FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a, igen
b, nagyon is,
c, hihetetlenül!
😄

a.carkey
Na, ha már ott voltam, vettem egy új Ferrarit is a többi "nyóc" mellé ... 😄

Amúgy vote!

Kellene egy olyan kérdés is, hogy:

"Ön szerint el kéne takarodnia Max Mosleynak és Bernie Ecclestonenak a sport élérõl?"

A medve nem játék.

A Ferrari a véleményedre kíváncsi az új sorozatot illetõen!

A szabályalkotások egyre zavarosabb tengerének mélyérõl, egy helyett lehetséges, hogy hamarosan két tengeralattjáró fog feljönni a felszínre. Az FIA elnökének, Max Mosley-nak tervei, melyhez eddig körömszakadtáig ragaszkodott, egy lehetséges új sorozat elõkészítési terveit indította el a csapatok részérõl, mely terv egyre komolyabbnak tûnik.

A Ferrari a hivatalos honlapján tett közzé egy felmérést, mely igen szûkszavúan érdeklõdik a szurkoló véleményérõl. Add le te is a voksodat.

A Ferrari hivatalos honlapjának legalján bal oldalt a Vote now részlegben lehet szavaszni!
Minstrel

Köszi, elsiklottam fölötte.

Albert herceg<#worship>

http://topgearhungary.blogspot.com/

HunnernesKonge
így csinálták: #82737
"Ráadásul az is elképzelhetõ, hogy Monte-Carlo is csatlakozik az új vb-hez, legalábbis Albert herceg úgy nyilatkozott, hogy a Ferrarit továbbra is vendégül szeretné látni Monacóban."
Minstrel
nem tudom, hogy csinálták, de örülök, hogy Monaco náluk is lesz, vagy lehet csak náluk

http://topgearhungary.blogspot.com/

Norbi1990
Nem néztem <#zavart1>
a.carkey
Máshol már március 7. szerepelt.

A medve nem játék.

Kiszivargott_a_FOTA_2010-es_elozetes_versenynaptara itt már 7.-én van az elsõ futam.
ott az outlook két kattintásra tõled.. raktak beléje naptártot is..

2010 márc 3 szerda.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Norbi1990
Gondolom a jövõ évbe ezek a napok hétvégére esnek.
Shiwo
bár az tényleg érdekes, hogy miért lenne szerdai napon futam...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nna meg egy hungaroring is hiányzik..

a.carkey
Ez bizony 17. 😊 Ráadásul ezerszer jobb pályák, mint a mostani F1ben.

Március 3. Buenos Aires, Argentína
Március 21. Mexikóváros, Mexikó
Április 11. Jerez, Spanyolország
Április 25. Portimao, Portugália
Május 2. Imola, San Marino
Május 23. Monte-Carlo, Monaco
Június 6. Montreal, Kanada
Június 13. Indianapolis, Egyesült Államok
Július 1. Silverstone, Egyesült Királyság
Július 25. Magny-Cours, Franciaország
Augusztus 15. Lausitzring, Németország
Augusztus 29. Helsinki, Finnország
Szeptember 12. Monza, Olaszország
Szeptember 26. Abu-Dzabi, Egyesült Arab Emírségek
Október 10. Marina Bay, Szingapúr
Október 24. Szuzuka, Japán
November 8. Adelaide, Ausztrália

Hmm. Hátha, még Hockenheimet is visszaépítenék, na akkor lenni itt Hawaii!

A medve nem játék.

Magic Boy
passatgt
amúgy lehet szóltak button-nak, hogy vegyen visszább, a végén ne 40, csak 4-5 pont legyen különbség😄

szigetlakó
Még lehet jegyet nyerni a Hungaroringre a Forma 1 futamra!

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Black Ghost
Hát nem tudom 2010-ben hány cég finanszírozná a Brawn-t, de koránt sem biztos hogy ugyan ezt a teljesítményt tudják majd produkálni, fõleg ha az új sorozatban indulnak.

