FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Más. Kiváncsi leszek, hogy a TV2nél él-e értelmes ember, aki azonnal telefonál és kiüti az RTL Klubot a nyeregbõl ...
A medve nem játék.
amúgy itt mondanak pár érdekes dolgot..
Christian Horner on Friday morning said F1's so-called 'supremo' and chief executive Bernie Ecclestone is working hard to solve the political crisis.
Although FOTA's breakaway statement overnight indicated that negotiations with the ruling bodies have ended, Horner - boss of the FOTA member Red Bull Racing - indicated that the situation is still evolving in the Silverstone paddock.
Indeed, FIA president Max Mosley arrived at the Northamptonshire venue at the beginning of Friday practice, and rapidly decamped to Ecclestone's motor home and 30 minutes later had not emerged.
"Bernie is in a situation where his key assets are saying they can't enter. If anybody can deliver a solution to all this, I think he's about the only man who can," Horner told the BBC.
"But it isn't forthcoming at the moment," he added.
It is also clear that the political games are still being played, with rumors that Prodrive, N.Technology and Lola are being courted by FOTA to enter the alternative series.
The latter two prospective FIA entries have already withdrawn their 2010 applications, a day before the governing body publishes its definitive entry list.
One solution being mentioned in the Silverstone paddock is that the FIA World Motor Sport Council could vote to expel Mosley and then rescue the situation by bowing to FOTA's demands.
"It has become very serious," former team owner Eddie Jordan admitted at the circuit, "and heads will roll before this sorts itself out."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A csapatoknak pénzük van, megoldják a közvetítéseket, van annyi TV adó mint a szemét, pálya is van.
Egy üde színfolt lesz ez az új verseny, én örömmel hallom, hogy végre beintettek ezeknek a kiskirályoknak és a maguk lábára állnak 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A medve nem játék.
Tuti van kibúvó. Nem hinném, hogy a FIA jogászai jobbak lennének a Ferrariénál. De ha mégis így alakulna, hogy versenyezniük "kell", akkor meg a Ferrari minden versenyen egy kör után beviszi a boxba a 19 éves Brandex Nyikolajev és a 20 éves Dimitri Mazgaboborján által vezetett Ferrarit, amin egy szponzor sincs, a szervízcsapat 10 fõs Tesco Gazdaságos stílusban nyomja, ugyanazt az autót használják az év végén, mint az év elején, mindig tök utolsók 25 mp hátránnyal a Force Indiától számítva, de közben az igazi csapat Kimivel és Felipével meg a saját szériában indul és küzd a többi nagy csapattal. Persze, ha ezt akarja a FIA, akkor hajrá, de Montezemolo helyében ha kényszerítenek, ezt simán meglépném. Veszteség: egy szabályoknak megfelelõ autó építése szezon elején, ára: 2 milla dollár, és két huszonéves senki leigazolása, minimális csapat, utazási költségek, ára: további 250 ezer dollár (ebbõl 240 ezer az utaztatás), mert tíz "szerelõt" bármelyik városban felfogadok egy hétvégére a helyi cigánysorról. Vagy, egy szabályoknak NEM megfelelõ autó építése, és akkor a FIA indulni sem engedi a Ferrarit. 😄
A medve nem játék.
érdekes lesz.
Kiváncsi vagyok mit lép Berni és Mózli😄
!Forza Ferrari!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azért ha én nagy csapat lennék, naná, hogy minimum blöffölök egy jónagyot (ha ez blöff persze), különösen, ha ebbe belebukik az egész F1. Nagyot nem bukhatok, mert ha marad az egész, de tárvozik a két vén trotty, már jó, ha meg nem, új sorozat. Rakat pálya vár arra, hogy a Ferrari versenyezzen ott. Ha jól csinálják, jön a többi széria is FIA nélkül.
Az, hogy kitalálom a KERSt, majd miután a kis és nagy szar csapatok nem tudtak normálisat építeni, kitalálom - miután nagyobbak százmillát fektettek válság közepén az ötletbe -, hogy nem kötelezõ, majd amikor legalább két csapat erölteti a dolgot, ha már a FIA döntése miatt (dupla diffúzor) baszhatják az idei bajnokságot -, hogy legalább jövõre elõnyben legyenek - fogom és kifingatom a százmillás projektet, na akkor én is lelépek ebbõl a cirkuszból, mert annak, hogy két vén majom reform révén azt hozza vissza, amit két vén majom reform révén 1993 után fokozatosan megszüntetett, na ahhoz már pofa kell. Amikor kiszálltak a különbözõ gumiszállítók már elõjöttek ezzel az ötlettel a csapatok, de mondom, a dupla diffúzor ügy kezelése és a KERS ügy többet ártott a F1nek, mint az évekkel ezelõtti McLaren "botrány". Ja, és a tavalyi zöld asztalos döntések és pontmanipulálások is baromi nagy kárt okoztak. Kiváncsi leszek, hogy a két vén majom milyen fenyegetéseket fog alkalmazni. Mert ha vannak olyan barmok, hogy elkezdjék, már elõre látom válaszként a pályáról egy kör után levonuló csapatokat magam elõtt. Kiváncsi leszek, hogy õk vagy a két majom veszítene-e nagyobbat. De figyeljétek meg, elkezdenek majd a majmok keménykedni, mert ahhoz túl korlátoltak, hogy itt az idõ, lehet lelépni. Tisztára, mint itthon ...
A medve nem játék.
A Ferrari a legrégebbi csapat a F1ben , Schumi a legjobb pilóta volt a F1 történetében , A Brawn GP az egy nulla , akárcsak Button és Bari
Pontosan!
már azt is tudni vélik ki lesz a fõnök és az A1GP felé veszik az irányt..ugye ott ferko motor és kasztni van jelenleg...
Szerintem tudomásul kéne venni, hogy aki F1-be megy, az nem TESCO gazdaságos autóvesenyzét akar. Akinek nem telik rá az nem menjen oda. Pont. Ez olyan mint a komoly légierõ megléte a fegyveres erõknél. Nagyon ütõs, de sokba is kerül. Döntsed el, hogy kell vagy nem. Ha igen, akkro költség rá.
aztán majd meglátjuk, hogy meddig.
Az új szériának azért lesz pár pályája amit bevethetnek.
Anderstorp, Svédország
Zolder, Belgium
A1 ring, Ausztria
Kyalami
Zandvoort
Le Castellet
Estoril, Portugália
Suzuka, Japán
Autodromo Hermanos Rodriguez, Mexikó
Jacarepagua, Brazília
Brands Hatch, UK
stb
A medve nem játék.
egy hangos kisebbség véli csak értelmetlen lépésnek, tehát a szurkolók szinte egységesen az új széria mellett foglalnak állást 😊
Dögöljön meg ez a szado-mazos vén köcsög!
Ez egy nagyon súlyos dolog.
dixitque deus fiat lux
Amúgy így lehet tök jó lesz a F1,sok "névtelen" csapat,talán teljesen más autókkal,és minden pályára másik kocsi lesz jó.Mondjuk ez csak álom😄