FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ja, és vissza a régi Hockenheim ringet! .D

A medve nem játék.

a.carkey
Mondjuk, ha én a F1-et nem bitorló csatornaként mondjuk az M1 elnökeként, de legyen az TV2 (hö) azonnal személyesen keresném meg Mr. Montezemolot, és szólnék neki, hogy ha ez mûködni kezd, azonnal készek lennénk közvetíteni a versenyt, keményen fizetnénk is érte, annyit, és még többet is, mint amennyit jelenleg a magyar RTL Klub. Az RTL Klub meg próbáljon meg kimászni a F1es szerzõdésébõl, ha tud ...<#nyes>

Vsz többen néznék az "új F1"-et Ferrarival és McLarennel, mint a jövõ évi "igazi F1"-et, USF1, meg más eddig ismeretlen csapatokkal.

És nagyot nem buknék a dolgon, mert a jelenlegi F1 egy zéró. Értelme semmi, koncepciótlan, állandóan változik, ált. rossz irányba, ráadásul még barmok is vezetik, akik szerint iszonyat cool és értelmes, hogy a szezon közepén az a kérdés, hogy a Brawn versenyzõk közül egy Gomb vagy egy Festõ lesz-e világbajnok ...

A medve nem játék.

Solten
Nem hagyják, hogy Forma-3 legyen az F1

Ehh, a FOTA-nak mar regesreg szembe kellett volna szallnia evvel a ket szenilis bohoccal.

Saor Alba

szigetlakó
-GEM HUNGARIAN GP F1 Lottombola (4 belépõ+1000Euro).
Vette lottombolát, én megakarom nyerni a család belépõjét.

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Istencsászár
Hullanak a srácok, Sordo meg H. Solberg esete is érdekes volt, meg ahogy majdnem nekiesett Sordonak...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Akkor jól gondoltam,hogy ez õ.Már csak a végét láttam a jurón az összefoglalónak.
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
már évek óta mindig mondogatja Richard hogy visszatér, miért pont most tenné? miért az FIA hibája? miért nem lehet az õ hibája, valamit nem teljesít, nincs meg a háttér stb...

bardocz
De azt nem írja miért utasítja õket vissza a FIA.Elmehetnek az edés anyjukba,tetü banda.
zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

max 13 csapat indulhat nem lehet több!!!!
ennyi a keret hiába neveznek 120an!
zsutyesz
tudom, de azért köszi a kiigazítást 😊

Kit--Kat
+ a Ferrari, akit csak azért nem csillagoztak, mert a FIA szerint érvényes szerzõdésük van (a Ferrari szerint ezt megszegték a vétó jog semmibevételével), de ha a szabályok maradnak és a FIA ezen álláspontjai is, akkor perre viszi a Ferrari.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szolszil
közülük 5 csapat csak feltételekkel nevezett (McLaren, BMW, Renault, Toyota, Brawn), velük 19.én tárgyalást folytat az FIA

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

szolszil
ez nem nevezési lista, hanem a bejutott 13 csapat listája

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

bardocz
De akkor hol vannak a nevezési listáról?Valahol azt olvastam,hogy már idén is indultak volna,csak valamiért nem tudtak.Remélem,hogy majd nem merci motorral fognak menni,hanem cosworth vagy astonmartin,ugyanis az astonmartin is felmerült,persze csak így említés szintjén.
passatgt
állítólag nevezett az is

bardocz
Prodrive?!
zsutyesz
Az FIA nyilvánosságra hozta a 2010-es F1-es nevezési listát

F1hírek, 2009. június 12. péntek 12:02

Team Constructor

Scuderia Ferrari Marlboro Ferrari
Scuderia Toro Rosso STR TBA
Red Bull Racing Red Bull Racing TTBA
At&T Williams Williams Toyota
Force India F1 Team Force India Mercedes
Campos Grand Prix Campos Cosworth
Manor Grand Prix Manor Cosworth
Team US F1 Team US F1 Cosworth
Vodafone McLaren Mercedes* McLaren Mercedes
BMW Sauber F1 Team* BMW Sauber
Renault F1 Team* Renault
Panasonic Toyota Racing* Toyota
Brawn GP Formula One Team* Brawn TBA

b-type
háát attól még hogy jöttek nem kellene hogy sz@r legyen. Igen sokat költhetnek és ezért a privátok nem tudták tartani a lépést..kb. ez a lényege.
De ez ami most történik már ettõl független szvsz,..a gyári csapatok a nagy pénzükkel elvitték a legjobb mérnököket-versenyzõket..megépítettek szélcsatornát-tesztpályát...és olyan szintre jutottak hogy szinte egymással tudnak csak versengeni.

