182278
  • b-type
    Mi??!
    :DD
    A Lotus remekül szerepelt eddig...ott van a Virgin a világ egyik leggazdagabb emberével a tarsolyukban, és mögöttük kullognak, a Lotus-nak már olyan neve van hogy arra lehet alapozni. ..és ezzel a motor és váltó szerződéssel további előrelépést céloztak meg.
    Hosszú még az út amit be kell járniuk, de jó felfogásban járnak rajta...amit csak gátolnak a névtulajok ezzel a veszekedéssel.
  • Falcon83
    Csak aki nem követi ennyire figyelemmel az F1-et mint te neki csak annyi jön le ebből, hogy viszsatért a Lotus, és zsarabbak mint anno amikor elhúztak. Meg hogy még kész se volt az autójuk mát kémkedésért perelték őket. Ez nem éppen pozitív reklám a Lotus márkának.
  • Totti5
    Bárki ami a semmiből jön, vagy nagyon hosszú idő után tér vissza az ennél tovább nem jut az első évben. Ők már a jövő évi autóra koncentrálnak amivel talán befogják a mezőny végét. Nekik nem "pottyant" az ölbe egy kész csapat, kész autókkal temérdek infóval, egy komplett, tapasztalt bagázzsal. Ők 0áról kezdtek mindent, 0 tapasztalatból, mindenféle gyári támogatás, gyári kasznivásárlás, feneketlen pénzmennyiségek nélkül... ezt nem ártana nem elfelejteni. Valahol el kell kezdeni, de bárki más aki megkapta volna a jogot, azok sem kezdtek volna máshogy. Pár év kell mire felveszik a ritmust a mezőnnyel... Toyotának is kellett, pedig ott annyi pénz és szakértelem volt hogy abba bele gondolni is sok és még ők is szemvedtek az első években, és mire elkezdtek jönni az eredmények addigra belefáradtak abba hogy semmi esélyük egy győzelemre, vagy ott volt a Honda!, ugye nem kell bemutatni azt a szenvedést amit a gyár levágott és a mezőny végén zakatoltak...
  • Falcon83
    A Group Lotusnak leginkább az a baja, hogy a fejük fölött adták-vették a Lotus nevet. Őket senki nem kérdezte a dologról. Közben ők is tervezték a visszatérést a mostorsportokba, de így nehéz lesz, hogy van egy F1-es csapat, ami jócskán lehúzza a Lotus nevet. Most lehet hogy neked szimpik meg minden de a világ többi felén csak annyi jön le ebből, hogy az egyik legszarabb csapat az F1-ben, meg alig vannak itt egy éve, már botrányba keveredtek.
  • b-type
    Az a hülye aki elveszi a csapattól a névhasználati jogot...mert ő elveszti a médiafigyelmet, a csapat meg hát óriásit bukik, még ha a színt meg is tarthatják, akkor is akár a Virgin akár a HRT elnevezéseit nézzük, a Lotus azért ad egy motivációt a versenyzőknek és a csapat tagjainak...
    azért bizb@sz team néven még sem ugyan az.. :(
  • IXEMGabeo
    ők tudatosan építkeznének, látni, de mindig vannak úgy látszik, akik gátolják a munkádat...
  • b-type
    Ez még egy röhej ami a Lotus körül mozog, itt van ez a csapat akik eddig nagyon jól csináltak mindent, két tapasztalt versenyzőt szerződtettek, anyagi stabilitást mutattak, az autót sikeresen vezették be az F1-be, és most Renault motort és Red Bull sebváltót vesznek.
    Erre mit csinálnak a névtulajok, veszekszenek.
    Ahelyett hogy örülnének hogy a Lotus név visszakerült a köztudatba...adják bérbe vagy mittomén, de ha már nekik nem sikerült semmi érdemlegeset kezdeni ezzel a névvel, akkor legalább ne gátolják azt aki viszont jól dolgozik..
  • IXEMGabeo
    ahhoz képest, hogy most tért vissza...

#102492: Button megint a beállításokkal és a gumikkal szenved, az egész edzésen látható volt...

Massa pedig hibázott...mellesleg ezek a különbségek túl nagyok, ennyivel nem jobb a "két jómadár"...

Vettel és Webber közt nincs különbség szinte, a többiek pedig vannak olyan jók, hogy megközelítsék csapattársaikat...Schumacher sem felejtett el autót vezetni csak nem veszik észre az okokat általában...
  • ShaiHulud
    nemcsak onnan kene
  • madmanic
    "most már gyors vagy Sumaher" --> ROFL!
  • Totti5
    Alonso - Massa + 8 tized
    Hamilton - Button + 7 tized
    Rosberg - most már gyors vagy Sumaher + 4 tized

Vannak lemaradások keményen...
  • Jacek
    Kobara nezve?:D
  • IXEMGabeo
    Heidfeld amúgy 1 tizeden belül tudta tartani Kobával szemben a különbséget, ami nem rossz...
  • mcmoha
    Itt az sg-n tilos a politika es a ti kerdoivetek erosen politikai tartalmu.
  • bardocz
    Ugyan ezt mondtad volna tavaly, ha valaki le van maradva 5 ponttal? Mert arányaiban annyi a hátrány. Persze én se Vettelt erőltetném, tör zúz.
  • egyetemista88b
    Kedves Fórumozók!

Arra szeretnélek Titeket megkérni - persze csak akinek kedve van - hogy töltse ki az alábbi linken elérhető online kérdőívünket! Mindössze 10perc az egész és nagyon nagy segítség lenne a számunkra.
    Előre is nagyon köszi mindenkinek és továbi jó fórumozást!