Másrészrõl meg, bár még nem tudjuk milyen szabályok szerint, de már most is több szponzorra lenne szükségük a jövõévi autó elkészítéséhez és ez az autó még mindig szép tiszta fehér.

nem kerülnek bajba, rengeteg céggel tárgyalnak akik hajlandóak nagyobb összeggel támogatni õket. Még válogathatnak is ki legyen a fõ szponzor.

a virginnek sok volt, de ez már vagy egy hetes hír..

MEdievil
De mi ez a cím? pont arról van szó hogy tucatjával vannak a hirdetõk és a virgin már nem tud velük versenyezni, nemde?

F

a.carkey
Hiába, minden pénzre szüksége van a civil ûrkikötõ projekt miatt ... 😄

A medve nem játék.

BaliBoy
Akkor még egy szösszenet. 😄

"A Ferrarinak és a McLarennek nagyobb szüksége van ránk, mint nekünk rájuk."

VS.

"Ráadásul az is elképzelhetõ, hogy Monte-Carlo is csatlakozik az új vb-hez, legalábbis Albert herceg úgy nyilatkozott, hogy a Ferrarit továbbra is vendégül szeretné látni Monacóban."

+

"Az olasz Sky Sport például már közölte, hogy a Ferrari szereplése nélkül nem közvetít Formula–1-es nagydíjakat. Hasonlóan a BBC is kinyilvánította, hogy az új vb elindulása esetén az új bajnokság közvetítését választaná."

És ez csak 1 cikkbõl van. 😊) LOL

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zsutyesz
<#nyes>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

a.carkey
Kb. ez illene ide (#82732) és ide (#82734):

- A közvélemény Grabovskit követeli ...
- Martinez?
- Á, Grabovski kész. Kilépett, meghasonlott. Torót olvas és nyerskoszton él.
- Ugyan, nála mindig ez van. A King Kong-i eset után azt hirdette magáról, hogy õ Mickey egér 13. reinkarnációja. Akkor állandóan meditált és telefüstölte a lakást.
- Mindenki röhögött rajta. Viszont azon a nyáron csak õt nem kínozták a szúnyogok.
- Grabovskinál sosem lehet tudni. Viszont ezt az ügyet csak õ tudja elintézni. Oda kell küldeni valakit a pszichotechnikusoktól.
- Ccc, pszichotechnikusok...! Döntöttem, uraim. Majd én elhozom Cincinnatust az eke szarvától!

<#hehe>

A medve nem játék.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Börninek az lenne logikus lépés, ha a FOTA oldalára állna. Így legalább lenne megint biznisze 😄

BaliBoy
Néhány szösszenet:

"Ecclestone ugyanakkor hangsúlyozta: ha a csapatok valóban a kezükbe vennék az irányítást, az katasztrófával érne fel, mivel olyan jól biztosan nem csinálnák, mint õ." <#wilting>

"A Ferrarinak és a McLarennek nagyobb szüksége van ránk, mint nekünk rájuk."<#wilting><#wilting><#wilting>

BaliBoy
😊)

Egy Ferrarinak az elsõ pozícióért kellene harcolnia. Ugyan az évkezdethez képest tényleg tettek néhány lépést elõre, de az édeskevés egy ilyen évben ahol nagyon jelentõs változásokon estek át az autók.

Punker
magyarul: "nem engedem a bizniszem......!"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Ecclestone nem hagyja, hogy széthulljon az F-1

leszögezte: nem engedi, hogy a "semmiségen" folyó FIA-FOTA háború tönkretegye a Forma-1-et, amelyre 35 évet áldozott az életébõl, és a házassága is ráment
Norbi1990
Ahhoz képest a Force India meg Ferrari elég jól megy.
BaliBoy
Nem ez a baj idén. Hanem a rohadt teszt tilalom. Így aztán nagy a verseny. Aki(k) szar volt az idény elején az szar lesz az egész alatt. Hála a két f@szkópénak.

