FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vsz többen néznék az "új F1"-et Ferrarival és McLarennel, mint a jövõ évi "igazi F1"-et, USF1, meg más eddig ismeretlen csapatokkal.
És nagyot nem buknék a dolgon, mert a jelenlegi F1 egy zéró. Értelme semmi, koncepciótlan, állandóan változik, ált. rossz irányba, ráadásul még barmok is vezetik, akik szerint iszonyat cool és értelmes, hogy a szezon közepén az a kérdés, hogy a Brawn versenyzõk közül egy Gomb vagy egy Festõ lesz-e világbajnok ...
A medve nem játék.
Ehh, a FOTA-nak mar regesreg szembe kellett volna szallnia evvel a ket szenilis bohoccal.
Saor Alba
Vette lottombolát, én megakarom nyerni a család belépõjét.
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ale Alonso! poppe fan club™
ennyi a keret hiába neveznek 120an!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
F1hírek, 2009. június 12. péntek 12:02
Team Constructor
Scuderia Ferrari Marlboro Ferrari
Scuderia Toro Rosso STR TBA
Red Bull Racing Red Bull Racing TTBA
At&T Williams Williams Toyota
Force India F1 Team Force India Mercedes
Campos Grand Prix Campos Cosworth
Manor Grand Prix Manor Cosworth
Team US F1 Team US F1 Cosworth
Vodafone McLaren Mercedes* McLaren Mercedes
BMW Sauber F1 Team* BMW Sauber
Renault F1 Team* Renault
Panasonic Toyota Racing* Toyota
Brawn GP Formula One Team* Brawn TBA
De ez ami most történik már ettõl független szvsz,..a gyári csapatok a nagy pénzükkel elvitték a legjobb mérnököket-versenyzõket..megépítettek szélcsatornát-tesztpályát...és olyan szintre jutottak hogy szinte egymással tudnak csak versengeni.
A McLaren pl. nem gyári (pedig de és mégsem), még sem hiszem hogy megállna vele szemben egy az egyben bármelyik privátabb privát.
Mert akkor az megtörtént volna már....és nem csak most amikor 'véletlenül' nem lett kötelezõ a KERS, 'véletlenül' maradt a minimum súly,..és 'véletlenül' tesztilalom van.
A Ferrari viszont mint 'gyári' csapat elég régóta itt van.
Szal ez árnyaltabb...vannak itt gyári csapatok amik régen is voltak, és olyan 'privátok' akik gyári csapat szintjén költhetnek és fejleszthetnek.
Az FIA nem tudta kezelni a gyáriak pénzköltését, amikor pedig rádöbbentek arra hgoy kiszolgáltatottak lehetnek ha riasztóan magas összegbe kerül még az eredménytelenség is az F1-ben, azaz csak a gyárak maradnak és lecsökken a létszám..azok kiszállásával pedig közel a szakadék széle.
Ezért most tûzön-vizen vissza akarnak térni a kezelhetõ szintre. Na de közben Berni lenyúlja a fele pénzt, az FIA meg szélkakas módjára hozza a szabályokat.
Na meg ez az egyenmotor vazz...megnéztem az F2-t hát ha az a jövõ F1-e csak 300LE-vel erõsebben akkor jónapot én abból nem kérek. 😊
Egyenmotor-egyenkasztni..kell a ráknak a magam részérõl.
Én sokféleséget akarok, és amit a FOTA javasol költségcsökkentésnek az nekem sokkal szimpatikusabb, tudnának jönni az újak...az USF1 már akkor is jött volna ha nem lesz semmi költségcsökentés.
A gyáriak adnak a maguk fejletségi szintjén lévõ motort és hajtás nyomott áron,...egy csomó olyan dolog már van, és a FOTA által még jöhet ami jó lenne mindenkinek...és még alakíthatóak.
De ez a -ez lesz, ha nem tetszik el lehet menni saját sorozatot alakítani, ami nem fog menni ha meg mégis akkor mindenkit beperelek aki mozog- hozzáállás sokkal kevésbé szolgálja a jövõbeni F1 érdekeit szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Itt Barri AUS GP utáni nyilatkozatában lehet olvasni
http://topgearhungary.blogspot.com/
Szal ezen felül attól függ milyne fordulaton mennyit vált vissza, milyen sebességen, milyen tapadási viszonyok között. Mert egyfelõl leszabályzásig el tud forogni, másfelõl nagy sebeségnél egy rossz fordulatra érkezõ leváltás általában rögtön riszálással, vagy megpördüléssel szokott végzõdni.
..de majd megnézem mirõl is beszélek 😄
Viszon gyönyörû a P1-s Aston. ..nagyon szépek az autók most Le Mans-ban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha meg hetesben max fordulaton visszaváltasz, akkor ha leszabályoz a motor,akkor szerintem megfogja a hátsókereket,ha nem szabályoz le,akkor túlpörög.
ja es miutan resetelte magat a rendszer, hetes fokozatban volt a valto. szal tutira vmi veszleallas volt ott a valto reszerol.
nem tudom miert mondjak ra h "hatas" azt irtak hogy az az a gomb a kormanyon ami ursebe teszi a gepet. bari szarul kezeli rajtnal a kuplungot es ilyenkor h le ne fulladjon a kocsi, gyorsan meg kell nyomni ezt a gombot... ursebe rakja es megprobalhat megegyszer elrajtolni.
lehet h ez az a gomb amit hami is megnyomott 2007ben.. mert ott is uresbe kerult az auto.
#82361 pontosan vagy használja mindenki vagy senki! amúgy jövõre sem lett volna kötelezõ!
azt írták hogy a szezon végéig bent lesz a kocsijukban a kers!
amúgy meg miért csak 6.9 s ig lehet használni? ez így lóf@szt se ér!