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHdUb0dGMjBqWGhldHVZcVVjVFBuOEE6MQ
  • IXEMGabeo
    Ferrari is egy undormány, pedig nekik szurkoltam
  • IXEMGabeo
    szép volt Vettel
    nagy harc várható, kíváncsi leszek hogy fognak sietni a boxbejáratnál Hamilton már gyakorolta
  • kabel15
    ja ja értettem. És tényleg eltér egymástól a 2 fordítás. Nem lényegesen de befolyásoló ereje van. Ez kb olyasmi lehet mint ahogy í hiradóban az információkat elferdítik.
  • mcmoha
    Csak azt szeretnem kihozni, hogy erdemes minnel tobb forrast elolvasni, mielott itelkezel egy versenyzo felet.
    Nem mindenki tud angolul (nem is kotelezo), es pont ezert kellene felelossegteljesen a hangulatkeltest mellozve leforditani a nyilatkozatokat.
  • kabel15
    Hát kb én is így értelmezném mivel nem nagyon tudok angolul
  • mcmoha
    Mi lenne ha a magyar "ujsagirok" vegre megtanulnanak rendesen idegen nyelveken.
    Eredeti szoveg:

"He just came to apologise in a way that the team didn't tell him [I was there], but I was on a fast lap and you know you have mirrors and you have everything and you cannot count on everything from the team. I am a little bit sad about the situation because it is only luck that I passed on to Q3 because he really slowed me down."

Ferdites 1:

Ő viszont olyan módon jött hozzám elnézést kérni, ami számomra elfogadhatatlan. Azt mondta, hogy a csapat nem szólt a fülére, hogy jövök mögötte. De ez engem nem értem, miért kellene, hogy vigasztaljon, mivel gyorskörön voltam, és különös, hogy valaki ennyi év után is mindent a csapatától vár el, és ennyi év után se tudja, hogy van visszapillantó-tükör is az autókon. Kicsit szomorú vagyok a történtek miatt, mert tényleg komolyan feltartott a gyorskörömön, és így tényleg csak a szerencsének köszönhetem, hogy végül így is bejutottam a Q3-ba"

Ferdites 2:

„Úgy jött oda bocsánatot kérni, hogy a csapat nem kérte tőle, azonban gyors körön voltam, és tudjuk, hogy vannak tükrök, minden adott, nem lehet mindenben a csapatra támaszkodni. Egy kissé szomorú vagyok a helyzet miatt, mivel csak a szerencsén múlott, hogy bekerültem a Q3-ba, mivel igazán lelassított.”
  • kabel15
    De minek erőltetik? Neki van még hátra 10 éve legalább. És le van maradva 14 ponttal. Persze nekem az tök jó mivel Mclaren drukker vagyok és ha vettel nyer akkor valamilyen szinten közelebb kerül Hamilton Webberhez.
    Bár ha most nem akad össze Webber és Vettel akkor úgy érzem elbúcsúzhatunk a VB címtől
  • bakkerman
    hiába agybeteg a srác,mégis rá fog épülni a Red Bull mostmár,tavaly se kellett neki sok a címhez,csak akkor a Brawn eszméletlenül kezdte a szezont,így elment neki.
  • bakkerman
    na ki lesz a VB most már kiváncsi vagyok!! Nem hiába mondta Berger,meg Patrese is,hogy a Vettel-Alonso-Hamilton trióból kerül ki a győztes,konkrétan "nem tenne jót az F1-nek,ha ennyi fiatal közt egy 34 éves lenne világbajnok" persze ez egy kicsit túlzás,de szerintem is jobb lenne,ha Vettel nyerné
  • Palinko
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért elég rossz volt az a szimuláció amivel kiszámolták hogy kábé milyen köröket mennek majd. Senna ment 43 ast, az is 2 vel jobb, Vettel meg majdnem 10 el jobbat ment a szimuláltnál :D
  • Máté94
    Valami hasonlóban reménykedem én is :))
  • G_ArchAngel #102475
    Nem lenne rossz, de most kerüljön közéjük Alonso is - akkor visszatérne a McLaren is, jót tenne a végének:)
  • kabel15

Ha nem lenne egyértelmű
  • kabel15
    Én szeretném újra nézni a 2010 es Török nagydíjat :)
  • Firerock
    remélem hogy nem így van...
    bár ha ezzel a RedBullal valaki nem lesz VB az szégyen lenne
    egy normális szektort nem tudott összerakni VEttel és így is simán nyert
    WEbber meg egyszerűen nem elég gyors...
  • G_ArchAngel #102471
    En is azt szeretnem, de ugy tunik nem fog. A forgatokonyv mar kesz van, a szerepeket leosztottak.
  • Firerock
    ha tudomkit nem nézzük akkor inkább Webber nyerjen...
    sokkal szimpatikusabb,érettebb versenyző mint az a nyomi
  • G_ArchAngel #102469
    En sem vagyok oda ertuk, foleg miota nyiltan elismertek, hogy Svettelt tamogatjak, de inkabb Ok nyerjenek, mint a tudod ki...
  • Firerock
    undormány ez a redbull
  • MaSzKa
    SZABADEDZÉS ÉLŐ 3

ÉLŐ 3 -2
  • passatgt
    hát lényegébe csak annyi kéne, hogy a fehér vonalat a kanyar elejéig kihúzzák, hogy korábban kelljen besorolni és szevasz
  • kifli
    hami? :D

Ő már gyakorlott a boxuccás karambolokban :D
  • IXEMGabeo
    roncsderi futam várható így...boxutca bejáratra leszek kíváncsi, vb esélyeseknek biztos sietős lesz, majd 1 úgyis elszáll:)
  • kabel15
    Érdekes lesz így az időmérő