182279
  • Totti5
    F1hez jó eredmények, pénz és szerencse kell. Amúgy a GP2ből a legszansosabb a feljutás, mert legtöbben onnan jönnek, azt kellene Tamásnak megcélozni, de ez sem könnyű dolog. Amit elért figyelemre méltó és kiváló, akár 1 lett volna akár 3.
  • Falcon83
    Nem ezen múlik általában, de a külföldi sajtó egész évben Blomqvistról meg Williamsonról áradoztak, hogy mekkora tehetségek. Még akkor is amikor KPT vezette a bajnokságot. Innentől elég nagy dolog lett volna ha megveri őket. Azért azt figyelembe kell venni, hogy ez az első lépcső az F1 felé, innen csak a legjobbak jutnak feljebb, és alig van néhány versenyző aki bekerül az F1-be. Szóval ha már az első lépcsőt sem tudja teljesíteni és egy ilyen mezőnyben sem tartják nagy tehetségnek, akkor elég kevés az esélye arra, hogy valaha is eljusson odáig.
  • WNW
    Nem ezen fog mulni, hogy F1-es versenyzo lesz, avagy nem... A 3. hely jo.. Az, hogy valaki megnyer egy ilyet, meg nem lesz egybol hely neki az F1-ben.. Meg kellenek eredmenyek erosebb bajnoksagokban, penzugyi hatter, es iszonyu szerencse.........
  • WNW
    Az a helyzet, jopar verseny elment neki ugy, hogy nekimentek, muszaki hiba volt, ami hulyeseg lehetett, azt osszeszedte... Abban a pillanatban, hogy labra allhatna, jon valami szar, amin elmegy a verseny.. A nemeteknel vegre kaphatott volna egy loketet lelkileg, erre meg lattuk mi volt.. Braziliaban megint az lesz, hogy barhogy is megy, Alonsonak kelleni fog a pont... Paszz...
  • Falcon83
    Szép eredmény ahhoz képest, hogy magyar, meg minden, de ha komolyan gondolja azt, hogy egyszer az F1-ben szeretne versenyezni, akkor ez az eredmény kevés.
  • b-type
    Azért szép eredmény....ez hasonló M.Norbi-hoz a WTCC-ben,...Nem minden megy könnyen, de erőltetni kell és akkor menni fog.
  • Falcon83
    KPT a hétvégi szezonzárón egy 12. és egy 14. helyet szerzett. Ezzel harmadik helyen végzett a bajnokságban. Na asszem az F1-es álmainak lőttek.
  • Totti5
    Alonsoval egy olyan társat kapott akivel szembe nem fog tudni érvényesülni, ráadásul ebben az évben meg mint ha nem is lenne Massa, annyira jelentéktelen a szereplése. Nem feltétlenül a baleset lehet az oka, hanem olyan közeg veszi körül ( Alonso, Vettel, Webber, Hamilton, Button , Kubica ) akik közt eltünik... a Brazil nagydíjat azért húzza majd be, drukkolok neki!
  • b-type
    Massa szerintem is túl optimista volt, minek megy bele ilyen szituba nem értem...gyors kanyar sok versenyező.
    Nagyobb baj is lehetett volna.
    Kobayashi meg azon kívül hgoy ismeri a pályát, hihetetlen gyönyörűeket fékezett...és úgy egyáltalán nagyon gyors volt, de ezek az ultra rövid fékek végig ellenőrzés alatt voltak, egyáltalán nem öngyilkos akciók voltak...távolról sem.

Ulvar!!!
    készítheted a söröm, már csak két pont kell Nick-nek hogy beérje La Rosa-t!!!
    :)))
  • Palinko
    sokat tolta f1 2010 az lesz itt a gond.
  • ÁjjLe BoBBi
    a kobayashi overtakeseket valaki linkelje valahonnan pls! mennek a kedvencekbe...:D
  • Totti5
    Massa mit akart ott? Rosberg mellett is voltak, persze ha azt gondolta hogy a füvön előz akkor nincs ezzel gond, talán majd legközelebb.
  • WNW
    Igy van, latod, hogy hazahoztad....
  • WNW
    Mert nincs eleg loerejuk azert...:) Nyomatek... Ok ebben jok, csak a Red Bull ezt nem hirdeti...
  • G_ArchAngel #102209
    Igazad van, bocsanat, nem neztem a nicked, igazad van. Mindig!

• WNW
    Ugytunik angliabol hazahoztad a kodot, hogy nem latsz... Rosberg beallt a palya es a feher vonal kozti terulet kozepere, Massa elindult a palya kozepe fele, Rosberg reagalt, es ele sasszezott.. Massa valtott mogotte, elindult a belso ivre, mar felig mellette volt, mikor Rosberg ugy gondolta nincs ott senki, es finoman elindult O is a belso ivre.. Aminek a kanyar ivbol kovetkezoen az lett volna a vege, hogy Massa oldalbakapja... De ahogy nezem nem is a fu volt a gond, hanem ahogy kezdodott a razoko, az dobta meg... Pech...
  • kifli
    Amúgy érdekes, hogy mindkét renault kilőtt a rajtnál mint valami rakéta :)
  • IXEMGabeo
    nem értem mit fújja fel Massa rajtbaleset volt nem fért el, de ettől még nem Rosberg a hibás inkább lassított volna le...pont ott volt Liuzzi ez pech úgyhogy innentől ezen nincs mit beszélni