A McLaren pl. nem gyári (pedig de és mégsem), még sem hiszem hogy megállna vele szemben egy az egyben bármelyik privátabb privát.
Mert akkor az megtörtént volna már....és nem csak most amikor 'véletlenül' nem lett kötelezõ a KERS, 'véletlenül' maradt a minimum súly,..és 'véletlenül' tesztilalom van.
A Ferrari viszont mint 'gyári' csapat elég régóta itt van.
Szal ez árnyaltabb...vannak itt gyári csapatok amik régen is voltak, és olyan 'privátok' akik gyári csapat szintjén költhetnek és fejleszthetnek.

Az FIA nem tudta kezelni a gyáriak pénzköltését, amikor pedig rádöbbentek arra hgoy kiszolgáltatottak lehetnek ha riasztóan magas összegbe kerül még az eredménytelenség is az F1-ben, azaz csak a gyárak maradnak és lecsökken a létszám..azok kiszállásával pedig közel a szakadék széle.

Ezért most tûzön-vizen vissza akarnak térni a kezelhetõ szintre. Na de közben Berni lenyúlja a fele pénzt, az FIA meg szélkakas módjára hozza a szabályokat.

Na meg ez az egyenmotor vazz...megnéztem az F2-t hát ha az a jövõ F1-e csak 300LE-vel erõsebben akkor jónapot én abból nem kérek. 😊
Egyenmotor-egyenkasztni..kell a ráknak a magam részérõl.

Én sokféleséget akarok, és amit a FOTA javasol költségcsökkentésnek az nekem sokkal szimpatikusabb, tudnának jönni az újak...az USF1 már akkor is jött volna ha nem lesz semmi költségcsökentés.
A gyáriak adnak a maguk fejletségi szintjén lévõ motort és hajtás nyomott áron,...egy csomó olyan dolog már van, és a FOTA által még jöhet ami jó lenne mindenkinek...és még alakíthatóak.

De ez a -ez lesz, ha nem tetszik el lehet menni saját sorozatot alakítani, ami nem fog menni ha meg mégis akkor mindenkit beperelek aki mozog- hozzáállás sokkal kevésbé szolgálja a jövõbeni F1 érdekeit szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jacek
Nem ertem itt a nagy sajnalkozast a gyari csapatokert! gondolom azota nezitek a F1-et😊 ki a szart erdekelnek? azota ilyen retek az F1 miota betettek a labukat csapatkent es nem motorszallitokent!!! errol ennyit.

zsutyesz
szerintem nem lenne jó, ha a nagy gyári csapatok bármelyike kiszállna...

Istencsászár
veszteség?

és mi lesz ha kiszáll? legalább alonso elõbb mehet a Ferrarihoz

zsutyesz

Pluskast
Na igen mert így most a szabályváétoztatásoknak köszönhetõen idén aztán kurva színes és izgalmas lett a F1. A török nagydíjat is csak fél szemmel néztem mert úgysem volt kérdéses, hogy ki nyer. A britt futamot már meg sem nézem, mert úgy is tudom, hogy ki fogja nyerni. Ennél unalmasabb csak akkor volt a F1 amikor Schumi zsinórban nyerte a futamokat.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Minstrel
Anti, mert megakadályozza a 'stall'-t, leállást.
Itt Barri AUS GP utáni nyilatkozatában lehet olvasni

http://topgearhungary.blogspot.com/

b-type
...megnézem majd én is, de az az igazság hogy nehezen elképzelhetõnek tartom. Sztem nagyon fejben van ez egyfelõl..de persze elõfordulhat hogy már akkor is a nõjén filózott 😊) természetesen bármennyire is úgy gondolom hogy ez már ahoz hasonló reflex mint hogy a számhoz emelt kanál elõtt kinyitom a számat,..attól még benne van.

