hogy ezt meglépték. De nem lepõdnék meg azon se, ha Max bukása után MÉG idén visszatérne minden a rendes kerékvágásba.
Azon se lepõdnék meg azonban, hogy tényleg új széria születik majd számukra is, és véget ér az egész FIA mûködése, hisz a nagy márkák akár megléphetik azt is, hogy FIA nélküli bajnokságot szerveznek minden kategóriában - ha az "ex-F1"-eseké sikeres lesz - és mindenhol függetlenítik magukat vagy egy újfajta szövetséget alakítanak.
Érdekes lesz.
Szóval úgy néz ki, hogy Jenson az utolsó igazi F1-es bajnok. 😊
Egyébként - szerintem - az egész döntés a dupla diffúzoros döntésre és a KERS végleges eltörlésére/bevezetésére/nem kötelezõvé tételére vezethetõ vissza. Ha a Brawnt kötelezik új autóra és legalább kötelezõ lett volna jövõre a KERS (ha már ennyit belefeccölt jópár csapat) ill - mégjobb - be sem vezetik, akkor ez véleményem szerint nem történik meg. De legalább most tökösek voltak.
A F1 volt mindig is a legnagyobb tesztlabor. Az új sorozat jót fog tenni az autógyáraknak, a gumiszállítóknak, és a mellõzött pályáknak, mint: Anderstorp, Zolder, Zeltweg, Kyalami, Zandvoort, Le Castellet, Estoril, Silverstone (LOL), Suzuka (LOL), Mexico City, Jacarepagua, Brands Hatch, Buenos Aires, Nürburgring, Adelaide és az autógyártás miatt Detroit (bár ezt anno nagyon utálta a jónép), de mivel nem lesz nekik Monte Carlo (ez 100%-ra biztos), kell majd egy igazi városi pálya is, és ez akár Detroit is lehet. Iszonyat jó versenyek voltak ott is. (Persze lehet Monte Carlo helyett Pau is, ami már egy fél Monaco! 😊)
A medve nem játék.
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
F
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A medve nem játék.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
késõbb hátul is volt szárny :p
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Szerintem a helyes kifejezés: a csapat amelyik nem tud elegendõ szponzort találni...
Saját normális szabályokkal, normális mindenki által elfogadott felügyelõ testülettel épeszû költségvetésû csapatok versenyeznének.
Valószínúleg az összes szponzor megmaradna, az országok sorba állnak a rendezésért, és szvsz kevesebbet is kellene fizetniük, tehát nagyjából ( és egészében by Palik hihi ) ugyanezeken a helyszíneken versenyeznének, nagyobb nézettség mellett mint a az F(apad)1 -ben.
A két vén majom meg elsírhatná egymás vállán nagy bánatát hogy hova lettek a csapatok, mert náluk tök egyforma autók körözgetnek és nézik tizen..
Mindenki tisztában van azzal, hogy mirõl szól ez az egész. Még a rajongók is. Fontoskodni meg egyedül õ akar. De hát egyértelmû, hogy megint csak arra ment ki ez a riport, hogy szapulhassa a Ferrarit a vén f@sz.
Lauda: Fontoskodás helyett meg kell egyezni
Ettõl függetlenül szerintem lesz megegyezés, kérdés hogy ez jó e nekünk szurkolóknak, vagy kapunk egy WRC, WTCC kónt két gyártóval meg pár privát csapattal.
FOTA-nak azért komolyabban kéne vennie a tárgyalásokat, elmennek az FIA hoz és egy "no compatible" társulattal képviseltetik magukat, hülyék ezek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"