Attól már jó távol van 😊
[Jakuza]
Jobb ha az a gyikarc nem munkalokodik semmin, hanem elhuzza a belet jo tavol az F1-tol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Én simán betiltanám ezt a " másfél évvel az évad elött már feljesztem az új autót " címü mûsort mert szeréntem ez is az egyik oka a jelnegi semmitmondó, sz@r versenyeknek. (bár azt megjegyezném hogy nem igazán értettem pl Brawn honnan a pékbõl tudta másfél éve hogy mik lesznek az idei szabályok?? wtf? ) Nagyon nem igazságos ez így ebben a formában. Kiírnék egy pontos határidõt (és az reális legyen és ne legyen az hogy évad elsõ harmadától már a jövõ évi autót toszogatják és nagy ívben rász@rnak az azévi témára mert õk már az azévi autót másfél éve összerakták és olyan patent lett hogy csak üzemanyag kell bele oszt jóvan, a két Brawn gépé a dobgó elõ és második foka megintcsak .... pfff.... a többi csapat pedig próbálja a legtöbbet kihozni az azévi autójából szinte egész évad során? Ennyi erõvel a Brawn az évad utolsó két versenyét már a jövõ évi autójával is mehetné... LOOOL ) amitõl lehet dolgozni a jövõ évi autón (persze normális körülmények között mérlegelnék bizonyos "független szakemberek" hogy ez kb mennyi idõt vesz igénybe normális esetben) és pont.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

ezen csak úgy lehet változtatni hogy úgyanolyan kaszni motor gumi szal egyforma kocsik lennének!

a következõ futam meg 3 hét múlva lesz!
a.carkey
Ezért lesz jó, ha nem lehet majd tankolni. Ismét elõjön, hogy kinek a kerékcsere csapata a jobb.

A medve nem játék.

chalezlopez
Nekem az is csata és küzdelem, amikor a boxban tankolják és engedik ki õket. Pl átkozódom amikor látom, hogy Massa v. Kimi +1mp-vel többet van bent mint a többiek... Na mind1, kinek mi jön be...<#eljen>

Vamos Argentina!

b-type
Sztem ott lehet a félreértés hogy te csapatalapján közelíted meg, Istencsászár meg versenyzõ alapján.

A csata az kell..az mindig izgalmas, pont a sok erõsorrend alapú vonatozás miatt örülnek sokan az esõnek stb.
..teljesen mindegy ki csinálja és hanyadik helyen a sava borsa mindig az amikor a versenyzõk egymással mérkõznek. Pláne ha körökön keresztül..én pl. bár Hamilton drukker vagyok egyáltalán nem átkozódom ilyenkor, örülök hogy látom...és sajnálom ha vége van.
Ez technikai sport bármikor elõfordulhat hogy valakinek alkalmatlan az autója az elejére..és olyankor vívni kell.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

chalezlopez
Persze, én sem az a "divatdrukker" féle vagyok.

Vamos Argentina!

chalezlopez
Massa fan vagyok, szal a 11-rõl 4-ik hely jól mutat a mai ínséges idõkben.<#eljen><#wink>

Vamos Argentina!

Gaba9
személy szerint engem is jobban érdekelt a végén a "harc" mint a vonatozás elöl .. mind2 oldalnak igaza van .. ennyi ..

Gaba323

Peppus
Mégis az utolsó helyeken volt izgalom.. Legalább Alonso,Hamilton tesz azért valamit, hogy ott maradjak a TV elõtt.. Tudom számodra szép eredmény Kimi 8-ik helyezése gratulálok is hozzá 😊

Gaba9
ezért mondtam hogy egyet is értek veled .. de azért szorítottál is nekik 😊 nem ?

Gaba323

chalezlopez
Amikor az utolsó helyeken küzdöttünk, el voltam keseredve, eszembe sem jutott megemlíteni, hogy vaze a Ferka csinálta a show-t.

Vamos Argentina!

Schumiként mutatták be a Stiget, de szvsz csak promóció mint mindig. Én annak a pletykának hiszek, hogy több ember Stig. Na off vége, lehet folytatni Top Gear topikban.

Gaba9
Egyetértek veled a vége nem érdekes annyira, de gondolom hasonlóan nézted te is a tiéid mint õ az övéit amikor a Ferrari nem olyan rég még a 10ik hely közelében sem volt....nem??

Gaba323

[Jakuza]
En mar azon se lepodnek meg, hogy az angol FIA baratok szamara a a Brawn gyengelkedese hattereben az lenne, hogy szorosabba tegyek a VB-t.
Persze ez nem feltetlenul igaz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.