Petrov pedig jogtalanul kapott büntetést, Wurz is benne volt a döntésben, tehát mégegy ok, hogy az egykori pilóták azt se tudják mire föl büntetgetnek...régen ilyen nem volt
  • kifli
    szerintem nem volt hibás senki, az egy dolog hogy Roseberg terelte ki a fűre, de nemtudott mást csinálni ősem, erre kell számítani, ha valaki csak a 12. helyet szerzi meg...
  • G_ArchAngel #102204
    Lehet csapatutasitas volt:)

Kurvara birom, hogy maskor falra kenik fel egymast, akkor ejnye-bejnye, most ott volt a hely, egybol szemet Rosberg...
    Legkozlelebb mit csinaljon, ha meglatja Voros Kettesket? Szalljon ki az autobol?
  • IXEMGabeo
    ok könnyen dumálsz te kint élsz nekem nincs rá keretem, hogy kimenjek és nem voltak túl jó tanáraim se, ráadásul baromira meguntam az angolt most mit csináljak ezért nem kell kioktatni látványosan...nem mindenki olyan pro mint te
  • kifli
    nyilvánvaló, direkt ment ki, amúgy elfért volna
  • G_ArchAngel #102201
    angol alapfok, egy mondat - fel ora?
  • G_ArchAngel #102200
    Massara meg csak ra sem legyezett Rosberg, mar elindult magatol a fure...

Raadasul mindezt a kerekveton. Tenyleg nem neki valo az F1 a balesete ota:(
  • nonicks
  • IXEMGabeo
    nem szeretem a nyelvtanát sajnálom...lényeg benne van...nem fogok most agyalni fél órát milyen angol szöveggel kellett volna beírni
  • WNW
    Rosbergnek sikerult Massat fure terelni... Foleg a helikopteresbol latszik jol az elejen.. Petrov is egy kisebb harapofogoba kerult...
  • HUmanHunter
    ez valami új angol szleng
  • G_ArchAngel #102195
    WILL LIKE TO BRING???

Szeretni fogjuk Robertet hozni???
  • IXEMGabeo
    eszembejutott:

-Dyer: Fernando, we'll like to bring Robert to the Ferrari for the next season

-Fernando A: "I dont want to hear that" xDDD
  • IXEMGabeo
    I dont want to hear that xDDD
  • b-type
    Azért éri meg mert egy gyors versenyzőt még mindig jobb a csapatodban tudni mint az ellenfélnél.
    Ez alap gondolat. ...és aztán persze lehetnek problémák is talán, de azokat kezelni kell tudni, illetve ebben bízni.
  • Kit--Kat
    Már miért érné meg egy talán Alonsonal is gyorsabb és jó pilótát odaszerződtetni akivel nem lehet szórakozni sé a BMW-nél is odamondott ha valami nem tetszett?

Ha nem akarnak meki 2007-et a Ferrarinal akkor Massától megszabadulhatnak, de Kubicat nem szerződtetik oda, mert lepofozhatja Alot egyrészt, másrészt nem fogja elengedni az év közepén/elején/végén csak mert fásztördenjú, meg whatmó áj hevtudú és rödikilösz van.
  • Palinko
    jah :D szerintem feltűnési viszketegsége volt :D
  • IXEMGabeo
    Láttátok azt az embert aki Kova elől kocogott át a boxon? xD az hatalmas jelenet volt nem zavartatta magát...képet!!!
  • b-type
    Nem szaladna fel a szemöldököm ha már jövőre a Ferrari-ban látnánk....ennek sztem csak egy akadálya lehet, ha Massa nem talál jó ülést valahol.
    Sztem Massa-ban is megért a gondolat hogy elhagyja a Ferrari-t, és hajlandó legyen kilépni a szerződéséből.
    ...és a Ferrari is Kubica-t tenné a másik autóba.
    ..egyszerű, kell találni Massa-nak egy ülést...lehet hogy a háttérben már megy az egyezkedés a Renault-tal egy cseréről..
  • Totti5
    Ez egyszerű. Hol volt a Rönó az elmúlt év évben? Aloval tudtak nyerni 2 futamot, de nagyon nyögvenyelősen mentek és kb azt hozza Kubica mint amit Alonso, a Rönó pedig nem gyári csapatként működik idén, vagyis a pénz messze nem annyi mint volt és ez a fejlesztésekre nagyon ki tud hatni. Kubica baromi jó pilóta, de eddig csak jó autóval tudott menni, mert a BMW az volt és a Rönó is az, viszont nyerőképes vassal még nem, de ami késik talán nem múlik. Kár lenne ha nem küzdhetne a VBért, vagy nem próbálhatná meg egy Merciba, Ferkába vagy Mekiba esetleg RBbe.
  • nearo
    Azért annyira nem megy rosszul Petrov... bár Kubicát meg sem közelíti. Meg mondjuk azt sem tudjuk, hogy Kubica megy e marhajól a rönóval, vagy Petrov megy gyengén :)
  • Kit--Kat
    Jahh nem kell félni, az ilyen élő reklám posztereknek addig biztos a helyük amíg tejel a szponzor.
  • HUmanHunter
    Petrovnak van elég szponzora szerintem hogy maradjon jövőre is.