Szal ezen felül attól függ milyne fordulaton mennyit vált vissza, milyen sebességen, milyen tapadási viszonyok között. Mert egyfelõl leszabályzásig el tud forogni, másfelõl nagy sebeségnél egy rossz fordulatra érkezõ leváltás általában rögtön riszálással, vagy megpördüléssel szokott végzõdni.
..de majd megnézem mirõl is beszélek 😄

Viszon gyönyörû a P1-s Aston. ..nagyon szépek az autók most Le Mans-ban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Én emptynek értem,amikor palikék mondják.

Ha meg hetesben max fordulaton visszaváltasz, akkor ha leszabályoz a motor,akkor szerintem megfogja a hátsókereket,ha nem szabályoz le,akkor túlpörög.
nah most anti vagy empty? a cikkben amit olvastam empty volt irva... meg annak van ertelme nem?

hmm megneztem azt a bizonyos 2007 es futamot hami belsokamerajabol... nem tunik ugy h megnyomott volna akrmit, viszont nekem ugy tunik mint ha koran akart volna visszavaltani... olyankor mi tortenik ha padlogazon hetesbe fek nelkul visszavalt? szerintem ezert pakolta magat uresbe a valto..hogy ne szakadjon darabokra.. olyan mintha kb egyszerre valtana es fekezne,pedig azert kellene egy kis delay szerintem😊 erdekes...
ja es miutan resetelte magat a rendszer, hetes fokozatban volt a valto. szal tutira vmi veszleallas volt ott a valto reszerol.

Minstrel
anti stall

http://topgearhungary.blogspot.com/

Empty Stall...😉
nem tudom miert mondjak ra h "hatas" azt irtak hogy az az a gomb a kormanyon ami ursebe teszi a gepet. bari szarul kezeli rajtnal a kuplungot es ilyenkor h le ne fulladjon a kocsi, gyorsan meg kell nyomni ezt a gombot... ursebe rakja es megprobalhat megegyszer elrajtolni.
lehet h ez az a gomb amit hami is megnyomott 2007ben.. mert ott is uresbe kerult az auto.

milyen ironikus lenne ha otthon robbanna fel a motorja buttonnak!
bocs de ezt a Palik mondta a verseny alatt. De elhiszem

bardocz
Vajon miért van benne szinte mindegyikben Alonso?<#idiota>
bardocz
"vesegyulladás miatt nem utazott el a hétvégi Török Nagydíjra"
Halálos lehet?
A török nagydíjra is új elsõ légterelõvel, fejlesztett hátsó felfüggesztéssel és kisebb aero elemekkel mentek.
Az biztos hogy jövõre nem a Brawn gp lesz a legjobb mivel idén semmit de semmit nem fejlesztetek mivel nincs rá pénz.

Istencsászár
alapjaiban nem rossz amit csináltak, az autókkal nincs gond, jó hogy megszabadultunk a mindenféle szárnyaktól, szélárnyéban is lehet autózni, de a tesztilalom, a kers van vagy nincs, és a diffuzór mindenzt tönkrevágta... saját magát rúgta seggbe az FIA

Istencsászár
Top manõverek, elõzések az idei versenykrõl bár csak sok sok ilyet látnánk...

ezt mondtam már mikor hogy hiába jó az a + egy év tapasztalat ha jövõre nem kell lesz !

#82361 pontosan vagy használja mindenki vagy senki! amúgy jövõre sem lett volna kötelezõ!

azt írták hogy a szezon végéig bent lesz a kocsijukban a kers!

amúgy meg miért csak 6.9 s ig lehet használni? ez így lóf@szt se ér!
Nagy zsivány az öreg, csak kérdés ki fog benne bizni azok utány hogy kijelentette, hogy a szabályokat õk hozzák nem a csapatok.
desigo
Hát ez akkor teljesen felesleges volt...
vagy kellett volna mindenkinek vagy senkinek se...
Solten
basszus, 40 kilós az a sz@r...

Saor Alba

kifli
ha jön a költségvetési sapka akk joljön nekik mert a többi csapatnak 0-ról kell kezdeni és sok pénzt fog elvinni
Az volt a barom aki kitalálta, hogy legyen kers az F1ben, fõleg így, hogy aki akarja használja aki nem az nem.