182278
  • Punker
    szeretni fogom a koreai nagydíjat, biztos ez lesz a legnézettebb a szezonban.....
  • Shiwo
    ha el se indul a verseny, úgy is emlékezetes marad az első kóreai nagydíj -.-
  • SzocsA
    2 óráig még szakad az eső letelik az időlimit és vége a versenynek!

és 2013 ra jönnének az 1.6os 4hengeres motorok? mit akarnak csinálni a királykategoríából? gokartokat?
    eddig nem úgy volt hogy a forma 1ből lesték el az utcai autók a technikákat? lassan fordítva lesz sokkal fejlettebbek mára a közúti autók!

sz@ar lett lesz ez az F1
  • MR ME
    na eddig jó :D
  • passatgt
  • Ulvar
    eső van....ilyenkor nem számít ki mikor hányat cserél...
  • Ulvar
    Én legalább megtudtam nézni a történelem leggyorsabb túraautóival futó V8 bajnokság történelmi futamát ^^. Ezek bazze...úgy mennek....áhhh nagy volt :D. Nick Heidfeldé a leggyorsabb kör F1be....2. körbe futotta xDDDDD.
  • kabel15
    Ha a rajtrácson kereket cserélnek akkor az kerék cserének számít?
    Szóval nem kell még 1x?
  • rucinho
    Nesze neked Korea! Börni a király!
  • gman906
    2 órás időlimi, na az FFFFFFUUUUUUUU
  • passatgt
    bezzeg ha valami gp2-es verseny lenne már három verseny lement volna...
  • Bullitt
    Tuti nem lesz itt már újraindítás. Most várakoznak, aztán már túl sötét lesz, vagy letelik az az időkorlát oszt szevasz. Simán törölni kellett volna ezt az egész szánalmas pályát az idei naptárból.
  • Shiwo
    ha ezt tudom, alszok még egy fél órát - órát
  • atila4
    Nem nagyon lesz ma verseny xD
  • passatgt
  • matthias92
    én már az vagyok. nemigaz :S
  • passatgt
    ha nem lesz verseny kurva ideges leszek
  • passatgt
    amúgy ilyenkor a gumimelegítőkhöz honnan szedik az áramot?:D
  • passatgt
    most mi a pöcsre várnak?
  • atila4
    Már semmi :D találtam
    rtl
  • Punker
    RTL-en még Tom és Jerry megy :D
  • atila4
    valaki tudna adni linket hol tudom élőben nézni?
  • N o N a m e
    Jelenleg zuhog az eső Koreában. Jó verseny lesz :)
  • desigo
    majd valaki linked dobjon reggel a verseny elött
    köszönöm...
  • kabel15
    Út veszélyesebb kezdődő esőnél mint mikor már 30 perce esik. Kezdetben nem mossa le hanem ilyen nyálkás csúszós anyag lesz. ha már elkezdett rendesen zuhogni és esik 10-15 percet utána lemossa igen. De addig elég durva
  • G_ArchAngel #102517
    ha sok vizet iszik a pór, akkor köpködni kezd és nyálkás lesz a pálya:)
  • Ulvar
    A port nem le mossa az eső? :)))
  • passatgt
    pór?:D
  • kabel15
    Víz+pór=nyálka. Kb mintha jégen kocsikáznának
  • Norbi1990
    Maylander még ABSel se tudott megállni száraz pályán XD
  • IXEMGabeo
    azta qva, esni fog az eső elvileg a pályán reggel kíváncsi vagyok az új aszfaltra milyen hatással lesz, én sztem tömeges kicsúszások lesznek xD
  • Falcon83
    Még nem végleges a 2013-as motorszabály

"Noha a Porsche kilátásba helyezte a Formula-1-es visszatérését, úgy tűnik, hogy most mégis visszaléphetnek a tervektől, ugyanis a jelenlegi Formula-1-es gyártók nem támogatják az úgynevezett univerzális motor bevezetését."

Na ennyit a Porsche F1-es terveiről
  • IXEMGabeo
    hát ja...

bele se merek gondolni mi lett volna évekig a Sauberral, ha anno a 90-es években nem kötöttek volna szerződést a Ferrarival...
  • Totti5
    Indiának is nagyon jól jött a Mercedes csomag, igaz most visszaestek, de gondolom már a jövő évre koncentrálnak.
  • Totti5
    Most hogy az RB levette a kezét az STRről, vagy le kellett hogy vegye eléggé visszaestek... ennyit számít.
  • IXEMGabeo
    adott esetben jövőre Lotus-Renault lesz a csapat neve...az fincsi lenne, de egyszer a Williams-Renault nevet látnám szívesen újra
  • IXEMGabeo
    így van, vegyük példának a Force Indiát is 2008-hoz képest mekkorát fejlődtek tavaly, már pole pozíciójuk volt és gyakorlatilag ehhez annyi kellett, hogy a Mercedessel kötöttek partneri megállapodást...azóta is Merci motorral mennek, és látjuk milyen jól bevált nekik. Az hogy idén visszább estek, sztem egyértelműen az, lehet az oka, hogy Vijay Mallya még mindig halogatja tartozásainak visszafizetését...
  • b-type
    Az biztos hogy erősebbek lesznek...a Red Bull váltó a Renault motorhoz jól passzol, jobban mint az Xtrac és a Cosworth, és mivel gyorsabbak is voltak mint a többi újonc, így jobb adatokból tudnak dolgozni...és mivel eddig is jól dolgoztak feltehetően ezután is így tesznek.
    Fejlesztett futóművel és 'kasztnival' jönnek gondolom a többiek is, ezért az összes újonc csapattól előrelépést, az időkülönbség csökkentését várom, de a Lotus még jobb helyzetben van a Renault partneri szerződéssel....több segítséget kaphatnak a nagyobb tapasztalat miatt..és a fogyasztás sem lesz hátrány....a váltó meg hát..mindenki tudja hogy mennyit számít akár csak egy körön is, hisz az autó fordulatból él, ehhez pedig váltani kell.
  • IXEMGabeo
    sztem jövőre már bent lesznek a Q2-ben sztem olyan Toro Rosso - FIndia féle szintig elvihetik a dolgot...azt biztosra veszem, hogy a másfél másodperc a STR-ekkel szemben el fog tűnni...
  • IXEMGabeo
    és milyen érdekes a közel múlt eseményeit nézve a Ferrari az egyetlen gyári csapat, mely sikeres tudott lenni...nagy nehezen 2 évig a Renault, de ők is szenvednek még mostmár mondhatjuk 2007 óta...

Honda, BMW, Toyota mind mind elbukott

remélem a Mercedes marad és sikeresek lesznek jövőre, érdekes a Brawn csapat vb tudott lenni, mivel volt jó alapuk, de most idén a Merci Gp gyenge annak ellenére, hogy anyagi rendelkezések érkeztek a csapathoz Norbert Hauggal együtt és számtalan fiatal tehetséges mérnök is...nyílván velük meg az van, hogy tavaly ráment minden fejlesztésük a vb címért folytatott küzdelemben, ahhoz kellett és nem maradt energia az idei autó fejlesztésére...mindenesetre nekik a jövő év lesz mérvadó 2 remek pilóta mint Schumi és Rosberg nem ilyen autót érdemel